/ 2 oldal
Hozzászólások
Jó ideje csak japán filmeket nézek. Félelmetes, hogy mennyi témában és milyen változatos rafinériával mennek a japo filmek. Buszon, vonaton, leszbikus,shemale dug lányt stb.
És főleg gyönyörűek a lányok és eléggé fiatalok.
Régen volt, mert már bizony öregecske volnék :-(
Házmesterünk lánya sok lakóhoz járt takarítani és regélték, hogy bizony néhány helyen meg is dugják, mint pl. egy házaspár férfitagja a neje jelenlétében.
Az én időm délután jött el, mert a házinéni ment takarítani a helyi IKV-ba, a leány meg egyedül maradt. Egyszer náluk a cickóját puszilgatva megéreztem a geci illatát, mert hát valaki előttem oda durrantott. Hát nem volt zavaró, sőt nagyon izgatott, hogy valaki odaélvezett. Szinte minden nyomát lenyaltam és ez többször megtörtént, észre is vette és aztán megbeszéltük. Ezután párszor lemosta, de kértem, hogy hagyja csak. Nem lettem meleg, de más farkát jó néhányszor kivertem, amikor csak adódott egy lehetőség, de havernak sosem.
Egyszer egy nagyon helyes kiscsajjal sikerült összejönnöm, aki nagyon titkolt valamit, majd kiderült, hogy punci helyett farka van.Nagyon szép nőies arca volt, melle sajnos kicsi, de nagyon szép szája volt. Belementem a kapcsolatba, megbeszélve, hogy majd smaci közben kiverjük egymásnak. Jó párszor voltunk együtt,de aztán közölte, hogy ez neki kevés, szopjuk egymásnak, ebbe meg én nem mentem bele, amúgy is rengeteg trutyi jött neki a végén, de nem tudtam volna lenyelni, hát vége lett.
Na ennyi történt régen, nagyon régen.
Nem hiszem, hogy örül annak, hogy ennyire beazonosíthatóan írtad le az esetedet.
Ismeri valaki a tort?
Magánban jöhet a válasz.
Nem sokat melegeskedtem fiatalabb éveimben, amit ma már bánok.
Sokszor gondolok vissza, amikor a Szecska melegvízében kivertük egymásnak a bránert télen a párás esti időben és a partner nyöszörögve spriccelt a víz fölé tartott mukijából. Volt hogy ezt kéglin is megtettük. Érdekes volt nézni, ahogy vonaglik a teste, én meg szépen dudliztam neki ütemesen.
Nem tudom, hol a határ a bi és a homo között?
Fiatalabb koromban, bár nem kerestem a homot, de ha jött, nem tiltakoztam ellene. De csak a kézimunkában voltam benne, azt is csak akkor, ha a partnernek nem " kőműves " keze volt. Vagyis inkább legyen nőies, puha keze, mint egy sziklaroppantó.. smile
Érdekes volt, ha egy pasi verte kis és én is szívesen viszonoztam, de ha szopásról volt szó, azt én nem vállaltam és ezt előre meg is mondtam, volt aki ennek ellenére lecummantott.
Amikor megnyíltak az első porno mozik, sokszor mentem be azzal az elhatározással, hogy ha akad valaki , én nem ellenkezem.Sokszor rendeztek le így napközben. Érdekes volt, amikor valaki verte a farkam és vagy 5-en-6-an gyűltek körénk és figyeltek és igyekeztek be-be nyúlkálni. Nagyokat lehetett élvezni.Hogy most akkor én homó vagy bi vagyok, na ezen sosem filóztam, ha valami jól esett.
Szép mese, nem baj, ha nem igaz.
A gond ott van, hogy egész másfajta izgalmat okoz egy nővel való együttlét és megint más a kukkolás.
A nővel általában nincs semmi újdonság, főleg ha a partner megszokott ( feleség).
Működnek a reflexek, feláll,dugás,elélvezés és szunya.
De ha az ember keresztülmegy egy parkon éjszaka,nyáron és egy eldugott padon meglát egy kefélő párt, az egy másfajta izgalom. Nagyon régen, a Feneketlen-tónál jártam így.A színház mögött volt egy nagy fa, körbevéve paddal és azon dugott egy fiatal pár. A fa takarásában egészen odamentem és deréktól lefelé láttam a vonaglásukat, a leányzó nyöszörgését. Éjszaka volt, de a fények elég szépen bevilágították a szitut.
