/ 3 oldal
Hozzászólások
Szép álmokat kívánok a nappali társalkodó minden tagjának .
Most egy kis időre búcsúznom kell tőled és a kedves barátaimtól. Az Állami Nyelvvizsga amely kötelező lett a felsőfokú tanintézetekben nagyon nehéz feladat elé állított.Tanulnom kell napi négy órában, készülök a felvételi vizsgákra. Nem kétséges sokat meztelenkedtem itt ezen a számomra nagyon kedves weboldalon. Izgalmas volt nekem, valami új és különös érzés volt. Most egy kis időre meg kell komolyodjam mert tovább kell lépnem. A jövőm függhet ettől. Nem tűnök el örökre, de egy kis időre elhagyom ezt az oldalt. Vidám életet és boldog reggeleket kívánok neked Kedves Mackó és minden barátomnak a nappali társalkodóknak!
2019.június 5. A Vega a nyári égbolt legfényesebb csillaga. Földünktől 25 fényév távolságból ragyog reánk a nyári éjszakákon. Most is itt áll fényesen az égbolt kellős közepén. A nyári forró szerelmes éjszakákon ragyogva biztat bennünket csókolózzunk és szeressük egymást. Álmaim a múltamról még nem halványultak el. Emlékszem arra mennyire vártam a nyarat. Legyen már vége az iskolának. A tanév végén valami furcsa dolog történt velem. Különös érzés kerített a hatalmába. Volt egy fú a másik osztályban akit csukott szemmel is láttam. Ilyen azelőtt nem történt meg velem. Hiába csuktam le a szemem ő akkor is ott volt előttem. Álmomban is őt láttam azt szerettem volna ha egyszer megcsókolna magához ölelne. Kamaszkorom legszebb nyarának emlékképei soha nem fognak elhalványulni. Vannak emlékmásolatok a fejemben de az eredeti ami nem másolat az a legelevenebb mivel egyszer megtörtént velem nem tudom lehazudni az életemből. Szerelmes lettem. A Szerelem a magyar nyelvben egy főnév amely erős lelki és testi vonzalmat jelent. A szeretett személy iránti vágyakozás, a hozzá való ragaszkodás, az érte való odaadásban nyilvánulhat meg. A szerelem megvakult állapot nem ismer határokat tér és időeltolódásokat gravitációs tereket kvantum fizikát. A szerelemben nem léteznek protonok és neutronok, semmi nem létezik ami e világi lenne. A szerelem a legszebb hétbetűs szó a magyar nyelvben. Néha beleesünk egy mély gödörbe amit egy táblára festett tilalom felirat jelez: Vigyázat Ez Egy Szerelem Bele Esni Veszélyes És Tilos. A figyelmeztető tábla ellenére átmegyünk a tilos jelzésen és bele esünk abba a sötét verembe amelyet jó alaposan kitábláztak a stop tábla mellett ott balra lent kellő középen. Ha bele estünk akkor onnan még létrával sem tudunk kijönni. Bele kell nyugodnunk, hogy benne vagyunk a gödörben ott fogunk örökké fagyoskodni. Vagy belehalunk, vagy megfagyunk, vagy éhen és szomjan halunk de a gödör annyira mély és kilátástalan odalent, hogy ebből soha nem fogunk kimászni. Az álmaim a múltól még nem halványultak el itt élnek bennem mindörökké. Az emlékmásolatok ott sorakoznak egy polcon szépen egybe gyűjtve olyan rendezetlenül amit sem átrendezni sem megrendezni nem lehet. Kamaszkorom legszebb nyarán még ártatlanul reménykedtem abban hogy egyszer valami nagyon szép fog történni velem. A Vega az a csillag amely a legfényesebb a nyári hónapok kezdetén. Naprendszerünk relatív mozgása miatt egyre közelebb kerülünk hozzá. A Vega kétszáztízezer év múlva a legfényesebb csillag lesz a Föld egén. Érdemes szemmel tartani mert ő a mi szép ígéretünk. A Vega biztat minket: Legyetek szerelmesek, szeressetek feltételek és érdekek nélkül, öleljetek ameddig csak lehet. Vidám életet és boldog reggeleket kívánok a nappali társalkodóknak. (Klaudia)
.
