/ 1 oldal
Hozzászólások
Ahány nő, annyi féle. Viszont az általános érdeklődés bennük is éppúgy meg van (általánosítva) a nagy farok iránt, mint hogy mi pasik előbb figyelünk fel egy nagyobb mellű nőre. Ez persze nem jelenti, hogy az is kell, de az alap felállás ez. Másrészt a nők részéről hangoztatott "nagy farkú pasi" elég tág fogalom, amit akár a saját tapasztalataim is alátámasztanak.Teszem azt egy 20/4-esre is bárki rámondja, hogy nagy, amivel a gazdája a megfelelő körülmények és alany esetén simán tud análba is élvezkedni. Aztán ott egy 15/5-ös méret. Legtöbb nő erre azt mondja, análba biztos nem, punbiba is odafigyelős. Mégis aki nagyfarkú pasit keres, vagy annak van titulálva inkább csak a hosszra asszocializálódik.
Alapjában véve kár ezen rugózni. Akkora amekkora Ahogy egy pasi, ha csak a külseje miatt van együtt egy nővel, számomra az is a legaljasabb és legszánalmasabb viselkedés, úgy az a nő is, aki kifejezetten csak a farokméret alapján dönt, az sem sokkal gerincesebb. Neki csak a fasz kell, mindegy kié alapon.
A rajtakapás ilyen esetben mindenkinek ciki. Az, hogy ész érvekkel ráztak le, csak félig igaz. Nem akarta megcsalni a párját, ez elviekben korrekt. A szexről kialakult helyzet, hogy nagyon nagy többségében a nő dönti el mikor és mi lesz alapján viszont balfék volt a pasi. Élete végéig bánni fogja, hogy nem szexelt egy olyan dögös nővel, mint Te. Ennél sokkal könnyebben túltette volna magát a "megcsaláson". Bár amiről amiről nem tudsz, az nem fáj.
Mi szégyellni való van azon, ami az embernek természetes szükséglete? Ennyi erővel szégyellje magát az is, aki pl. fő étkezéseken kívül még eszik valamit, mert szeret enni, élvezi? Hagyjuk már.Te élvezted, jól esett. Senkinek nem okoztál kárt vele, vagy fájdalmat. Sőt...
Elnézést a pártól, hogy az ő vieójuk alatt merülök bele ebbe a kérdésbe, de nem bírt nyugodni a gondolat, meg ahogy látom a hozzászólok sem a lényeggel foglalkoznak. Mondja már el nekem valaki, milyen ész érvet lehet felhozni az mellett, hogy valakin lehet-e zokni szex közben? Sokan meg vannak itt esve, hogy ciki, szánalmas, gáz, stb. Miért is? Semmi máson nem alapul ez a zokni mentes teória, mint a divat. Ezt is valaki kitalálta, a tömeg meg követte. Ugyan úgy, mint a szandálos esetnél. Ennyire nincs senkinek önképe, határozottsága, hogy elmerje dönteni mi jó neki? Azt kell csinálni, amit a divat diktál? Szerintem ez a szánalmas.
Engem is zavar, ne érts félre. Nem csak itt, máshol is. Viszont én nem akarok egyértelműen ítélkezni, mert a másik oldal szempontjai is érthetők. Igazad van, elolvassa, mert látod, hogy megtette. Tényleg beleférne egy válasz gomb és ha nem is egyedileg ír mindenkinek, de egy sablonos mondat, amit simán bemásol CTRL+C-vel beleférne. Nekem is elég lenne, felfogom és elfogadom. Sokkal rosszab ez a szó nélkül hagyás, mint egy elutasítás. Ez tény. Kétlem, hogy összebeszélnének az ide regisztrált nők, szóval ez alapból jön belőlük. Ezért (is) mondják, hogy a nők bonyolultak?
Vegyük a szélsőséget. Tolakodó udvariatlan férfi ír egy nőnek. "Jól nézel ki, megdugnálak!" Ez mindenki számára bunkó stílus. Aztán fordítsuk meg. Egy nő ír egy férfinek. "Tetszik a farkad, beleülnék!" Érdekes, ez imponáló a férfinek, a nők számára meg semleges. Ebböl kiindulva és ezt alapul véve totál érthető a kialakult szituáció.
