/ 27 oldal
Hozzászólások

DP Mania

Filmünk szereplőiben két közös pont van. Szeretik a sportot, és a szexet. És annak is azt a válfaját, amikor egyszerre két farok ostromolja a puncit és a popsit. Mert lehet-e annál jobb mint amikor elfáradsz egy vegyes páros fallabda játékban, de szauna helyett inkább egymásnak esnek a játékosok? Vagy amikor a konditeremben nemcsak a súlyzókkal tartják karban egymás testét, hanem az edzés egyéb formáival? Ugye hogy nem?

Letöltés - DP Mania

Ha szerinted gáz, akkor nem kell nevezni, ennyire egyszerű.
A bukkake ötlet nem az? Az oldalon van kb. 3 olyan feltöltő aki bukkake vagy bukkake jellegű sorozatot töltött fel a 15 év alatt. Szerinted érdemes egy ilyen témára versenyt kiírni, ami szinte biztos hogy eredménytelen lesz, mert nem fognak annyian nevezni? És akkor most arra ne térjünk ki, hogy mennyien nehezményezik azt, hogy van aki több sráccal is nevez. Erre javasolsz egy pont ilyen több srácos témát. Másfelől úgy gondoltad, hogy akkor arc vállalással neveznél ugye? Mert a téma arról szól, hogy minél többen ráverik a csaj arcára. Na most ha ezt kitakarod, akkor mi értelme az egésznek?

Indul a szezon! :) Nevezzetek legújabb versenyünkre!

Itt a nyár, indul a napozási szezon. Ugye ti sem szerettek leégni? Egy naptej nem csak a csúnya felégéstől véd meg benneteket, de ügyesen magatokra csorgatva rendkívül szexi is tud lenni! Napozzatok a teraszon vagy egy tónál, esetleg tengernél! A naptejet ne felejtsétek otthon! Csillogjon a popsi, tocsogjon a cici a sok naptejtől! Kenjétek be vele jól magatokat, és csináljatok minél izgatóbb napozós képeket! A versenyre ezúttal szóló nevezéseket várunk "lányok" kategóriában.

Vajon kik lesznek a dobogósok ebben a hónapban? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, péntektől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Dögös tanárnők korrepetálnak

A suliban senki nem szerette a tanulószobát. Mert kinek volt kedve tanulni, ha lehetett menni focizni is, vagy bulizni? Igen ám, de mi van akkor, ha a korrepetálást a az iskola legdögösebb tanereje tartja? Ráadásul felhív magához a lakására egy kis külön órára? Lehet hogy egy unalmas két órás fejtágítás lesz a dologból, de mi van ha mégsem? Mi van ha ez a dögös tanárnő egészen más okból invitál minket a lakására? Kockázat nélkül nincs győzelem...

Letöltés - MILTF 19

Komolyan azt hiszitek, hogy azért lesz egy sorozat nyertes, mert utolsóként kerül ki a hónapban? Nem lehet, hogy azért mert jó? Sok elmélet született már arra, hogy biztos ekkor, vagy akkor kell feltölteni a sorozatot hogy első legyen. De ha egy sorozat nem elég jó, és ez alatt ne csak arra gondoljatok, hogy fiatal csaj, szőke, hosszú haj, stb. akkor hiába sakkoztok a napokkal, akkor az nem fog első helyezést elérni, mivel egyszerűen látogatottság szempontjából nincs a napok között ekkora különbség. A legjobb csajról is lehet baromira rossz képeket csinálni. Az oldalon volt már olyan nyertes aki szoft sorozattal nyert a hard sorozattal nevező előtt. Mert jó volt a sorozat! Ötletes volt, változatos, stb. Illetve 40 feletti csaj is győzött már huszonévesekkel szemben. Ne gondoljátok már, hogy ez ennyire egyszerű!

De tudjátok mit? Van még hátra 2 nap! Szerintünk csináljatok délután egy sorozatot, töltsétek fel, és lássuk... Az elméletetek szerint tutira nyernetek kell! De inkább nézzük meg az utolsó versenyt ahol indultatok. Utolsóként került ki a sorozatotok abban a hónapban, 27.-én. Tehát nyernetek kellett volna! Ehhez képest nem lett dobogós sem a sorozat! Hiba történt a mátrixban? Vagy mi történhetett???

Öreg picsák 16

Négy szopógép nagyi faszvadász kalandjait követhetitek nyomon ezen a DVD-n. Pirikét a pályaudvaron kapcsolja le egy kanos fiatalember, Juditka és Mari néni a mezei munkákat szüneteltetik egy spontán gang-bang kedvéért, egy éltes szobalány pedig bájait dobja be, hogy feldobja az esős időben unatkozó szállóvendéget...

