Igen, sok pár esetében a férfi a kapcsolattarto itt, ennek oks hogy szegény nők feladták a sok rémesen egyszerű ember miatt. Igen való én egy szint után egx idő után goromba lesz az ember azzal is akivel nem kellene, utólag bocsánatot is kérek, de vannak amire harap az ember. Ez főleg az olyan pasik esetében akik erre utaznak itt szállnak meg egy éjszakára. Fel csapja a keresőt, hogy kik vannak a városban és elkezd írogatni, hogy ma este ráér, stb. Ezen bepörgök… majd én ugrálnak, én szervezzek mert ő dugni akar…. Lehet van pár aki ezt kihasználja, de minket ne rángasson senki…
(Ez egy válasz kalandrafelxxx77 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 16:37

Ezzel nem is vitatkozom , tényleg rémes üzeneteket kaphattok.
Viszont másik oldalról tekintve sem jobb a helyzet. Nagyon sok pár van, ahol főleg a páros férfi tagja van gépközelben, s eléggé alpári stílusban reagál a normális megkeresésekre.
Itt lehetne azt mondani ,hogy persze de milyen sok negatív megkeresés érkezik, az általatok leírt módon. Ettől függetlenül egy normális megkeresésre normálisan lehet reagálni.
Fura ez. Ez a baj a virtualítással. Kiég az ember. Csak jön a buta ember , és teljesen érzéketlenné válsz a negatív élmények után.
Viszont másik oldalról tekintve sem jobb a helyzet. Nagyon sok pár van, ahol főleg a páros férfi tagja van gépközelben, s eléggé alpári stílusban reagál a normális megkeresésekre.
Itt lehetne azt mondani ,hogy persze de milyen sok negatív megkeresés érkezik, az általatok leírt módon. Ettől függetlenül egy normális megkeresésre normálisan lehet reagálni.
Fura ez. Ez a baj a virtualítással. Kiég az ember. Csak jön a buta ember , és teljesen érzéketlenné válsz a negatív élmények után.
Sok kamus csávó, hol?
Az elmúlt 3 hónapban 4 vagy öt alkalommal beszéltem meg srácokkal találkozót naturista estre. Ott már rájuk van bízva ismerkedés. Kb 15-20 srác jelezte a részvételt. Egyik ismerős tanácsára egy alkalomra kb 4 srácot hívtam. Összesen egy jött el, megvan minden feltétel, a továbblépéshez vele. A többiek így jártak.
Az elmúlt 3 hónapban 4 vagy öt alkalommal beszéltem meg srácokkal találkozót naturista estre. Ott már rájuk van bízva ismerkedés. Kb 15-20 srác jelezte a részvételt. Egyik ismerős tanácsára egy alkalomra kb 4 srácot hívtam. Összesen egy jött el, megvan minden feltétel, a továbblépéshez vele. A többiek így jártak.
Sajna azt vettem èszte H sok pàr kedvèt elrontja a sok kamus csâvo S így az aki tènyleg elis menne talira annak alig marad igazi pàr.
amúgy ezt én sem értem, hogy aki fizetni akar az miért nem megy fizetős lányokhoz.
Nézd, legalább megpróbálja
Nekem érdekes módon a páros találkozómnál is le volt írva szóló pasit nem keresnek.
Beszélgettünk függetlenül ettől, és szóló férfiként csatlakoztam később
Aztán amikor lett párom, akkor négyes volt. Aztán amikor már egyedülálló lettem akkor hármas
nem találtak ők sem normális párt . Nagyon nehéz egyébként normális párost találni. 4 igen mindig nehezebb mint a három igen.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 17:55
Nézd, legalább megpróbálja

Beszélgettünk függetlenül ettől, és szóló férfiként csatlakoztam később

Aztán amikor lett párom, akkor négyes volt. Aztán amikor már egyedülálló lettem akkor hármas

Itt már nem is az a lényeg hogy mit írnak , hanem eleve az hogy miért írnak ha szóló pasit nem keresünk. Világosan le van írva minden , csak értelmezni kéne . Kap egy nemleges választ , aztán meg jön hogy fizetne is meg hasonlók...az ilyenek menjenek fizetős lányokhoz , ne rabolják az ember idejét!
ez igaz
sajnos ritka.
Na de a nem válasz is válasz.
Erre azt mondom, hogy aki ennyire sem becsüli a másikat azzal nem is kell foglalkozni
Nem veszteség a feltöltött pikáns képek ellenére
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 17:33

Na de a nem válasz is válasz.
Erre azt mondom, hogy aki ennyire sem becsüli a másikat azzal nem is kell foglalkozni

Ha vissza utasít, sajnos ritka az hogy küldjön akár egy nemleges választ, pedig ingyen van.

