/ 27 oldal
Hozzászólások

Magyar amatőr csajok basznak

Magyar amatőr csajok, akiknek csak a baszáson, és mások megbotránkoztatásán jár az eszük. Masztizás a nyílt utcán, vagy a hajókikötőben. Hatalmas baszás egy parkban, az sem érdekli őket ha lebukhatnak. Mások megdugatják magukat egy ismeretlennel, és egyből felkínálják a popsijukat egy análvágtára is. Látszik hogy nem kezdők, mert olajozottan csúsznak a seggükbe a méretes farkak.

Letöltés - Nasty Sleazy Amateurs 3

Februári verseny végeredmény

Kedves versenyzők!

Ezúton közöljük, a februári versenyünk végleges eredményét! Nem volt éppen egyszerű téma, az időjárás viszontagságaival is meg kellett küzdenetek, és aki közterületen fotózott, annak a lebukás veszélyével is szembe kellett néznie. Végül 7 versenysorozat érkezett, ami a téma nehézségét figyelembe véve figyelemre méltó. Ezúton is köszönjük mindenkinek a részvételt. És akkor lássuk a végeredményt

1. hely csinike211 (8 pont)
2. hely Sexylady (11 pont)
3. hely Nina79 (15 pont)
4. hely suisil (18 pont)
5. hely harisnyáspár (27 pont)
6. hely uerge (28 pont)
7. hely wellness82 (33)

Wally
1. hely: Sexylady (1 pont): Vérbeli public sorozat, szép helyszínen, a megszokott magas minőségű fotókkal. A modell nem csak csinos, nagyon merész és bevállalós is, a kabát alatt valóban "alig semmi" volt smile Gratulálok!

2. hely: csinike211 (2 pont): Izgalmas visszatérés, merészségben itt sincs hiány (járókelőkben sem volt, úgy tűnik), a helyszín is egyedi. Mozgalmas kis sorozatot sikerült készíteni a megszokott minőségben, és a képek tanúsága szerint egy meglehetősen hűvös februári napon!

3. hely: Nina79 (3 pont): Új versenyzőként igazán remek kezdés! Két téli sorozatot és készítettetek e hónapban, és bár a másik is bőven nevezésre lett volna alkalmas, most a "Jégvarázs" sorozatot kell értékelnünk. Szexi pózok, csodás fények egy különleges, mesés és nagyon fagyos helyszínen! Csak így tovább, reméljük sok jó sorozatot láthatunk még tőletek a jövőben!

4. suisil (4 pont): Egy újabb "nagy visszatérés" egyre dögösebb modellel! Nagy kár, hogy megzavartak benneteket, így hirtelen vége szakadt a sorozatnak. Szép helyszín, a kabát alatti szett pedig igazán vadító volt.

5. uerge (5 pont): Szép erdei helyszín változatos, szexi pózokkal. Az esti képeknél több egész alakos fotó jobban kiemelte volna a sorozat bevállalósságát (hóban fekvés) Így a végére picit eltűnt a képekből a "kabát alatt" téma, de ez érthető, hiszen elragadott benneteket a szenvedély

6. harisnyáspár (6 pont): Nevetekhez hűen a harisnyák nem maradhattak ki a sorozatból smile Igazán hideg napot választottatok ti is, a pózok lehettek volna picit változatosabbak, ettől függetlenül igazán spontán sorozat, érezni a képekből a lendületet, amivel nekivágtatok a fotózásnak egy meglehetősen hideg téli napon

7.wellness82 -(7 pont) Sajnos a havi verseny témája itt egy kissé háttérbe szorult, a kabát lekerült a fotók első harmadában, és a továbbiakban nem is került elő. Nagy kár, mert ez volt a feladat. Pedig a helyszín igazán szép, a favágós történet is ötletes, a minőség is a tőletek megszokott minőség! Flanel ing helyett egy szexi kiskabát ebben az esetben szerencsésebb választás lett volna.

Dantes2005
1. hely: csinike211 (1 pont): Ezúttal együtt értékelem Csinike211 és Sexylady sorozatát, mert mindkettőt nagyon jónak találtam, és csak egy nüansszal lett nálam első helyezett Csinike. Mindkét sorozat merész, változatos, és nem csak szabadtéri, hanem public is a helyszín, amiért külön gratulálok. Mindkét sorozatnál ütős a helyszínválasztás is. Nálam most csak annyival lett Csinike az első, hogy a képek minőségét, a beállításokat, egy árnyalattal jobbnak láttam. Nehéz döntés volt!

2. hely: Sexylady (2 pont): Ezúttal együtt értékelem Csinike211 és Sexylady sorozatát, mert mindkettőt nagyon jónak találtam, és csak egy nüansszal lett nálam első helyezett Csinike. Mindkét sorozat merész, változatos, és nem csak szabadtéri, hanem public is a helyszín, amiért külön gratulálok. Mindkét sorozatnál ütős a helyszínválasztás is. Nálam most csak annyival lett Csinike az első, hogy a képek minőségét, a beállításokat, egy árnyalattal jobbnak láttam. Nehéz döntés volt!

3. hely: Nina79 (3 pont): Le a kalappal! Jó a sorozat, a képek, a beállítások. Jól megfogtátok a témát. Végig a kabát és az alatta lévő pucérság van a főszerepben. És plusz pont, hogy tényleg igazi "zimankóban" csináltátok a képeket. A befagyott tavon készült képek nem hazudnak! Kutya hideg lehetett!

4. suisil (4 pont)
5. uerge (5 pont)
6. harisnyáspár (6 pont)
7. wellness82 (7 pont)

Kacsa
1. hely: Sexylady (1 pont): Szép, bevállalós, bátor képek, a végéhez érve pedig elmondható, hogy a Magyar Államvasutak nagyon régen örvendeztette már meg ennyire a szívemet. smile

2. hely: csinike211 (2 pont): Nagyon szép modell és profi fotós, bátor helyszínválasztás, szivesen láttam volna még bátrabb képeket is.

3. hely: Nina79 (3 pont):A jég, mint helyszín ügyes választás, egyedi! smile Beállások, pózok tekintetében lehetett volna kicsit változatosabb, de a dobogó így is kétségbevonhatatlanul megérdemelt.

4. suisil (4 pont)
5. harisnyáspár (5 pont)
6. urege (6 pont)
6. Wellness82 (7 pont)

iNfeSter
1. hely: Sexylady (1 pont): Ezen a nevezőn meglepődtem, hogy a közönségi sorban csak a középmezőnybe jutott, holott nálam is abszolút ez a legjobb: a téma, a hölgy, a környezet és a bevállalósság miatt.

2. hely: csinike211 (2 pont): Ez a legjobban fotózott sorozat, a lány idomai nagyon jól vannak tálalva. A boros téma pedig kiváló. smile

3. hely: suisil (3 pont): A lezáró szex és a számomra ütősebb fotók miatt cserélt helyet Nina79-ék képeivel és került fel a dobogóra.

