Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 343 344 345 346 347 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4184   2018. 02. 12. hétfő 21:00
X Törölt felhasználó (3343662)
Ez egy folyamatosan vissza térő téma.
Voltam fent a feleségemmel, voltam szólóban. -Az ő tudtával. Neki nem volt hangulata a többeshez, de engedett, hogy kiéljem a vágyaimat. Hát elég fura változásokon ment át ez az oldal az évek alatt. Mondom ezt úgy, hogy -ismétlem- mindkét oldalt megtapasztaltam.
Pasi részről érdekes a felhozatal. Sokan jelentkeztek hozzánk. Levelezés, aztán ennyi. Az arcot ábrázoló fotó, és a telefonszám cserénél a 99% elakadt. Most olyanba nem is akarok bele menni, volt aki nem magáról küldött képet... utána csodálkozott, hogy nem lett szex. Pasi tehát van, csak a nagy része vagy komolytalan, vagy nem felelt meg. Azért találtunk jót, de volt csalódás is.
Nők... kerestünk biszex csajszit harmadiknak. Egy össze is jött. Jó is volt. Lesz folytatás is. De az biztos, hogy ennyi kamu regisztrációt, ami a "női" reg.ek alatt van, sehol nem találni. Mindenki képet akar cserélni... persze küldjünk egyből intimet... neki se fotója semmi. Mondjuk cseréljünk számot, a lányok beszélgessenek, utána lesz folytatás, kap akár intim képet is. Ez az egy alkalmon kívül, senkivel nem sikerült beszélni... kb. ennyire voltak "nők".
Párok. Na ez is megér egy misét... mi nyíltan kiírtuk. Keresünk férfit és nőt, párokat NEM. Minden második levél pártól jött... és ők tépik a szájukat, hogy senki nem olvassa végig a regisztrációjukat és, hogy kit keresnek... arról ne beszéljünk, ha pasiként rájuk írok, egy "nem" válasz legalább korrekt lenne. Nem körlevelet küldök, mindig megnéztem a parametereket, kit keresnek és honnan. Mert Bp-Pécs, hiába minden oké, senki nem utazik oda vissza 500kilométert. Tehát minden stimmel, engedélyezem a fotóimat látni, tehát ez sem ok, és százból egy válasz... na most lehet velem van a baj. Lehet. De baromi érdekes, mert a való életben semmi problémám az ismerkedéssel... csak éppen nem barátnőt keresek, hanem szexkapcsolatot -hosszabb távra, extrákkal. Ezért vagyok itt és mondjuk nem a b@doon... mondjuk voltam ott... ha csak töredéke nő itt lenne az ottaniaknak, nem unatkoznának a pasik...
Szóval. Lehet találni itt partnert, de kib@szott nehéz...
#4183   2018. 02. 12. hétfő 19:13
jani27 jani27
Sajnos sokan nem így gondolják és viselkednek. Mi is kaptunk kéretlen levelet bőven. Az oldalt én kezelem, ennek ellenére válaszolok ha ír a megkereső. Van aki csak bejelöl, képet kér...
Mivel kedves egyenlőre nem szeretne újabb többest ezt ki is írtam oldalra. Na ezt sokan el se olvassák, ettől függetlenül válaszolok. Sokan meg is lepődnek és megköszönik. Van olyan akivel a nem ellenére a mai napig haveri alapon beszélek, beszélünk. Amikor kedves esetleg újra igent mond lehet neki több esélye lesz mert emberi oldalát és nem csak "gyorsan ismerkedjünk, dugjunk... " oldalát látjuk. Sőt több régi partnerrel rendszeresen megy levélváltás.
Lehet ezt normálisan is csinálni.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 02. 12. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 12. hétfő 09:55
Nem mindenki így gondolkodik. Én például sosem csináltam abból problémát ha valaki nem válaszolt bármilyen érdeklődésre, tudomásul vettem. Talán egyszer fordult elő itteni pályafutásom során hogy valaki visszaírt hogy túl sok férfi van ezért irántam nem érdeklődik. Elfogadtam, sosem írtam neki többet, nemhogy minősíteni akartam volna. Igazából azt mondom hogy még pozitív gesztusnak is vettem, hogy legalább jelezte mi a helyzet.