Letölrés - Öreg picsák 16

A chat és fórum moderátorokkal konzultálva azt az információt kaptuk, hogy nagyon ritkán előfordul ilyen eset, de egyáltalán nem jellemző, hogy valakik a chaten próbálnának szavazásra buzdítani. A chaten való kéretlen szavazásra buzdítás egyébként amúgy is kétélű dolog. Olyan mint egy kéretlen reklám. Valószínűleg legalább annyi embert elveszít ezzel mint amennyit nyer. Másfelől szinte minden versenyző a bemutatkozó szövegében szavazásra buzdít, sőt ígér is videót, merészebb képeket stb, ha sokan szavaznak rá. Ez sem különbözik attól, ha valaki chaten kérné a szimpatizánsait h szavazzanak rá. Valószínűleg egy chates szavazásgyűjtő felhívás miatt senki sem fog olyan sorozatra szavazni ami nem tetszik neki. Ellenben ha már odatéved így a verseny oldalára, szavazhat egy olyan versenyzőre akinek a sorozata tetszik neki.

Goldengate szerkesztőség
Kedves Lizzybitch!

Már ne is haragudj de butaságokat kommentelsz! Inkább tartsd magadban, és ne hőzöngj, hisztizz! Mert ez az!

Azt mondod az újak alig kapnak pontot. Meg csókosozol! Háromszor neveztél a versenyre! Az első alkalommal rögtön nyertél, a második versenyen másodikak lettetek. Akkor a saját értelmezésed szerint te is csókos vagy? Vagy mi történt? De úgy látjuk te sem bíztad a véletlenre a versenyzést, mert az első két alkalommal nem egyedül indultál. Most meg azzal kampányolsz hogy egyedül nem lehet nyerni.
A harmadik versenyen nem lettél dobogós, és egyből elindítottál egy panasz áradatot, hogy itt minden rossz, minden szar, aki egyedül indul annak esélye sincs nyerni. Nos ez nem igaz! Egyrészt sikerült ezt a hozzászólást pont akkorra időzítened amikor csak szóló versenyzők indulhattak. Ha egy kicsit is figyelmesen megnéznéd a versenyeket láthatnád, hogy a témákat úgy választjuk meg, hogy a versenyek felében csak szóló nevezést fogadunk el, mint ahogyan a múlt hónapban is. Azóta nem is neveztél! Ha soha nem értél volna el dobogós helyezést, még érthető lenne a csalódottság. De így?

Azt mondod az utolsó nyer! Miért? Milyen kutatást végeztél a témában? Volt már hogy az utolsó nyert, de ilyen is ritkán fordult elő. A VIP szavazatokról pedig annyit, hogy elenyésző a számuk, főleg az utóbbi években. Csak pusztán kíváncsiságból megnéztük, hogy másként alakultak volna e a versenyek ha nem lennének VIP szavazók. Eláruljuk, hogy nem! 1-2 alkalommal volt csak különbség az évek alatt.

Elméleteket gyártasz hogy lehetne jobb a szavazás! Elhiszed, hogy az évek alatt nem keveset gondolkoztunk azon, hogy miképp lenne a legigazságosabb? A mostani rendszer az.. De te egy kommentben bemondod itt a tutit. "Kerüljön ki egyszerre az összes sorozat!" Ezen sokat lehetne vitázni, de felesleges belemennünk, főleg nem itt egy fórumon, de azt már elárulhatjuk, hogy nagyon igazságtalan lenne.

Végül arra reagálnánk, hogy mindig 3-4 csaj nyer. Az elmúlt 5 évben közel 60 különböző nyertes volt a versenyeken. Ezt nem neveznénk mindig ugyanannak a 3-4 nyertesnek. Vannak akik többet nyernek. Ez így igaz. Mint ahogyan az élet, a sport, a versenyek terén vannak olyanok akik többször nyernek és lesznek dobogósok. De ezt vagy elfogadod, vagy nem. De ha nem akkor nem kell itt folyton lázongani!

Reméljük, hogy kicsit elgondolkozol a fent leírtakon, és belátod, hogy mi azon vagyunk, hogy minél jobbak és igazságosabbak legyenek a versenyeink.

Goldengate szerkesztőség

Privát DVD 68

Kell erről bármit is mondani?! Aki tudja, milyen a Privát DVD sorozat, az úgysem tud meglenni nélküle. Aki meg még nem tudja, az kattanjon rá nagyon gyorsan, mert ha valami jó dolog van az életben, azok a szexi pinák és egy jó dugás... Vagy kettő! Szóval ha szereted nézni, hogy a szomszéd meg a boltos lány hogy csinálja, akkor most kielégítheted minden vágyad smile Mert amatőr pornó-rajongóknak a Privát DVD kötelező darab :P

Letöltés - Privát DVD 68

Májusi verseny!

