/ 2 oldal
Hozzászólások
Csak egy gondolat a témához.
Egy szerető érezheti úgy, hogy megcsalják? Megcsalás-e a szeretővel szemben, ha a partnere szexel a férjével/ feleségével? Vagy egyáltalán van-e "joga" egy szeretőnek, hogy féltékeny legyen a partnere "hivatalos" párjára, esetleg a partnere többi szeretőjére? Vagy ha ilyesmit érez, akkor az már annak a jele, hogy több mint szexre kell, kellene a másik?
Egyáltalán ki a nagyobb csaló? Aki nem tudja, vagy nem akarja megadni a párjának azt amire vágyik, fogalmazhatunk úgy elcsalja az életéből, vagy az aki nem fogadja el, hogy le kell mondania számára fontos élményekről, ezért képes inkább felrugni bizonyos konvenciőkat, csalni az erkölcsi, vagy morális játékszabályok betartásában.
Sok sok évvel ezelőtt, szopás közben a szeretőm megkérdezte, "nem gondoltál még rá, hogy leborotváld...". Meglepett az ötlet, előtte eszembe sem jutott. (Akkoriban még nem nagyon volt "divat".) Nem sokat vacakoltunk. A következő percben már a fürdőkád szélén ültem, ő pedig meztelenül előttem térdelve simára borotválta a farkam. Majdnem elélveztem közben, olyan jó volt.
Azóta el se bírom képzelni, hogy szőrös legyen a farkam, vagy a seggem, hátam, és máshol is csak alig hagyok.
Abszolút egyetértek, bármit is fűznék hozzá, csak szószaporítás lenne.
Talán annyi, hogy ha "csak baráti" az ismeretség sokkal könnyebben megnyilnak a nők, a szexualitással kapcsolatos témákban. Szavakban és tettekben is. Persze ez is csak egy vélemény, tapasztalataim alapján, és lehet, hogy pusztán a véletlen műve.
Semmi. Csak beszélgettünk, hogy hónapok óta nincs pasija, és nem talál senkit. Javasoltam vegyen egy kedvére való vibrátort, erre ő elmesélte, hogy kézzel jobban szereti, és viszonylag részletesen el is mesélte, hogy hogyan szokta csinálni. Ennyi a sztori, de úgy tűnik rendesen befeszkelte magát a tudatalattimba.
Úgy egy éve a sógornőm részletesen elmesélte hogyan szokott maszturbalni. Azóta visszatérő álmom, hogy egy hatalmas franciaágyon hagyatfekve, a feje lelóg az ágy szélén, és idegen pasik szopatják. Egymás után élveznek a szájába, és a meztelen testére. Én álló fasszal terdepelek a széttárt combja közt, és szétkenem rajta a rengeteg gecit, a lecsorgó gecivel keveredett nyálát az arcán, a mellein, a fazonra borotvált pináján, szinte fürdik benne. Amikor az utolsó is végzett, rámnéz, és azt mondja : mostmár megbaszol végre? Sajnos kb ennél a résznél szoktam felébredni.
Imádom a vékony karcsú nőket, bár nem kötném konkrét súly határhoz.
Esetleg a vasadi nádas tó park hotel szaunájáról valakinek tapasztalat? Előre is köszi!
Olvasom a hozzászólásokat, és bennem is megfogalmazódott néhány gondolat, anélkül hogy próbálnám osztani az észt, inkább csak saját tapasztalat.
Tény, hogy egy férfinak szükséges, hogy rendszeresen "megszabaduljon" az ondójától. Ha hosszú távon elmarad nem csak mentális, de egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Egy másik tény, hogy a nők ezernyi okból elveszíthetik a szex iránti érdeklődésüket. Persze találkoztam olyannal is ahol a férfi vágya mult el.
Szerintem aki eddig a pontig eljut, és ezt nem érzi problémának, azzal gyakorlatilag idő pazarlás megpróbálni rendbe hozni a "dolgokat". Csak fölösleges vitákhoz, feszültségekhez vezet. Az igen, és a nem között nincs kompromisszum. Előfordulhat, hogy a megoldást kereső fél, a problémákért végül már saját magát kezdi hibáztatni, amit a partner akár ki is használhat. De a végén akár az önbizalma is sérülhet, és úgy még nehezebb lesz nyitni mások felé. És ha nem nyitsz, nem fogsz pozitív visszajelzéseket kapni, és ez már egy ördögi kör, ami pont annak lesz a végén a szarabb akinek nem is volt problémája.