2019. június 4. Ma reggel a nap helyi idő szerint négy óra ötven perckor megjelent a horizonton. A görögök a Fotoszféra nevet adták a napunknak ami magyarra fordítva ""A Fény Gömbjét"" jelenti. A fény gömbje szépen, gömbölyűen előbujt a horizont mögül és melegséggel és élettel töltött meg bennünket. Ezt a szokását ötmilliárd éve rendületlenül megteszi anélkül hogy bárki erre rákényszerítené. Szorgalma dicséretes mert nem csak életet lehelt belénk de nap mint nap arra biztat bennünket hogy járjunk a fényben és kerüljük el az élet árnyékos oldalát. A mi napunkban a hidrogén folyamatosan héliummá alakul át. Az atommáglya kifogyhatatlannak látszó izzó forróságában mi emberek egymást próbáljuk legyőzni, elpusztítani, leigázni, megalázni, lefejezni, régebben meg megenni. Azt még talán megértem hogy egyesek miért akarnak másokat megalázni, de hogy miért ettük meg egymást amikor a sok érett banán ott lógott a pálmafákon, érthetetlen a számomra. Manapság divatba jött a kirekesztés. Kirekesztgetjük embertársainkat a jóból hogy nekünk több maradjon. Mindenből több kell nekünk. Szebb és drágább ház, nagyobb és erősebb autó, mindenkiknél nagyobb hatalom. Én tegnap reggel a metróban kirekesztettem egy nem túl jó-szagú pasit mert bele hajolt a hajamba. Miután picit odébb toltam a kezemmel hogy a komfortzónámat megvédjem dühösen méregetett a szemével.""minjárt leszálsz azt megtollak neféjjél "" idézet vége. Nem szeretném ha ez az ember ""megtolna"" engem. Lökdösődünk ott reggel abban a szép metróban ahol mindenki a mobilját bámulja mintha mindenki ott látna bele a varázsgömbjébe amely egyszeriben szétpukkadt és kiköpte magából a Pandórát és a Szelencéjét. Pandóra akinek a neve a Görög mitológia szerint csupa ajándékot jelet, ha egyszer kinyitja azt a bizonyos szelencéjét akkor jaj lesz nekünk mert az emberiségre szabadult az összes csapás.Pandóra okosabb volt nálam és gyorsan lecsukta a szelencéjét. Felsóhajthatunk, mára megúsztuk a bajt. A metrón megbabonázva mindenki a telefonját bámulja de egy pasi aki szemközt ült velem szemben nem a telefonját bámulta hanem nagy cselesen le akart fényképezni engem, vagy a mellettem ülő barátnőmet. Ha nem engem fényképezel le hanem a barátnőmet akkor nagyon megharagszom rád gondoltam magamban. Tudom ő szebb nálam mert Ő rövid szoknyában és piros bugyiban kelleti magát a metróban. Most is picit szét tette a lábait hogy mindenki láthassa milyen pici piros tangát húzott magára. Én mellette egy szürke farmerben szürkén ücsörgök semmi érdekes nincs rajtam. A pasi ügyesen mint egy álcázott kém csak készített egy képet a barátnőm picit széttett lábairól neki ma megvolt a siker élménye. Megálmodhatom a multamat de jövőm örök titok marad. A jövő egy titokzatos fátyol ami soha nem lebbenti fel magát. Ma reggel a Fény Gömbje, a mi napunk, ránk mosolygott. Fogjunk vele kezet és ne feledjünk az élet napos oldalán járni, mert az árnyékos oldal nem nekünk való. Vidám napot kivánok a nappali társalkodóknak ! (Klaudia)
2019. június 3. Hétfő van és lás csodát ma is szép idő lesz és boldogok leszünk. A boldog élet mindenkinek a sajátja, aki egészségesen látja meg a napvilágot. A lehetőség adott, de a világ és az életünk nem ennyire leegyszerűsíthető dolgokból áll. Azt gondolom hogy életünk meghatározója sok esetben a sorsunkon is múlik. Fiatalon azt képzeltem hogy soha nem kell semmitől félnem. A szüleim vigyáztak rám. Amikor messzire kerültem a szüleimtől rá kellett ébrednem arra hogy a saját lábamon megállni már nem lesz egyszerű dolog. Szüleim szeretetében jó dolog volt élni biztonságot adott nekem. Szeretni kell, hogy szeressenek ennyi lenne az egész? Akit nem szeretnek az mindenütt egyedül van? Ennél sokkal összetettebb a hétköznapok magánya a társas magány és minden ami összeköt vagy eltaszít egymástól minket. Az élet talán olyan mint egy túl szép vagy nem szép képzelet olyan mint egy percig tartó látomás. Együtt kergetünk valamit ami talán nem is létezik, ez egy álom az álomban. Sokszor éppen a lényegről nem beszélünk mert elfelejtettünk igaz dolgokról beszélni. A valódi értékek nem mérhetők, a pénz nem boldogít. Ezeket a lerágott közhelyeket mantrázom magamban hátha be is következik valami jobb dolog. Ezen a hétfői