Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5003   2018. 10. 04. csütörtök 21:55
X Törölt felhasználó (1292612)
Én azt se tartom lehetetlennek, hogy egy olyan pár uszította rám őket, akiknek esetleg nem volt szimpi a fotóm vagy a levelem...annyi meg annyi furcsa ember van néha a GG oldalán...hogy én már semmin se csodálkoznék!!!
Én valóban az élmény szerzésért csinálom, na persze azért nekem is tetszik a meztelen női test masszírozása..
ha van erotika is benne, az még hab a tortán...
visszagondolva a NAV-os történetre, már a telefonban gyanús lehettek volna, de ki a fene fog gyanút egy ilyenből, pláne, hogy meg is masszíroztatta magát a Hölgy?!
bár bevallom, nemrég egy utazás során olyan sztorit hallottam, hogy egy csaj intimtetkót tetetett fel magának és ellenőr volt...le is bukott a tetoválós, nem adott számlát, ki gondolta volna, hogy intimes lehet ellenőr...? :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 10. 04. csütörtök 21:48
Szia.
Nagyon érdekes, de nem meglepő a történet.
Nem véletlenül próbálják a gg dolgozói is kiszűrni a pénzért kínáló egyéneket.
Nem olyan meglepő, amikor 5000 forintért beküldenek dohányboltba 15 éves gyereket.....
A pénzért kínálók magukat pedig remélem hamar lebuknak veled ellentétben, aki bizonyította, hogy a vágy előbbre való.
Kellemes estét.
#5002   2018. 10. 04. csütörtök 21:48
X Törölt felhasználó (1574052)
Szia.
Nagyon érdekes, de nem meglepő a történet.
Nem véletlenül próbálják a gg dolgozói is kiszűrni a pénzért kínáló egyéneket.
Nem olyan meglepő, amikor 5000 forintért beküldenek dohányboltba 15 éves gyereket.....
A pénzért kínálók magukat pedig remélem hamar lebuknak veled ellentétben, aki bizonyította, hogy a vágy előbbre való.
Kellemes estét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2018. 10. 04. csütörtök 21:21
sziasztok!
Nagyon érdekes eset esett meg velem, ezt nem tudom megállni, hogy megosszam veletek!
Általában én szoktam elsőként ráírni olyan párra, ki szimpatikus és hajdú-bihari..Ez a mostani történetben nem így volt (pedig nagyon szemrevaló volt a Hölgy), egy szeptember elejei fórumos beírásom után rám írt egy Cs-Á monogramú pár. Két hét levelezgetés után szeptember 24-ét beszéltük meg talinak. Sajnos közbejött Nekem valami, így áttettük mai napra. El is jött a pár, de a hölgy kérte, hogy ő még annyira kezdő, hogy bugyit és sportmelltartót is magán tartaná a masszázsom alatt. Furcsállottam, hogy ennyire szégyellős, de belementem. Elkezdtem a vállánál a masszázst, majd a hátához érve kértem, legalább kapcsoljuk ki, hogy hozzáférjek. Ő kérte, inkább ne... furcsa, de túltettem rajta magam...30 perc masszázs után (szokásomhoz híven) erotikusabb területekhez értem, kértem, a párja jöjjön besegíteni masszázsban és akár menjünk át erotikába
ekkor jött a meglepetés, egybehangzóan kérték, hogy szakítsuk meg a dolgot, jó minden, de most inkább felöltöznének és elmennének. Semmi baj, ez benne van, kérdezte elmegy e letusolni, amire az volt a válasz...NEM
felöltözött a hölgy, majd megkérdezték,mivel tartoznak.
erre én mondtam, az élmény számomra megvolt, igen szemrevaló hölgy lévén...természetesen semennyivel..
Erre a válaszra ők lepődtek meg...
majd kiderült, hogy a pár valóban nem pár, hanem munkatársak, a NAV munkatársai...
Igazolták magukat, majd kiállítottak egy jegyzőkönyvet, miszerint valóban DÍJMENTESEN masszíroztam, büntetni sem tudtak, felvették a kabátjukat és elmentek..
Tanulságos az eset, engem nagyon lepadlózott... Ilyen van??? GG-n voltak regisztrálva augusztus 29-e óta, az eset után ma délután törölték is a GG fiókjukat...
#5001   2018. 10. 04. csütörtök 21:46
Így igaz!