Ugye ti is szeretitek a természetet? Ott fotózni, esetleg szexelni? Ha igen ne fogjátok vissza magatokat! Május a természetet kedvelők hónapja. Fotózzatok ti is a szabadban, és nevezzetek!



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Luxury Nurses

Míg legtöbben csak abban reménykedhetnek, hogy ha kórházba kerülnek, akkor rendes ellátást kapnak, a szerencsésebbek kimondottan élvezik ha ápolásra szorulnak. Mert ők aztán teljes kiszolgálást kapnak, és tökéletes (le)ápolást. Ki tud a betegségre gondolni, ha egy hetyke mellű, formás popsijú, szőke nővérke veszi kezelésbe? Vagy ha egy dögös latin ápolónő van mellé rendelve, aki lesi minden kívánságát? Ha izgat, hogy mi van a fehér köpeny alatt, ha eljátszottál már a gondolattal, hogy a csinos ápolónő, vagy a doktornő kezelésbe vesz, ebben a filmben nem fogsz csalódni.

Letöltés - Luxury Nurses

Tanga verseny végeredmény!

Kedves Versenyzők!

Nagy örömünkre, a múlt havi versenytéma is sokatok tetszését elnyerte. Nekünk is több sorozat tetszett, a dobogósokon kívül, ezért két különdíjat is kiosztunk a versenyzők között!

MRSwinger két sorozattal is nevezett, bennünket a focis sorozata fogott meg igazán. Szuper volt az ötlet, és a merészség, hogy egy erősen lebukás veszélyes helyen csinálták a sorozatot. Másik különdíjasuk trello-chantel. Ő nem bonyolította túl a témát, hanem a "kevés néha több" elvét követve egy szigorúan a tangás popsira koncentráló sorozattal nevezett.

Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

1. hely: ördögihármas


2. hely: Abbie


3. hely: Csillagbogár


Különdíjasok!

MRSwinger


trello-chantel


Az amatőr szavazás oldala, előző havi sorozatok megtekintése, stb... Klikk!

Nevezési tudnivalók, nyeremények... Klikk!

Élvezd a természetet! Tavaszi séták!

Látjuk, hogy sokan szerettek a természetben fotózni, és a szavazókat is lázba hozza egy-egy a szabadban készült izgalmas sorozat. Rátok bízzuk, hogy hogyan és mit, esetleg kit élveztek a szabadban. Keressetek egy rétet vagy mezőt, élvezzétek egymást egy erdőben vagy vízparton! Ha kertes házban laktok, még a kert is megfelel. A lényeg, hogy szabadban készüljenek a képek. Szóló és páros kategóriában várjuk ezúttal a nevezéseket.

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, keddtől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Még szombatig nevezhettek a Tanga versenyre!

Újra hódít a tanga? Vagy esetleg soha nem is ment ki a divatból? hehe Látjuk, hogy az ehavi versenyünk igencsak megmozgatta az állóvizet, és folyamatosan jönnek a nevezések. Ráadásul sok új versenyző is van, aki még eddig nem nevezett. Ennek különösen örülünk! Ne is lankadjon a kedvetek! Várjuk továbbra is nevezéseket!

tanga

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Ass to mouth 13

A popón baszott csajok szájba is veszik! Vannak csajok, akik miután jól seggbekúrtad őket, jól be is nyelik a farkad. Kevesen hajlandók erre, de ezek a csajok ilyenek. Élvezettel cuppognak a faszon, ami néhány másodperccel még a seggükben dugattyúzott.

Letöltés - Ass to mouth 13

Perverz wellness orgia

Perverz wellness orgia magyar módra... A wellness részlegen extrém kalandok zajlanak, párcserés gabalyodás és fasznyelő perverz játékok, ahol a szauna helyett inkább a csajok pináját fűtik fel izzásig, és a vad dugást forró arany zuhannyal fokozzák a teljes orgazmusig!

Letöltés - Perverz wellness orgia

Gangbang Bitches

Ezek a csajok nem érik be egy férfival. Olyan szinten túlteng bennük a vágy, hogy egy férfi nem is tudná őket kielégíteni. Az egyikük egy építkezésen húzza a melós brigád agyát, mígnem egyszer csak elszakad a cérna, és öten dugják ájultra. Persze mi tudjuk, hogy ez volt a nem is titkolt célja. A munkahely jó vadászterep, hiszen többi csaj a saját munkahelyén dugatja meg magát a kollégáival. Van akit hárman, négyen is basznak egyszerre. Itt aztán minden lyukba kerül egy kemény fasz! És ha nem bírna esetleg valamelyikük a sok kanos pasival, van, hogy a kolléganő is beszáll a buliba.