napon megint valami elkezdődött. Semmi különleges dolog, hétfő az a hét első napja. Ma is bemegyünk oda ahová nem is kellene bemennünk de kell a pénz, meg kellene egy új izét venni, ki kell fizetni az albérletet a buszbérletet a villamosbérletet és minden bérletek bérletét. Ennivalót is kell venni, szép fehérneműket hogy tettszem a férfiaknak. Ma már nem panaszkodom többet nem nyafogok, nem hisztizek tovább pedig nagyon álmos vagyok, még szinte fel sem ébredtem mindjárt lekésem a buszt amivel be kellene mennem a munkahelyemre A csillag jósok szerint Június 3-án 12 óra 1 perckor lesz a legerősebb az Ikrek - Újhold energiája. A biztonságunkat saját erőnkben találjuk meg. Legyetek vidámak, keresetek sok pénzt ne mérgelődjetek, ne akadjatok ki semmiségeken. vigyázzatok mert nagy a forgalom. Jó reggelt és szép napot kívánok a nappali társalkodóknak. (Klaudia)
Jó reggelt kívánok a nappali társalgó minden jelenlegi és jövőbeli tagjának. Ma egészen pontosan 2019 május 30 napjára ébredtünk és ebből az évből már csak 215 nap van hátra. Az idő rohan és mi változunk, minden nappal picit öregebbek leszünk. A tavasz lassan elköszön, de a méz illatú nyár körbekerít majd minket. Az emberek nagy többsége a nyarat várja egész évben és tessék itt kopogtat az ajtón. Nem sokára megyünk a strandra a folyó partjára a tengerek mellé a Balatonra. Van aki halászni szeret van aki napozik és sokan vannak akik egyszerűen csak nyugalmat pihenést csendet szeretnének a nyári szabadságuk alatt. Mi lányok -nők- asszonyok szeretnénk megszépülni az aranyló napsugár selymes sugarában. Szeretem a nyári hónapokat gyermekkorom szép emlékeit juttatja az eszembe. Te is tudod jól, hogy boldogok szeretnénk lenni ez minden vágyunk. Nyáron a ravaszabb lányok nem csak a Goldengate.hu weboldalán veszik elő a miniszoknyájukat hanem az utcákon is ebben szeretünk sétálni. Nincs mit titkolnunk, sokan szeretjük ha tetszünk a férfiaknak. Ez az élet eredendő értelme, a párkeresés a gyermek nevelés, a boldog család ideája. Nyáron a nagy szabadság idején azokra az asszonyokra is gondolok akik életet adtak és adnak nem sokára, akik a saját összkomfortos komfort zónájuk, kényelmük feláldozásával kizárólag gyermekeik életét boldogulását tartják a legfontosabb céljuknak. Ők érdemelik a legnagyobb szeretetet. Édesmama csak egy van a világon. Tehát közeleg a nyár. Itt ezen a földön pontosan a talpunk alatt a mérsékelt öv 23,5° és a 66,5° szélességi fokán a nyári napfordulóig már csak 22 nap van hátra ezért nem árt ha előre készülünk a nyaralásra. Hamarosan óriási fordulatot vesz az időjárásunk a hűvös esős időt alig több mint egy hét múlva felváltja a hosszú forró nyár. Ez a nyár a mi nyarunk lesz próbáljuk meg kellemesen eltölteni. Szép napot kívánok minden kedves nappali társalkodónak. (Klaudia)
A pontos idő jelen pillanatban : 2019 május 29 reggel 7 óra. Ez az év 149 napja. Mai nap éjszakáján ha felnézünk az égboltra ránk fog ragyogni az Ikrek csillagkép két legfényesebb csillaga, a Castor és a Pollux. A két ikercsillag 450 év alatt kerüli meg egymást. A Castor és a Pollux csillagok a Görög Mitológia fél-testvéreitől kapták a nevüket. Ha ez még kevés lenne nekünk akkor jönnek a jóslatok. A jóslatok szerint az ikrek csillagkép idejében született férfiak összetett személyiségek lehetnek, ahogyan azt a csillagjegy neve is tükrözi. Annyira összetett bonyolult lelkiviláguk van, hogy nem merek velük közelebbi ismeretséget kötni. A Goldengate.hu weboldalon véletlenül kapok egy kedves üzenetet egy ""Ikertől"" nagyon óvatos válaszüzenetet kell megfogalmaznom. Az Ikrek ugyanis bonyolultságuk közepette túlbonyolódnak és addig bonyolítják magukat ameddig végérvényesen belegabalyodnak minden bonyolult és nem bonyolult esetbe. Én is sokszor túlbonyolítom a dolgokat ezért meg kell értenem őket hiszen ők is jót akarnak mint mindenki más ezen a földön. Sok esetben bonyolult helyzetekbe kerülök én is ahogyan a rendíthetetlenül keringő két ikercsillag a Castor és a Pollux.... Szerencsés és boldog napot kívánok a nappali társalgó összes barátainak ! (Klaudia)