#4182   2018. 02. 12. hétfő 19:13
X Törölt felhasználó (1574052)
Látod itt mégis sokan lelkiismereti kérdést csinálnak belőle, mint ha ezen múlna, hogy találnak vagy sem szexpartnert.
A másik ember iránti tisztelet (legalább is engem úgy tanítottak) megkívánja, hogy válaszoljak, ha 100%-is, hogy nem ideális a jelölt. Viszont ha vette a fáradtságot és adatlap elolvasása nélkül írt, akkor megtisztelem annyival, hogy válaszolok, mert így vagy nyitok egy kaput, vagy zárok, de nem hagyom bizonytalanságban.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2018. 02. 12. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 12. hétfő 09:55
Nem mindenki így gondolkodik. Én például sosem csináltam abból problémát ha valaki nem válaszolt bármilyen érdeklődésre, tudomásul vettem. Talán egyszer fordult elő itteni pályafutásom során hogy valaki visszaírt hogy túl sok férfi van ezért irántam nem érdeklődik. Elfogadtam, sosem írtam neki többet, nemhogy minősíteni akartam volna. Igazából azt mondom hogy még pozitív gesztusnak is vettem, hogy legalább jelezte mi a helyzet.
#4181   2018. 02. 12. hétfő 09:55
egysportospasi egysportospasi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2018. 02. 11. vasárnap 14:21
Sziasztok.
Teljesen igazatok van, DE....
Próbáljatok meg belegondolni a másik oldalon lévő ember, nő, pár helyzetébe.
Mi is kapunk leveleket, persze közel sem annyit, mint te mondtál naponta, de ha belegondolsz, akkor (én válaszolok mindenkinek, aki ír) ha válaszolok, sokaknak a nemleges válasz is egy pozitív dolgot jelent és újra ír, erősködik, majd ha ismét megírom, hogy NEM egymást keressük, de ne adja fel, akkor mi kamuk vagyunk, én qva vagyok és minden, amit ha a levélváltás előtt tudok, akkor inkább kétszer meggondoltam volna, hogy egy "a" betűt is írjak. Hidd el, hogy nagyon sok ilyen van és naponta elég ebből 3-4 levél, üzenet és az ember kedve elmegy ettől az egésztől. Viszont én úgy gondolom, hogy ettől függetlenül mindenkinek illik válaszolni, bármi is legyen a válasz, az ok és a kimenetel. Legyen szép és kellemes napotok.
#4180   2018. 02. 11. vasárnap 14:21
X Törölt felhasználó (1574052)
Sziasztok.
Teljesen igazatok van, DE....
Próbáljatok meg belegondolni a másik oldalon lévő ember, nő, pár helyzetébe.
Mi is kapunk leveleket, persze közel sem annyit, mint te mondtál naponta, de ha belegondolsz, akkor (én válaszolok mindenkinek, aki ír) ha válaszolok, sokaknak a nemleges válasz is egy pozitív dolgot jelent és újra ír, erősködik, majd ha ismét megírom, hogy NEM egymást keressük, de ne adja fel, akkor mi kamuk vagyunk, én qva vagyok és minden, amit ha a levélváltás előtt tudok, akkor inkább kétszer meggondoltam volna, hogy egy "a" betűt is írjak. Hidd el, hogy nagyon sok ilyen van és naponta elég ebből 3-4 levél, üzenet és az ember kedve elmegy ettől az egésztől. Viszont én úgy gondolom, hogy ettől függetlenül mindenkinek illik válaszolni, bármi is legyen a válasz, az ok és a kimenetel. Legyen szép és kellemes napotok.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2018. 02. 11. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 11. vasárnap 11:47
Így van, nagyon igaz ez a hozzászólás. Az emberekből kiveszett az egymás iránti alapvető tisztelet is. Értem, hogy egy pár vagy lány adatlapjára napjában ezrek kattintanak és ebből 5-900 levél is lehet, amit elolvasni is nehéz, de azt nem hiszem, hogy ennyi emberből senkinek nem lehet válaszolni. Ahogy írod, mindenki (pár/lány) elvárja az intelligenciát, a helyesírást, közben arra nem képesek, hogy válaszoljanak egy olyan embernek, aki ír 2-3 sorból álló levelet, helyesírási hiba nélkül, akkor hol az intelligencia? Egy intelligens ember tudja, hogy illik válaszolni egy normális hangvételű levélre.
