Lehetetlen találni partnert.
Nehéz és kezdem úgy érezni, hogy lehetetlen egy normális komoly partnert találni
Egyszer olyan "választ" is kaptunk, hogy engedélyezte a titkos képeinek megtekintését. Visszagondolva lehet, hogy ő is csak szexképeket szeretett volna...
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (tegnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:31
Ó, hát abból temérdek van. Kitöltetlen adatlappal ránk írnak, majd amikor megkérdezzük tőlük, hogy mit akarnak tőlünk és mit lehet tudni róluk, akkor nagy okosan annyit mond, hogy kérdezz nyugodtan, mi válaszolunk. Bocs nem akarok kérdezni, azért van az adatlap, hogy oda írják le. Ezek mit titkolnak?
Gyalázat.
Gyalázat.
Kellene valami tanfolyam ahhoz, hogy regisztrálhassanak az emberek, vagy legalább egy kötelezően megnézendő videó, hogy hogyan is lehet ismerkedni, mert el tudom képzelni, hogy sokan tényleg képtelenek írásban kommunikálni. az persze más kérdés, hogy vajon érdemes-e ilyen emberekkel kezdeni...
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:54
Kedvenceim az ilyen tartalmas "párbeszédek":
- ők: Sziasztok
- én: Sziasztok
- ők: Ismerkednénk (a profil nyilván tök üres)
- én: Örülünk, hogy megkerestetek, írjatok magatokról pár sort
- ők: Ti mit kerestek?
- én: Le van írva részletesen a hirdetésünkben
- ők: Mi X és Y vagyunk
- én (sóhajtva): Mi X és Y, akkor kérdezek pár dolgot, ha már nincs bemutatkozásotok. Dohányoztok? Utazni tudtok, vagy fogadni? Milyen gyakori találkozásban gondolkodtok? Alkalmi kapcsolatot kerestek, vagy hosszú távra? stb stb
- ők: Igen
- én: (elengedi a dolgot)
- én (sóhajtva): Mi X és Y, akkor kérdezek pár dolgot, ha már nincs bemutatkozásotok. Dohányoztok? Utazni tudtok, vagy fogadni? Milyen gyakori találkozásban gondolkodtok? Alkalmi kapcsolatot kerestek, vagy hosszú távra? stb stb
Ó, hát abból temérdek van. Kitöltetlen adatlappal ránk írnak, majd amikor megkérdezzük tőlük, hogy mit akarnak tőlünk és mit lehet tudni róluk, akkor nagy okosan annyit mond, hogy kérdezz nyugodtan, mi válaszolunk. Bocs nem akarok kérdezni, azért van az adatlap, hogy oda írják le. Ezek mit titkolnak?
Gyalázat. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:54
Gyalázat. (Ez egy válasz Veemi üzenetére (tegnap 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (tegnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom. Nekünk, ha megtisztel valaki azzal hogy ránk ír, válaszolok. Még ha nemet akkor is. Sajnos valóban vannak plyanok akik ezt nem értik meg. És jön a kérdés-> Félsz hogy megtetszik párodnak a farkam? (Hát az esze biztos nem)
Hasonló a helyzet nálam is 989% messziről ír rám. Közlöm velük, hogy nekem a nagy távolság gondot jelent. Nekik állításuk szerint nem, elhittem nekik. Leokézunk mindent, majd a nagy napon elnémulnak.
(Ez egy válasz Couple_Miskolc üzenetére (tegnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:01
Nekünk az szembetűnő, hogy mennyien nem olvassák el a bemutatkozásunkat. Beleírtuk, hogy milyen korosztályban keresünk…ezzel szemben 10-15-20 évvel idősebbek írnak; beleírtuk, kb. honnan keresünk…ezzel szemben 200-300 km-el távolabbról írnak. Bocs, az ilyen megkereséseket válasz nélkül töröljük, mert aki nem tisztel meg minket olvasással, azt mi sem tiszteljük meg írással.
Nekünk az szembetűnő, hogy mennyien nem olvassák el a bemutatkozásunkat. Beleírtuk, hogy milyen korosztályban keresünk…ezzel szemben 10-15-20 évvel idősebbek írnak; beleírtuk, kb. honnan keresünk…ezzel szemben 200-300 km-el távolabbról írnak. Bocs, az ilyen megkereséseket válasz nélkül töröljük, mert aki nem tisztel meg minket olvasással, azt mi sem tiszteljük meg írással.
Nem tudom. Nekünk, ha megtisztel valaki azzal hogy ránk ír, válaszolok. Még ha nemet akkor is. Sajnos valóban vannak plyanok akik ezt nem értik meg. És jön a kérdés-> Félsz hogy megtetszik párodnak a farkam? (Hát az esze biztos nem)
Az szokott a gond lenni, hogy vannak, akik a "kösz, nem" után még erősködnek, hogy mégis - az ilyenek veszik el a választól a kedvet.