Rettenetesen izgató volt, szinte belezsibbadtam. Na innen érthető volt, hogy kerestem a helyzeteket. Láttam másokat is csellengeni az éjszakában, volt akivel lehetett beszélgetni is. Ők mondták, hogy a Gellért hegy még jobb, mert tele van NDK-s turistákkal.
Hát szép lassan csajozás helyett ilyen helyekre jártam. A csúcs az volt, amikor egy magáról megfeledkezett párt sikerült letaperolni, de arra is volt példa, hogy nézegetve a kefélő párt egy buzi elővette a farkamat és én hagytam ,hogy kiverje. Félelmetes élmény volt, nem lehetett nyöszörgés nélkül elélvezni, mert a látvány megsokszorozta az élvezetet.
Na egyelőre ennyit írok. Üdv: egy tényleg vén kecske.
Namármost! Ha Te voltál a 4. pasi, akkor Te pasi vagy!
Na micsoda logika? smile
De ha ketten együtt 30 l.gecit nyeltetek, akkor Te sem veted meg a " vendégszereplést ".
Régen, fiatal koromban nem mértem, ma meg ?
Rácsöpög a nagy lábujjamra :-(((
Mondjatok egy japán pornó filmet, ahol a lánykáknak normális fogsoruk van :-((
Szinte hihetetlen, mintha arrafelé nem teremne ép fogakkal egyetlen lány sem.
Nézem ( mert szeretem a japán pornókat ), amint két lány elkezd smacizni és drukkolok, hogy ne törjenek ki a fogaik.
Sajna még szüzen végig néztem a haverom kefélését, meg is határozta egy jó darabig az életemet, mert mindig az utcai lámpa beszűrődő fényénél vonagló testek látványa, a nyöszörgő csaj ( 30-as nő ) élvezése nagyon megmaradt bennem.
Mindenhol a japán témákat keressétek.
Egyedülálló gyönyörű fiatal lányok, szép kis történet, nem azonnal elő a répát és bele a szájba.
Csodás a lányok bőre, szép és valódinak tetsző cicik, csak sajnos az ottani törvények alapján sokszor a lényeg ki van pixelezve. Emiatt érdemes az ázsoiai témánál is megnézni, mert ott is sok a japán, de nincs kitakarás.
Na most jól megkaptam:-(
Nem hinném, hogy tőlem hallották az idejárók először, hogy vannak pornó oldalak,ráadásul ingyen.Hogy az ilyen ingyenélők szabadon potyázhassanak, mint jómagam.
Én csak kíváncsi voltam, hogy ad-e még valaki pénzt egy beállított jelenetekkel megtűzdelt filmért, amikor a net tele van milliónyi amatőr filmmel.Ezt a rendszert ráadásul nem én találtam ki, az egész világ hozta össze élve a technikai lehetőségekkel.Hogy egymástól lopkodják? Hát ez van.Ráadásul nem értem, mi a fantázia abban, hogy egy reklámok - tehát bevétel nélküli - oldalt üzemeltetek ingyen. De ilyenekkel van tele a net.
Hogy Ti miért üzemeltetitek ezt az oldalt, azt nem tudom, de remélem azért, mert megéri.
Szerintetek manapság ki az, aki még pornófilmet vásárol, akár Kovit is?
Tele a net pornó oldalakkal, vannak oldalak, ahol milliónál is több filmecske található.
Akkor minek egyetlen petákot is kiadni, amikor dögivel kaphatóak amatőr filmek, szépen tárgykör szerint válogatva.
A VHS korszakban nem volt más lehetőség, valaki megvette, aztán másoltuk. De manapság???
Csak japán filmeket nézzetek, mert tele vannak ötletekkel és jók, na meg fiatalok a lányok !!
Címeket nem írok, mert tilos azt hiszem, csak magánban.
Pl. buszon taperolnak valakit és ott meg is dugják, persze megrendezett a jelenet.
Leszbikus csajok csókolóznak, az viszont borzalmas, szinte szopják egymás nyelvét.
Még mindig a Tor a gondom.
Hogyan lehet ott kellemes témájú filmekre bukkanni, mert ha a keresőbe beír az ember, a szokott oldalak jönnek elő.
Ismeri valaki?
Voltaképpen baromi izgató nézni, főleg ha egy kicsit elébe mész a témának.