Az a változat, "hogy az asszony segít...", hát nem is tudom. Tudnak úgy segíteni, hogy a végén bűntudatot keltenek vele, és ezt alaposan ki is tudják használni.
Ezzel együtt sem azt mondom, hogy mindent azonnal fel kell rúgni. De ha nincs mihez hűségesnek lenni, akkor nincs miért lelkiismeretfurdalást érezni sem.
Húúú!! De bomba vagy!
Számomra nem. De ez megint olyan kérdés mint a kicsi vagy nagy cici, szőrös vagy csupasz punci.
Imádom az exibicionista nőket, a nyilvános meztelenkedést, szexet.
Azthiszem tavaly nyáron, Hajdúszoboszlón nyaraltunk, a sétálóutca végén, egy meglehetősen szocreál hotelben, a legfelső emeleten. Nem volt légkondicionálás, még este is meg lehetet dögleni a szobában olyan meleg volt, inkább meztelenül üldögéltünk az erkélyen. Iszogattunk, hallgattuk az utca zaját, nem valószínű, hogy bárki is beláthatott . Szinte törvényszerű volt, hogy a kezébe adjam a farkam, és simogatni kezdjem a pináját. Csak szép lassan, nem az volt a cél, hogy minél hamarabb elélvezzünk, csak jólesett. Elfogyott a piánk, én mentem be újratölteni. Amikor visszamentem az erkélyre, a két teli pohárral, és álló fasszal, nem ültem le mellé, csak megálltam előtte, jó közel. Nem volt választása, kénytelen volt leszopni.
Abszolút egyetértek, és csatlakozom az előttem szólóhoz. Az az édes tetovált ánusza.... Őrület a csaj!

BUÉK mindenkinek!!!
Vágj bele, ne agyald túl!
Választottam már onnan csajt. Nem volt csalódás. Vannak értékelések érdemes többet elolvasni.
Szerintem nem kell ezt túl gondolni, és pláne nem összemosni egy útszélén kuncsaftot kereső prostit, egy inkább "fizetett barátnőnek" nevezhető "rosszlánnyal", akivel nem kell fölösleges köröket futni, és nincs kalamajka, és esetleges bonyodalmak, néhány óra szex miatt.

Egy korábbi hozzászólás kapcsán, szerintem már rosszfiúk is állnak rendelkezésre, csak ez még annyira nem megszokott. De egy elfoglalt nő miért ne "választhatna katalógusból"..
Én már "választottam" onnan alkalmi partnert, nem volt csalódás. Szerintem korrekt az oldal, vannak értékelések is ami a lánynál akinél voltam reális volt.
Amikor még három műszakban dolgoztam, az utolsó éjszakásból hazaérve szombat reggelente, rendszeres volt. A gyerekek még, aludt, a párom még félálomban pihentem, de még kábán.... Ott nyaltam ahol akartam, csak élvezte. Aztán "meghálálta"...
Ugyan nem lebukás, csak a téma kapcsán eszembe jutott. Minap rávett a párom, hogy ha már úgyis elviszem szoláriumba, én is álljak be pár percre. Arra számítottam, hogy meleg, kégyelmetlen lesz, de egész kellemes volt, és pár perc múlva azt éreztem, hogy kezd felállni a farkam.
Valakinek hasonló tapasztalat, esetleg maszturbált már valaki szoliban?
Hmmm, tökéletes ruha egy mikulás partyra. Nem túl sok, viszont már elég kevés...
Egy mondat. "Ezt nem szabad!"
Árvaházból néma lányt! Lányokat buck
eljen
Ez ugyan nem perverzitás, inkább fétis, nekem a szemüveges nők. Sokáig nem is értettem miért, soha nem volt szemüveges csajom. Mostanában elkezdtem kicsit végig gondolni a dolgokat, okokat,okozatokat, többek között ezt is. Kamasz koromban, egy szőke, szemüveges fodrásznőhöz jártam hajvágásrá. Vágás után mindíg jött a hajszesz, aminek a bedörzsölése így utólag, talán indokolatlanul sokáig is tartott. Ettől persze előbb utóbb, általában jó kis merevedésem lett, amit borzasztó cikinek éreztem, de nagyon élveztem. Ő volt az első nő akinek az érintésétől felállt farkam. Egy dögös szemüveges nő. Kiváncsi lennék észrevette-e valaha.
Jópár éve, az akkori partnerem miközben előttem térdepelt, és a farkamat kényeztette, pontosabban épp a golyóimat, megkérdezte: nem gondoltam még rá, hogy leborotváljam?
