Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10843   2025. 04. 26. szombat 12:34
kivancsiskodok kivancsiskodok
Voltak ilyen elképzeléseink, de mikor a kedves tocsogósra lett masszírozva akkor már mindent engedett, mindent akart! nyes
#10842   2025. 04. 26. szombat 10:52
jani27 jani27
Így igaz
#10841   2025. 04. 26. szombat 10:39
Christine1989 Christine1989
igen, de ritka nagy szerencse kell hozzá
#10840   2025. 04. 26. szombat 10:20
jani27 jani27
Valóban. Neki köszönhetem, hogy párom elismerte, nem miattam csinálta elején. Valamint, hogy tetszik neki.
#10839   2025. 04. 26. szombat 09:21
Ritka az ilyen türelmes harmadik! smile
#10838   2025. 04. 25. péntek 22:16
jani27 jani27
Első évben voltunk aktívak. Akkor volt pár srác oldalról. Van akivel a mai napig tartjuk a kapcsolatot barátság formájában
#10837   2025. 04. 25. péntek 22:15
jani27 jani27
Utána sajnos párom kérésére nem volt többes.
Pár év után mivel nem töröltem profilt itt az oldalon rámírt egy srác. Teljesen normális volt és rájöttünk, hogy csak apránként lehet újra próbálkozni. Volt hogy hónapok teltek el talik között, Ő mindíg finoman próbálkozott egyre többet elérni. Puszi közben finom cicisimi pólón keresztültől eljutottunk odáig hogy páromat bugyiban simogassa. Kezébe adva a farkát. Sajnos vele még nem történt több.
Egy másik srác szintén az oldalról (sajnos kimarták innen) masszirozást ajánlott. Elsőre egy jó barátság alakult ki. Ha kedves masszír közben nemet mondott bármire is megállt. Harmadik találkozásnál én srác szülinapi tortáját dísźitettem míg Ő masszírozott. Egyszer csak szólt. Bementem és kedvesben dolgozott mindenki örömére. Azóta volt innen az oldalról egy szolnoki srác is nálunk. Illetve volt más is nemcsak az oldalról. Jelenleg Kedves új partnert nem szeretne, így nem keresünk. Viszont ha valaki akar, lehet találni. Sajnos tényleg sok a kamus. Mi sem szivesen adjuk ki magunkat. Jelenleg van elég ismerős.
#10836   2025. 04. 25. péntek 21:34
Mi az hogy az első évben volt extra?
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 16:12
Akkor mi szerencsésebbek voltunk. Kevés volt aki felültetett. Van olyan akivel 9 éve tart a barátság és csak az első évben volt extra.
#10835   2025. 04. 25. péntek 16:12
jani27 jani27
Akkor mi szerencsésebbek voltunk. Kevés volt aki felültetett. Van olyan akivel 9 éve tart a barátság és csak az első évben volt extra.
#10834   2025. 04. 25. péntek 12:57
Volt több jó, de rossz tapasztalatunk anno az exemmel. Ide regeltünk, felraktunk pár gusztusos fotót a nőről és jöttek a levelek tömegével! A kiválasztottal levelezés után kameráztunk és kesőbb randit megszerveztük vele. Az első hármas nehezen de összejött, jól sikerült! A visszavágókat már utána sehogyan sem sikerültek azokat összehozni! Lefoglatuk a szobát egy szép hotelben, nejem szexi fehérneműt vett, fodrászhoz ment, borotválkozott... Lassú zene, pezsgő, bekészítve de a srác nem jött el. Párszor még szerveztünk ilyet de fel kellett vele adnunk. Igérgetett mindig, de a végén már sosem jött.
#10833   2025. 04. 24. csütörtök 19:31
3.atkeressük 3.atkeressük
Ne csodálkozzatok, hogy már a valóban ismerkedni szándékozóknak se hisznek el semmit. Tegnap fiatal sráccal minden lebeszélve még telefonon is beszéltem vele. Kb 3 óra múlva randi. Okés. Jön. Erre 5 perc múlva inkább törölte magát az oldalról. Nem is vártuk hogy jöjjön.
#10832   2025. 04. 24. csütörtök 15:07
jani27 jani27
Az szép. Az ilyenek teszik tönkre az oldalt.
Nekünk is volt olyan, hogy közbejött valami, de igyekeztünk azonnal jelezni partnernek.
Sajnos volt olyan is amikor második személyes találkozónál nem érzett kémiát folytatáshoz párom.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 14:17
Én kocsival mentem és volt az illető akkora paraszt hogy egész úton vagy beszéltünk vagy írt, de én voltam a hülye mert elhittem hogy az asszony most itt van , ott van. És amikor a városba értem utána nem lett elérhető. 200-oda 200 km vissza.
#10831   2025. 04. 24. csütörtök 14:17
fefe41 fefe41
Én kocsival mentem és volt az illető akkora paraszt hogy egész úton vagy beszéltünk vagy írt, de én voltam a hülye mert elhittem hogy az asszony most itt van , ott van. És amikor a városba értem utána nem lett elérhető. 200-oda 200 km vissza.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 09:45
Úgy mi is jártunk. Megvolt vonatjegy, indultunk volna, megbeszéltek alapján ĥivtam srácot...na az a vonat elment.
#10830   2025. 04. 24. csütörtök 09:45
jani27 jani27
Úgy mi is jártunk. Megvolt vonatjegy, indultunk volna, megbeszéltek alapján ĥivtam srácot...na az a vonat elment.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 09:31
Teljesen igazad van, csak az észosztás megy. És milyen érdekes olyanok találnak meg akik az ország másik felén laknak. Egyszer már lesre futottam a 200 km-es randival több nem lesz.
#10829   2025. 04. 24. csütörtök 09:31
fefe41 fefe41
Teljesen igazad van, csak az észosztás megy. És milyen érdekes olyanok találnak meg akik az ország másik felén laknak. Egyszer már lesre futottam a 200 km-es randival több nem lesz.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 22:24
Nem lehet itt partnert találni.
#10828   2025. 04. 22. kedd 22:24
rozsoma78 rozsoma78
Nem lehet itt partnert találni.
#10827   2025. 04. 22. kedd 20:27
jani27 jani27
Lehet itt találni, nekünk sikerült
#10826   2025. 04. 22. kedd 20:26
jani27 jani27
Mi például ketten regiztünk az oldalra. Egy ideig Kedves nem akart többest így levettem adatlapját. Jelenleg szerencsére újra vannak partnerek, akik részben régiek, részben mivel rosszul volt törölve párom, így rámírtak. Ezek közül két srác lett befutó. Mondjuk a második sérülés miatt nem jött még össze. Viszont ahogy gyógyul összehozzuk.
#10825   2025. 04. 21. hétfő 20:51
biboots biboots VIP
És mennyire igaz… sajnos.
#10824   2025. 04. 21. hétfő 19:17
Felhőék Felhőék
Csak egy gyöngyszem ami az itteni állapotokat szemlélteti… nevet nem írok… így egy pasi hogx ő a párjával van itt fent de szólóban szívesen csatlakozna hozzánk. Megnézem az adatlapját párként van… megírtam neki hogy bocsi de nagyon átlátszó hogy párjával van mégis szólóban keres…. Visszaír hogy semmi átlátszó nincs benne, de a párját ez nem érdekli de neki engedi hogy kalandozzon, és kifakad hogy mennyi itt a kamus wink őrület, ez most komoly hogy ilyen mesével vannak itt emberek??? Mindenki jobb ha figyel…

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10863db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 29. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!