Mindenki azzal takarózik, hogy nincs ideje fent lenni egész nap, de ha valaki fellép és elolvas egy normális levelet, akkor azzal a lendülettel miért nem tud válaszolni? Inkább elolvas még két másik levelet, aztán azt sem tudja, hogy kinek a levelét olvasta 2 perccel ezelőtt, így pedig lehet pont egy kellemes embert "dobott" el, aztán sír, hogy nincs egy normális férfi az oldalon, holott saját hibájából fakadóan csak a rosszra emlékszik, mert elfelejtett válaszolni a normális levélre.
#4179   2018. 02. 11. vasárnap 11:47
kiskoko34 kiskoko34
Így van, nagyon igaz ez a hozzászólás. Az emberekből kiveszett az egymás iránti alapvető tisztelet is. Értem, hogy egy pár vagy lány adatlapjára napjában ezrek kattintanak és ebből 5-900 levél is lehet, amit elolvasni is nehéz, de azt nem hiszem, hogy ennyi emberből senkinek nem lehet válaszolni. Ahogy írod, mindenki (pár/lány) elvárja az intelligenciát, a helyesírást, közben arra nem képesek, hogy válaszoljanak egy olyan embernek, aki ír 2-3 sorból álló levelet, helyesírási hiba nélkül, akkor hol az intelligencia? Egy intelligens ember tudja, hogy illik válaszolni egy normális hangvételű levélre.
Mindenki azzal takarózik, hogy nincs ideje fent lenni egész nap, de ha valaki fellép és elolvas egy normális levelet, akkor azzal a lendülettel miért nem tud válaszolni? Inkább elolvas még két másik levelet, aztán azt sem tudja, hogy kinek a levelét olvasta 2 perccel ezelőtt, így pedig lehet pont egy kellemes embert "dobott" el, aztán sír, hogy nincs egy normális férfi az oldalon, holott saját hibájából fakadóan csak a rosszra emlékszik, mert elfelejtett válaszolni a normális levélre.
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2018. 02. 07. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 07. szerda 09:43
Jogos... Ez egy nagyon összetett dolog, szerintem abból ered, hogy az emberek vagy belefáradnak, vagy eleve nem is kívánnak túl sok energiát, időt belefektetni a dologba. Vagy sokan egyszerűen csak bunkók. Persze ez minden kategóriára igaz, a nőkre és párokra is. A nő/pár adatlapok 90%- ban szerepel valamilyen formában az, hogy legyen képed, mert különben szóba se állunk veled. Amikor valaki a 200. levélre nem kap választ, lehet, hogy úgy gondolja, hogy jobb, ha először képet mutat magáról. Viszont nem szeretne nyilvános képet, mert van akinek a munkája miatt nem ildomos, van aki csak a rokonok, szomszédok, ismerősök miatt nem szívesen virítana egy szexpartner kereső oldalon. Elég nehéz dolog, mert ha levelet ír, akkor hiszti van, hogy nincs kép, így ő nem is létezik, ha képet mutatna, akkor hiszti van, hogy nincs levél. Persze lehet egy értelmes levél mellé egy barátfelkérést is küldeni, de itt jön az a lustaság, amiről a mondókám elején tettem említést. Én azt látom, hogy mindkét fél türelmetlen és nagyon cél- és sikerorientált. Ha egy kicsit emberibb keretek között folyna ez az egész, mindenki nagyobb sikerrel járna, és ez a fórumtéma nem is létezne. Ha a fiúk vennék a fáradtságot egy rendes bemutatkozás megfogalmazására, a lányok/ párok nem halnának bele egy " Bocs, de nem." válasz elküldésébe, ha mindenki egy kicsit empatikusabb lenne, akkor senkinek nem kellene a bemutatkozóban, a fórumokban, a cseten állandóan panaszkodnia. Mindenki papol EQ,IQ- ról, nos ez itt mutatkozik meg igazán. Én voltam itt az exemmel kb. 5-6 éve, és rengeteg meleg írt, amit a hátam közepére se kívántam, de nekik is tudtam annyit válaszolni, hogy " Ne haragudj, nem téged keresünk.", és még mindig élek... Tudnám ezt még ezer oldalon át fejtegetni, de aki érti mire célzok annak nem kell, a többinek meg hiába magyaráznám. Ez az egész a" gyerekszoba" kérdése...