Kicsit meglepett, de pár perc múlva már a farkamat borotválta a fürdőszobában. Bevallom mire végzett el is élveztem. Azóta szőrtelenítem, bár manapság már gyantázom.
Elélvezés előtti pillanatokban mindíg félre húzódtam hehe
Az egyik legizgatóbb dolog, amikor egy nő kényezteti magát finom
Édesek a melleid, és nagyon formás a feneked!!!
Beindítod az ember fantáziáját (is)! finom
Téged nem csak baszás közben izgató nézni
Szerintem inkább egy jó kis sexchat-be menekülj, meneküljünk. Ha érdekel az ötlet írj rám!
Mély tisztelettel, és álló farokkal érdeklődnék, az exibicionista ribanc mellett, nem lakik a szíved mélyén egy icipici Teréz anya is, akinek megesik a szíve a sok csorgó nyállal fantáziáló pasin? Itt ez az unalmas hétvége, nincs kedved elővenni a nyári ruhatár néhány darabját, kicsit felpróbalni egy-két darabot, csinálni közben néhány szelfit.... Tudom, hogy nem kérek, (kérünk) keveset, de képzeld el, ahogy bámuljuk majd a képeket, és közben.... Kicsit ez is adrenalin növelő, nem???
Évekig tangában monokinizett a főleg a balcsin.
Én úgy tapasztaltam, sok nő úgy érzi, hogy szerelem nélkül nem tudna lefeküdni egy pasival. A sex a szerelem kiteljesedése. Van akinél eljön egy pont, - talán a kellemes élmények hatására, vagy/és a beteljesületlen vágyak miatt -, szexuálisan kinyílnak, meglesz az önbizalmuk, érettebbé válnak, tisztában lesznek a vágyaikkal, és már inkább örömszerzésnek élik meg a szexet. De igazából erről a hölgyeknek kellene nyilatkozni. Még lehet hogy segítene is azoknak, akkik szeretnék kihozni a párjukból a vadmacskát.
Ma se tennék másképp. Az a típus vagyok akinek a pohár mindig félig tele van. Nem azt sajnálom hogy akkor kimaradt, inkább hálás vagyok a sorsnak, hogy legalább pár órát vele lehettem. Tényleg kivételes lány volt. Talàn egy hasonlattal, úgy tudnám szemléltetni, hogy egy különleges finom italt sem szabad csak úgy üvegből, nagy kortyokkal meghúzni. Ahhoz megfelelő hangulat, hely kell. Egy hozzá illő pohár, hogy gyönyörködhess a színében, az illatában, aztán apró kortyokkal isztogatni, hogy minden érzékszerved élvezhesse, mígnem az egész tested át járja. Magyarán meg kell adni a módját. De lehet, hogy csak velem van a baj.
A 94-es országgyűlési választások éjszakáján felvettem egy stopposlányt. Helyes volt, 17 múlt, magas karcsú, de semmi különleges. Beszélgettünk, a végén egy bekötőúton kötöttünk ki. Amikor lekerült a dzseki, a farmer, a póló, a csajon olyan finom elegáns fehérnemű volt amivel talán azóta se találkoztam. Fekete francia bugyi, hozzá tartozó felső rész, (sajnos nem tudom a pontos nevét), a derekán ezüst lánc. Tökéletes volt, és tökéletesen harmonizált a finom testével, a bársonyos bőrevel. És ahogy élvezte az ujjaim, és nyelvem.... Igazi vadmacska volt. De úgy éreztem ez a lány sokkal különlegesebb attól, minthogy az út szélén megdugjam. Úgyhogy én egyszer sem mentem el, ő többször is. Bíztam benne, hogy lesz még alkalom, de nem úgy alakult. Ettől függetlenül kellemes emlék, és ha arra járok mindig az eszembe jut, szinte látom magam előtt.
Sokszor az ilyen benem teljesedett kalandok a legemlékezetesebbek.
Egy jó kis mocskos sexchat.
A feleségemmel...
Az biztos! Kavartam egy kolléganőmmel, amikor megláttam a férjét, akiről csak annyit tudtam, hogy baromi féltékeny, arra gondoltam lehet bennem valami öngyilkos hajlam. Amatőr testépítő volt.
Imádom az ilyen édes finom ciciket, és mellbimbó is....Hmm!
Egy szavazat a kellemesen fazonra igazított punciknak. Már látványnak is izgatóbb, nem is beszélve amikor hozzá érnek az ujjaim....