én is futottam bele szóló lányba (vidékilányosba is) vagy párba is, akik pénzért benne lettek volna dolgokba velem... a legdurvább és legérthetetlenebb az volt, amikor egy pár közölte velem, masszírozzam meg a hölgyet, adjak nekik 10 ezret és meg is dughatom...
smile
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 04. csütörtök 21:34
Abba gondolj bele hogy vannak akik pénzért szexelnek itt , azok hogy vakarhatják most a fejüket.
#5000   2018. 10. 04. csütörtök 21:34
vikibaby vikibaby
Abba gondolj bele hogy vannak akik pénzért szexelnek itt , azok hogy vakarhatják most a fejüket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2018. 10. 04. csütörtök 21:21
sziasztok!
Nagyon érdekes eset esett meg velem, ezt nem tudom megállni, hogy megosszam veletek!
Általában én szoktam elsőként ráírni olyan párra, ki szimpatikus és hajdú-bihari..Ez a mostani történetben nem így volt (pedig nagyon szemrevaló volt a Hölgy), egy szeptember elejei fórumos beírásom után rám írt egy Cs-Á monogramú pár. Két hét levelezgetés után szeptember 24-ét beszéltük meg talinak. Sajnos közbejött Nekem valami, így áttettük mai napra. El is jött a pár, de a hölgy kérte, hogy ő még annyira kezdő, hogy bugyit és sportmelltartót is magán tartaná a masszázsom alatt. Furcsállottam, hogy ennyire szégyellős, de belementem. Elkezdtem a vállánál a masszázst, majd a hátához érve kértem, legalább kapcsoljuk ki, hogy hozzáférjek. Ő kérte, inkább ne... furcsa, de túltettem rajta magam...30 perc masszázs után (szokásomhoz híven) erotikusabb területekhez értem, kértem, a párja jöjjön besegíteni masszázsban és akár menjünk át erotikába
ekkor jött a meglepetés, egybehangzóan kérték, hogy szakítsuk meg a dolgot, jó minden, de most inkább felöltöznének és elmennének. Semmi baj, ez benne van, kérdezte elmegy e letusolni, amire az volt a válasz...NEM
erre én mondtam, az élmény számomra megvolt, igen szemrevaló hölgy lévén...természetesen semennyivel..
majd kiderült, hogy a pár valóban nem pár, hanem munkatársak, a NAV munkatársai...
Igazolták magukat, majd kiállítottak egy jegyzőkönyvet, miszerint valóban DÍJMENTESEN masszíroztam, büntetni sem tudtak, felvették a kabátjukat és elmentek..
Tanulságos az eset, engem nagyon lepadlózott... Ilyen van??? GG-n voltak regisztrálva augusztus 29-e óta, az eset után ma délután törölték is a GG fiókjukat...
#4999   2018. 10. 04. csütörtök 21:21
sziasztok!
#4998   2018. 10. 04. csütörtök 13:37
X Törölt felhasználó (1789412)
Sziasztok nem tudom mi a helyzet...kicsit beleuntam mivel hogy nem talaltam meg olyan part/holgyet akivel talalkoznek 21 eves vagyok lehet hogy ilyen fiatal felhasznalo nincs is a goldengaten de az nem is problema mivel az idosebb holgyek parok 25-50 ev kozt jobban bejonnek legtobb ember addig ir es valaszol ameddig megbeszelunk 1 idopontot es mikor eljonne az idelye nem valaszolnak tobbet vagy a masik helyzet amikor kepet kuldok... megtobb kepet kernek es utanna nem irnak semmit.... szerencsere voltak paran akik vissza valaszoltak es elmondtak hogy nem engem keresnek vagy epp nem felelek meg de ők már rég goldengate felhasznalok akik tudjak mi a tisztelet... es az igazsag az hogy romania teruleten nagyon kevesen vagyunk es nem is aktivak vagy nem hajlandoak a talalkozasra.... ha valaki esetleg tudna nekem segiteni megkoszonnem!
#4997   2018. 10. 04. csütörtök 04:37
X Törölt felhasználó (1568852)
Ilyen tapasztalatunk nekünk is van! Akivel nagyon sokáig húzódik az ismerkedés azzal általában nem jutunk semmire!