""A glooming peace this morning with it brings. The sun, for sorrow, will not show his head: Go hence, to have more talk of these sad things; Some shall be pardon’d, and some punished: For never was a story of more woe Than this of Juliet and her Romeo."" Az idézett szöveget 1593 évben William Shakespeare írta Stratford nevű településen Angliában Az eredi szöveg nagyon régies angol nyelven íródott. A modern korban már más formátum az irodalmi angol nyelv. A fenti eredeti Shakespeare szöveg amely 1593 íródott csak műfordításban értelmezhető például ehhez hasonlatos módon: Bús békülésre kélt a szürke reggel a gyászoló nap fent ki-sem tekint. Gyertek elém e gyászesettel és ítélünk -oldunk törvényünk szerint És följegyzi majd e gyászos krónika hogyan élt és halt Rómeó és Júlia.. Júlia tehát meghalt és vele egy időben meghalt az ártatlanság, a naivitás, a szerelem, a tapintat, a szegregáció mentes társadalom, a békülés, az enyhülés, az érdek nélküli barátság, az igazi összetartozás. A barátság amely az egyik legfontosabb értékünk lehetne még ne vesszen el mert ha elvész már semmi nem marad körülöttünk csak az üresség, jelen esetben az esős borús hétköznap. Minden kedves barátomnak ebben a jó légkörű társaságban, : Szép napot kívánok (Klaudia)
-
Akit érdekel honnan származik ez a szép régi dal amely 100 éves és a videóm mellet halható: ""Tavaszi szél vizet áraszt, minden madár társat választ. Hát én immár kit válasszak ? Te engemet, én tégedet. Bújjunk egymás árnyékába virágom, virágom. A zöld pántlika könnyű gúnya, mert azt a szél könnyen fújja. De a fátyol nehéz gúnya mert azt a bú leszaggatja.... Virágom, virágom"" ( Idézet vége ) A Dal a Moldvai Csángóktól egy festői szépségű kicsiny faluból Bogdánfalváról származik. A népdal szövegét 1930-ban a Kolozsvári születésű Veress Sándor gyüjtötte be. Bogdánfalva Romániában Moldvában, Bákó Megyében található. A Székely és Moldvai Csángók nyelvjárása a háromszéki és a csíkszéki székely nyelvjárással mutat közeli rokonságot annyi különbséggel, hogy teljességel hiányoznak belőle a Magyar nyelvújítás után keletkezett szavak. Aki járt már Székelyföldön és találkozott a Székely - Csángókkal az gyakran hallhatja a Székely emberek sajátságos beszédét, és dialektikáját. Ha megkérdezel egy arra baktató Székely embert hogy merre van a forrás kútja csak röviden annyit fog válaszolni neked hogy: ""Sürűljün bé "" (forduljon be )
A rendhagyóan aljas lejáratásom miatt amely belegázol a személyiségembe nagyifelbontásban beszkennelem az érvényes és nem régen megújított személyi igazolványom, kitakaratlan fényképpel együtt .
Javasoltam neked......Hogy találkozzunk .Egybaráti beszélgetés, egy kávé, és akár egy csoport kép az itt tartózkodó barátokkal együtt.. Személyi igazolványom felmutatásával és egy igazoló jelentés elkészítésével együtt.....
""" Egyébként meddig akarod még kábítani az oldal látogatóit az orosz vagy ukrán lopott kamu fotó és videó anyaggal?Ha valaki véletlenül megjegyzi,hogy erősen kamu szagú a téma,akkor azonnal le van szólva,hogy ne dumaljon bele,ha nincs feltöltve semmije,holott a véleménynyílvanításhoz szerintem ez nem kitétel! Azt kb.senki nem vágja le,hogy ilyen cuccokkat utóljara a 90-es,max 80-as évek végén viseltek a lyanyok,ahogy a képi világ is kb azokat az éveket tükrözi, elég csak összehasonlítani a többi friss feltöltéssel. De fogadnék is,hogy láttam már néhány,ha nem az összes képet a neten keringve, akár ezen az oldalon is feltűnt már az elmúlt 10 évben minimum(pl a vörös paróka annyira szutyok,hogy simán szembetűnő nyes ). A vicc,hogy az oldal vezetése még asszisztál is hozzá! """ Idézet vége

A felhasználó neve : GIO_83
Ma péntek van. Szokásos felosztás szerinti ez a hét ötödik napja. Egy bizonyos pénteki napon történ a messzi múltban hogy egy regényben a címszereplő Robinson a szigete partjaira vetődött emberevők karmaiból szabadított meg egy halálra rémült és megkötözött szigetlakót akit a kannibálok kifogyhatatlan étvágyuk kielégítésére cipeltek magukkal. A címszereplő megmentette az örökké éhes kannibáloktól a fiatal embert akit megakartak enni és mivel ez is pénteken történt elnevezte a fiút Pénteknek... Ma Péntek van. Én és mások is munkába megyünk. Ma nem akarok még embert enni ( lenne rá okom ) de mert reggel soha nincs étvágyam ezért majd még meggondolom magam... Szép napot kívánok mindenkinek !