Letöltés - Gangbang Bitches

Verseny - Újra hódít a tanga? :)

Vagy esetleg soha nem is ment ki a divatból? hehe Látjuk, hogy az ehavi versenyünk igencsak megmozgatta az állóvizet, és folyamatosan jönnek a nevezések. Ráadásul sok új versenyző is van, aki még eddig nem nevezett. Ennek különösen örülünk! Ne is lankadjon a kedvetek! Várjuk továbbra is nevezéseket!

tanga

Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Diving lagoon

Izmos, kidolgozott testű férfiak, akiknek tökéletes testén kihívóan feszül a búvárruha, és az úszónadrág. Egy érintetlen szigeten élvezik a hobbijukat, és egymást. Náluk érvényes a mondás, hogy nincs az a férfi akit ne lehetne egy kicsit bemelegíteni.

Letöltés - Diving lagoon

Mélytorok 2

Azt mondják a mélytorkot tanulni kell. Lehet benne valami, de ezek a hazai amatőr csajok olyan odaadással és könnyedén csinálják, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. És mikor már a méhszájukon jön ki a kemény dorong, ők még akkor is csak nyelik tovább befelé. Garatra lányok, mert a faszok már nagyon feszülnek! Magyar film, magyar amatőr csajok!

Letöltés - Mélytorok 2

Itt az új verseny! Ugye kedvelitek a tangát? :)

A tanga hatalmas siker volt a 80-as, de főleg a 90-es években! Nem csak a hálószoba, de az esti buli elmaradhatatlan kelléke is volt, és a strandokon is szinte kivétel nélkül minden csaj tanga bikinit viselt. Bár mostanra már veszített régi fényéből, de napjainkban is szinte minden nőnek van belőle legalább egy a tarsolyában, ha csábításra kerül sor.

Fogadjunk, hogy nektek is lapul legalább egy a fehérneműs fiókban! smile Mutasd meg te is, hogy a tanga még mindig ütős darab! Ha kedvetek tartja, csináljatok kinti képeket! Igazán izgató tud lenni egy tangás popsi a természetben, egy fűre leterített piknikező pléden. Ha van tangás fürdőrucid, ezt se titkold el előttünk! Bátran nevezz sportos, csipkés vagy akár bikinis tangás képekkel! Felhívjuk figyelmeteket, hogy ebben a versenyben a tanga van a középpontban, ezért most csak szóló lányok kategóriában várjuk a nevezéseket!

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, vasárnaptól már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Titty mania 2

Dudák! Mindenhol csak dudák! És még milyenek! Hatalmas, reng, feszes csöcsök, amik csak úgy hullámzanak ahogyan basszák őket. Az ilyen cickókról élvezet lenyalni a tejszínhabot, leenni a gyümölcsöt, a csokit. Itt nem mentség a fogyókúra! Ahogyan hullámzanak miközben a csaj lovagol a srác farkán az maga a gyönyör. Nem hiszed? Csak figyeld!

Letöltés - Titty mania 2

Privát DVD 98

A töretlen népszerűségben fürdő Privát sorozat legújabb számában újabb csodás magyar amatőr pároké a főszerep. A szexi fekete hajú Gina első alkalommal érkezett hozzánk, hogy férjével bemutassák, ők hogyan tolják a szexet. Éva, a töltött galamb alapos analizálásra szorul, mialatt Viktória, a tapasztalt negyvenes anyuci fiatal szeretőjével hancúrozik. Négy igazán bevállalós amatőr párocskánk egy ereszd el a hajamat hangulatú buliban virgonckodik, ahol mindent szabad, de semmi sem kötelező... Egy cuki és kissé félénk tinilány, Móni is belevág, és kameránk elé áll, hogy végre neki is legyen egy saját szexvideója. Gináék eközben egy második bevetéshez is kedvet kaptak, ezúttal még bátrabban, még keményebben esnek egymásnak, és Gina nedves puncijába egy meglepő végtag is becsusszan... 100 % magyar amatőr szereplők, nem csak Privát DVD rajongóknak! wink

Letöltés - Privát DVD 98

Azt gondolom, hogy a teljes szerkesztőség nevében, mivel a hozzászólásod átment személyeskedésbe, itt mindenki előtt teszlek helyre!