Persze vannak helyek, ahol ez sűrűbben látható, pl. nyaralás az Adriai tenger partján. Ott este mi van, az nem mindennapos. A halvány fényben vonagló testek, hangosabb nyöszörgés elnyomja a hullámzás zaját. Sorban feküdtek a kövön, nem törődtek semmivel sem, sétálhattál mögöttük.
De régen a Margitsziget volt ilyen, meg a Gellért-hegy oldala éjszakánként. Sok NDK-ás fiatal ott aludt és gátlástalanul szexeltek.
Nem tudom, hogy hova írjam, hát itt megpróbálom. Ezerszer volt már téma az idősebb kontra fiatal korosztály kapcsolata. Eszembe jutott egy nagyon régi nőismerős elmesélése, hogy fiatal korában - talán 15-16 lehetett - és már nem volt szűz, de semmi nagyobb tapasztalattal nem rendelkezett. Egy nagy bérházban laktak valahol feljebb és amikor késő tavasszal hazaért a suliból, mindig a kapuban ácsorgott egy idősebb pasi, mondván hogy levegőzik. Aztán valahogy egyszer beljebb került a pasi lakásába, lett belőle laza ölelgetés, másnap már enyhe szoknya alatt comb simizés és valahogy a fószer nagyon tapintatosan és türelmesen haladt előre minden nap.
A végén állítólag már az elélvezésig ujjazta, de dugásról nem beszélt és azt hiszem nem is volt. De elmondása szerint ezzel nagyon jót tett vele, mert szte emiatt lett szexkedvelő, élvezte a szexet még rossz partnerrel is.
Tehát ha a pasi nem erőszakkal rángatja be a jóval fiatalabb kiscsajt, hanem beleegyezéssel mennek a dolgok, akkor ez nem is elítélendő, mert a leányzó is élvezi.Lehet ennek kedvező hatása is.
Most kislányos apák nem a dühük alapján reagáljanak.
Ki tudja, hogyan működik a TOR?
Magánban örülnék egy magyarázatnak.
Egy újabb gyöngyszem smile
Zsúfolt buszon egy pasi ráveri a nő seggére a farkát, majd azon nyomban fel is húzza a gatyáját rá, hadd ragadjon.
Majd desszertnek később a cicijére is ráveri, ott is rögtön a helyére kerül a melltartó, amúgy ragadósan.
Csaj lennék, biztos kipróbálnám, milyen lehet így az utcán menni, hogy csupa trutyi alul-felül és csak én tudom, hogy mi a helyzet.
Az olyan oldalak, ahol lehet válogatni a témák között, a japánra érdemes rákattintani.
Az egérszerű nyöszörgés nem éppen érdekes, meg sokszor kitakarják a lényeget, ami elég gyerekes, de az uncensored topicnál ez nincsen.
Nagyon szépek és fiatalok a lányok és érdekes kis történetet is csinálnak hozzá.
Sok jelenet buszon van forgatva, ahol eljátszák, hogy kikezdenek egy ártatlan leányzóval, aztán a végén persze megdugják.Spricc a szoknyára, vagy a meztelen combra,popsira stb. Aztán ez egyikben az odaspiccelt trutyira a csaj ráhúzta a bugyiját. Elképzeltem az életben ha lenne ilyen, milyen szépen ragadna. Néha sajnálom, hogy nem csajnak születtem, de komolyan.Biztos sokat dugnék és extrém helyeken,helyzetekben.
" napóra "
Hehehe, vén fejjel is tanulok valami újat smile )))
Régen sokat jártam a Szecskába télen, már sötétben. Akkoriban elég gyatra volt a világítás, ma nem tudom, hogy milyen. Abszolut megszokott látvány volt a meleg vizes medencékben a dugás, főleg zárás előtti egyórás időtartam alatt.Lány ült a pasija ölében és egyértelműen mozgott fel-le.
Vagy a közös zuhanyozókban 4 kabinszerű kis kuckó volt, amit magadra zárhattál.A falak kb egy centis műanyagból voltak, amit szorgos kezek kifurkáltak. Ott aztán hatalmas dugásokat lehetett végignézni.Nem hiszem, hogy nem tudtak róla, sokszor még a pár nézett át, hogy látják-e őket, még talán izgatta is őket a két oldalról kukkolók jelenléte. Ha felém volt a csaj puncija és a srác hátulról dugta, akkor a punci vagy fél méterre volt tőlem jól megvilágított módon. Húú, mennyi dugást láttam.