Jó reggelt mindenkinek. A pontos idő: 2019. május 23. 7 óra 48 perc. Az ég kék, akarom mondani borús. Tavasz van, vagy volt. A város bedugult. Rengeteg a baleset mindenki vigyázzon magára és főleg másokra. Aki bánatos legyen vidám. Aki vidáman ébredt legyen még vidámabb aki munkába megy az gondoljon arra hogy dolgozni jó dolog főleg ha még fizetést is kap érte. Tehát : Most itt vagyunk mindannyian egybegyűlve mint egy megsárgult régi iskolai csoportképen és megilletődve fogjuk egymás kezét. Fogjuk meg ismét egymás kezét mert nem jó az embereknek egyedül lenni. Kellenek játszótársak és ha vannak játszótársak már értelmesebb lehet az élet.
Ha én lennék most a Júlia és a Rómeóra várakoznék lehet csalódnom kellene ahogyan Rómeó is csalódna én bennem.Minden ember csalódik aki nem csalódik az álomvilágban él. Az is lehet hogy jobb egy álomvilágban élni és akkor soha nem kell csalódni.Reggel írtam erről a csalódásomról neked Crazy Bear
Kismókusmackók többes számban. Minél több Mókusmackó létezik annál szebb lesz a világ. A MókusMackók így egybe írva egy személyes névmás lehet ??
Mackók (többes szám első személyek rendhagyó nyelvtani estet...) jó hogy vagytok csak legyetek mindörökké......
Te vagy a legaranyosabb Mackó abban a bizonyos Százholdas Pagonyban, abban az álomvilágban amelyben Mici-Mackó és barátai éltek Tigrisnek ugyan állandóan elromlott az ugrálós kedve de neked remélem van ugrálós kedved
wave
Kedves Medve László úr (csupa nagy betűvel ) Mint ismeretes szeretem a mackókat. Amikor kislány voltam mindig velem volt a mackóm az ágyban Nem féltem a lidércektől és senkitől nem féltem mert velem volt a mackóm. Amikor felnőtt lettem akkor rájöttem hogy a mackóm már nem véd meg semmitől. Anyukám azt mondta nekem: Nem kell csalódnod ha őszinte és megértő leszel. Én őszinte és megértő voltam nagyon igyekeztem mégis csalódtam.
"" Irgum-burgum Dörmög a medve, elfogyott a lépes méz, lassan kifogy a tüzelő fája kint meg fú az északi szél ""
(Idézet vége)
Mackót akarok. Olyan mackót mint a Mici-Mackó Igaz, hogy Mici-Mackó nőnemű Mackó de ez most lényegtelen....
Gyermeknek lenni jó volt. Amikor gyerek voltam akkor még szabad volt a szívem és azt hittem hogy soha nem kell félnem. Azóta felébredtem és amikor körbe néztem láttam hogy félnem kell és semmi nem igaz már.. Csak a mesékben létezett.... .