Férfiként mondom, szerintem őt is izgatná a dolog, mégha csak képzeletben is, persze te ismered a párod. Talán próbáld egy kicsit tesztelni. Például: olyan hülyeséget álmodtam, strandon voltunk, egy nő megkért, hogy kenjem be a hátát. Aztán ő is bekente az én hátam, aztán a fenekemet, meg a melleim....
A reakcióiból szerintem ki fog derülni, hogy mit gondol a témáról. Náluk pont fordított a helyzet. Nem szeretné a párom nővel kipróbálni, viszont hasonló fantáziálásoktól nagyon be tud indulni.
Nagyon fiatalon volt egy baráti pár, ahol pont a srác nem akarta az orális szexet. Se adni, se kapni. A barátnője se értette, mert még csak soha nem is próbálták, "elvből" utasította el. Egyszer egy buliban, némi ital hatása alatt elpanaszolta a bánatát a lány, igazából ő arra gondolt, hogy vele lehet valami gáz, azért nem akarja kinyalni a srác. Aztán kicsit félre vonultunk. Teljesen rendben volt a puncija, és egész ügyesen is szopott elsőre. Ettől függetlenül egyikünk sem élvezett el, talán tudat alatt volt egy kis lelkiismeret furdalás. A lényeg a lényeg, összeházasodtak, talán túl fiatalon, majd pár év múlva elváltak, mert nagyon gyorsan teljesen ellaposodott a nemiéletük, a fiú miatt, orál még csak szóba se került, és a csaj talál valaki mást. Úgyhogy nem csak a lányokkal lehet gond.
Huuuu!! Nagyon szép
Olvasva a hozzászólásaitokat, megint csak oda jutottam, amit már jó ideje megfogalmaztam magamban. Azok próbálják megoldani a problémát, akkinek nincs problémájuk. Úgy értem, azok érzik a szex hiányát problémának, akiknek egészséges vágyaik vannak, és próbálják megoldani a párjuk problémáját, ami miatt elvesztették érdeklődésüket az erotika iránt. Akivel gond van, az általában nem is érzi a problémát, és nem is nagyon lehet beszélni vele a témáról.
A kérdés meddig lehet ezt csinálni? Meddig tart, meddig kell tartania a szexre vágyó fél kitartásának? Hol a határ mielőtt oda jut a dolog, hogy már önmagában kezd kételkedni?
Megcsalásnak szamit-e ilyen helyzetben, ha mással éled meg vagyaidat? Ti, hogy látjátok?
Tökéletes
Csak, tágításra, vagy csábításra is használod?
Egyszer volt szerencsém élőben látni, sajnos csak véletlenül, és csak egy pillanatra. Sőt bevallom hirtelen le se esett mit látok, de egyszerűen szép volt. Egy formás popsiban egy csillogó kristály, mint egy testékszer. Hmmm, nagyon erotikus volt.
4
Remélte hogy valaki hátulról újra kezelésbe veszi a fenekét. Nem kellett sokat várnia, érezte ahogy egy újabb kemény fasz lassan becsúszik a seggébe ez a pasi már nem volt annyira finom mint a férje alaposan megbaszta, és bele is élvezett. Érezte ahogy a geci kezd csorogni, lefelé a belső combján, miután kihúzta belőle a farkát, de már kapta is az újabb adagot ezt most főleg az arcára és a mellére lassan már nem is próbálta számon tartani hogy ki és hányszor rendezte le. Amikor az egyik elélvezett,  máris egy újabbat érzett magában. Volt aki beleültette, volt aki állva dugta hátulról, a következő pillanatban meg már a biliárdasztalon feküdt a hátán, égnek álló lábakkal.  De mindig akadt valaki aki közben a kezébe, vagy a szájába próbálta adni még a farkát. Elvesztette az időérzékét, többszörös orgazmust élt át, miközben szinte folyamatosan, felváltva baszták. Már remegett a lába, égett a pinájá, és a feneke se nagyon bírta tovább. Felegyenesedett de ekkor valaki újra elkapta hátulról és már megint egy fasz járt benne ki be. Bocsi de már nem bírom tovább, mondta mialatt eltolta magától a pasit, ha gondolod verd rám, de nekem már leszopni sincs erőm, hidd el. Semmi gond, mosolygott a pasi, már így is többször elmentem.