2006 óta vagy tag a GG-n, tehát ismerhetnéd már a versenyszabályzatot. Miből gondolod, hogy egy versenyző csak egy sorozattal indulhat? Ez a saját kitalációd? Nem másolom be újra a verseny szabályzatot, ezt megtette előttünk más. Köszönjük! Máskor is volt már több sorozattal nevező versenyző, és ahogyan akkor is, most is a legjobb helyezést elérő sorozata került/kerül díjazásra. Ha körülnéznél az oldalon, láthatnád a hírek rovatban. Az oldal azért létezik/él már sok év óta, mert az amatőrök feltöltik képeiket, videóikat, és versenyeznek. Mit tettél hozzá az oldalhoz az elmúlt években? Semmit! A hozzászólásaid több mint fele (most néztük meg), csak kritizálás és sértés. Honnan veszed a jogot, lecsalózol valakit? Vagy nyeremény megvonásra teszel itt javaslatot, és hogy valaki vonuljon vissza az mostani és a következő havi versenytől? Ez a véleményünk itt most nem Suisilről vagy másról szól, hanem arról, hogy valaki(k) megmutatják magukat, képeket, videókat töltenek fel, versenyeznek. Miért kell az ilyen negatív hozzászólásokkal elvenni a kedvüket? Javaslom, gondolkozz el ezen!

Locsolj meg!

Közeleg a Húsvét, a nagy locsolkodások ideje! wink Hangolódjatok rá Ti is erre a pajzán tavaszi ünnepre, és mutassátok meg nálatok milyen a locsolkodás! Indulhattok kinti és benti sorozattal, locsolhattok szódásüvegből vagy vödörből. De ha Ti egy kiadós spermafürdővel hódoltok az ünnepnek, azt se tartsátok magatokban...

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, csütörtöktől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

A februári versenyünk eredménye

Kedves Versenyzők!

Nagy örömünkre, a múlt havi versenytéma is sokatok fantáziáját beindította. Voltak, akik 2 sorozattal is neveztek.

Suisil ezúttal két nagyon erős sorozattal nevezett, és mindkettő dobogós is lett a versenyen. Ezúton is gratulálunk a szép eredményhez. A versenyszabályzat szerint, azonban csak a magasabb helyezést elért sorozat nyeri a díjat, ami ebben az eseten az második helyezett sorozat.

Köszönjük a nevezést, és sok sikert a további versenyekhez is!

A februári versenyünk díjazottjai:

I. díj Abbie
Abbie

II. díj Suisil
Suisil

III. díj Sexylady
Sexylady

Elhanyagolt puncik

Ezek a srácok keményen hanyagolják a puncit. Mintha az a világon sem lenne. De csak azért mert a csajok forró és szűk popsiját részesítik inkább előnyben, és addig basszák a hátsó bejáratot, amíg a csajok már csak nyüszítenek az élvezettől.

Letöltés - Vaginal Neglect

Privát DVD 100

A népszerű Privát sorozat legújabb száma újabb szaftos hazai amatőr jeleneteket tartogat a rajongók számára. Mit tehet a férj, ha felesége a szexben falánkabb a kelleténél? Nos, egy igazán lelkiismeretes férj hagyja, hadd tombolja ki magát asszonykája. Így tesz például a szexi negyvenes Kathy férje is, aki elhívja barátját is, hogy együtt gondoskodjanak a kiéhezett punci kielégítéséről. Ági viszont a pikánsabb kalandokra esküszik, amivel feldobhatják egy kicsit az otthoni huncutkodást. Előkerül pár szokatlan kellék is, és az események felpörögnek! Szandika szerencsét próbál, mint titkárnő, persze azonnal hanyatt vágják, hiszen a történet vége mindig ugyanaz, hatalmas dugás a fotelben, asztalon - vagy ahol éppen sikerül... Júlia egy szállodai szobában titokban találkozik nagyfarkú szeretőjével, eközben Berni, a falánk kismama fasz híján barátnője puncijával bizsergeti magát. A szolid háziasszony, Éva pedig igazi szexdémonná válik, amikor megjelenik náluk férje és annak legjobb barátja, hogy felavassák a bögyös feleség eddig még szűz popóját... Privát gyűjtőknek kötelező darab! wink

Letöltés - Privát DVD 100

Tabuk nélkül-biszex vágyak

Vannak aki két lyukra játszanak. Nem szégyen ez! Ami jó azt meg kell élni! Vannak akik még bizonytalanok magukban. Akik még félénken csinálják. Mintha ott se lennének, csak egy kis simi, egy kis érintés, de a csajjal foglalkozik, őt kényezteti, őt szopatja. Aztán egyszer csak hopp és a szájban landol az a másik farok, vagy ügyesen becsusszan a popsiba. A rutinosak, már nem szemérmeskednek. Szopnak és szopatnak! egyesen dugják a hármasban résztvevő csajt és fiút is. És persze azt is hagyják, hogy őket is jól megkúrják. Ilyen ez a bi szerelemvonat.