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:08
Úgy látszik ez a válaszra sem méltatás általános dolog. Én elhiszem, hogy van itt olyan páros és lány, akik rengeteg levelet kapnak. És nyilván idő, mire feldolgozásra kerül. Mert elolvassák az biztos. De hogy egy :" Kösz nem téged kereslek" re sincs energia.....
Úgy látszik ez a válaszra sem méltatás általános dolog. Én elhiszem, hogy van itt olyan páros és lány, akik rengeteg levelet kapnak. És nyilván idő, mire feldolgozásra kerül. Mert elolvassák az biztos. De hogy egy :" Kösz nem téged kereslek" re sincs energia.....
Pár napja beírtunk a társkeresőbe. 14-en írtak, abból 8-an már vissza sem válaszoltak, majd maradt egy pasi a végére. Ha tudják, hogy úgy sem, akkor miért írnak?
Ez sajnos társadalmi probléma. De akkor is suttyóság.
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (tegnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:20
Ez igaz a rám is én ugyan igy vagyok ugy latszik egy bocs nem megerőltető
(Egy masik fórumon nem a gg-n) Szintén ugyan ez van es egy társkereső nek mondott appon is ugyan ez a helyzet
(Egy masik fórumon nem a gg-n) Szintén ugyan ez van es egy társkereső nek mondott appon is ugyan ez a helyzet
Ez igaz a rám is én ugyan igy vagyok ugy latszik egy bocs nem megerőltető
(Egy masik fórumon nem a gg-n) Szintén ugyan ez van es egy társkereső nek mondott appon is ugyan ez a helyzet (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (tegnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:10
(Egy masik fórumon nem a gg-n) Szintén ugyan ez van es egy társkereső nek mondott appon is ugyan ez a helyzet (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (tegnap 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy nehéz bárhogyan is ismerkedni, ha az elküldött levélre semmi reakció nem érkezik. Az elmúlt hetekben 8 párra írtunk rá, 1 válasz jött.
Úgy nehéz bárhogyan is ismerkedni, ha az elküldött levélre semmi reakció nem érkezik. Az elmúlt hetekben 8 párra írtunk rá, 1 válasz jött.
Aki nem adja meg a telefoszámát, de a másiktól meg elvárja, hogy adja meg, az jó nagy kamus lehet. Tapasztaltam. Volt olyan, aki a munkahelyére fogta rá, hogy nem adhatja meg. Sajnos, én néhánynak megadtam, úgy, hogy nem kaptam meg viszont a számukat, vissza is éltek vele rendesen. Többségük hitegetett hogy hívni fog. Azóta is várom a hívásukat...
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 12. 02. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 10:30
pl telefont miért nem meri válalni aki keres.mert talán jobban ki lehet találni ki a kamus
Minket az is frusztrál, hogy nagyon nem felel meg az igényeinknek, de azért jelzik, hogy őket érdekeljük ... pl az 59-68 éves párok. Könyörgöm, nem pótszülőket keresünk!
Másik..... nézeget az adott oldalon, ottlétünk óta 35-38 alkalommal. Irunk, hogy esetleg érdekeljük-e. Nemleges válasz. De azért nézeget majd napi szinten.
Másik..... nézeget az adott oldalon, ottlétünk óta 35-38 alkalommal. Irunk, hogy esetleg érdekeljük-e. Nemleges válasz. De azért nézeget majd napi szinten.
Még egy "szokás", amit nem értek: külön leírnak valami szigorú kizáró tényezőt az adatlapon, aminek mi nem felelünk meg, ennek ellenére mégis ránkírnak. Akkor mit gondoljunk bizalommal, melyik része nem őszinte a dolognak, és mit kezdjünk ezzel a helyzettel?
Nem az üres adatlap a baj, hanem hogy hirdet a fórumban PÉNZÉRT, és ha már érdeklődök, akkor legyen már benne annyi hogy ad egy infocsomagot hogy egyáltalán ezt keresem-e, nem ám hogy bemegyek a pékhez aztán még ő válogatja meg a vevőt!!!
(Ez egy válasz Veemi üzenetére (2025. 12. 02. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 02. kedd 10:06
Üres adatlappal teljesen felesleges foglalkozni. Aki semmi erőfeszítést nem tesz, az később se fog a kommunikációban, vagy a kapcsolatban. Mi nem írunk rá ilyenekre és ha ők kezdeményeznek, akkor maximum annyit válaszolunk, hogy mutatkozzanak be részletesen. Még soha nem jött válasz.