4. Nina79 (4 pont)
5. wellness82 (5 pont)
6. harisnyáspár (6 pont)
7. uerge (7 pont)

Közönségszavazás
1. hely: csinike211 (1 pont)

2. hely: Nina79 (2 pont)

3. hely: suisil (3 pont)

4 . harisnyáspár (4 pont)
5. uerge(5 pont)
6. Sexylady(6 pont)
7. wellness82 (7 pont)

Fősulis csajok farokra húzva

2 és fél óra tömény szex fősulis fruskákkal, akik ahelyett, hogy tanulnának egészen más, de sokkal élvezetesebb módon töltik az időt. Kefélnek a proffal a jobb jegy reményében, a könyvárossal, csak hogy megkapják a beadandóra a kötelező olvasmány összefoglalóját. De persze az érdekszexen túl hatalmasakat kefélnek az iskola és koleszbeli társaikkal is. És természetesen hajlandók megosztani a partnerüket a barátnőikkel egy édeshármas keretében. De persze az ellen sem tiltakoznak, hogy két srác bassza őket ájultra.

Letöltés - Kelly the coed 5



https://www.goldengate.hu/film/684072-Kelly-coed-5

Márciusi verseny - Nedves punci...

A punci már önmagában az egyik legizgatóbb dolog a világon, hát még ha nedves is... A tiéd mikor a legnedvesebb? Ha a kádban lubickolva kényezteted magad egy hosszú nap után, vagy ébredéskor, ha lecsúszik rólad a takaró, és arra gondolsz milyen jó lenne elővenni a vibrit a fiókból és felkelés előtt kicsit kényeztetni magad? Vagy amikor párod félrehúzza a bugyidat és huncutságokat sugdos a füledbe? Esetleg amikor bugyi nélkül élvezed a természetben a tavaszi nap első sugarait?

Keressük a GG legnedvesebb punciját smile Ha úgy érzed, éppen a tiéd az, fotózz és nevezz és vidd el a fődíjat! Nevezni akár szólóban, akár párban egy minimum 25 képből álló egybefüggő sorozattal tudtok

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Február elsejétől lehet nevezni! smile

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

Franciaóra 4

Újabb brutál-geciben tocsogó videók a Franciaórák történetéből! A legendás gecifakasztó bulik ezen részeiben Orsi, Anikó Móni, Mara, Anita, Fatima és Gyöngyi gabalyodnak orálisan a faszokkal és a több liter spermával, ami a nyakukba zúdul... Elképesztő, mennyi fehérjét kapnak a luvnyák, és még csak meg sem kottyan nekik! A nagy kavarodásban még egy dupla ököl is becsusszan Móni öblös pinájába - majdnem könyékig, aztán pedig több liter gecivel öblögetnek a csajok... Hát, nem gyenge történet, az biztos! De hát duzzadó faszok és szopni szerető lányok bizony akadtak szép számmal, úgyhogy aki imádja a telibe vert mocskosul szana- és szétgecizett ribik látványát, ez a film biztosan kedvenc lesz.

Letöltés - Franciaóra 4

Szereted a hatalmas ciciket? Akkor ezt nézd!

A nagy mellű csajok ezúttal is keményen akcióba lépnek. Ha a nagy ringó csöcsök hoznak lázba, ezúttal sem fogsz csalódni. Sőt, ha még az izmos fitt csajok is bejönnek, akkor ezek tetszeni fognak!

Letöltés- Titty mania 12

Februári verseny - Pucéran a kabát alatt!

Egy kisebb szünet után, februárban ismét versenyt hirdetünk! A téma igazán "fagyos", de csak rajtatok áll mennyire sikerül tüzes fotókat csinálni. Jó hideg van! Még hó is esett itt ott! Reméljük, hogy február végéig még esni is fog! A téma adott! Kinti képeket várunk! Egy jó meleg kabát kell csak hozzá, esetleg fehérnemű. Ki csinálja a legizgalmasab/legbevállalósabb képeket? Ki az aki ebben a hidegben bevállalja, hogy csak egy kabátban kimegy a lakásból?

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Február elsejétől lehet nevezni! smile

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

Megújult a testvérlapunk, a Törté-Net.hu!

Kedves Látogatóink!

Megújult a testvérlapunk, a Törté-Net.hu/! smile

Olvassátok a jó hírt az ő szájukból:

Egyfajta digitális Valentin-napi ajándékként teljes ráncfelvarráson vagyunk túl, aminek folyamán az eddig ismert arculat frissítése mellett immáron teljesen okostelefon és tablet-baráttá vált az oldal, azaz már ilyen eszközökön is - az oldal kiemelkedő tartalmához méltóan - még jobban élvezhető megjelenési formát tudunk biztosítani a zavartalan szórakozáshoz. smile

Szeretettel várunk vissza a több, mint 10 500 erotikus történetet és 1400 képregényt kínáló Törté-Net-en, nézz be hozzánk ismét! smile
És természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket - legyen az akár saját, akár fordítás - a magyar erotikus történetek és képregények legnagyobb gyűjteményében! smile

További jó írást, olvasást kíván:
A 20 éves Törté-Net szerkesztősége smile

Franciaóra 6

Íme a bizonyíték, hogy itthon is teremnek bevállalós csajok, akik egy ismert budapesti szexmoziban, és egy diszkóban minden vendéget örömmel leszopnak, és a gecit torokra is kapják. Aki nagyon belelendül, az szét is dugatja magát a srácokkal. Magyar csajok! Magyar szexfilm!

Letöltés - Franciaóra 6

Mészáros Dóri és barátnői leszbiznek

A legdögösebb magyar csajok koleszos leszbi élményeibe kaphatsz betekintést ebben a több mint 2 és fél órás műremekben. Mészáros Dóri, Pirner Alma, Eve Angel neve senki előtt nem cseng ismeretlenül. És most ezek a vadmacskák egymást nyalják-falják!

Letöltés - Lesbian College Coeds 02

Közkívánatra februárban újra verseny - Pucéran a kabát alatt!

Egy kisebb szünet után, februárban ismét versenyt hirdetünk! A téma igazán "fagyos", de csak rajtatok áll mennyire sikerül tüzes fotókat csinálni. Jó hideg van! Még hó is esett itt ott! Reméljük, hogy február végéig még esni is fog! A téma adott! Kinti képeket várunk! Egy jó meleg kabát kell csak hozzá, esetleg fehérnemű. Ki csinálja a legizgalmasab/legbevállalósabb képeket? Ki az aki ebben a hidegben bevállalja, hogy csak egy kabátban kimegy a lakásból?

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Február elsejétől lehet nevezni! smile

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

20 éves a Törté-Net!

Kedves Látogatóink!

Szeretnénk idén is a figyelembe ajánlani testvérlapunkat, az idén 20 éves Törté-Net-et, ahol a legtöbb (több, mint tízezer darabot!) magyar nyelvű erotikus történetet és több, mint 1400 képregényt találhattok.

