Voltak ilyen elképzeléseink, de mikor a kedves tocsogósra lett masszírozva akkor már mindent engedett, mindent akart!

Így igaz
igen, de ritka nagy szerencse kell hozzá
Valóban. Neki köszönhetem, hogy párom elismerte, nem miattam csinálta elején. Valamint, hogy tetszik neki.
Ritka az ilyen türelmes harmadik!

Első évben voltunk aktívak. Akkor volt pár srác oldalról. Van akivel a mai napig tartjuk a kapcsolatot barátság formájában
Utána sajnos párom kérésére nem volt többes.
Pár év után mivel nem töröltem profilt itt az oldalon rámírt egy srác. Teljesen normális volt és rájöttünk, hogy csak apránként lehet újra próbálkozni. Volt hogy hónapok teltek el talik között, Ő mindíg finoman próbálkozott egyre többet elérni. Puszi közben finom cicisimi pólón keresztültől eljutottunk odáig hogy páromat bugyiban simogassa. Kezébe adva a farkát. Sajnos vele még nem történt több.
Egy másik srác szintén az oldalról (sajnos kimarták innen) masszirozást ajánlott. Elsőre egy jó barátság alakult ki. Ha kedves masszír közben nemet mondott bármire is megállt. Harmadik találkozásnál én srác szülinapi tortáját dísźitettem míg Ő masszírozott. Egyszer csak szólt. Bementem és kedvesben dolgozott mindenki örömére. Azóta volt innen az oldalról egy szolnoki srác is nálunk. Illetve volt más is nemcsak az oldalról. Jelenleg Kedves új partnert nem szeretne, így nem keresünk. Viszont ha valaki akar, lehet találni. Sajnos tényleg sok a kamus. Mi sem szivesen adjuk ki magunkat. Jelenleg van elég ismerős.
Pár év után mivel nem töröltem profilt itt az oldalon rámírt egy srác. Teljesen normális volt és rájöttünk, hogy csak apránként lehet újra próbálkozni. Volt hogy hónapok teltek el talik között, Ő mindíg finoman próbálkozott egyre többet elérni. Puszi közben finom cicisimi pólón keresztültől eljutottunk odáig hogy páromat bugyiban simogassa. Kezébe adva a farkát. Sajnos vele még nem történt több.
Egy másik srác szintén az oldalról (sajnos kimarták innen) masszirozást ajánlott. Elsőre egy jó barátság alakult ki. Ha kedves masszír közben nemet mondott bármire is megállt. Harmadik találkozásnál én srác szülinapi tortáját dísźitettem míg Ő masszírozott. Egyszer csak szólt. Bementem és kedvesben dolgozott mindenki örömére. Azóta volt innen az oldalról egy szolnoki srác is nálunk. Illetve volt más is nemcsak az oldalról. Jelenleg Kedves új partnert nem szeretne, így nem keresünk. Viszont ha valaki akar, lehet találni. Sajnos tényleg sok a kamus. Mi sem szivesen adjuk ki magunkat. Jelenleg van elég ismerős.
Mi az hogy az első évben volt extra?
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 16:12

Akkor mi szerencsésebbek voltunk. Kevés volt aki felültetett. Van olyan akivel 9 éve tart a barátság és csak az első évben volt extra.
Akkor mi szerencsésebbek voltunk. Kevés volt aki felültetett. Van olyan akivel 9 éve tart a barátság és csak az első évben volt extra.
Volt több jó, de rossz tapasztalatunk anno az exemmel. Ide regeltünk, felraktunk pár gusztusos fotót a nőről és jöttek a levelek tömegével! A kiválasztottal levelezés után kameráztunk és kesőbb randit megszerveztük vele. Az első hármas nehezen de összejött, jól sikerült! A visszavágókat már utána sehogyan sem sikerültek azokat összehozni! Lefoglatuk a szobát egy szép hotelben, nejem szexi fehérneműt vett, fodrászhoz ment, borotválkozott... Lassú zene, pezsgő, bekészítve de a srác nem jött el. Párszor még szerveztünk ilyet de fel kellett vele adnunk. Igérgetett mindig, de a végén már sosem jött.
Ne csodálkozzatok, hogy már a valóban ismerkedni szándékozóknak se hisznek el semmit. Tegnap fiatal sráccal minden lebeszélve még telefonon is beszéltem vele. Kb 3 óra múlva randi. Okés. Jön. Erre 5 perc múlva inkább törölte magát az oldalról. Nem is vártuk hogy jöjjön.
Az szép. Az ilyenek teszik tönkre az oldalt.
Nekünk is volt olyan, hogy közbejött valami, de igyekeztünk azonnal jelezni partnernek.
Sajnos volt olyan is amikor második személyes találkozónál nem érzett kémiát folytatáshoz párom. (Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 14:17
Nekünk is volt olyan, hogy közbejött valami, de igyekeztünk azonnal jelezni partnernek.
Sajnos volt olyan is amikor második személyes találkozónál nem érzett kémiát folytatáshoz párom. (Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Én kocsival mentem és volt az illető akkora paraszt hogy egész úton vagy beszéltünk vagy írt, de én voltam a hülye mert elhittem hogy az asszony most itt van , ott van. És amikor a városba értem utána nem lett elérhető. 200-oda 200 km vissza.
Én kocsival mentem és volt az illető akkora paraszt hogy egész úton vagy beszéltünk vagy írt, de én voltam a hülye mert elhittem hogy az asszony most itt van , ott van. És amikor a városba értem utána nem lett elérhető. 200-oda 200 km vissza.
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 09:45

Úgy mi is jártunk. Megvolt vonatjegy, indultunk volna, megbeszéltek alapján ĥivtam srácot...na az a vonat elment.
Úgy mi is jártunk. Megvolt vonatjegy, indultunk volna, megbeszéltek alapján ĥivtam srácot...na az a vonat elment.
(Ez egy válasz fefe41 üzenetére (2025. 04. 24. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 24. csütörtök 09:31

Teljesen igazad van, csak az észosztás megy. És milyen érdekes olyanok találnak meg akik az ország másik felén laknak. Egyszer már lesre futottam a 200 km-es randival több nem lesz.
Teljesen igazad van, csak az észosztás megy. És milyen érdekes olyanok találnak meg akik az ország másik felén laknak. Egyszer már lesre futottam a 200 km-es randival több nem lesz.
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehet itt partnert találni.
Lehet itt találni, nekünk sikerült
Mi például ketten regiztünk az oldalra. Egy ideig Kedves nem akart többest így levettem adatlapját. Jelenleg szerencsére újra vannak partnerek, akik részben régiek, részben mivel rosszul volt törölve párom, így rámírtak. Ezek közül két srác lett befutó. Mondjuk a második sérülés miatt nem jött még össze. Viszont ahogy gyógyul összehozzuk.
És mennyire igaz… sajnos.
Csak egy gyöngyszem ami az itteni állapotokat szemlélteti… nevet nem írok… így egy pasi hogx ő a párjával van itt fent de szólóban szívesen csatlakozna hozzánk. Megnézem az adatlapját párként van… megírtam neki hogy bocsi de nagyon átlátszó hogy párjával van mégis szólóban keres…. Visszaír hogy semmi átlátszó nincs benne, de a párját ez nem érdekli de neki engedi hogy kalandozzon, és kifakad hogy mennyi itt a kamus
őrület, ez most komoly hogy ilyen mesével vannak itt emberek??? Mindenki jobb ha figyel…