Itt már nem is az a lényeg hogy mit írnak , hanem eleve az hogy miért írnak ha szóló pasit nem keresünk. Világosan le van írva minden , csak értelmezni kéne . Kap egy nemleges választ , aztán meg jön hogy fizetne is meg hasonlók...az ilyenek menjenek fizetős lányokhoz , ne rabolják az ember idejét!
(Ez egy válasz kalandrafelxxx77 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 16:37

Ha vissza utasít, sajnos ritka az hogy küldjön akár egy nemleges választ, pedig ingyen van.
(Ez egy válasz kalandrafelxxx77 üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 16:41

a kivételek mindig erősítik a szabályt.
Egyébként azzal nincs baj ,ha megpróbálod a másikat szerintem megkeresni. Aki mer az nyer, de ha visszautasít, azt tiszteletben kell tartani.
Aki nem akar tőled semmit azzal egyébként sem érdemes foglalkozni.
Ha pedig sok negatív élmény él , akkor lehet , hogy más felületen ,vagy más módszerrel kell ismerkedni.
Egyébként azzal nincs baj ,ha megpróbálod a másikat szerintem megkeresni. Aki mer az nyer, de ha visszautasít, azt tiszteletben kell tartani.
Ha pedig sok negatív élmény él , akkor lehet , hogy más felületen ,vagy más módszerrel kell ismerkedni.
Szerintetek mit vár az a személy, aki csak bejelöli a másikat még egy sziát se ír. Legyünk pozitívak... a nemek, közelebb visznek az igenhez (csak tanuljunk a hibánkból)
a kivételek mindig erősítik a szabályt.
Ha pedig sok negatív élmény él , akkor lehet , hogy más felületen ,vagy más módszerrel kell ismerkedni. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 14. csütörtök 00:28
Ha pedig sok negatív élmény él , akkor lehet , hogy más felületen ,vagy más módszerrel kell ismerkedni. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 08. 14. csütörtök 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy mondod!(Írod) Brad Pittnek is szólhatna valaki,hogy be ne tegye többé a lábát egy uszodába. A vén gyökér már 61 éves!!!
Fura ez. Ez a baj a virtualítással. Kiég az ember. Csak jön a buta ember , és teljesen érzéketlenné válsz a negatív élmények után. (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 08. 12. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 14:12
Fura ez. Ez a baj a virtualítással. Kiég az ember. Csak jön a buta ember , és teljesen érzéketlenné válsz a negatív élmények után. (Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 08. 12. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

A chatet szerintem hagyjuk is... amikor párnak írnak hogy szia , vagy hello már lőjük is ki . Chaten sem tudnak normálisan megszólítani , nemhogy levélben . Értetlen , buta , kiéhezett kanok írogatnak mindenkinek anélkül hogy adatlapot olvasnának és ez itt a probléma. Sokak minden mindegy alapon írogatnak emberekre , mert tetszik nekik a feltöltött fényképek, videók de mivel korlátoltak ezért el se jutnak addig hogy elolvassák az adatlapon leírtakat .
Ahogy mondod!(Írod) Brad Pittnek is szólhatna valaki,hogy be ne tegye többé a lábát egy uszodába. A vén gyökér már 61 éves!!!
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2025. 08. 13. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 22:31