Az amatőr filmeknek az a varázsa, hogy olyanok, mintha ott lennél. Tényleg nincs forgatókönyv, nincs rendező stb. Én még egyetlen kovi filmet sem láttam, nemhogy vettem volna.
Pl. a neten láttam. egy szép csaj feküdt szinte összezárt lábbal és egy hapsi fingerlizte. Nyilván pasija lehetett, mert tudta, mi jó a lánynak.Egyre sűrűbben rándult össze a lány teste és ezek nem megjátszott rángások voltak, teljesen önkéntelen volt az egész, majd a lány széttett lábánál egy nagy adag szmötyi spriccent szét. Na a ez nem volt megjátszott, az biztos.
Másik, ami nagyon tetszett, egy fiatal pár dugott misszionárius pózban és két oldalról kát srác bele-bele markolt a lány fenekébe,combjába, vagy a mellébe, aki annyira magán kívül volt, hogy talán nem is érzékelte, de a többes együttlétet nagyon élvezetes volt nézni, ha már nekem csak ez jutott :-((
Életem első szex élménye volt, hogy a haverommal felszedtünk egy vidéki nőt, aki pont ezért jött fel Bp.re.
Előttem dugta meg a másik szobában, én meg kukkoltam. Az utcáról beszűrődő fényben látni az egymáson vonagló testeket, hallgatni a nyögéseket, nagyon izgató volt, talán túlzottan is.
Ma már azt mondom, szerencsétlenül határozta meg a későbbi életemet, nehéz volt kijönni az első élményből, de ma is szeretem nézegetni mások szexelését, ma már csak a neten.
Perverz módon szeretem az olyan filmet, ahol ráélveznek egy nő mellére,combjára és csurog lefelé a lé.
Nagyon jók a japán filmek, ahol buszon,vonaton eljátsszák ( vagy nem is játsszák ? ), hogy zaklatnak, majd megdugnak egy nőt, aki a tömegben álldogál. Ott volt egy film, ahol ráélveznek a nő combára,fenekére, majd a gecis testre felhúzzák a ruhát. Az ember elképzeli, hogyan ragadhat a trutyi a ruha alatt. Nagyon jók, fantázia dúsak a japán egyórás filmek, nincsenek elkapkodva, ügyelnek a részletekre is, csak az egérsírás-szerű hangokat nem csípem.
Jöhetnek még a fiatal lányok leszbi akciója, de csak amatőr szintem, vihogással egybekötve.
Szóval van választék.
Na majd kapok a hölgyektől, de leírom, hogy sztem miért káros a pornó elterjedése:
Középkorúaknál: Elvett egy leányzót fiatalon, aki 20 év után már értelemszerűen nem ugyanaz, mint anno volt.
De ! ott vannak a pornóban szereplő fiatal lányok, mert persze hogy azokat nézi, de este az ágyban már nem azt látja. Inkább veri titokban a képernyő előtt, mert az még izgalmat is ad. Persze nem lehet általánosítani.
Fiataloknál : nagyon terjed csetelő oldalakon, hogy nézik egymást - sokszor egész fiatal lányok - és arra élvezkednek. Aztán ha összekerülnek egy hús-vér sráccal, akkor meg hol vannak a beidegződések, hol van az izgalom? Sehol. Azt már nem is mondom, hogy a pasi rögzítheti és felteheti a netre, bárki láthatja.
De ez csak az egyik ok lehet a szex elmaradásának, mármint az első esetnél.
Ha kukkolni akartok, menjetek a Palatinus strandra, persze nyáron több az esély, meg a külföldiek.
Kevés a vetkőző kabin, ami után egy szekrénybe beteheted a ruhádat. Van középen egy rész, a kijárat előtt, ahol sokan ( általában külföldiek-németek ? ) ott vetkőznek. gyorsan intézik és körül sem néznek, hogy ki látja őket.
Nyáron láttam egyszerre több csajt is vetkőzni, köztük egész hamvasat is. Na most ilyenkor a torkában dobog a férfi ember szíve, még ha ilyen vén szar is, mint én :-(
De csodálatos testek voltak többségében, a kövérebbek szerencsére kabint kerestek maguknak.
Nagyon régen sokat kukkoltam. Főleg a válásom után rengeteg időm lett esténként smile
Akkoriban sokat jártam a Gellért hegyre, meg a Feneketlen tó köré késő esténként. Rengeteg NDK-s lány volt, ott aludtak és szépen dugtak is egymással, nem nagyon zavartatták magukat.