Sajnos ebbe belejátszik az is, hogy mi nagyon ritkán érünk rá, így sajnos van , hogy 3-4 hét is eltelik, mire egy estét szabaddá tudunk tenni! Az első randin szex, nem kizárt, bár garantálni sem lehet, hisz hiába a fotó, a beszélgetés, ha személyesen nincs meg az a kisugárzás, ami kell ahhoz, hogy belemenjünk! Minden randira úgy indulunk, hogy bármi lehet belőle, de garancia semmire sincs!
Viszont az is biztos, hogy azok a legjobban sikerült esték, amikor nem hónapokig készülődünk, hanem egy pár óra, vagy nap alatt sikerül összehozni a találkát, és minden stimmel! Természetesen ha van állandó beszálló, az olyan szempontból ideálisabb, hogy tudjuk, hogyan alkalmazkodjunk egymáshoz, mit várhatunk el! Viszont nagyon nehéz türelmet kérni azért, mert ritkábban jutunk el a tettek mezejére, mint a beszállónk szeretné!
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 10. 03. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 03. szerda 13:26
Nagyon jó az írás, főleg a vége, amikor a randiról beszélsz. Sok embernek már ezért van elege abból, hogy menjünk el üljünk be valahova egy kávéra, mert ott mindenki mindig a legjobb oldalát próbálja mutatni, mint valami állásinterjún, de meg nem mondják egymásnak, ha valaki nem szimpatikus, csak jópofiznak, aztán elbúcsúznak, vagy ha valaki meg tudja vezetni a másikat, akkor jön az, hogy nem ilyennek ismertem meg.
Én azokkal már nem folytatom a beszélgetést, akik szex oldalon vannak és kávézni akarnak. Nálam úgy működik, hogy találkozunk - képcsere, beszélgetések után -, ha van kémai, akkor egyből szex, ha nincs, akkor elköszönünk. Eddig, akikkel sikerült találkozni, azzal meg is történt a dolog. Amikor kávézgatni jártam, abból sosem lett a végén semmi.
#4996   2018. 10. 03. szerda 15:57
X Törölt felhasználó (1396652)
Szia!
Komolyabban kellene neked is hozzáállnod dolgokhoz,nem szó nélkül,hónapokra eltűnni,és akkor lennének állandó partnereid akikre te is számíthatsz,így nem kéne itt siránkoznod,sajnáltatnod magad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 03. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1364772)
2018. 10. 03. szerda 07:07
Természetesen ez érthető! Bár én olyannak akinél ki van írva hogy csak párral lánnyal ismerkedek, illetve aki kifejezetten nem engem keres egyértelmű hogy nem írok levelet mert a válasz nyilván nem lesz! Ha én valakinek írok az azért lehet mert valószínű a keresési feltételei passzolnak rám! Aztán ha ezután még annyi sem érkezik hogy bocsi nem akkor onnan kezdve valahogy nem tudom komolyan venni az illetőt! Illetve a másik amikor ki van írva hogy a további ismerkedéshez telefonszám szükséges és válaszol is már e-mail-ben beszélgetünk és rá térnék arra hogy akkor ha klappol minden akkor lépjünk tovább és soha többet nem érkezik válasz! Ez miért van!?
#4995   2018. 10. 03. szerda 14:16
Pontosan!
Erre csak a komolyan keresők képesek és így alakul ki nálatok, nálunk, sokaknál az a fajta reflex, amikor már egy-két mondatból tudjuk, hogy a kereső komoly, vagy csak eszköznek szeretne használni.
eljen worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 03. szerda 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2018. 10. 03. szerda 06:06
Legtöbb esetben mi is így járunk el. Megnéztük ki írta a levelet. Mi elég konkrétan leírtuk a bemutatkozásunkban, mik az alapok, ha valaki nem fér bele az ott leírtakba írhat bármilyen szép bemutatkozást, kivitelezhetetlen a dolog. Ezt neki is látnia kell, hisz elolvasta az adatlapot. Ha nem így tett, akkor meg az sem érdekli mi mit szeretnénk, akkor meg ismét csak ugyanott tartunk. Ettől függetlenül az esetek 99%-ban ezekre is válaszolunk, felhívva a figyelmet a mi adatlapunk, valamint a levélíró adatai közötti különbségekre! Persze akkor jönnek a "minden megoldható" jellegű válaszok. Eddig aki ezt a két szót leírta, sosem oldott meg semmit! smile
#4994   2018. 10. 03. szerda 14:14
Szia.
Nagyon igaz a te felvetésed is!