Objektíven nézve, gondolj bele abba, hogy naponta te kapnál 20-30-50, vagy mindegy is mennyi, de ésszerűen kezelhetetlen mennyiségű üzenetet. Nyilván szemezgetnél a "javából" és rájuk öszpontosítanál. Legalábbis ez tűnne nekem ésszerűnek. Senkinek sincs arra ideje, hogy ennyit megválaszoljon. Nehéz dolguk van a nőknek, pároknak és a pasiknak is.
Kicsit olyan ez az egész itteni légkör, mint a használt autó piac. A nők a vevők, a pasik meg a használt autók. Mindegyiknek van valami rejtegetni valója, mégis keveset futott, garázsban tartott, nem dohányzó és női tulajdonos múlttal rendelkeznek. A nők, mint vevők egyértelműen bizalmatlanok. Viszont mit tud tenni az a néhány autó, ami valóban a fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkezik? Kívülről olyan mint a többi. Hogy tud bizonyítani, ha nem ismerkedéssel? Persze ott a nói oldal. Nem fogja az összes neki tettsző autót 100 km-es tesztútra vinni, így az ismerkedős levelezgetés sem pálya. Akkor? Az első megkereső üzenet legyen olyan, ami pont ideális? Létezik olyan? Elég, ha a nő előtte pont egy kretén üzenetét olvasta és már olyan a hangulata, hogy ítélkezik, biztos hazudik ez is.. Egyértelműen a férfiak a hibásak, ezt nem tagadom. Hibásak a nők is, mert sok esetben nem írják le a konkrét elképzelésüket. Egyszer kell írni egy olyan bemutatkozót írni, ami leszűkíti a kört. Úgyis lesz sok barom, aki bepróbálkozik, hogy pont ő a kivétel, vele érdemes kezdeni. Hibás az oldal is, hogy lehet kitöltetlen adatlappal regisztrálni társkeresőre. A sok pasiról meg női regisztrációval nem is beszélve. Több sebből vérzik már itt minden. Én akkor is azt vallom, hogy az őszinteség, kitartás és bizalom még talán ér valamit, ha meg nem, akkor itt is, mint az élet sok más területén kénytelen vagyok tűrni és beletörődni, hogy ezek az értékek már nem játszanak. Azért, mert ez alapvetően szexpartner kereső, még nem azt jelenti, hogy két nemiszev találkozik egymással. Ezekhez tartoznak testek és lelkek, ahol szimpátiának és bizalomnak kell kialakulni. Ahhoz meg idő és egymás megismerése kell. Persze mindenki más és máshogy is kezeli ezeket. Én inkább váltok náhány üzenetet valakivel és ekőzben már megtudhat az ember olyan dolgokat, ami eleve kizárja, hogy egy találkozót beszéljünk le. Ez szerintem mindenki számára egyszerűbb megoldás, mint minden hétvégét azzal tölteni, hogy most hátha szimpatikus lesz az illető. Persze én magamból indulok ki, mert bízom a másikban, hogy nem másnak adja ki magát és én is korrekt vagyok, nem állítom be magam másnak, mint ami vagyok. Ezel is biztos sokan máshogy vannak.Ugyan olyan ez is, mint a randizás. Álszent képmutatás, a másik félrevezetése. Mégis a mai napig képtelen az emberiség ezen átlátni, pedig hazugságok tömkelegére épül az egész, utána meg megy a csodálkozás, hogy nem is ezt az embert ismertem meg. Ez az ember, mindenben a saját ellensége.
