Solt-Kecskemét. Baratnöt keresnék. Feleségemel társas magányban élek. Hiányzik a szeretet a törődés. Nem kimondottan sexet keresek.programok, nyaralás, wellness is jólenne Bisex passzív vagyok.
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 75kg felett.
Privát keress
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 75kg felett.
Privát keress
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Májusban Sátoraljaújhelyen leszünk pár napot. Ismerkednénk helyel rendelkező fogadni tudó pasival vagy páral nővel. Szexuális életünk szinesitésére.
Sziasztok! Hölgyek, párok esetleg vasárnap vagy hétfőn Sopronba egy kirándulás, túrázás? Aztán meg látjuk mi lesz belőle!Ha érdekel írj!
Sziasztok! 22 és 24 között Herceghalmon wellnessezünk. Ha esetleg van olyan Pár,akik csatlakoznának hozzánk..... Privát üzenetet várunk
Holnap délután, kora este indulok Budapestről az M7-en Hr-be.
Letenyéig szívesen fogadok útitársat, útitársakat.
Hölgy vagy pár személyében!
Részleteket üzenetben.
Letenyéig szívesen fogadok útitársat, útitársakat.
Hölgy vagy pár személyében!
Részleteket üzenetben.
Szeptemberi nyaraláshoz igényes ffi-t, párt keresünk ! Valalta

Sziasztok! Hétfőn 21 reggel indulok Debrecenből, ausztrián keresztül németországban, München, Ulm környékére
18-19.-én utazna valaki Budapestre Debrecsnből? Ha valaki eltud vinni szívesen venném!
Sziasztok, jófej, vidám, kedves pár társaságát keressük. Budapestről Bécsbe utazunk április 26-án kora délután, és jönnénk vissza másnap dél körül.
Sziasztok! Debrecenből indulok Pestre kb másfél óra múlva ha valaki esetleg akar csatlakozni, itt a lehetőség… hölgynek, párnak örülnék, de bárkit felviszek szivesen
Sziasztok
Párok, hölgyek Balatonfüreden vitorlázás?
Párok, hölgyek Balatonfüreden vitorlázás?
Szopnék Kecskeméten ma vagy holnap kíváncsi hetero pasit.
Sziasztok mai nap én a pasi keresek útitársat Dunakesziről Hatvan felé írjatok 43 éves pasi vagyok
Sziasztok
Balatonfüreden kinek lenne kedve találkozni?
Esetleg vitorlázni?
Balatonfüreden kinek lenne kedve találkozni?
Esetleg vitorlázni?
Idén délkelet-ázsiai hátizsákos túrához keresnék kalandvágyó, jófej, értelmes lány partnert. Kinek lenne kedve?
Ma este Dunaharasztiról -Soltra letudna vinni valaki? Meghálálnam. Bi fiú vagyok
Julius 10-14ig a manas fesztivalon leszunk ! Parokkal ismerkednenk 30 éves korig , akikkel egyutt elvezhetnenk a fesztivalt es egymast!
Sziasztok ! Júliusi horvátországi Fkk nyaraláshoz várjuk hölgyek párok jelentkezését .D&M