És az Olvasók mellett azokat is tárt karokkal várják íróik népes táborában, aki kedvet érez kipróbálni magát az írás vagy a fordítás terén, és megmutatná, hogy mit is tud kezdeni csodálatos anyanyelvünkkel.

Gangbang - Amikor egy fasz már nem elég

Vannak olyan mohó pinák - legyenek bár tinik vagy érett anyukák - akik bizony már nem érik be egyetlen fasszal. Ők azok, akik szeretik halmozni az élvezeteket, és nagykanállal habzsolják a kéjes orgazmust no meg a férfiakat. Szilvi egy igazi vörös démon, aki imádja a fiatal fiúkat. Amikor az utcán leszólítják, rögtön kap az alkalmon, és a közeli bárban magára is rántja a srácokat. Emese tini korban van még, ám a mosolygós copfos csaj igazi nagypályás ha szopásról és dugásról van szó. Három fiú meg sem kottyan neki... Debrecenben élnek a huncut barátnők, akik szeretik halmozni az élvezeteket, és hétvégente valódi orgiákat rendeznek otthon, persze faszokkal fűszerezve. Végezetül ismerjétek meg a szőke rocknagyit, aki nem csak a kemény zenéket, hanem a vad dugásokat is mindennél jobban imádja, főleg, ha mindkét bejárata alaposan fixálva van.

Letöltés - Gangbang - Amikor egy fasz már nem elég

Így van! Pont ezért fogunk változtatni ezen, hogy ez ne történhessen meg. Ez csak az első lépés ahhoz, hogy ne történjenek ilyen leszavazások, lehúzások. Bízunk benne, hogy működni fog amit kigondoltunk.

Goldengate szerkesztőség
Szia!
Természetesen nem lesz bünti azért mert felteszel egy kérdést. Nem is értjük, hogy miért gondolod ezt? Mindazon által a rengeteg kérdőjel használata felesleges, nem ad nagyobb nyomatékot a mondanivalónak. De pár sorban kifejtjük, miért ez a mostani rendszer.

A Goldengate már több mint 20 éve működik. És nem is volt arra szükség, hogy pl. a szavazási rendszeren változtassunk. Hogy miiért? Mert mindenki úgy használta azt, amire az való! Az utóbbi 2 évben sajnos nagyon elharapódzott az oldalon a rosszindulat és kisstílű hozzáállás sok felhasználó részéről, aminek az lett az eredménye, hogy a sorozatok jó részénél a pontszám teljesen abnormális értéket mutatott. Vagy túl lett pontozva, vagy alul. Ezentúl is mindenki szavazhat! Egyszer! Eldöntheti, hogy valami tetszik-e neki vagy sem. De miért kell ezt napról napra újra és újra megtenni? Miért okoz az valakinek/valakiknek kielégülést, hogy minden nap leszavaz valakit és nézi, hogy de jó megy le a sorozat átlaga? Arra nem gondol (nyilván nem) hogy a másiknak ez rosszul esik? Azért mert esetleg kapott egy visszautasítást, ezért most bosszúból minden nap nem tetsziket nyom a sorozatára? Kicsinyes, és kisszerű! Több amatőr feltöltő nem tölt már fel emiatt, holott régen rendszeres feltöltők voltak. Vagy miért jó az, hogy valaki minden nap a saját sorozatára szavaz? Nyilván tetszik neki, azért töltötte fel! De amikor 1000 szavazatból 600 az ő saját szavazata mert 2 éve minden nap szavaz saját magára, akkor minek örül? Mit és kinek bizonyít ezzel?

Nos ezért lett megváltoztatva a szavazás az oldalon! Hogy a tetszés nyilvánítás a normális mederbe kerüljön vissza!

Goldengate Szerkesztőség

Miltf 41

Egy nő 40 felett a legizgalmasabb. Már tudja mit akar, és nem is fél azt megmondani. Ha gyenge vagy haver, nem játsza meg magát, hanem simán az arcodba vágja. És persze kerít magának valakit, aki rendesen meg tudja dugni. És az a szerencsés aki megfelel az igényeinek egy igazi nőt kap. Nem hisztis kis picsát, nem haszonlesőt, nem a pénzéért kocsijáért van vele. Hanem azért mert tisztességesen meg tudja döngetni. Egy ilyen nővel élmény a szex!

Letöltés - Miltf 41

Februárban újra verseny - Pucéran a kabát alatt!

Egy kisebb szünet után, ismét versenyt hirdetünk! A téma igazán "fagyos", de csak rajtatok áll mennyire sikerül tüzes fotókat csinálni. Jó hideg van! Még hó is esett itt ott! Reméljük, hogy február végéig még esni is fog! A téma adott! Kinti képeket várunk! Egy jó meleg kabát kell csak hozzá, esetleg fehérnemű. Ki csinálja a legizgalmasab/legbevállalósabb képeket? Ki az aki ebben a hidegben bevállalja, hogy csak egy kabátban kimegy a lakásból?

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Február elsejétől lehet nevezni! smile

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Fontos!!! A versenyszabályzat megváltozott!!! Kérjük olvassátok el!
A szabályzat következő 3 pontjában találjátok a változtatásokat
- Kire lehet szavazni?
- Hogyan működik a szavazás?
- Hogyan kerülnek ki a győztesek, hogyan működik a pontozás?

Januári hónap lánya - bigroundass

Decemberi nevezőnkhöz képest bigroundass-szel már találkozhattatok nálunk. Versenyeken is indult, és többször dobogós helyezést is ért el. Ezúttal a hónap lányaként lep meg benneteket 3 sorozattal. És amint azt látjátok, az első sorozatnál, még ötleteket is kér tőletek a folytatáshoz. Ne tartsátok magatokban, ha van valami jó ötletetek, de arra azért figyeljetek, hogy megvalósíthatóval álljatok elő, ne valami elvadult dologgal! nyes

Ha TE is szeretsz "rosszalkodni" - de legfőképpen fotózni - és van néhány bizsergető ötleted, jelentkezz te is és légy a HÓNAP LÁNYA!

Nem kell fotóművésznek lenned és az sem feltétel, hogy korábban versenyeztél-e már vagy sem. Ha úgy érzed, hogy fotóid minősége és ötleteid alapján alkalmas vagy a Hónap lánya címre, jelentkezz bátran!
Szóló lányok és párok jelentkezését egyaránt várjuk, melyhez mindössze egy aktív GG regisztrációra, és legalább három feltöltött sorozatra van szükség. Amennyiben még nem rendelkezel feltöltött anyaggal, kérjük a jelentkezésig feltétlenül pótold.