Én is a párommal randizgatok és nem egy idegennel a párom mellett.
Nálunk: Dumcsi itt---email---telefon---ha még mindíg minden stimmel, akkor tali és ott már nem igazán van mit megbeszélni.
Ehhez csak egyetlen dolog kell! Hogy ugyanúgy minden igaz legyen az itt, emailben, képen, telefonon elmondottakból, mint nálunk....Jöhet a kellemes együttlét.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 10. 03. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 03. szerda 13:26
Nagyon jó az írás, főleg a vége, amikor a randiról beszélsz. Sok embernek már ezért van elege abból, hogy menjünk el üljünk be valahova egy kávéra, mert ott mindenki mindig a legjobb oldalát próbálja mutatni, mint valami állásinterjún, de meg nem mondják egymásnak, ha valaki nem szimpatikus, csak jópofiznak, aztán elbúcsúznak, vagy ha valaki meg tudja vezetni a másikat, akkor jön az, hogy nem ilyennek ismertem meg.
Én azokkal már nem folytatom a beszélgetést, akik szex oldalon vannak és kávézni akarnak. Nálam úgy működik, hogy találkozunk - képcsere, beszélgetések után -, ha van kémai, akkor egyből szex, ha nincs, akkor elköszönünk. Eddig, akikkel sikerült találkozni, azzal meg is történt a dolog. Amikor kávézgatni jártam, abból sosem lett a végén semmi.
#4993   2018. 10. 03. szerda 13:26
kiskoko34 kiskoko34
#4992   2018. 10. 03. szerda 07:07
X Törölt felhasználó (1364772)
Természetesen ez érthető! Bár én olyannak akinél ki van írva hogy csak párral lánnyal ismerkedek, illetve aki kifejezetten nem engem keres egyértelmű hogy nem írok levelet mert a válasz nyilván nem lesz! Ha én valakinek írok az azért lehet mert valószínű a keresési feltételei passzolnak rám! Aztán ha ezután még annyi sem érkezik hogy bocsi nem akkor onnan kezdve valahogy nem tudom komolyan venni az illetőt! Illetve a másik amikor ki van írva hogy a további ismerkedéshez telefonszám szükséges és válaszol is már e-mail-ben beszélgetünk és rá térnék arra hogy akkor ha klappol minden akkor lépjünk tovább és soha többet nem érkezik válasz! Ez miért van!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 23:39
Szia.
Gondolj bele a következő szituba:
Ír 20 pasi mondjuk...Szerintem nem különleges és egyedülálló dolog, ha azt mondom, hogy megnyitom az üzenetet, de azonnal kattintok is a nevére, amiből katt az adatlapjára. Ha az ott látottak nem tetszenek, vagy éppen olyat keres, amibe én/mi nem férünk bele, akkor természetesen megnyitom, de már el nem olvasom, nem még válaszoljak. Te pedig csak annyit látsz belőle, hogy el van olvasva és nem érkezik akár egy nemleges válasz is.
Annyi féle keresés, annyi féle mód amennyi ember. Ez nem nem függő úgy gondolom, mert nekem is van olyan levelem, amit pasi írt, válaszoltam, de még a választ 4 hónapja el sem olvasta (9 pasi). A nem válasz is egy egyfajta válasz.....
(Hozzáteszem, hogy az esetek 90%-ban még az ocsmány levelekre is válaszolok)
További szép estét, éjszakát.
#4991   2018. 10. 03. szerda 06:06
X Törölt felhasználó (1568852)
Legtöbb esetben mi is így járunk el. Megnéztük ki írta a levelet. Mi elég konkrétan leírtuk a bemutatkozásunkban, mik az alapok, ha valaki nem fér bele az ott leírtakba írhat bármilyen szép bemutatkozást, kivitelezhetetlen a dolog. Ezt neki is látnia kell, hisz elolvasta az adatlapot. Ha nem így tett, akkor meg az sem érdekli mi mit szeretnénk, akkor meg ismét csak ugyanott tartunk. Ettől függetlenül az esetek 99%-ban ezekre is válaszolunk, felhívva a figyelmet a mi adatlapunk, valamint a levélíró adatai közötti különbségekre! Persze akkor jönnek a "minden megoldható" jellegű válaszok. Eddig aki ezt a két szót leírta, sosem oldott meg semmit! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 23:39
Szia.