Sajnos mindenki megy a trendek után. Ez is az lett. A pornóipar nagy diktátor. Talán Cicciolina aktív időszakában kezdték faszonírozni, borotválni. Aztán ez mellé még jött az is, hogy kötelező a nők részéről az orál és hogy análba is akarják. Mára eljutottunk oda, hogy az a nő, aki nem csupasz, nem pippantja le a pasit és nem engedi a popsiba is betenni, az ciki. Mindemellé jöttek a metrosexuális pasik, akik unalmukba nem tudtak jobbat, mint követni a nőket. Ízlések és pofonok. Meg persze az adottságok. Nagyon nem midegy kinek mennyi és milyen erősségű szőrzete van. Én ha bele gebednék sem tudnék naprakészen full csupasz lenni, feltéve ha naponta nem borotválnám órákat. Viszont nem csak ezen múlik, mert a csupasz testet sajnos sokan azonosítják a higiéniával. Csodás téveszme ez is. Ezek mára olyan dolgok, amiket már kár magyarázni is. Simán eltudom képzelni, ha elkezdenék kopaszra borotválni a fejükett azok a nők, aki a trendet diktálják, simán követnék azt is.
Szerintem sok minden fejben dől el. Kezdve a számomra első és legszembetűnőbb problémát, a randizást. Mindkét fél próbál olyan lenni, amit a másik szeretne. Ezzel jól félre vezetik egymást és később jön a felismerés, hogy nem is ezt az embetr ismertem meg. Aztán ez mellé társul a megszokás. Megszerezte a másikat, biztonságban érzi magát, nem kell érte tenni már semmit. Elmaradnak a kedvességek, figyelmességek. Aztán többnyire a pasi lép félre, vagyis erről lehet többet tudni, mert ők előszeretettel hencegnek ezzel. Pedig sok nő is félre lép, csak ezek jelentős része titokban marad. Nekik biztos nagyobb bátorság kell hozzá, mert beszélgetni is nehezebb velük a szexualitásról. Nem tudom miért, mert ezeket a gátlásokat levetkőzve szembesülhetne minden nő azzal, hogy milyen sokféle módon tehetnék színesebbé és élvezhetőbbé a szerintük sokszor lapos szexet.
Örülök, hogy vannak nők, akik még képesek reálisan látni a dolgokat, van önismeretük és nem hiszik el, azt amit a képünkbe tolnak napi szinten. Egyet értek minden mondatoddal, pedig férfi vagyok. Igaz nézhetném úgy is, hogy pont minket védesz az előítéletektől. A szexuális együttlétnek valóban a közös kielégülésrők kell szólni. A férfi esetében ez elég látványos és tagadhatatlan módon megy végbe, viszont a nők esetében ez nagyon eltérő. Már ha másból nem is indulunk ki, mint hogy a nők 75%-a nem képes csak hüvelyi izgatástól elélvezni. Ez az egyik fő probléma, hogy amint Te is írod, ezt valószínűleg sok nő nem is tudja magáról és csalódásként éli meg a szexet, mert nem elégítette ki a pasi. Másik része a férfi önzősége, hogy nem figyel a nő rezdüléseire, csak a saját örömére koncentrál. Pedig nem kell biológiai diplomával rendelkezni ahhoz, hogy egy nőt legalább megpróbáljon valaki a farkán kívül máshogy is izgatni és eljuttatni az orgazmusig. Nem mondom hogy ez minden esetben sikerül, de legalább megpróbáltam és a nő is érzi, hogy szeretném kielégíteni. Sok nő lehet, aki valóban nem jut el a csúcsra és ezt pasiként átérezni elég borzasztó. Gondoljon bele minden férfi, hogy orgazmus előtt néhány pillanattal mindig abba kellene hagyni. Valami ilyesmit érezhetnek a nők? Ez kínzás. A pasi részéről is, hogy képes úgy otthagyni a nőt és a nő részéről is, hogy nem elég határozott ahhoz, hogy megtalálják a módját az ő gyönyörének is beteljesüléséhez, ha már a pasi magától nem hajlandó erre. Ez viszont lehet a dominancia oka is. A pasi dugja meg a nőt az esetek többségében, aki kénytelen sodródni az eseményekkel és alkalmazkodni mindenhez. Úgy eleve nehezebb az orgazmus elérése, ha nem tudja mire számítson.Mindkét fél kell ahhoz, hogy ne legyen egyoldaló a dolog.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 11 hozzászólás, Listázva: 1-11

vsr666

vsr666 Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2018. augusztus 09.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!