Letöltés - Tabuk nélkül-biszex vágyak

Büntetés, mert megérdemlem... :)

Mindenkivel előfordult már, hogy kihúzta a gyufát. Amiért természetesen jár egy kis büntetés... smile Innentől pedig a fantáziátokra bízzuk, hogy ki és hogyan rosszalkodott. Előkerülhetnek a kicsit szigorúbb kellékek is, bilincs, kötelek, vagy akár a pálca, de a büntetés persze nem csak testi fenyítés lehet. Hiszen egy gyorshajtásért, tilosban parkolásért, torkosságért, lustaságért is jár ám a bünti... Kíváncsian várjuk az izgalmasabbnál izgalmasabb sorozatokat ebben a hónapban, vajon ki milyen büntetést kap, és miért? smile

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, csütörtöktől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Ultimate DP Gangbang

Egy jó kis csoportos baszás igencsak megdobja az ember adrenalin szintjét. Több mint 2 óra kőkemény csoportszex. Amikor a haverokkal jól lerendeztek egy csajt, akinek fogalma sincs hogy éppen melyik lyukát melyik srác bassza. Csak annyit érzékel a világból, hogy körbeveszi 4-5 kemény fasz és felváltva húzzák a dákójukra a srácok. A srácok pedig nem kímélik. az elején még hagynak egy kis időt, hogy a csaj szokja a helyzetet, de később már van hogy 3 fasz is egyszerre döngöli a csajt, akinek tele van a szája a popsija és a puncija is, és örül, hogy levegőt kap időnként. 4 jelenet, amikor a csaj a végére totálisan kikészül.

Letöltés - Ultimate DP Gangbang

Figyelem! Csalók élnek vissza a GG Szerkesztőség nevével

Kedves Goldengate tagok!

Csalók próbálnak benneteket a saját oldalukra irányítani, magukat a Goldengate szerkesztőség csapatának kiadva. Arra kérnek benneteket, hogy erősítsétek meg a regisztrációtokat. Láthatjátok is a mellékelt képen a kamu oldalt. Első ránézésre is látszik, hogy köze sincs az az igazi GG-hez. A Goldengate soha nem kéri tőletek ily módon a regisztráció megerősítését. Aki esetleg mégis megtette, lépjen be nálunk a profiljába, és változtassa meg a jelszavát!

Üdvözlettel,
Goldengate szerkesztőség

cs

Nagy mellek 1

Nagy dudák, jóféle markolós seggek! Magyar háziasszonyok, akiken van mit fogni! De a legszebb az egészben, hogy csöcsös tündéreink imádják a szexet. Négy igazán nagy étvágyú magyar amatőr pinát láthatsz ebben a filmben, és persze rengeteg szexet!

Letöltés - Nagy mellek 1

Ne csak az esetleges jelentkezők számát nézd! Hanem azt, hogy a feltöltött sorozat mennyire érdekli a GG közönségét. Ha megnézed egy fiús sorozatra érkezett szavazatok száma kb. 10%-a a lányok vagy párok kategóriába feltöltött sorozatokénak. Tehát nagyjából tized akkora érdeklődésre számíthat egy ilyen sorozat, ennélfogva egy verseny is. És abba most ne is menjünk bele, hogy az oldalon a fiú kategóriában milyen sorozatok vannak. Az esetek 95%-ban 10 db képből 10 közeli a farokról. Így milyen versenyt lehetne kiírni? Erre kevés csaj fog begerjedni...

Omg black fucked daughter 6

Minden apa az ő kis szöszi lányát, még ha már el is múlt 18 éves, akkor is egy kis ártatlanságnak gondolja. Aki jó tanuló, kedves, és a fiújával még a csókig sem jutott el, csak egymás kezét fogva andalog a parkban. Ám egy nap arra toppan be a lakásba, hogy a kis ártatlanságot keményen dugják a a nappaliban a kanapén. És a kiscsaj úgy kever a hatalmas faszon, hogy azt egy hivatásos is megirigyelné. És ha ez a látvány nem lenne elég, úgy popóba durrantják, hogy azon látszik nem először járatják meg a hátsó bejáratban. Sokként ér az ilyen felismerés minden szülőt. Ez az a helyzet amiben soha nem akarják megpillantani a lányukat. Lehet, hogy ideje kopogni, mielőtt benyitsz a saját házadba...

Letöltés - Omg black fucked daughter 6

Mélytorok 1

Kemény szopatás toroktól méhszájig! Hét magyar csaj, hét kőkemény jelenet! Ezek a csajok aztán bírják a gyűrődést, lehet nekik tolni a faszt toroktól méhszájig. Ha már belefulladnak a dákóba, akkor sem állnak le egyetlen percre sem. Ribanc-szopatás, ahogyan mi szeretjük...