Mit jelent a "Hónap lánya" cím? A Hónap lánya az adott hónapban 3 héten át egy-egy általa szabadon választott témájú sorozattal (azaz összesen három, sorozatonként minimum 40 képből álló fotósorozattal) jelentkezik. A Hónap lánya nevezőjének díjazása megegyezik a havi verseny első helyének díjával. A sorozataiért járó díjat egy fotózáson veszi át - az itt készült képeket a korábbi díjátadós fotózásokhoz hasonlóan természetesen közzé tesszük itt az oldalon.

Mivel a résztvevők száma korlátozott (havonta csak egy HÓNAP LÁNYA lesz a jelenlegi elképzeléseink szerint), ezért ha túl sokan kaptok kedvet, hogy szerepeljetek ebben a rovatban, elképzelhető, hogy túljelentkezés alakul ki. Ebben az esetben szerkesztőségünk fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására. Ha szeretnél te is a Hónap lánya lenni, nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Szerkesztőségünkkel itt az oldalon, minden további tudnivalóról e-mailben tájékoztatunk.

Reméljük, hogy az új rovat elnyeri a tetszéseteket, és minél többen szeretnétek kipróbálni magatokat!

Terhes szex 9

Filmünk első jelenete egy mentőautóban játszódik, ahol két szüléstől rettegő kismamát egyikük férje és a mentőorvos szokatlan módon igyekeznek lenyugtatni, nevezetesen faszterápiával. A második jelenetben a kilencedik hónapban lévő csinos Juditot popsiba szúrják, a harmadik jelenetben pedig egyedi edzéstervben kell részt vennie egy nyolchónapos nagypocis anyukának, ahol hasizom erősítés helyett a punci izmait dolgoztatják meg nagyon alaposan…

Letöltés - Terhes szex 9

Öreg picsák 9

Öt csinos magyar hatvanas hölgy a főszereplője ennek a videónak, akik bizony nem vetik meg a fiatalok faszok kényeztetését. Elvira, a dögös konyhás néni simán hagyja magát elcsábítani munka után, Piroskát unokaöccse ülteti a fasza végére, Erzsike hálószobájában is felizzik a levegő - majd a tüzes nagyi popója is, Jutka néni és fiatal szeretője is szorgosan művelik seggfűrészt... Telepakolt éltes seggek, magyar szexvideó!

Letöltés - Öreg picsák 9

Szerelmes lányok 6

A kiéhezett leszboszik újra visszatérnek! Krisztina, Alexa, Amanda és barátnőik a faszhiány ellen szuper módszert dolgoznak ki. Előkerülnek a vibrátorok, felpörögnek a fürge nyelvek, és ami a csiklón kifér – a lányok szétnyalják egymást, kettesben, aztán hármasban…

Letöltés - Szerelmes lányok 6

Kedves Gitano!

Ahogy a személyes megkeresésedre is válaszoltunk:
Természetesen mi is (ahogy bármely haladó ember is) ellene vagyunk bármilyen általánosításnak, előítéletnek és negatív diszkriminációnak, legyen az nemi, nemiségi, vallási, származási vagy egyéb alapú. Ettől függetlenül minden ember a saját ízlése alapján választ párt. Arra rákényszeríteni bárkit, hogy neki a szőkék helyett mostantól a barnák tettszenek, vagy éppen a fekete bőrű hölgyek helyett a távol-keletieket szeresse - ilyet nem lehet, ez az egyén magánügyeibe és döntési szabadságába való súlyos beavatkozás lenne.

(Munkáltatói szempontoknál azért büntetendő ugyanez, mert ott ezen szempontok a munkavégzés szempontjából nem relevánsak, míg egy tetszőleges... khm... mélységű személyes kapcsolat esetén a fizikai vonzalom a kapcsolat meglehetősen fontos alapeleme.)

Ennek megfelelően, amíg valaki nem személyeskedő vagy gyűlöletkeltő formában (vagy egyéb törvénybe ütköző módon) írja le az elképzeléseit, addig nem ütközik a szabályzatba (és a jelenleg hatályos magyar törvényekbe sem).

Kérjük, a témát (új fejlemény felmerüléséig) zárjuk le. (A további, nem az oldalra való vitákkal az erre vonatkozó, általános szabályaink szerint fogunk eljárni, hogy elejét vegyük a kontrollálhatatlan elburjánzásnak.)

Köszönettel:
Goldengate Szerkesztőség

Díjátadó Mikulás hangulatban

Abbie a Mikulás közeledtével úgy döntött, hogy a díjátadót is a piros szín jegyében csináljuk meg. Reméljük, hogy ti is úgy gondoljátok, hogy erre az alkalomra nincs jobb szín!

Tovább a díjátadós sorozathoz!
abbie
Ahogyan azt már a korábbiakban is több alkalommal leírtuk, adatlapot nem moderálunk. Sem adminnak sem moderátornak nincs hozzáférése az adatlap szövegéhez, ha az oldalon személyeskedő, gyűlöletkeltő vagy egyéb más törvénybe ütköző szövegezést találunk, intézkedünk. Április óta tartó levelezésünk során minden alkalommal magyarázatot szolgáltattunk arra vonatkozóan, miért nem kivitelezhető az oldal részéről, amit megoldásként javasolt. Kérjük fentiek szíves tudomásulvételét.

Kedves Goldengate tagok, amatőrök, versenyzők!

Decemberi "Hónap lánya" rovatunk résztvevője nem régóta regisztrált a GG-re, de első sorozataival azonnal nagy sikert aratott a nézők körében. Sweet-girl-ék még októberben jelentkeztek szerkesztőségünknél, hogy szívesen kipróbálnák magukat új fotós kihívásunkban, és a december hónapra esett a választásuk, így három forró sorozatra számíthattok tőlük a hónap folyamán.

Nem is kellett sokáig várnunk első sorozatukra, melynek főszereplője egy szexi ördöglány, aki szeret rosszalkodni... Vajon milyen izgalmas sorozatokkal lepnek még meg bennünket ebben a hónapban?

Ha TE is szeretsz "rosszalkodni" - de legfőképpen fotózni - és van néhány bizsergető ötleted, jelentkezz te is és légy a HÓNAP LÁNYA!

Nem kell fotóművésznek lenned és az sem feltétel, hogy korábban versenyeztél-e már vagy sem. Ha úgy érzed, hogy fotóid minősége és ötleteid alapján alkalmas vagy a Hónap lánya címre, jelentkezz bátran!
Szóló lányok és párok jelentkezését egyaránt várjuk, melyhez mindössze egy aktív GG regisztrációra, és legalább három feltöltött sorozatra van szükség. Amennyiben még nem rendelkezel feltöltött anyaggal, kérjük a jelentkezésig feltétlenül pótold.

Mit jelent a "Hónap lánya" cím? A Hónap lánya az adott hónapban 3 héten át egy-egy általa szabadon választott témájú sorozattal (azaz összesen három, sorozatonként minimum 40 képből álló fotósorozattal) jelentkezik. A Hónap lánya nevezőjének díjazása megegyezik a havi verseny első helyének díjával. A sorozataiért járó díjat egy fotózáson veszi át - az itt készült képeket a korábbi díjátadós fotózásokhoz hasonlóan természetesen közzé tesszük itt az oldalon.