Izzadságban úszva erőtlenül el heveredett a kanapén érezte ahogy férfi kezek simogatják cirogatyák, szét kenik rajta a puncijából és fenekéből ki csöpögő, az arcán és altalàban mindenhonnan lecsorgó spermát. Jó ideig így heverésztek. Na srácok, elélvezett mindenki, vagy valaki szeretne még rám élvezni, meg baszni, vagy meg szopatni , mert ellenkező esetben megpróbálok kimenni, és lezuhanyozni. Az ajtóban még kapott egy tapsot a fiúktól...
3
Ezzel csak felizgatsz, modta a férfi és markolászni kezdte a farkát. Tuti, hogy beteg vagy, válaszolt a nő, de nem hagyta abba. Szerinted hogy csináljam, egyszerre mindegyiket, de akkor nem biztos, hogy mindenki a számba tud élvezni. Vagy sorban egymás után, de az meg lehet, hogy túl sokáig tart mire az összeset leszopom. Vagy csak vágjam magam hagyat, aztán verjék rám, illetve a számba a farkukat. Szerinted? Szerintem én már ettől mindjárt elélvezek, válaszolt a pasi.
Tőlem, a többiek majd csak megdugnak. Az hogy működik kérdezte a nő miközben szemével a polcon lévő doboz felé bökött
Hogy hogy kérdezte a pasi csodálkozva.
Hát most már húzzunk lapot 19 re, ha most nem akkor soha.
Vagy már nem szeretnéd megdugni a  seggem?
Dehogynem!
Akkor csináljuk mondta a nő elszántan. A férfi összeszerelte a doboz tartalmát. Most fordulj meg támaszkodj a falnak kicsit pucsiccs és lazítsd el magad . Csukd be a szemed ne félj nagyon vigyázok majd rád.
A nő engedelmesen megfordult és tette amit kért a férfi érezte ahogy a férje ujja lassan finoman a fenekébe csúszik majd amikor már úgy érezte hogy elég laza megcsinálta a beöntést.
Végig törölgette a nő testét, kézenfogva meztelenül mentek vissza a szobába
Az ajtóban megálltak a férfi megfordította a nőt úgyhogy háttal állt a többi pasinak srácok lehet hogy most lesz az első anál szex élményünk. Belemarkolt a nő fenekébe széthúzta és ujja hegyével finoman simogatni kezdte annak ánuszát. Hosszú percekig így állva izgatta a nőt.   Párnákat dobtak a földre, rá hasaltta a nőt, gyengéd volt vele. A többiek körbe ülték őket, nézték hogy a férfi gyengéden csókolgatni kezdeni párja fenekét majd nyelvével kezdi izgatni a végbélnyílását, a nő lassan sóhajtozni kezdett,  élvezte a dolgot mikor már a férfi mutatóujja csúszott a szűk kis formás lyukba csak egy hosszú elnyújtott á hang jött ki a torkán önkéntelenül is mozgatni kezdte a csípőjét A férfiak körben pedig elkezdték verni a farkukat A férj valóban türelmes volt hagyott időt a nőnek bőven már két ujja is a popsiban járt mire a nő lassan elnyújtva de eddig ismeretlen mélységből újra elélvezett A férfi csak ezután térdepelt mögé, bőven kent síkosítót a mereven ágaskodó farkára majd simogatni kezdte vele a nő fenekét punciját és lassan óvatosan betolta először csak a makkját majd egyre mélyebben a farkát. végig nagyon óvatos volt vele. Annyira élvezte hogy csak pár percig bírta és rá élvezett a nő hátára, fenekére. Ó, pedig már kezdtem belejönni, mondta a nő. Basszus én sem bírom tovább, mondta az egyik pasi és hangos nyögés közepette ő is elélvezett a gyönyörű látványtól. A nő még mindig  ott hasalt a párnákon, elégedetten, nézte ahogy a férfi elélvez és a spermából az ő testére is jut. Már úgy érezte nem akar leállni ezért négykézláb odament az egyik sráchoz, és elkezdte szopni. Nyalogatta a merev hímvesszőt, puszilgat a férfi golyóit csókolgatta nyalogatta a makkját majd lassan amilyen mélyen csak tudta a szájába vette. Remélte hogy valaki hátulról újra kezelésbe ve
2
Állt a zuhany alatt meglehetősen vegyes érzelmek kavarogtak benne. Kicsit szégyenkezett, egy kibaszott nagy ribancnak érezte magát, másrészt viszont még életében nem volt hasonló szexuális élménye. A tisztességes feleség énje máris bánta, a régi bevállalós, bulizós pasizós énje, aki gyakran fantáziált hasonló dolgokról masztizás közben, jólérezte magát. Ahogy ott állt, megakadt a szeme azon az eszközön amit a férje a házi beöntéshez vásárolt, eljátszott a gondolattal és még mielőtt még viszakozhatott volna, kiabált a férjének. A pasi nemsokára megjelent a fürdőszoba ajtóban, egy szál fasszban. Nem bántad meg kérdezte a nő. Nem sőt baromi izgató volt. Nem zavar hogy megdugott a barátod?