Letöltés - Mélytorok 1

Sziasztok!
Sajnálattal tudatjuk a reménykedőkkel, hogy nem tervezzük a jövőben sem fiúk számára az amatőr versenyt. Egészen egyszerűen az oldal tartalma, a látogatók összetétele ezt nem teszi indokolttá.

Pajkos anyósok

Egy kis titkos szexrandi családon belül? Van, ahol ez sem tabu... Hiszen nincs mit tenni, ha a feleség édes mamája nyugtalanítóan érzéki, és csak úgy árad belőle a buja vágy. Ha nincs otthon a feleség, kanos veje bizony könnyen elcsábul, főleg, ha az anyós is mindent megtesz, hogy magába bolondítsa lánya férjét. Robi sem tud lakatot tenni a farkára, amikor meglátja anyósát a medence partján napozgatni, ráadásul Marika keze folyton a bikinijébe téved, mert nem sejti, hogy valaki meglesi... Erika elvált, de nem tud szex nélkül élni. Megragadja tehát a kínálkozó alkalmat, és házon belüli keres kemény farkat magának. Tibi, a félénk fiatal férj kettesben marad buja szőke anyósával, aki szexi masszázst kínál neki, aztán elszabadulnak a szenvedélyes indulatok. Zsuzsa annyira fiatalos, hogy veje is szemet vet rá, és megtudja, hogy anyósa szenvedélyesebb az ágyban, mint lánya... Dávid sem menekülhet, mert a tüzes anyós vadító ruhában fogadja otthonában, és keze azonnal veje sliccéhez téved. Magyar film, magyar szereplők!

Letöltés - Pajkos anyósok

BÚÉK 2018! Nevezésre fel! :)

Januári versenyünk témája az újévi üdvözlet! Kívánj te is Boldog Új Évet a GG tagoknak, természetesen igazán pikáns és izgalmas újévi köszöntőket várunk! A fotóknál bevethetitek a klasszikus kellékeket is: pl. pezsgő, szerpentin, trombita, de engedjétek bátran szabadjára a fantáziátokat! Az igazán merészek akár a szilveszteri buliban vagy a januári after partyban is elkattinthatnak pár szexi fotót! wink

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, hétfőtől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Anal teenage dream

Alig múltak 18, de a tapasztalatuk egy kurtizánéval vetekszik. Ezúttal olyan fiúkat keresnek, akik nem csak akarják, de jól seggbe is tudják rakni őket. Szűk popsijuk csak a kemény faszra vár. Olyan lendülettel vonaglanak a farkakon, hogy csaknem lángra kap az a kicsi édes seggük. Aki a jól kikormolt popsiszexre gerjed, ebben a filmben nem fog csalódni.

Letöltés - Anal teenage dream

A megrontott bébiszitterek

Pár órás könnyű munkának ígérkezett a fősuli mellett. Jól jött az a kis pénz a hétvégi bulira. Arra azonban nem számítottak, hogy a férj többet akar. Volt amikor a feleség is. A munkaidő lejártával, apa már dugta is a fősulis csajt keményen. Az órabért többszörösen meghaladó extra fizetséget kevesen utasították vissza. Volt olyan bébiszitter, akit közösen vont be a férj és feleség egy édeshármasra. És van aki a nagypapival is bevállalja.

Letöltés - A megrontott bébiszitterek

Popsis izgalmak

A múlt havi szoftos versenytémánk után jöjjön valami izgalmasabb, valami keményebb! Ha nálad sem tabu a hátsó bejárat, ha szereted a popsis izgalmakat, nevezz és nyerd meg a fődíjat! Ebben a hónapban nem csak szóló nevezéseket fogadunk el, úgyhogy most bátran bevonhatod a barátnődet, a pasidat! De természetesen szólóban is nevezhetsz: mondjuk egy izgalmas vibrátoros kényeztetéssel vagy akár kristályos popsidíszedet is megmutathatod. Egyszóval jöhet minden és minden mennyiségben, a lényeg, hogy popsiba menjen... wink

Vajon ki nyer majd ebben a hónapban és viszi haza az 50 ezer forintos fődíjat? Kíváncsian várjuk! Elsejétől, péntektől már lehet nevezni! smile



Az amatőr szavazás oldala, nevezési tudnivalók, nyeremények, előző havi sorozatok megtekintése, ... Klikk!

Az amatőr versenyeinken győztesek díjátadóit ide klikkelve nézheted meg!

Privát DVD 99

Lehet az ismerősöd vagy szomszédod is szerepel ebben a filmben, mert valódi amatőr szereplőkkel forgattunk, akik bevállalták, hogy kamerák előtt szexeljenek. Vikit, a budapesti háziasszonyt három fiúval teszteltük, Sonia kicsit becsípett, mire a forgatásra jutott - de nincs para, lényeg, hogy a fasz kemény legyen. Egy bomba szőke MILF, a csodás faszimádó Kathy piercinges puncija is jól meg lesz tömve, csini tini szőrös bozontját sem hanyagolja el a bráner, sőt, még egy nagyi is nyeregbe pattan...