Mivel a résztvevők száma korlátozott (havonta csak egy HÓNAP LÁNYA lesz a jelenlegi elképzeléseink szerint), ezért ha túl sokan kaptok kedvet, hogy szerepeljetek ebben a rovatban, elképzelhető, hogy túljelentkezés alakul ki. Ebben az esetben szerkesztőségünk fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására. Ha szeretnél te is a Hónap lánya lenni, nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Szerkesztőségünkkel itt az oldalon, minden további tudnivalóról e-mailben tájékoztatunk.

Reméljük, hogy az új rovat elnyeri a tetszéseteket, és minél többen szeretnétek kipróbálni magatokat!

Miltf 40

Szexi és dögös feleségek, akikre azonban rá sem hederítenek férjeik. Míg a balgák az irodában csorgatják nyálukat a fiatal kis pipikre a titkárságon, addig az asszonyt bizony más kúrja otthon a hitvesi ágyban. Mert bizony egy nő sem bírja hosszú távon ha faszhiányra van kárhoztatva. Csak nehogy aztán későn kapjanak észbe, és azon találják magukat, hogy ki vannak penderítve otthonról, mert a dögös asszonykák egy-két egyszeri alkalomnak indult félrekefélés után állandósítják a beugrót.

Letöltés - Miltf 40

Sexylady pancsol a díjátadón!

Sexylady ismét nálunk járt, és egy reggeli kávé után, úgy döntött, mivel is indulhatna, vagyis inkább folytatódhatna jobban a nap, mint egy kis pancsolással. Mi ezt természetesen megörökítettük nektek, reméljük nem bánjátok! smile

Tovább a díjátadós képekhez!
sexylady

Franciaóra 18

A híres-hírhedt Privát Gang-Bang partyk 2014-es évadának második részét tehetitek most magatokévá, és ha szerencsétek volt, a csajokat is a farkatokra húztátok a bulik valamelyikén. Ebben a filmben hat szaftos videó vár, 2014 júliusától decemberig non stop végignézheted az összes gruppen bulit egy szuszra... Ráadásul minden idők egyik legütősebb bulivideója is ezen a válogatáson található, amelyben valami különleges, vad szexmámor uralta a klubot. Köszönhető ez a bulizás két nagyasszonyának, Kittynek és Dorothynak, akik hatalmas étvággyal vetették maguket az álló faszok közé, és több liter geci sem csillapíthatta szomjukat ... De a további baszópartik sem kevésbé mozgalmasak, hála a szende kis Marynek, - hiszen amikor ez a lány gecit kap, egyszerűen nem lehet leállítani. És persze ott sürgött-forgott a faszokon a szívós szájú Szandika is, aki cumi akadémián oktathatná szopótudományát. És a további csajok, akiknek dugásra mindig kész pinája utánozhatatlan: Viki, Jenny, Linda és Melody!

Letöltés - Franciaóra 18

Titty mania 10

Sok férfi berezel, ha egy nagycsöcsű csajjal hozza össze a sors. Le sem bírja venni a szemét a vágyott domborulatoktól, és mégsem mer kezdeményezni. Pedig ezek a csajok is csak arra vágynak, hogy jól megdöngessék őket. Így sokszor nem is a legjobb faszik dugják meg ezeket a nagycsöcsű csajokat, hanem azok akik lazán minden tét nélkül leszólítják őket.

Letöltés - Titty mania 10

Novemberi hónap lánya rovatunk szereplője - wellness82

Kedves Goldengate tagok, amatőrök, versenyzők!

Novemberi "Hónap lánya" rovatunk résztvevője wellness82. Három forró sorozatra számíthattok tőlük a hónap folyamán. Reméljük nektek is annyira tetszik majd ez az új rovat mint nekünk, és minél többen jelentkeztek hónap lányának!

Ha szeretsz szexi fotókat készíteni, van néhány bizsergető ötleted, örülnél néhány újabb rajongónak, jelentkezz te is és légy a HÓNAP LÁNYA!

hónap 1

Szóló lányok és párok jelentkezését egyaránt várjuk, melyhez mindössze egy aktív GG regisztrációra, és legalább három feltöltött sorozatra van szükség. Amennyiben még nem rendelkezel feltöltött anyaggal, kérjük a jelentkezésig feltétlenül pótold.

hónap 2

Mit jelent a "Hónap lánya" cím? A Hónap lánya az adott hónapban 3 héten át egy-egy általa szabadon választott témájú sorozattal (azaz összesen három, sorozatonként minimum 40 képből álló fotósorozattal) jelentkezik. A Hónap lánya nevezőjének díjazása megegyezik a havi verseny első helyének díjával. A sorozataiért járó díjat egy fotózáson veszi át - az itt készült képeket a korábbi díjátadós fotózásokhoz hasonlóan természetesen közzé tesszük itt az oldalon.

hónap 3

Nem kell fotóművésznek lenned és az sem feltétel, hogy korábban versenyeztél-e már vagy sem. Ha úgy érzed, hogy fotóid minősége és ötleteid alapján alkalmas vagy a Hónap lánya címre, jelentkezz bátran! Mivel a résztvevők száma korlátozott (havonta csak egy HÓNAP LÁNYA lesz a jelenlegi elképzeléseink szerint), ezért ha túl sokan kaptok kedvet, hogy szerepeljetek ebben a rovatban, elképzelhető, hogy túljelentkezés alakul ki. Ebben az esetben szerkesztőségünk fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására. Ha szeretnél te is a Hónap lánya lenni, nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Szerkesztőségünkkel itt az oldalon, minden további tudnivalóról e-mailben tájékoztatunk.

Reméljük, hogy az új rovat elnyeri a tetszéseteket, és minél többen szeretnétek kipróbálni magatokat!

hónap lánya

Miltf 30

Ha nem foglalkoznak az asszonnyal, biztos lehetsz benne, hogy megteszi valaki más. Ne hagyj egyedül egy dögös feleséget egy pillanatra sem. Ne keress kifogást, hogy fáradt vagy, esetleg sok a munka. Ha te nem dugod meg őt rendesen minden nap, lesz aki örömmel elvégzi helyetted ezt a feladatot. Filmünk szereplői dögös feleségek, és háziasszonyok, akik bizony faszhiánytól szenvednek. De nem sokáig, mert mindig van egy vállalkozó kertész, postás, vagy a szomszédok fiacskája, aki már tini kora óta a dögös szomszédnénire verte a farkát, aki örömmel lesz a beugró...