#4178   2018. 02. 07. szerda 09:43
Kávébab Kávébab
Jogos... Ez egy nagyon összetett dolog, szerintem abból ered, hogy az emberek vagy belefáradnak, vagy eleve nem is kívánnak túl sok energiát, időt belefektetni a dologba. Vagy sokan egyszerűen csak bunkók. Persze ez minden kategóriára igaz, a nőkre és párokra is. A nő/pár adatlapok 90%- ban szerepel valamilyen formában az, hogy legyen képed, mert különben szóba se állunk veled. Amikor valaki a 200. levélre nem kap választ, lehet, hogy úgy gondolja, hogy jobb, ha először képet mutat magáról. Viszont nem szeretne nyilvános képet, mert van akinek a munkája miatt nem ildomos, van aki csak a rokonok, szomszédok, ismerősök miatt nem szívesen virítana egy szexpartner kereső oldalon. Elég nehéz dolog, mert ha levelet ír, akkor hiszti van, hogy nincs kép, így ő nem is létezik, ha képet mutatna, akkor hiszti van, hogy nincs levél. Persze lehet egy értelmes levél mellé egy barátfelkérést is küldeni, de itt jön az a lustaság, amiről a mondókám elején tettem említést. Én azt látom, hogy mindkét fél türelmetlen és nagyon cél- és sikerorientált. Ha egy kicsit emberibb keretek között folyna ez az egész, mindenki nagyobb sikerrel járna, és ez a fórumtéma nem is létezne. Ha a fiúk vennék a fáradtságot egy rendes bemutatkozás megfogalmazására, a lányok/ párok nem halnának bele egy " Bocs, de nem." válasz elküldésébe, ha mindenki egy kicsit empatikusabb lenne, akkor senkinek nem kellene a bemutatkozóban, a fórumokban, a cseten állandóan panaszkodnia. Mindenki papol EQ,IQ- ról, nos ez itt mutatkozik meg igazán. Én voltam itt az exemmel kb. 5-6 éve, és rengeteg meleg írt, amit a hátam közepére se kívántam, de nekik is tudtam annyit válaszolni, hogy " Ne haragudj, nem téged keresünk.", és még mindig élek... Tudnám ezt még ezer oldalon át fejtegetni, de aki érti mire célzok annak nem kell, a többinek meg hiába magyaráznám. Ez az egész a" gyerekszoba" kérdése...
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 02. 06. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 06. kedd 22:08
Igazad van ez így kétértelmű Általában a pasik nagy százaléka bejelöl ismerősnek. Ha rá írsz hogy miért akkor szokták azt írni hogy jelölj vissza és akkor láthatod a képeimet . Pont erről van szó Minek jelöljünk vissza egy olyan embert akiről fogalmunk sincs kicsoda. Talán egy bemutatkozó levél és nem egy pöcs profilkép sokall előrébb vinné a dolgot. Reméljük ezzel a magyarázattal segítettünk.
#4177   2018. 02. 06. kedd 23:09
X Törölt felhasználó (3373682)
vigyor0
(Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 02. 06. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 06. kedd 07:40
Ez nem gyanúsítgatás...ezek a tények. Nem kívánunk mindenki előtt "szájkaratét" folytatni. Mi már megegyeztünk egy időpontban amikor is kikapcsolt (vagy nem elérhető) telefon fogadott másnap egy adatlaptörlés, és most pedig itteni magyarázkodás smile .
