Na akkor hajrá

És akkor még nem beszéltünk a sikamlós témákról!!!
Rendben
többet látogatok ide is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 09:26

Gyere gyakrabban,egész jó társaság van itt,jó pasik meg én
Néha kivillantom a bokámat is

Gyere gyakrabban,egész jó társaság van itt,jó pasik meg én

Néha néha bekukkantok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 08:48

Szia.Szép napot neked is.
Örülök hogy csinos csajszik is benéznek

Szia.Szép napot neked is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 08:43

Törölt felhasználó (3846252)

Szép napot mindenkinek

Szép napot mindenkinek

Jó reggelt Clau
A fizetésnek örülök,az ehhez szükséges munkának már kevésbé
Oké,fogjuk meg egymás kezét,mást is lehet?
Szép napot,jó melót

A fizetésnek örülök,az ehhez szükséges munkának már kevésbé

Oké,fogjuk meg egymás kezét,mást is lehet?

Szép napot,jó melót

Jó reggelt mindenkinek. A pontos idő: 2019. május 23. 7 óra 48 perc. Az ég kék, akarom mondani borús. Tavasz van, vagy volt. A város bedugult. Rengeteg a baleset mindenki vigyázzon magára és főleg másokra. Aki bánatos legyen vidám. Aki vidáman ébredt legyen még vidámabb aki munkába megy az gondoljon arra hogy dolgozni jó dolog főleg ha még fizetést is kap érte. Tehát : Most itt vagyunk mindannyian egybegyűlve mint egy megsárgult régi iskolai csoportképen és megilletődve fogjuk egymás kezét. Fogjuk meg ismét egymás kezét mert nem jó az embereknek egyedül lenni. Kellenek játszótársak és ha vannak játszótársak már értelmesebb lehet az élet.
Szia ! Nyolc után már sírtam volna utánad! Jó,hogy itt vagy!
Sziasztok!
Kellemes eseményekkel teli napot,itt is
Kellemes eseményekkel teli napot,itt is

Jo reggelit!

Szia Crazy,jó reggelt! Eseményteli napot! Legalábbis itt!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 06:07

Szia neked is,üdv köztünk.
Bocs hogy beleszólok,beszélni csak szóban szoktak,úgy tudom...

Szia neked is,üdv köztünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 21:52

Törölt felhasználó (1182212)

Szia! Beszéljünk valamikor szóban.Persze csak ha van kedved.
Vidám reggelt!

Szia! Beszéljünk valamikor szóban.Persze csak ha van kedved.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 20:22

Ha én lennék most a Júlia és a Rómeóra várakoznék lehet csalódnom kellene ahogyan Rómeó is csalódna én bennem.Minden ember csalódik aki nem csalódik az álomvilágban él. Az is lehet hogy jobb egy álomvilágban élni és akkor soha nem kell csalódni.Reggel írtam erről a csalódásomról neked Crazy Bear
Hát úgy nézem hogy egyedül maradtam,jó társaság vagyok,de magammal mégsem dumálok.
Clau,ha félsz a lidércektől,tegyél beszélő Mackót az ágyadba,az bizonyítottan hatásos!Tudok egyet...
Szerintem ne kockáztatass
Rengeteg egyéb pozitív hatása is van..
Jó éjt csá

Clau,ha félsz a lidércektől,tegyél beszélő Mackót az ágyadba,az bizonyítottan hatásos!Tudok egyet...

Jó éjt csá

Van fantáziád,beszélőkéd - írhatnál történeteket is akár.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha én lennék most a Júlia és a Rómeóra várakoznék lehet csalódnom kellene ahogyan Rómeó is csalódna én bennem.Minden ember csalódik aki nem csalódik az álomvilágban él. Az is lehet hogy jobb egy álomvilágban élni és akkor soha nem kell csalódni.Reggel írtam erről a csalódásomról neked Crazy Bear
Jó éjt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 22. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 22. szerda 20:33
Törölt felhasználó (3802852)

További szépet!
Igen,írtál,de egyáltalán nem a te hibád.
Csalódások jönnek-mennek
A Rómeó meg ha csalódik benned,az hülye Rómeó
Csalódások jönnek-mennek

A Rómeó meg ha csalódik benned,az hülye Rómeó