Egész baráti társaság alakult ki, mindenkinek adtunk egy becenevet, ismertük egymást, nem volt gond.
De kégli hiányában párok is voltak szépen, egész közel lehetett menni hozzájuk, persze az óvatosság az munkaeszköz volt. Mennyi nyöszörgő lányt láttam a farkon lovagolni, húha.
Egyszer ( nagyon régen ) mentem délelőtt haza és az egyik lakásból az 1 emeleten egyértelműen erőszakoskodás hangjai hallatszottak. Azt tudtam, hogy a régi tanácsi lakásban felújítás van és éppen a parkettást várta egy házaspár. A főszer úgy látszik elkapta a szemrevaló menyecskét, akinek a férje elég halovány volt, de eléggé pénzes.
Megálltam az ajtajuk előtt és hallottam a keménynek tűnő viaskodást és nem tudtam mit csináljak. Ilyenkor csak nem lehet rendőrt hívni, mert mi van, ha a nő csak kéreti magát. Viszont a hangok annyira izgatóak voltak, hogy a répát vakargatva félig-meddig maszturbába kezdtem. Aztán azt hiszem, hogy a pasi célt ért, mert a nyöszörgés egyértelmű volt, időnként egy sikoltásszerű sóhajjal kísérve. Baromi izgató volt, senki sem volt az emeleten, minden ajtó zárva volt és bizony rárántottam, de a végét már otthon fejeztem be. Fantasztikus volt az élmény. Nem egy egyszerű farokverés, de azt az izgató érzést nehéz leírni. A nőn másnap semmi különöset nem láttam, sem azt, hogy lett volna folytatása a dolognak. Hát ennyi volt az emlék.
Nem éppen farokverés, de ide írom, mert nincs ilyen topik.
Úgy általában hetero voltam egész életemben, de több esetben próba gyanánt beleugrottam egy farokverés jellegű kalandba.Nyugtatgattam magam, hogy ez még nem melegség.
Aztán egy haverral ( közös albérletben laktunk) kipróbáltuk a javaslatomat.
Én alul, alattam persze törülköző, összezárt combokkal feküdtem és a haver rám feküdt, de előtte a répáját a szétnyitott combom közé tette ( segítettem neki ). És persze nem teljes súlyával nehezedett rám.
Amikor elkezdett fel-le mozogni, én ritmikusan segítettem neki a combom szorongatásával.Farok felfelé, akkor szorítás, lefelé akkor lazítás. A saját farkamat is begörbítettem, persze ez csak nem teljesen felállt farokkal lehetséges, de el lehet lazítani. Nagyon szerettem a combom között szorongatni, így el is tudtam élvezni, de ez egy másik téma.Na szóval érdekes volt, jó ideig csináltuk minden este, sajna akkoriban a lányok ki is maradtak, de ez nagyon élvezetes volt.
Nem tudom mennyire sikerült érthetően leírni.
Nyugger vagyok, de minden délután, amikor már nincs más dolgom jön a net, elő a kedvencekből egy-két oldalt, azok aztán adják a többit és sokáig cukkolom magamat, majd a végén a díványon fejezem be.
Ha akad egy az átlagostól eltérően izgalmas video, akkor azt letöltöm. Igaz, hogy ritkán nézegetem, mert a vadászat az fontosabb. Egyedül élek, nekem ez a szex :-( Ez van.
Szintén nyuggerek véleményére vagyok kíváncsi.
Szerintem nagy a különbség a szexuális izgalom és a leselkedés izgalma között.
Régen ( nagyon régen ) az egyik fürdőben volt egy közös zuhanyozó.Egy helyiség, benne 4 belülről zárható zuhany kabinnal.A kabinokat egy centi vastag műa. lemezfal választotta el egymástól. Ezeken szorgos kezek 1-2 centis lukakat fúrtak.Na most ha bement egy nő ( leányka ) zuhálni, vagy tudott ezekről, vagy nem.Ha bent egy pár... ugyanaz. Nagyokat lehetett kukkolni, sajna sokan tudtunk erről a lehetőségről.
Volt hogy meló közben el tudtam menni, mert a cuccomat le tudtam adni a megőrzőbe, így nem volt gond. Jött egy középsulis vegyes csapat tornaórára. Volt aki úszkált, volt egy páros, aki meg ment a kabinba dugni. Nappal nem voltak kukkolók, így vagy félórán keresztül nézhettem és persze recskáztam kétszer is.