Letöltés - Privát DVD 99

Szopások több mint 2 órában

Ezek a csajok nem engedik magukat megdugatni, de úgy szopnak mint egy fejőgép. Van hogy szólóban, de van amikor egy másik csajjal együtt kapják el a kemény farkakat, és szopják üresre azokat. Aki szereti a kemény szopatós jeleneteket, a szájba és arcra élvezéseket, ez a két óra garantáltan nem okoz neki csalódást!

Letöltés - Cum on baby bite my wire 2

Egy újabb nyertest köszönthettünk!

Viva00 egy igazán izgalmas témában, a "Szexi stoppos" versenyen zsebelte be az első helyet. Örülünk, hogy egy új versenyzőt ismerhettünk meg, és reméljük, hogy a továbbiakban is sok versenyben fogjuk Őt látni. Ha ti is szeretitek őket, buzdíthatjátok őket a kommentjeitekkel, a díjátadós sorozata alatt!

Tovább a díjátadós sorozathoz!
viva00

Csütörtök éjfélig még szavazhatsz a kedvencedre!

Nagyon sok szexibbnél szexibb nevezés érkezett ebben a hónapban a fehérneműs versenyre, ám a verseny még nem ért véget, november 30-ig, azaz csütörtök éjfélig még lehet szavazni a kedvencekre!

Nézd át alaposan az e havi nevezők fotósorozatait, és szavazz arra, aki szerinted a legszexibb, legötletesebb vagy éppen legvagányabb, és akit mindenképpen a dobogón szeretnél látni!

Egy felhasználó akár több versenyzőre is leadhatja szavazatát, így ha több kedvenced is van, nem kell választanod, szavazhatsz nyugodtan mindegyikre! Egy regisztrált felhasználó naponta egyszer szavazhat, így még akár holnap is támogathatod kedvenceidet egy-egy újabb szavazattal!

Az e havi verseny nevezőinek fotósozataihoz kattints IDE!

Szavazni a "Tetszik" gomb megnyomásával lehet

Anya és lánya - perverz családi reality

Anno nem volt olyan kolesz szoba, ahol ne lett volna kópia ebből az azóta már klasszikussá vált remekműből! A csinos szőke özegy, Alexandra és 18 éves lánya Vivien némi pénzért bevállalják, hogy egy szexvideóban egymást kényeztessék. A nyalástól a banános puncidugáson át az ujjazásig mindenfélét játszanak egymással, ettől a fotós is begerjed és anyuci irányítása mellett megbassza a szöszi tinikét. A második jelenetben Linda és anyukája jelentkezik a stáb filmes hirdetésére, majd egy üveg pia legurítása után minden gátlásuk feloldódik, és a kádban vadul egymásnak esnek... Magyar szexfilm - valódi magyar amatőr szereplőkkel!

Letöltés - Anya és lánya - perverz családi reality szex

Egy huncut kislány a díjátadón

Ahogyan azt a sztriptízes videónál már ígértük, itt vannak a díjátadón készült képek. Huncutkislány ezúttal is nagyon készült, és szexisnél-szexisebb rucikat hozott magával. Reméljük, hogy ti is dögösnek találjátok a rucit, és persze Huncutkislányt is, és a továbbiakban is támogatjátok őket szavazataitokkal a versenyekben!

Tovább a díjátadós sorozathoz!
huncutkislany

Fucking under influence

Amikor nem tudsz magadon uralkodni, mert mindig győznek a vad állatias ösztönök amikor meglátod. Esélyed sincs vele egy normális kapcsolatra, mert mindig csak azon jár az eszed hogy megbaszd. Azt hogy valamiről beszélgettek felejtsd el. a testét kívánod, mindig és állandóan. Valószínűleg nem ezek lesznek az életben a legtartósabb kapcsolatok, de amíg tartanak, nem foghatók semmi máshoz...

Letöltés - Fucking under influence

Par4fun a díjátadón!

Par4fun először járt nálunk, de reméljük nem utoljára, és látjuk még őket versenyezni. A szőke ciklonnal, egy igazán ütős fotósorozatot sikerült összehoznunk. Reméljük, hogy ti is így látjátok! Akik nagy cicik kedvelői biztosan nem fognak benne csalódni! finom

Tovább a díjátadós fotókhoz!
par4fun
/ 27 oldal
/ oldal   Összesen: 1317 hozzászólás, Listázva: 401-450

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!