A vacsorameghívást köszönjük és nagy tisztelettel jó étvágyat kívánunk...ha megoldható ott se szeretnénk úgy járni mint itt. smile
#4176   2018. 02. 06. kedd 22:08
jirzi jirzi
Igazad van ez így kétértelmű Általában a pasik nagy százaléka bejelöl ismerősnek. Ha rá írsz hogy miért akkor szokták azt írni hogy jelölj vissza és akkor láthatod a képeimet . Pont erről van szó Minek jelöljünk vissza egy olyan embert akiről fogalmunk sincs kicsoda. Talán egy bemutatkozó levél és nem egy pöcs profilkép sokall előrébb vinné a dolgot. Reméljük ezzel a magyarázattal segítettünk.
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2018. 02. 06. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 06. kedd 21:34
Szia!
Nem akarok kötözködni, én nem írtam nektek, szóval nem is egy sértődött próbálkozó vagyok, de olvasd már el légyszíves az utolsó mondatot a bemutatkozótokban! Aki bejelölt az csak szótfogadott a felkérésnek, és nem analfabéta. Idézem:" Ha ismerkedni akarsz ne írd hogy jelölj be és láthatod a fotóm ,mert te akarsz ismerkedni akkor miért mi jelöljünk kedvencnek ha azt sem tudjuk ki vagy?"
#4175   2018. 02. 06. kedd 21:34
Kávébab Kávébab
Szia!
Nem akarok kötözködni, én nem írtam nektek, szóval nem is egy sértődött próbálkozó vagyok, de olvasd már el légyszíves az utolsó mondatot a bemutatkozótokban! Aki bejelölt az csak szótfogadott a felkérésnek, és nem analfabéta. Idézem:" Ha ismerkedni akarsz ne írd hogy jelölj be és láthatod a fotóm ,mert te akarsz ismerkedni akkor miért mi jelöljünk kedvencnek ha azt sem tudjuk ki vagy?"
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2018. 01. 18. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 18. csütörtök 17:19
Detto Ki van írva a lapunkra hogy ne jelölj mert azt sem tudom ki vagy :( Erre napi 2 analfabéta :(
#4174   2018. 02. 06. kedd 07:40
gabbag gabbag
Ez nem gyanúsítgatás...ezek a tények. Nem kívánunk mindenki előtt "szájkaratét" folytatni. Mi már megegyeztünk egy időpontban amikor is kikapcsolt (vagy nem elérhető) telefon fogadott másnap egy adatlaptörlés, és most pedig itteni magyarázkodás smile .
A vacsorameghívást köszönjük és nagy tisztelettel jó étvágyat kívánunk...ha megoldható ott se szeretnénk úgy járni mint itt. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3373682)
2018. 02. 05. hétfő 23:38
Nem igazán értem ezt a személyeskedést meg gyanúsítgatást.Mégis szerinted minek adtam meg az elérhetőségemet?Miért gond az ha töröltem a regünket,akkor már nem lehet beszélgetni?
De nem vagyok híve a szájkaraténak.
Egyezzünk meg egy időpontban.Üljünk négyen és beszéljünk.Meghívunk benneteket egy vacsorára.
#4173   2018. 02. 05. hétfő 23:38
Nem igazán értem ezt a személyeskedést meg gyanúsítgatást.Mégis szerinted minek adtam meg az elérhetőségemet?Miért gond az ha töröltem a regünket,akkor már nem lehet beszélgetni?
De nem vagyok híve a szájkaraténak.
Egyezzünk meg egy időpontban.Üljünk négyen és beszéljünk.Meghívunk benneteket egy vacsorára.
(Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 02. 05. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 05. hétfő 11:36
Na akkor a teljesség kedvéért, hogy más is értse.
Január 25-én 20.05 órakor hívtunk (19.00 óra utáni hívást beszéltünk meg). Ha kell kirakom ide a híváslista képernyőképét.
A hívott szám nem elérhető üzenetet kaptuk. Ki is volt hangosítva...mivel ketten voltuk.