Nem mondta a férfi nem hiszem hogy volt benne érzelem egyszerűen csak szex volt. És őszintén szólva fantasztikusan izgató vagy ahogy szexelsz. De a barátaid most biztos jó nagy kurvának tartanak. Nyugi, nem olyanok. Csak ezért hívtál, kérdezte a férfi. Nem mondta a nő, miközben bal kezében a zuhany rózsát tartva Jobb kezével még mindig a punciját mosogatta.  Kérdezni akartam valamit, csak a barom haverod annyit élvezett belém, hogy még mindíg folyik kifelé. Ez láthatóan lázba hozta a férfit. A nő elé térdelt és elkezdte kinyalni a puncijából az ondót. Percekig nyalakodott rajta. Amikor végzett és újra felegyenesedett a nő csak annyit tudott hirtelen mondani . Hát bazdmeg, te nem vagy normális esküszöm. Miért? Kérdezte a pasi, mintha nem értené, miközben magához ölelte a nőt, és puszikat adott a szájára. Még kérdezed? Megdugatsz a haveroddal, a többi haverod előtt, miután megszopattál. Most meg kinyalod belőlem a maradék gecijét, egy másik pasiét, az ok, hogy smárolunk franciázás után, meg közben, de a haverodét? És ettől áll fel a farkad. Közben egyre jobban összesimultak, és a nő is viszonozta a puszikat. Ettől. De nem én szopattalak, te szoptál le, magadtól, nem én kértem. Egyébként meg a haveromat is te lovagoltad meg. De se ő, se én nem kértem, hogy ülj bele a farkába, és olyan baromian izgatóan, kéjesen lovagolj rajta több mint egy félórát. Szerintem kétszer is elélveztél. És ne mond, hogy nem izgatott mások előtt dugni. Látszott rajtad mennyire élvezed, szerintem alig vártad,  hogy levetkőzhess. Vagy az a baj hogy kinyaltam a puncid? Kíváncsi voltam az ízére. Szerintem az egyém jobb ízű. Óoo, hát persze a tiéd a világon legjobb, nem?  Mosolygott a nő. Ne legyél már elszálva magadtól. Egyébként csak egyszer élveztem el. Azt meg tudtad jól, hogy nem vagyok szégyenlős, szeretek pucérkodni, főleg pàr pohár bor után. Lehet, hogy sztriptíz táncosnőnek kellett volna mennem, gyakrabban mutogathatnám a gyönyörű pinámat, rejszoló pasinak. Most te vagy elszálva, nevetett a férfi. De tényleg nagyon szép a pinád. Meg a feneked, meg a cicid, meg azok érzéki szopós ajkaid, meg mindened. De az én gecim akkor is jobb ízű. Majd visszamegyünk és loszopom az összes cimborádat, aztán majd én eldöntöm kié a legjobb ízű. Ezzel csak felizgatsz, modta a férfi és markolászni kezdt
Esküszöm felállt a farkam ahogy olvastam.
Lehet egyszerűen csak azt érzi, hogy túlságosan akarod, ő pedig szeretne neked megfelelni, de ez már kicsit inkább flusztrálja . Pedig nem lehet egy gátlásos csajszi. Persze lehet, hogy rosszul gondolom, nyilván mindenkit befolyásolnak a tapasztalatait. Találkoztam már olyannal aki már a gondolattól is kiakadt, hogy a párja kiverje ha ő ott van, vagy előtte maztizzon, egyszerűen úgy érezte ez megalázó neki. De olyan is volt akit rendesen felizgatott ha előtte kivettem. (Nem az volt a cél, de annyira bele melegedtünk egy kis irodai etyte-petyébe, hogy már nem bírtam, sex nem lehetett, úgyhogy mondtam, én most inkább megyek kiverem valami nyugodt helyen, mire teljesen beindult, és ott kellett helyben a kezére élveznem.) És sok volt olyan aki teljesen természetes simogatta a punciját előttem (is) .
Úgyhogy szerintem nem kell eröltetni.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 76 hozzászólás, Listázva: 1-50

Triboro

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2018. július 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!