wave
. wave
Volt egy álmom. Ebben az álomban kergettem valamit ami itt nem is létezhet. Álom az álomban létezés a nem létezésben. Egy álomból ébredtem fel, mit tagadjam nagyon fájt. Csalódtam. Naiv voltam és azt gondoltam most valami megérintett és ami megérint az valósággá fog válni. Hogy ez az álom meglepett és tükrözte a te képedet ? Csak egy álom volt és semmiség szerelmes lettem és ez itt egy semmiség. Nem kell, hogy búcsúzz. (Klaudia)
Kedves hozzászóló! Kedves "pityek123" Köszönöm a hozzászólásod ! Valóban lehetne izgalmasabb a képsorozat ebben maximálisan egyet értek veled. A Pasik azért nézik a Goldengate.hu weboldalra feltöltött lányok képeit mert szeretnek kikapcsolódni és izgalmas nem hétköznapi látványban szeretnének részesülni. Ebben semmi kivetnivalót nem találok. Az internet színültig telve van szebbnél szebb lányok fényképeivel. Hazánk lakosságának egy jelentős részét szép lányok és még annál is szebb felnőttkorú hölgyek-asszonyok népesítik be. Akár merre sétálunk a városban-falvakban több- százezer szebbnél szebb nővel találkozhatunk a hétköznapok forgatagában. A közvélemény szerint szépek a Magyar Nők. A félre értések elkerülésének érdekében kijelenthetem hogy én nem tartom különösebben szépnek magam egy átlagos teljesen hétköznapi lány vagyok és van önkritikám. A képeket nem kizárólag azért töltöttem fel magamról hogy ön-tömjénezem magam. A képeimmel azt szerettem volna sugallni, hogy igenis vállaljuk fel magunkat ha nincs mitől félnünk, ha függetlenek vagyunk és-vagy az élet nem kényszerít bujkálásra minket. Olyanok vagyunk amilyennek megszülettünk sem szebbek sem csúnyábbak nem vagyunk másoknál. Mindenki egyformán szép, férfiak és nők ti itt mindannyian.A szépség meghatározhatatlan fogalom és csak egy kis mértékben határozza meg a külső adottság. A nagyobb hangsúly a belső értékekben rejlik. Az a szép ember életkortól függetlenül, legyen az férfi és nő, akinek a humanizmusa és a gondolatai szépek. Köszönöm a hozzászólásod! (Klaudia)
Köszönöm ..Mindenkinek köszönöm Érzem a jó-szándékot a megjegyzésekben . Már nem tehetek ellene semmit. Ha kedvem lesz egyáltalán benevezni a versenybe majd álarcot veszek fel. Egyre kevesebb kedvet és elszántságot érzek ez irányba Azt gondolom ennyi elég volt. Bár szerettem volna még a hétvégén egy zenés táncos videót feltölteni ami ízléses nem pornográf és én táncolok rajta ..Elment ettől a kedvem Exhibicionista hajlamaimnak ezennel befellegzett....
Már nem ad nekem önbizalmat ! Be szerettem volna nevezni a versenybe Női hiúságból? Lehet ezért felvállalom ezt is . Olyan vagyok amilyen vagyok. Budapesten Hétszázharmincezer nálam sokkal szebb fiatal lány sétál nap mint nap az utcán !! 2018 -évben életbe lépő Európai Unió és a Magyar Jogrendben Bűncselekménynek számít ha valaki egy web-lapról írásos beleegyezés nélkül lemásol és bemásol embereket ábrázoló képeket más weboldalakra. A fényképeim feltöltésekor azokat a Goldengate.hu weboldal tulajdonának adtam mindennemű és korlátlan felhasználás céljából. Aki innen kimásolja a Goldengate.hu weboldal és vagy az én írásos engedélyem hiányában az megsérti a személyiségi jogaimat és rendőrségi feljelentésre számíthat büntető per részeként. Nem félek hogy valaki itt meglát engem. Azért nem félek mert nem köröz az Interpol , nem raboltam bankot és nem állok körözés alatt. A feltöltött képeim A Goldengate.hu Weboldal tulajdona lett az én belegyezésemmel egyetemben
A képek le voltak felül vágva amikor az utolsó képsorozatot feltelepítettem. Gyorsan kellet feltöltenem a képeket mert a munkahelyemen voltam . Az eredeti képek egy Pendrive voltak ami nem volt nálam . Kérlek benneteket felejtsük el ezt a témát lapozzunk és ez a társalkodó maradjon az eredeti céljainál
Kedvesen vigasztalt köszönöm. Önkritikus vagyok! DE nagyon nem szeretem ha csalással vádolnak engem.
Most mindenki megnézheti az adatlapomon a parókás képeimet vágatlanul
A képek le voltak felül vágva amikor az utolsó képsorozatot feltelepítettem. Gyorsan kellet feltöltenem a képeket mert a munkahelyemen voltam . Az eredeti képek egy Pendrive voltak ami persze otthon maradt .... Ha megnézed most az adatlapom láthatod azokat a bizonyos képeket vágatlanul.
Már teljesen mindegy ....A képek le voltak felül vágva amikor az utolsó képsorozatot feltelepítettem. Gyorsan kellet feltöltenem a képeket. Az eredeti képek egy Pendrive voltak ami persze otthon maradt ....
Érdekes módon mégiscsak kisütött nap. Egyszeriben vége lett az általam megjósolt világ végének. Toporzékolok mérgemben... ......https://www.goldengate.hu/forum/tema/2017-F-Moderatorok-- fogado- oraja Nagyon nem szívlelem ha csalással vádolnak
Kedves Goldengate ""Salazhar"" valamint ""atenkeskapitanya"" néven szereperő tagok a legutolsó képfeltöltésem alatt csalással vádoltak meg. Bizonyos intimebb képeken egy műanyagból készült vörös ""Kleopátra"" stílusú parókát húztam a fejemre annak érdekében hogy a képek tetejét könnyebben letudjam vágni. Ezek az ő általuk kamunak ítélt fotókon az arcképem is látható a bemutatkozós lapomon. Tekintettel arra hogy szeretnék majd benevezni és a találkozókra is eljárni ezek a rosszindulatú megjegyzések hiteltelenné degradálnak engem. Kérem a moderálást a megjegyzésekkel kapcsolatban
.