Ír 20 pasi mondjuk...Szerintem nem különleges és egyedülálló dolog, ha azt mondom, hogy megnyitom az üzenetet, de azonnal kattintok is a nevére, amiből katt az adatlapjára. Ha az ott látottak nem tetszenek, vagy éppen olyat keres, amibe én/mi nem férünk bele, akkor természetesen megnyitom, de már el nem olvasom, nem még válaszoljak. Te pedig csak annyit látsz belőle, hogy el van olvasva és nem érkezik akár egy nemleges válasz is.
Annyi féle keresés, annyi féle mód amennyi ember. Ez nem nem függő úgy gondolom, mert nekem is van olyan levelem, amit pasi írt, válaszoltam, de még a választ 4 hónapja el sem olvasta (9 pasi). A nem válasz is egy egyfajta válasz.....
#4990   2018. 10. 02. kedd 23:39
Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 22:54
Nem ítélem el mert nem általános szerencsére rengetegen vannak akik ha nemleges is a válasz legalább válaszolnak! Csak szimplán nem értem hogy mi az oka! Az hogy egy undorító hangvételben megírt 3 szavas de megb@szn@lak levélre nem ír választ teljesen érthető! De egy kulturált levélre miért nehéz annyit írni hogy köszi de nem te vagy akit keresünk!? Ez az alapvető tisztelet a másikkal szemben hogy ha már írt és nem bunkó tapló stílusban tette ezt akkor ha a válasz nem is akkor legalább megmondom neki! Ha már másfél percet venne igénybe az életéből! És itt nem a szolo nőkről van szó mert azzal talán még eggyel sem sikerült innen beszélnem! Ez a jelenség főleg pároknál fordul elő!
#4989   2018. 10. 02. kedd 22:54
Nem ítélem el mert nem általános szerencsére rengetegen vannak akik ha nemleges is a válasz legalább válaszolnak! Csak szimplán nem értem hogy mi az oka! Az hogy egy undorító hangvételben megírt 3 szavas de megb@szn@lak levélre nem ír választ teljesen érthető! De egy kulturált levélre miért nehéz annyit írni hogy köszi de nem te vagy akit keresünk!? Ez az alapvető tisztelet a másikkal szemben hogy ha már írt és nem bunkó tapló stílusban tette ezt akkor ha a válasz nem is akkor legalább megmondom neki! Ha már másfél percet venne igénybe az életéből! És itt nem a szolo nőkről van szó mert azzal talán még eggyel sem sikerült innen beszélnem! Ez a jelenség főleg pároknál fordul elő!
(Ez egy válasz vsr666 üzenetére (2018. 10. 02. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 22:43
Engem is zavar, ne érts félre. Nem csak itt, máshol is. Viszont én nem akarok egyértelműen ítélkezni, mert a másik oldal szempontjai is érthetők. Igazad van, elolvassa, mert látod, hogy megtette. Tényleg beleférne egy válasz gomb és ha nem is egyedileg ír mindenkinek, de egy sablonos mondat, amit simán bemásol CTRL+C-vel beleférne. Nekem is elég lenne, felfogom és elfogadom. Sokkal rosszab ez a szó nélkül hagyás, mint egy elutasítás. Ez tény. Kétlem, hogy összebeszélnének az ide regisztrált nők, szóval ez alapból jön belőlük. Ezért (is) mondják, hogy a nők bonyolultak?
#4988   2018. 10. 02. kedd 22:43
vsr666 vsr666
Engem is zavar, ne érts félre. Nem csak itt, máshol is. Viszont én nem akarok egyértelműen ítélkezni, mert a másik oldal szempontjai is érthetők. Igazad van, elolvassa, mert látod, hogy megtette. Tényleg beleférne egy válasz gomb és ha nem is egyedileg ír mindenkinek, de egy sablonos mondat, amit simán bemásol CTRL+C-vel beleférne. Nekem is elég lenne, felfogom és elfogadom. Sokkal rosszab ez a szó nélkül hagyás, mint egy elutasítás. Ez tény. Kétlem, hogy összebeszélnének az ide regisztrált nők, szóval ez alapból jön belőlük. Ezért (is) mondják, hogy a nők bonyolultak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 21:16
Érthető lenne ha ilyen leveleket írnék! De nem ilyen leveleket írok! Továbbra is a problémám ott áll fent hogy a normális hangvételű levélre egy nemleges válasz se érkezik! Nem értem hogy jön most ide a stílus holott már az imént le írtam hogy azt értem hogy nem! A felfogást hogy ha már el olvasta miért nem lehet 3 szót le írni kB 15 másodperc alatt!?