Letöltés - Miltf 30

Franciaóra 17

A híres-hírhedt Privát Gang-Bang partyk 2014-es évadának első részét tehetitek most magatokévá, és ha szerencsétek volt, a csajokat is a farkatokra húztátok a bulik valamelyikén. Ebben a filmben hat szaftos videó vár, 2014 januárjától júniusig non stop végignézheted az összes gruppen bulit egy szuszra... Ízelítő a gang-bang jelenetekből: Egy rendhagyó gésa-partyn a bevállalós csajok testéről lehetett csemegézni a friss, lédús gyümölcsöket, majd utána a csajok szaftos puncija is terítékre került. A pasik nagyon rá tudnak kattanni a focimeccsekre, de mi történik akkor, ha két feltüzelt csaj érkezik a kanok közé a klubba, és eltereli a figyelmüket a tv képernyőről? A pórul járt menyasszonyt anyósa vigasztalja a nászéjszakán, és elcipeli őt egy hatalmas gruppen buliba, ahol lelécelt vőlegénye helyett legalább húsz pasival vigasztalódhat. Persze anyóspajtás sem unatkozik, ő is kiveszi részét a faszszopó mulatságból... A választási kampány finisében mindenki mindent bedob. A Szex-Orgazmus Párt mindenre elszánt aktivista hölgyei például teljes mell és persze puncibedobással igyekeztek minél több potenciális szavazót gyűjteni, hogy pártjukat győzelemre vigyék... Sőt, ezúttal a szőrös punci rajongóknak is tartogatunk egy kis csemegét! És a csajok, akiknek szívós szája és dugásra mindig kész pinája utánozhatatlan: Viki, Mary, Dorothy, Jenny, Laura, Tünci, Melody és a kikapós Renáta néni!

Letöltés - Franciaóra 17

Októberi "Hónap lánya" rovatunk - Abbie

Kedves Goldengate tagok, amatőrök, versenyzők!

Szeptemberi "Hónap lánya" rovatunk résztvevője Abbie. Három forró sorozatra számíthattok tőlük a hónap folyamán. Reméljük nektek is annyira tetszik majd ez az új rovat mint nekünk, és minél többen jelentkeztek hónap lányának!

Ha szeretsz szexi fotókat készíteni, van néhány bizsergető ötleted, örülnél néhány újabb rajongónak, jelentkezz te is és légy a HÓNAP LÁNYA!

hónap 1

Szóló lányok és párok jelentkezését egyaránt várjuk, melyhez mindössze egy aktív GG regisztrációra, és legalább három feltöltött sorozatra van szükség. Amennyiben még nem rendelkezel feltöltött anyaggal, kérjük a jelentkezésig feltétlenül pótold.

hónap 2

Mit jelent a "Hónap lánya" cím? A Hónap lánya az adott hónapban 3 héten át egy-egy általa szabadon választott témájú sorozattal (azaz összesen három, sorozatonként minimum 40 képből álló fotósorozattal) jelentkezik. A Hónap lánya nevezőjének díjazása megegyezik a havi verseny első helyének díjával. A sorozataiért járó díjat egy fotózáson veszi át - az itt készült képeket a korábbi díjátadós fotózásokhoz hasonlóan természetesen közzé tesszük itt az oldalon.

hónap 3

Nem kell fotóművésznek lenned és az sem feltétel, hogy korábban versenyeztél-e már vagy sem. Ha úgy érzed, hogy fotóid minősége és ötleteid alapján alkalmas vagy a Hónap lánya címre, jelentkezz bátran! Mivel a résztvevők száma korlátozott (havonta csak egy HÓNAP LÁNYA lesz a jelenlegi elképzeléseink szerint), ezért ha túl sokan kaptok kedvet, hogy szerepeljetek ebben a rovatban, elképzelhető, hogy túljelentkezés alakul ki. Ebben az esetben szerkesztőségünk fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására. Ha szeretnél te is a Hónap lánya lenni, nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Szerkesztőségünkkel itt az oldalon, minden további tudnivalóról e-mailben tájékoztatunk.

Reméljük, hogy az új rovat elnyeri a tetszéseteket, és minél többen szeretnétek kipróbálni magatokat!

hónap lánya
Kedves Felhasználóink!
Sajnos a "feltört" regisztrációkat az általunk ismert esetekben nem számítástechnikai értelemben törik fel, hanem a jelszó gyengesége folyamán egyszerűen kitalálják a jelszót. Tipikusan ilyen esetek, amikor a jelszó megegyezik a felhasználói névvel vagy például egyszerűen 1234.
Ezzel szemben az oldal keveset tud előzetesen tenni, hisz a spam-elők egy teljesen érvényes név/jelszó párossal lépnek be az oldalra.
Amit tudunk ebben a pillanatban tenni, hogy az általános internetes biztonsági felhívásokkal összhangban mi is hangoztatjuk a biztonságos jelszó-választás fontosságát.
Egy közeljövőben elkészülő fejlesztés célja lesz, hogy ilyen jelszavakat ne engedjen megadni (illetve kötelezővé tesszük a megváltoztatásukat.), így téve biztonságosabbá a regisztrációtokat. És csökkentve a többi felhasználó frusztrációját. smile
(Közben a háttérben ez év tavaszától kezdve több fejlesztés is történt, hogy az ilyen spam-üzeneteket visszaszorítsuk, ennek köszönhetően azóta drasztikusan visszaesett a számuk (pedig a próbálkozások így is elérik a napi többezres nagyságrendet), de a fenti jelszó-probléma még egyszerű adatbiztonsági okokból is megoldásra szorul.)
Köszönettel:
Goldengate Szerkesztőség

Júliusi hónap lánya díjátadó

Úgy tűnik, sikerült elkapni az utolsó meleg szeptemberi napok egyikét, és ezúttal a szabadban tartottuk veszpremxxx díjátadóját. Reméljük nem bánjátok, hogy két sorozat is készült! smile Ezúttal egy kis szexizéssel indítunk a szőlősorok között., de hamarosan egy szexi szüretelős sorozattal is megörvendeztetünk benneteket.

veszpremxx

Tovább a díjátadós sorozathoz!

Hey My Sister Is A Whore

Minden bátty számára a kishugi az ártatlanság jelképe akit védeni kell. De mi van ha a kis ártatlanságról kiderül, hogy a környék legnagyobb kis ribije? Akiről azt hiszed, hogy egy ártatlan fősulis tinicsaj, közben 3 hatalmas faszú feka srác kúr szét a lyukasórában? Szerinted azért ilyen jók a jegyei, mert suli után jókislány módjára estig tanul? A valóság pedig az, hogy a fél tanári kar felpróbálta a jobb jegyért cserébe. Azt gondolod te vagy a tapasztalt? Aki már átélt egy s mást, közben a kis ártatlanságon egy hét alatt többen átmentek, mint Te egész életed során. Helló haver! Itt az idő felébredni!