https://photo.static.goldengate.hu/goldengate_users//4/0/8/408- 7872/ff_4087872_640x480_13476133.jpgÉn
Köszönöm a ""jóindulatú"" megjegyzésed amely részedről feltételezi a csalás tényét. Bizonyos képeken egy műanyagból készült vörös ""Kleopátra"" stílusú parókát húztam a fejemre annak érdekében hogy a képek tetejét könnyebben letudjam vágni. Hozzászólásod nem tartozik az építő jellegű kritikai észrevételek közé.
Beköszöntött a világ vége. (remélem még nem ) és második Ramszesz Nagy Fáraó ( uralkodói nevén: Uszermaatré Szetepenré) szerint baljós árnyak gyülekeznek az egek alatt itt ezen a parányi bolygó felett. Gyereket nekem is csinálhatnál nem csak mások részesülhessenek a jóból. Ami pedig a mackókat illeti Már Mici-Mackó (nőnemű lény) is belátta ott abban a százholdas pagonyban hogy jobb félni mint megijedni pedig még Tigrisnek is elment az ugrálós kedve ezen a búskomor reggelen. Megígérem neked hogy a Medvét vagy medvéket beteszem az ágyamba a párnám mellé vagy alá vagy felé és megígérem neked hogy ettől egyből elfogok lazulni lelazult testhelyzetekben
Kellemes reggelt és szép napot kívánok mindenkinek. Ma reggel nem tudtam átmenni a szivárvány alatt. Azért nem tudtam átmenni a szivárvány alatt mert nem volt szivárvány.A kinti hőmérséklet a 9 Celsius fokot sem érte el pedig 2019. május 10 napjára ébredtem, és elkezdett szállingózni a hó a mennyországból. Az egyiptomi halottas könyvek jóslata szerint ez azt jelenti hogy most egyszeriben a világnak kozmikus pusztulás vet véget, mely során az égbolt leszakad, az elemek újraegyesülnek, bezárnak a kereskedelmi bankok és a metrószerelvények oda fagynak a sínekhez ott a sötét alagút kellős közepén. Az érettségi vizsgákon mindenki jeles eredménnyel vizsgázik. A Szerencsejáték Zrt. mindenkinek ötös találatot ad még annak is aki kitöltetlenül adja fel a szelvényét. Soha többet nem kell iskolába menni. Soha többet nem kell munkába járni. Az ennivalót ingyen osztogatják. Mindenki szerelmes lesz mindenkibe. Mindenki gyereket csinál mindenkinek. A férfiak gyereket csinálnak a férfiaknak. A nők gyereket csinálnak a nőknek. Az embereknek megadatik hogy végre éljenek a lehetőségeikkel. A gyávaság dicsőséggé válik. A szabad szándékok szabaddá válnak. Többé nem lesz háború. A gonoszak megdicsőülnek. Egyszóval beköszönt 2019. május 10 napján a kőkorszak heves hózáporok kíséretében. Hogy durcásan ébredtem fel ebben a május 10 napján bekövetkező kozmikus télnek a még-kozmikusabb napján az nem kétséges a számomra. A kérdésem csupán annyi hogy ennek ellenére szerettek e még engem? Vagy igen, vagy nem, nekem most azért is munkába kell igyekeznem (Klaudia)
Nem kell kitennünk a vesszőt, ha ugyanahhoz az alanyhoz tartozik két állítmány. Ebben az esetben nincs semmilyen ok-okozati vagy időbeni összefüggés. A vessző mindenféle összetett mondatot tagol de a fő jellemzőjük, ismertetőjük, hogy több, de minimum két állítmány ige, főnév, melléknév legyen a mondat szerkezetében. Nem kell vessző, ha az állítmányokat vagy igéket követő szó egy bővítmény! Az írott szövegben vesszőkkel szükséges jelölni a beszédben használatos szüneteket és ezeket a fő szabályokat vázoltam az elején. Tehát a főszabály az hogy minimum két állítmány, ige, főnév, és melléknév legyen az írott szövegben. Itt és az internetes beszélgetésekben Chat nem alkalmazzuk a fő szabályokat mert gyorsírásra és sokszor szleng (angolul: slang) nyelvezettel is kommunikálunk remélem tudtam segíteni neked.