Másnapra, 26-ára törölted magad (vagy magatok, bár ez hihetetlenül hangzik) az oldalról.
Február 3-án te hívsz fel minket, hogy ki vagy. Mondtam, hogy tudom ki vagy, törölted magad mit akarsz?
Ezek után épeszű ember mit tesz. Leteszi a telefont.
smile szánalom.
#4172   2018. 02. 05. hétfő 19:30
X Törölt felhasználó (1177122)
A "Hogyan találj", arra nincs megfelelő válasz. Sajnos tényleg elszaporodtak a kamu profilok, üzenet váltás közben szó nélküli eltűnések, és soha semmire sem reagál többet a másik fél, vagy kép csere után a "bocs, de nem téged keresünk" pár másodperces üzenetet sem képesek megírni. De talán jobb is, az ilyen személyiségű, jellemű emberekkel ha semmi, de semmi sem történik. Már, ha valósak persze. És hatalmas tisztelet a kivételnek, szerencsére vagytok azok is sokan, akik normálisak smile
#4171   2018. 02. 05. hétfő 18:55
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Mi történt? confused szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 01. 31. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2572662)
2018. 01. 31. szerda 19:53
Sok valos par van.... csak nem biztos, hogy egymast keresitek.
#4170   2018. 02. 05. hétfő 11:36
gabbag gabbag
Na akkor a teljesség kedvéért, hogy más is értse.
Január 25-én 20.05 órakor hívtunk (19.00 óra utáni hívást beszéltünk meg). Ha kell kirakom ide a híváslista képernyőképét.
A hívott szám nem elérhető üzenetet kaptuk. Ki is volt hangosítva...mivel ketten voltuk.
Másnapra, 26-ára törölted magad (vagy magatok, bár ez hihetetlenül hangzik) az oldalról.
Február 3-án te hívsz fel minket, hogy ki vagy. Mondtam, hogy tudom ki vagy, törölted magad mit akarsz?
Ezek után épeszű ember mit tesz. Leteszi a telefont.
smile szánalom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 02. 04. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3373682)
2018. 02. 04. vasárnap 19:22
Már nem vagyunk,töröltem az adatlapunk,semmi értelme itt fenn lenni,csak kamu regekkel találkoztunk.
A telefon be volt kapcsolva,vártuk a hívásod.Nem jött sms hangpostáról.Miután olvastam itt a hozzászólásod hívtalak fel én,te meg jól kinyomtál miután mondtam ki vagyok.
#4169   2018. 02. 05. hétfő 08:52
X Törölt felhasználó (3316862)
Hello
#4168   2018. 02. 04. vasárnap 19:23
Nincs.
(Ez egy válasz csokitibi00 üzenetére (2018. 01. 31. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 11:49
Gyakorlatilag nem lehet találni, csupa szájhős, nincs egy valós pár sem?
#4167   2018. 02. 04. vasárnap 19:22
Már nem vagyunk,töröltem az adatlapunk,semmi értelme itt fenn lenni,csak kamu regekkel találkoztunk.
A telefon be volt kapcsolva,vártuk a hívásod.Nem jött sms hangpostáról.Miután olvastam itt a hozzászólásod hívtalak fel én,te meg jól kinyomtál miután mondtam ki vagyok.
(Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 07:47
Nem is lehet...ha telefonszámcsere után a megbeszélt időben való telefonáláskor hangposta a fogad smile ))
Miért vagy itt??????
#4166   2018. 01. 31. szerda 19:53
X Törölt felhasználó (2572662)
Sok valos par van.... csak nem biztos, hogy egymast keresitek.
(Ez egy válasz csokitibi00 üzenetére (2018. 01. 31. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 11:49
#4165   2018. 01. 31. szerda 11:49
csokitibi00 csokitibi00
(Ez egy válasz gabbag üzenetére (2018. 01. 26. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 26. péntek 07:47
Nem is lehet...ha telefonszámcsere után a megbeszélt időben való telefonáláskor hangposta a fogad smile ))
Miért vagy itt??????

... 343 344 345 346 347 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 11064db
Utolsó üzenet: ma 21:24

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!