Letöltés - Hey My Sister Is A Whore

Titty mania 8

Szereted a nagy csöcsöket? Imádod ha akkorák, hogy elveszik köztük a fejed? Telefújnád őket tejszínhabbal, hogy utána szárazra nyalhasd őket? Elveszted a fejed, amikor a csaj összefogja a két nagy cicit, te pedig közéjük illeszted a kőkemény farkad és rendesen mellbe kúrod? Akkor ez a te filmed!

Letöltés - Titty mania 8

Milyen másság támogatásáról beszélsz? Egyetlen dolog van szem előtt tartva. Az, hogy senki se legyen bántva, vagy megsértve az oldalon. Névleg pedig azért lettél kiemelve, mert ha visszaolvasod a kommenteket, te voltál az egyetlen, akinek a hozzászólása sértő volt, és még folytattad is, pl azzal, hogy nincs elkülönítve a természetes a szilikontól. Miért is kellene? Különítsük el az alacsonyt a magastól, a görbe farkút az egyenestől, a soványt a kövértől? Azzal pedig ne gyere, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani, mert te is tudod, hogy lehet. Csak ugye nem mindegy, hogy milyen formában. A házas, nem házas dolgot is te hoztad fel. Mi jeleztük, hogy egyáltalán nem kíváncsi senki arra, hogy miért vagy itt, és nem törtünk pálcát afelett, hogy ez most jó vagy rossz. Ideírtad egy sorozathoz, amihez semmi köze. Részünkről lezártnak tekintjük a dolgot. Mindenki nézze az oldalon azt, ami tetszik neki, és lelje benne örömét!
Kedves látogatók!

Az alábbi hozzászólásunk háromszor lett átfogalmazva mire szalonképes lett, és egy kollégánknak is azt kellett javasolnunk, hogy inkább ne írja meg a gondolatait.

Hogy mi szép, és mi nem, azt minden néző maga dönti el. Mindenkinek megvan a maga rajongótábora. Illene felnőni végre neked is (Mond meg ki vagyok), és megtanulni továbblapozni, ha valami nem tetszik. Magyarországon úgy tűnik sajnos még tanítani kell az elfogadó viselkedést. Az meg egyenesen téged minősít, hogy előhozakodsz olyannal, hogy házas nővel tartod itt a kapcsolatot, meg felszarvazottnak nevezed a férjet! Egyáltalán hogy jön ez ide? Már ha igaz ugye, mert névtelenül, kitöltetlen profillal igazán "nagylegény" az ember.

Egyet azonban jó ha minden beszólogató tud: egy ilyen fotózás nem 2 perc alatt zajlik le, megfelelő helyszín kiválasztása, felkészülés a fotózásra (ruhák, fehérneműk, haj stb), aztán maga a fotózás, képek kiválogatása. Így ha mást nem, azt illene értékelni, hogy (szerencsére) vannak még olyanok ezen az oldalon, akik szabadidejükben igyekeznek minőségi képeket készíteni azért, hogy a nézőket megörvendeztessék.

Terhes szex 8

Ezek a roma lányok annyira tüzesek, hogy még a kilencedik hónapban sem bírnak leszállni a faszról! Jobban kell az nekik, mint a kovászos uborka! Három ribanc kismama, akik a lelküket is eladnák egy jó baszásért… és persze el is adják!

Letöltés - Terhes szex 8

Szeretsz fotózni? Lennél a hónap lánya?

Nincs más teendőd, csak jelentkezz és küldj üzenetet a GG Szerkesztőség-nek!

Ha szeretsz szexi fotókat készíteni, van néhány bizsergető ötleted, örülnél néhány újabb rajongónak, jelentkezz te is és légy a HÓNAP LÁNYA!

hónap 1

Szóló lányok és párok jelentkezését egyaránt várjuk, melyhez mindössze egy aktív GG regisztrációra, és legalább három feltöltött sorozatra van szükség. Amennyiben még nem rendelkezel feltöltött anyaggal, kérjük a jelentkezésig feltétlenül pótold.

hónap 2

Mit jelent a "Hónap lánya" cím? A Hónap lánya az adott hónapban 3 héten át egy-egy általa szabadon választott témájú sorozattal (azaz összesen három, sorozatonként minimum 40 képből álló fotósorozattal) jelentkezik. A Hónap lánya nevezőjének díjazása megegyezik a havi verseny első helyének díjával. A sorozataiért járó díjat egy fotózáson veszi át - az itt készült képeket a korábbi díjátadós fotózásokhoz hasonlóan természetesen közzé tesszük itt az oldalon.

hónap 3

Nem kell fotóművésznek lenned és az sem feltétel, hogy korábban versenyeztél-e már vagy sem. Ha úgy érzed, hogy fotóid minősége és ötleteid alapján alkalmas vagy a Hónap lánya címre, jelentkezz bátran! Mivel a résztvevők száma korlátozott (havonta csak egy HÓNAP LÁNYA lesz a jelenlegi elképzeléseink szerint), ezért ha túl sokan kaptok kedvet, hogy szerepeljetek ebben a rovatban, elképzelhető, hogy túljelentkezés alakul ki. Ebben az esetben szerkesztőségünk fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására. Ha szeretnél te is a Hónap lánya lenni, nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Szerkesztőségünkkel itt az oldalon, minden további tudnivalóról e-mailben tájékoztatunk.

Reméljük, hogy az új rovat elnyeri a tetszéseteket, és minél többen szeretnétek kipróbálni magatokat!

hónap lánya

Öreg picsák 8

70 fölött már minden perc ajándék, főleg, ha nagyi tüzes pinája kielégíthetetlen, és leginkább fiatal faszokra éhezik. Szerencsére nagyanyóink nem szenvednek hiányt semmiben, mert mindig akad egy zsenge fiú, aki örömmel leápolja az érett muffot, így emelkedik a vérnyomás, és nagyi felkészül a gecifröccsre... Négy szuper szaftos mami, négy szuper magyar szexjelenet!

Letöltés - Öreg picsák 8

Augusztusi verseny eredmény

Kedves versenyzők!

Sajnos reményeinkkel ellentétben nem ez a verseny hozott nevezési csúcsot. Mindössze három nevező küldött sorozatot a versenyre, és ilyenkor a szabályzat értelmében az első helyezést elérő sorozat kerül díjazásra. A zsűri egyöntetű véleménye megegyezett a közönségszavazás végeredményével, és Sexylady második sorozata lett az első helyezett.

Köszönjük a nevezéseket, és gratulálunk a nyertesnek!

Üdvözlettel,
Goldengate Szerkesztőség

Szeretnél hónap lánya lenni?

Nincs más teendőd, csak jelentkezz és küldj üzenetet a GG Szerkesztőség-nek!