Nem kell kitennünk a vesszőt, ha ugyanahhoz az alanyhoz tartozik két állítmány. Ebben az esetben nincs semmilyen ok-okozati vagy időbeni összefüggés. A vessző mindenféle összetett mondatot tagol de a fő jellemzőjük, ismertetőjük, hogy több, de minimum két állítmány ige, főnév, melléknév legyen a mondat szerkezetében. Nem kell vessző, ha az állítmányokat vagy igéket követő szó egy bővítmény! Az írott szövegben vesszőkkel szükséges jelölni a beszédben használatos szüneteket és ezeket a fő szabályokat vázoltam az elején. Tehát a főszabály az hogy minimum két állítmány, ige, főnév, és melléknév legyen az írott szövegben. Itt és az internetes beszélgetésekben Chat nem alkalmazzuk a fő szabályokat mert gyorsírásra és sokszor szleng (angolul: slang) nyelvezettel is kommunikálunk remélem tudtam segíteni neked.
Az eredeti hosszú és természetes barna színű Sok képen egy vörös műanyagból készült ""Kleopátra"" stílusú paróka van a fejemen alá gyűrve a hosszúra nőtt barna hajam ......
Esős reggelre ébredtem. Amikor ma reggel felébredtem és kinéztem az ablakon arra gondoltam az sem elképzelhetetlen hogy eben az évben már soha többet nem fog sütni a nap. Beköszönt a sötét ""középkor"" és ha kimegyek az utcára mert sietnem kell a munkahelyemre az égbolt leszakad, a fejemre esik egy megtépázott hirdető oszlop az elemek újraegyesülnek és bekövetkezik a világnak kozmikus pusztulása. Feltehetően kellően deprimált lelki egyensúlyba keveredtem ma reggel. Amikor végre már a metrón utaztam még szörnyűbb dolgokat láttam magam körül. Az emberek megbabonázva üres tekintettel néztek maguk elé úgy látszott mindenkinek fáj valamije. Átrohanjuk az életünket, boldogságot keresve, mintha lenne valami kényszer és tudat alatti hogy boldognak kell lennünk. Ha törik ha szakad akkor is boldogok akarunk lenni. A metrón utazó emberek arcáról az élet kínos pillanatai jutottak az eszembe. Hamar megfeledkezünk mások problémáiról, nehézségeiről, kudarcairól. Még gyorsabban elfelejtjük mások sikereit örömeit és mindent elfelejtünk amikor tolongva egymás lábára taposunk a metró forgatagában. Az emberek tolongnak a metróban tolakodnak és valamilyen megfoghatatlan energiával sietnek munkába menni és csak az forog a fejükben hogy az élet kellékeinek a megszerzésére fordíthassák minden energiájukat Élni szeretni megérteni tapintatosnak lenni elfogadni befogadni adakozni szeretni szerelmesnek lenni udvarolni már nem marad ideje senkinek. Rohangásznak mint a hangyaboly katonái és a semmi-felé tartanak. A semmi felé tartunk és nincs már idő semmire ami szép és ami igazán fontos lenne: Szeretni egymást. Szép napot kívánok minden kedves barátomnak és ellenségemnek ezen a bús reggelen. (Klaudia)
A derű itt van közöttünk néha elbújik egy homályos sarokba , de ha úgy tartja kedve előcsalható ..Egy kis mosollyal könnyen leveszed a lábáról..
Már megtettem. Privát levelezésben folytassuk a beszélgetést . Szép napot kívánok mindenkinek a borúra derű következik
smile Szia !
""egy nő kompromittálhat egy házas férfit, akár ok nélkül és ez pletykákra adhat okot"" Idézet vége....A Magyar Nyelvben a Pletyka ugyan szláv eredetű de a szóbeszéd átvette és jelentése szerint azt jeleni hogy valakit alaptalan híresztelésbe hoznak rosszindulatú embertársai. A szó Szinonimái szerint: híresztelés, mendemonda, pusmogás és más gonoszságokat is jelenthet. Még nem voltam férjnél ezért nem veszem a bátorságot arra hogy a párkapcsolatok női tagjainak az érzéseibe beletudnám képzelni magam . Azt gondolom ha egy kapcsolat nyitott és őszinte és megfelelően hosszú ideje tart az bizonyíték lehet arra hogy kettejük közé nem szorulhat szálka. Ha az életük egymás árnyékában jár és álmaikban is látják egymás arcát akkor a hétköznapok szürke árnyalati között is képesek a megértésre az elfogadásra a tapintatra és az önzetlenségre. Az ember olyan amivé lett jónak és rossznak tudója . Ha férjes nő leszek lehet hogy megváltozom. Durcás és féltékeny leszek önzővé változom és mindenben csak a rosszat fogom látni ami a párommal kapcsolatos. 24 évesen még tudatlan a boldogság és azt hiszem nem kell félnem. De mégis kell mert az emberi zsarnokság nem is mer határokat.
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 133 hozzászólás, Listázva: 1-50

Claudiana

Claudiana Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2019. május 01.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!