A "Hogyan találj", arra nincs megfelelő válasz. Sajnos tényleg elszaporodtak a kamu profilok, üzenet váltás közben szó nélküli eltűnések, és soha semmire sem reagál többet a másik fél, vagy kép csere után a "bocs, de nem téged keresünk" pár másodperces üzenetet sem képesek megírni. De talán jobb is, az ilyen személyiségű, jellemű emberekkel ha semmi, de semmi sem történik. Már, ha valósak persze. És hatalmas tisztelet a kivételnek, szerencsére vagytok azok is sokan, akik normálisak

Mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 31. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 19:53

Törölt felhasználó (2572662)

Sok valos par van.... csak nem biztos, hogy egymast keresitek.
Na akkor a teljesség kedvéért, hogy más is értse.
Január 25-én 20.05 órakor hívtunk (19.00 óra utáni hívást beszéltünk meg). Ha kell kirakom ide a híváslista képernyőképét.
A hívott szám nem elérhető üzenetet kaptuk. Ki is volt hangosítva...mivel ketten voltuk.
Másnapra, 26-ára törölted magad (vagy magatok, bár ez hihetetlenül hangzik) az oldalról.
Február 3-án te hívsz fel minket, hogy ki vagy. Mondtam, hogy tudom ki vagy, törölted magad mit akarsz?
Ezek után épeszű ember mit tesz. Leteszi a telefont.
szánalom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 04. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 04. vasárnap 19:22
Január 25-én 20.05 órakor hívtunk (19.00 óra utáni hívást beszéltünk meg). Ha kell kirakom ide a híváslista képernyőképét.
A hívott szám nem elérhető üzenetet kaptuk. Ki is volt hangosítva...mivel ketten voltuk.
Másnapra, 26-ára törölted magad (vagy magatok, bár ez hihetetlenül hangzik) az oldalról.
Február 3-án te hívsz fel minket, hogy ki vagy. Mondtam, hogy tudom ki vagy, törölted magad mit akarsz?
Ezek után épeszű ember mit tesz. Leteszi a telefont.

Törölt felhasználó (3373682)

Már nem vagyunk,töröltem az adatlapunk,semmi értelme itt fenn lenni,csak kamu regekkel találkoztunk.
A telefon be volt kapcsolva,vártuk a hívásod.Nem jött sms hangpostáról.Miután olvastam itt a hozzászólásod hívtalak fel én,te meg jól kinyomtál miután mondtam ki vagyok.
A telefon be volt kapcsolva,vártuk a hívásod.Nem jött sms hangpostáról.Miután olvastam itt a hozzászólásod hívtalak fel én,te meg jól kinyomtál miután mondtam ki vagyok.
Hello
Nincs.
(Ez egy válasz csokitibi00 üzenetére (2018. 01. 31. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 11:49

Gyakorlatilag nem lehet találni, csupa szájhős, nincs egy valós pár sem?
Már nem vagyunk,töröltem az adatlapunk,semmi értelme itt fenn lenni,csak kamu regekkel találkoztunk.
A telefon be volt kapcsolva,vártuk a hívásod.Nem jött sms hangpostáról.Miután olvastam itt a hozzászólásod hívtalak fel én,te meg jól kinyomtál miután mondtam ki vagyok. (Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 07:47
A telefon be volt kapcsolva,vártuk a hívásod.Nem jött sms hangpostáról.Miután olvastam itt a hozzászólásod hívtalak fel én,te meg jól kinyomtál miután mondtam ki vagyok. (Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is lehet...ha telefonszámcsere után a megbeszélt időben való telefonáláskor hangposta a fogad
))
Miért vagy itt??????

Miért vagy itt??????
Sok valos par van.... csak nem biztos, hogy egymast keresitek.
(Ez egy válasz csokitibi00 üzenetére (2018. 01. 31. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 11:49

(Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is lehet...ha telefonszámcsere után a megbeszélt időben való telefonáláskor hangposta a fogad
))
Miért vagy itt??????

Miért vagy itt??????
Ja, hát a fiúk hamar túlhúzzák magukat, aztán röppen az ihlet...
Nem baj, a férfitest mint a turulmadár, regenerálódik!
Nem baj, a férfitest mint a turulmadár, regenerálódik!

Mi is így jártunk!
(Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)

))
Miért vagy itt??????

Miért vagy itt??????
Így már Mi is jártunk párszor. :( :(

))
Miért vagy itt??????

Miért vagy itt??????
))
Miért vagy itt?????? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 21. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 21. vasárnap 22:39

Miért vagy itt?????? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 21. vasárnap 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3246812)

Szerintem nem lehet.
Nagy számok szerint igazad van.
Viszont.Mi is szoktunk pasiknak is írni,és egy jó video,vagy képsor a mi figyelmünket is felkelti...
És hát, valljuk be,lányok,párok 99 szazaléka is kamu,vagy gyűjtő,azaz itt már fordul az arány.Pasik legalább pasik, ha tetszenek jó,már csak egy buktató van, ha nem mozdulnak. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 01. 23. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 23. kedd 23:21
Viszont.Mi is szoktunk pasiknak is írni,és egy jó video,vagy képsor a mi figyelmünket is felkelti...
És hát, valljuk be,lányok,párok 99 szazaléka is kamu,vagy gyűjtő,azaz itt már fordul az arány.Pasik legalább pasik, ha tetszenek jó,már csak egy buktató van, ha nem mozdulnak. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 01. 23. kedd 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyilván ha egy nő rak fel egy sorozatot amint lenge öltözékben van, akkor kétszer annyi pasi fog érdeklődni iránta. Ha meg egy pasi teszi ugyanezt akkor feleannyi nő... Bár az utóbbi mindegy, mert nullának a fele is nulla...

Nyilván ha egy nő rak fel egy sorozatot amint lenge öltözékben van, akkor kétszer annyi pasi fog érdeklődni iránta. Ha meg egy pasi teszi ugyanezt akkor feleannyi nő... Bár az utóbbi mindegy, mert nullának a fele is nulla...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 22. hétfő 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 22. hétfő 05:51

Törölt felhasználó (3055042)
VIP

Sziasztok!Csak egy tipp.Picit turbózzátok fel a portfóliótokat!Pár jó kép adatlapon,esetleg sorozat...Sokat dob,ez tapasztalat!Sok szerencsét!
Ezek szerint ha már pasi is jelen van akkor nem érdekli a dolog a nőket...
(Ez egy válasz Vörösdémon üzenetére (2018. 01. 18. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 18. csütörtök 14:01

Amíg egyedülálló voltam,találtam. Többször is találkoztunk. Élmény volt...
Amióta viszont párként keresünk hölgyet,hát.. nincs jelentkező.
Amióta viszont párként keresünk hölgyet,hát.. nincs jelentkező.
Mi már igen és kellemes kapcsolat is lett belőle

Találtam.
Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 22. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 22. hétfő 07:49

Törölt felhasználó (3219942)

csatlakozom az elöttem szolohoz tényleg tündéri
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2018. 01. 20. szombat 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 20. szombat 17:56

Abban valahogy biztos vagyok,hogy nagyon jó barátokra lelnek azok,kiket megkedveltek!!!
Az asszonyka nagyon dögös!!