Ha szeretsz szexi fotókat készíteni, van néhány bizsergető ötleted, örülnél néhány újabb rajongónak, jelentkezz te is és légy a HÓNAP LÁNYA!

hónap 1

Szóló lányok és párok jelentkezését egyaránt várjuk, melyhez mindössze egy aktív GG regisztrációra, és legalább három feltöltött sorozatra van szükség. Amennyiben még nem rendelkezel feltöltött anyaggal, kérjük a jelentkezésig feltétlenül pótold.

hónap 2

Mit jelent a "Hónap lánya" cím? A Hónap lánya az adott hónapban 3 héten át egy-egy általa szabadon választott témájú sorozattal (azaz összesen három, sorozatonként minimum 40 képből álló fotósorozattal) jelentkezik. A Hónap lánya nevezőjének díjazása megegyezik a havi verseny első helyének díjával. A sorozataiért járó díjat egy fotózáson veszi át - az itt készült képeket a korábbi díjátadós fotózásokhoz hasonlóan természetesen közzé tesszük itt az oldalon.

hónap 3

Nem kell fotóművésznek lenned és az sem feltétel, hogy korábban versenyeztél-e már vagy sem. Ha úgy érzed, hogy fotóid minősége és ötleteid alapján alkalmas vagy a Hónap lánya címre, jelentkezz bátran! Mivel a résztvevők száma korlátozott (havonta csak egy HÓNAP LÁNYA lesz a jelenlegi elképzeléseink szerint), ezért ha túl sokan kaptok kedvet, hogy szerepeljetek ebben a rovatban, elképzelhető, hogy túljelentkezés alakul ki. Ebben az esetben szerkesztőségünk fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására. Ha szeretnél te is a Hónap lánya lenni, nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Szerkesztőségünkkel itt az oldalon, minden további tudnivalóról e-mailben tájékoztatunk.

Reméljük, hogy az új rovat elnyeri a tetszéseteket, és minél többen szeretnétek kipróbálni magatokat!

hónap lánya

Nyári díjátadók

A nyári időszakban újra tudtunk díjátadózni, és aki szeretne és tud még jönni hozzánk, az ne habozzon. smile
Az elmúlt időszakban csinike211 és redpunci járt nálunk.
Gratulálunk a helyezéseikhez, és hogy már sok éve jobbnál jobb sorozatokkal örvendeztetnek meg bennünket!

Csinike211 díjátadós képei


redpunci díjátadós képei

Dildo sluts maszturbina 2

Eldobjuk az agyunkat, tinilányainknak micsoda brutáljó készletük van extrém méretű műfaszokból, és a kis hamisak előszeretettel használják is őket. Filmünkben bekukkanthattok Ildike, Kriszti és Reni titkos masztizós szokásaiba, és a végére kiderül, hogy a 30 a 40 vagy az 50 centis játékszer passzol-e jobban a tinipinába... Magyar film, magyar lányok, extrém méretű műfaszok!

Letöltés - Dildo sluts maszturbina 2

Egy feka betörő kúrja a csajaim

Azt hiszed, Te vagy az élet császára, mert egyszerre két nőd is van? És hirtelen rájössz, hogy ez nem így van, mert egy feka betörő beront a házadba, téged megkötöz, a csajaid jól megbassza, és ők még élvezik is. Az unatkozó nagymellű háziasszony is egy kis szórakozásra vágyik, és két a medence partján henyélő nagyfarkú kan meg is adja neki ami jár. Sőt többet is! Egy szöszi minden vágya, hogy egyszer egy igazán nagy faszt érezzen magában. A fiúja nem egy irigy típus, elviszi egy haverjához, akinek a farkától a szőkeség szája tátva marad. De nem sokáig. Ahogyan a hófehér bőrű, dögös milf sem szobadísznek tartja a fekete szeretőjét. Keményen megbaszatja magát minden nap. Szegény háziasszony unatkozik este egyedül, mert a pipogya férjét, már megint bent fogták túlórázni. Magánya azonban nem tart soká, mert a férj három kollégája jelenik meg, és ők sem restek bevállalni egy kis plusz munkát.

Letöltés - MILTF Like em black 2

Szeptemberben folytatódik a Hónap lánya rovat!

Kedves Goldengate tagok, amatőrök, versenyzők!

Szeptemberi "Hónap lánya" rovatunk résztvevője SexyLady. Három forró sorozatra számíthattok tőlük a hónap folyamán. Reméljük nektek is annyira tetszik majd ez az új rovat mint nekünk, és minél többen jelentkeztek hónap lányának!

Ha szeretsz szexi fotókat készíteni, van néhány bizsergető ötleted, örülnél néhány újabb rajongónak, jelentkezz te is és légy a HÓNAP LÁNYA!

hónap 1

Szóló lányok és párok jelentkezését egyaránt várjuk, melyhez mindössze egy aktív GG regisztrációra, és legalább három feltöltött sorozatra van szükség. Amennyiben még nem rendelkezel feltöltött anyaggal, kérjük a jelentkezésig feltétlenül pótold.

hónap 2

Mit jelent a "Hónap lánya" cím? A Hónap lánya az adott hónapban 3 héten át egy-egy általa szabadon választott témájú sorozattal (azaz összesen három, sorozatonként minimum 40 képből álló fotósorozattal) jelentkezik. A Hónap lánya nevezőjének díjazása megegyezik a havi verseny első helyének díjával. A sorozataiért járó díjat egy fotózáson veszi át - az itt készült képeket a korábbi díjátadós fotózásokhoz hasonlóan természetesen közzé tesszük itt az oldalon.

hónap 3

Nem kell fotóművésznek lenned és az sem feltétel, hogy korábban versenyeztél-e már vagy sem. Ha úgy érzed, hogy fotóid minősége és ötleteid alapján alkalmas vagy a Hónap lánya címre, jelentkezz bátran! Mivel a résztvevők száma korlátozott (havonta csak egy HÓNAP LÁNYA lesz a jelenlegi elképzeléseink szerint), ezért ha túl sokan kaptok kedvet, hogy szerepeljetek ebben a rovatban, elképzelhető, hogy túljelentkezés alakul ki. Ebben az esetben szerkesztőségünk fenntartja a jogot a jelentkezés elutasítására. Ha szeretnél te is a Hónap lánya lenni, nincs más teendőd, mint felvenni a kapcsolatot Szerkesztőségünkkel itt az oldalon, minden további tudnivalóról e-mailben tájékoztatunk.

Reméljük, hogy az új rovat elnyeri a tetszéseteket, és minél többen szeretnétek kipróbálni magatokat!

hónap lánya

Pakold ki amid van!

Ezek a csajok is tudják mit kell kipakolniuk. Akkora csöcsöket tolnak a képedbe, mint a fejed! Van amelyik természetes, a másik szilikon, de egy közös bennük! Ezeket aztán lehet mellbe kefélni.

Letöltés - Titty mánia 4

Megrontott szőkék!

A szöszi csajokról az ártatlanság jut az eszünkbe. De nem a filmben szereplőkről. Ők már rég megtapasztalták milyen az, amikor egy kemény farok jár a puncijukban. És persze végül nem maradhat ki a jóból pár barna se...

Letöltés - Colonyzed 3

/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 151-200

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!