Fordítva ülsz azon a bizonyos lovon.
Ha a vizlabda válogatottba max 25 éves, minimum 180 cm magas, kiválóan úszó, jó labdaérzékkel rendelkezőket keresnek, akkor hiába hivatkozol a toleranciára, úszni sem tudó 60 eves 160 centisként nem vagy alkalmas, el fognak utasítani.
Legyen benned büszkeség és önismeret. Ne akarj olyasmit, amire esélyed sincs, és csak visszautasítást kaphatsz.
Ha a vizlabda válogatottba max 25 éves, minimum 180 cm magas, kiválóan úszó, jó labdaérzékkel rendelkezőket keresnek, akkor hiába hivatkozol a toleranciára, úszni sem tudó 60 eves 160 centisként nem vagy alkalmas, el fognak utasítani.
Legyen benned büszkeség és önismeret. Ne akarj olyasmit, amire esélyed sincs, és csak visszautasítást kaphatsz.
Fordítva ülsz azon a bizonyos lovon.
Legyen benned büszkeség és önismeret. Ne akarj olyasmit, amire esélyed sincs, és csak visszautasítást kaphatsz. (Ez egy válasz Pisti 65 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen benned büszkeség és önismeret. Ne akarj olyasmit, amire esélyed sincs, és csak visszautasítást kaphatsz. (Ez egy válasz Pisti 65 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom,az életkorára értette. Te is elmúltál ötven,az adatlapod szerint,de nem hinném,hogy öregnek éreznéd magad a szexhez. De persze Christine szive-joga választani. Pisti,olyan szekér után meg nem futunk,ami nem vesz fel!!!
Gondolom,az életkorára értette. Te is elmúltál ötven,az adatlapod szerint,de nem hinném,hogy öregnek éreznéd magad a szexhez. De persze Christine szive-joga választani. Pisti,olyan szekér után meg nem futunk,ami nem vesz fel!!!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 13. szerda 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 17:29

Màr bocs de s tolerancia hogy jön ide??? Ez nem a máltai szeretet szolgálat vagy az esélyegyenlőségi szervezet. Itt az ember azzal szexel aki neki tetszik és viszont. Csak azért senkit nem fogunk beengedni az ágyunkba mert nincs jobb. A legtöbb pár baromi jó szexuális élettel rendelkezik, azért keresnek még valakit vagy valakiket, hogy új impulzusokat kapjanak valami pluszt. Nincs értelme egy számukra nem vonzó embert bevenni. Szóval a toleranciát nem értem a hozzászólásodban….
Ez így van, ilyen egyszerű.
(Ez egy válasz Passions üzenetére (2025. 08. 12. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 18:28

Hát nem tudom. Olvasgatunk itt és csodálkozunk, hogy ekkora a baj. Nekünk nincs bajunk ezzel. Egy kapott levélre kérünk mailban egészalakos arcos képet. Ha tetszik amit kaptunk vibert cserélünk. Néhány beszélgetés után kiderül, hogy érdemes e személyesen találkozni vagy elköszönünk. Nem kell ehhez diploma.
Màr bocs de s tolerancia hogy jön ide??? Ez nem a máltai szeretet szolgálat vagy az esélyegyenlőségi szervezet. Itt az ember azzal szexel aki neki tetszik és viszont. Csak azért senkit nem fogunk beengedni az ágyunkba mert nincs jobb. A legtöbb pár baromi jó szexuális élettel rendelkezik, azért keresnek még valakit vagy valakiket, hogy új impulzusokat kapjanak valami pluszt. Nincs értelme egy számukra nem vonzó embert bevenni. Szóval a toleranciát nem értem a hozzászólásodban….
(Ez egy válasz Pisti 65 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
toleráljak 59 évest??? ezt nem gondolhatod komolyan
(Ez egy válasz Pisti 65 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs hogy én eldöntöm kit engedek magamba...
Túl nagyok az igényeid és nem vagy toleráns.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 08:45

pontosan
rögtön dagadt igénytelen kurva leszek
ilyenkor megírom gratulálok, látom az igazi énedet

Igen nektek szerencsètek volt.De ti vagytok olyan jó fejek hogy tudtok vàlaszolni.A kevesek közè tartoztok.
(Ez egy válasz Katárda üzenetére (2025. 08. 04. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 04. hétfő 20:13

Mi egy nagyon kedves valós párral ismerkedtünk meg. Találkoztunk is kellemesen elbeszélgettünk. Nagyon jól éreztük magunkat velük ,de mint kiderült másak a vágyink .Sok sikert kívána mindenki keresi tovább a megfelelő partnerét. Nagyon korrekt volt minden