#4987   2018. 10. 02. kedd 21:16
Érthető lenne ha ilyen leveleket írnék! De nem ilyen leveleket írok! Továbbra is a problémám ott áll fent hogy a normális hangvételű levélre egy nemleges válasz se érkezik! Nem értem hogy jön most ide a stílus holott már az imént le írtam hogy azt értem hogy nem! A felfogást hogy ha már el olvasta miért nem lehet 3 szót le írni kB 15 másodperc alatt!?
(Ez egy válasz vsr666 üzenetére (2018. 10. 02. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 20:31
Vegyük a szélsőséget. Tolakodó udvariatlan férfi ír egy nőnek. "Jól nézel ki, megdugnálak!" Ez mindenki számára bunkó stílus. Aztán fordítsuk meg. Egy nő ír egy férfinek. "Tetszik a farkad, beleülnék!" Érdekes, ez imponáló a férfinek, a nők számára meg semleges. Ebböl kiindulva és ezt alapul véve totál érthető a kialakult szituáció.
#4986   2018. 10. 02. kedd 20:31
vsr666 vsr666
Vegyük a szélsőséget. Tolakodó udvariatlan férfi ír egy nőnek. "Jól nézel ki, megdugnálak!" Ez mindenki számára bunkó stílus. Aztán fordítsuk meg. Egy nő ír egy férfinek. "Tetszik a farkad, beleülnék!" Érdekes, ez imponáló a férfinek, a nők számára meg semleges. Ebböl kiindulva és ezt alapul véve totál érthető a kialakult szituáció.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 19:46
Nyilván nem hibáztatom érte őket! DE ha nekem nem esik nehezemre kulturáltan megirni egy nem 5 szavas levelet, akkor talán ha már el olvassa (nyilván mert érdekli mi áll benne) nem hinném hogy nagyon megerőltető lenne egy nem téged keresünk választ írni rá! Nem a nemleges válasz a gond, felnőtt ember vagyok meg értem! A gond azzal van hogy emberszámba se vesznek!
#4985   2018. 10. 02. kedd 19:46
Nyilván nem hibáztatom érte őket! DE ha nekem nem esik nehezemre kulturáltan megirni egy nem 5 szavas levelet, akkor talán ha már el olvassa (nyilván mert érdekli mi áll benne) nem hinném hogy nagyon megerőltető lenne egy nem téged keresünk választ írni rá! Nem a nemleges válasz a gond, felnőtt ember vagyok meg értem! A gond azzal van hogy emberszámba se vesznek!
(Ez egy válasz vsr666 üzenetére (2018. 10. 02. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 19:05
Objektíven nézve, gondolj bele abba, hogy naponta te kapnál 20-30-50, vagy mindegy is mennyi, de ésszerűen kezelhetetlen mennyiségű üzenetet. Nyilván szemezgetnél a "javából" és rájuk öszpontosítanál. Legalábbis ez tűnne nekem ésszerűnek. Senkinek sincs arra ideje, hogy ennyit megválaszoljon. Nehéz dolguk van a nőknek, pároknak és a pasiknak is.
#4984   2018. 10. 02. kedd 19:05
vsr666 vsr666
Objektíven nézve, gondolj bele abba, hogy naponta te kapnál 20-30-50, vagy mindegy is mennyi, de ésszerűen kezelhetetlen mennyiségű üzenetet. Nyilván szemezgetnél a "javából" és rájuk öszpontosítanál. Legalábbis ez tűnne nekem ésszerűnek. Senkinek sincs arra ideje, hogy ennyit megválaszoljon. Nehéz dolguk van a nőknek, pároknak és a pasiknak is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 02. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 02. kedd 17:21
Sajnos az én tapasztalatom (annál ellenére hogy már találkoztam innen párokkal) hogy, nagyon nehéz megbízható párt találni, a szolo hölgy partnerekről pedig lassan teljesen le mondok... smile persze ez részben köszönhető az extrém külsőmnek is szó se róla, de azt a jelenséget hogy egy normális egész mondatokban megírt levélre még annyi válasz sem érkezik hogy ne haragudj nem téged keresünk na ezt a részét nem tudom megérteni valahogy... :/

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!