Tehát ez egy egész másfajta izgalom, nem kell szégyellni.Embertelen, mennyi dugást láttam azokban az időkben.
Otthon a paplan alatt.
Sokszor akartam már leírni, most veszem a fáradtságot, tanuljon belőle más is:
Régen, egyszer gyerekkori barátom rákérdezett, dugtál már? Nyilván látta, hogy ha nőkről volt szó, én mindig hallgattam. Nem? Na akkor menjünk bulizni. A kégli is szabad volt akkor éppen ( szüleimmel laktam persze ).
A haver sportoló volt, nagyon erős testalkatú. Egy bárban felszedett egy ápolónőt, aki egy vidéki kisvárosból jött fel dugni egyet, mert Pesten nem tudják kibeszélni.
Éjfél tájban haza is vittük, haver átvitte a másik szobába, lámpát nem gyújtottunk, éppen elég fény jött be az utcáról.Én persze kukkoltam és félelmetesen izgató volt életemben először látni egy dugást, a meztelen testek vonaglottak, a nő nyöszörgött stb. Ez persze nagyon régen volt ( nyugger vagyok), pornó, videó akkoriban még a láthatáron sem volt. Aztán jött a haver, mehetsz,mondta. Na persze sehol sem voltam, nem állt fel a szerszám.
Másnap is ott volt délig, akkor már valami összejött. haver megint lejött, persze kétszer is hazavágta előttem, én csak betaperoltam oldalról.
Bizony nehezen szedtem össze magamat, egy jó kapcsolat segített sokkal később a témában.
De a kukkolás izgalma máig megmaradt, voltak időszakok, amikor sokat tettem annak érdekében, hogy láthassak valamit.
Vajon a pornós okostelefonok világában felnövő fiatalok mennyire szenvedik meg a kukkolást?
Hogy Te mindig kifogod, vagy ez csak közönség csalogató?
Egy 18 éves lánynál bármikor bejelentkezhetnek a szülei, mert még szoros a kapcsolat. És az Neked nem lesz kellemes.
Érdemes érettebb nőben gondolkoznod, akár a neten keresztül összehozni a kapcsolatot.
Ha 27 évesen nem voltál még nővel, akkor annak valami oka kell hogy legyen. Otthon ülve, semmit sem téve a változásért, csak maszturbálni, az nem megoldás.
Mindjárt az elején közölni kell a leendő partnerrel, hogy Nálad mi a helyzet, ettől felszabadult lehetsz, mert a másik tudja mi az ábra és nem vár hatalmas dugást. Viszont vannak nők, akiket izgat az ilyen szituáció. Persze modell szépségű nőket ne várj, ők nem Téged keresnek. Legyen gusztusos a nőci és kutassátok egymás testét.
Hát Friscoban mostanában biztos hogy nem járok smile
Az, hogy gyártanak ilyen filmeket, azt nyilván azért teszik, mert van rá kereslet és akkor van profit is.
Igazán én a netes pornóról beszélek. Pl. van egy Ariel nevű kiscsaj, csak soft felvételek voltak róla, de az 2001-től kezdve folyamatosan. Akkor lehetett mondjuk 16-18 éves. Akkor most úgy kb.30 körül és még mindig láthatóak a korabeli fotói. Lassan már a gyerekei is felnőnek, de ezeket nem tudja leszedni, mert az egész világon elterjedtek. Mindet nem éri el, de szerencséjére ezek csak erotikus képek, pár videóval.. Na de aki pornót csinál és vannak orosz csajok, akikről rengeteg videó készült. Őket is évek óta látni, na őket majd a kölykeik nézegetni fogják.
Meg azokat a kiscsajokat is, akik egy monitort bámulva mindenfélét dugdosnak fel maguknak, hogy a vonal végén egy pasi verhesse a farkát, aztán a rohadék nem csak rögzítette az egészet, hanem még fel is teszi a netre.Pár nap múlva aztán ezeket a felvételeket más oldalak százai lenyúlják, utána már elérhetetlen, azt többet onnan kitörölni nem lehet. És sokan jó ha 14-16 évesek, ami már ütős kor ebben a témában.
Na ennyi elég, mert még maradjon holnapra is smile
Úgy tűnik, nem vagyunk kimoderálva, de hát miért is lennénk?
Ami nekem szemet szúrt, azok a tíz évnél is régebbi lány szereplők, de egyes hapsikat is már felismerek. Vagy nincs újabb, vagy a pornó netnek mi is csak egy kis szegletét nézzük,nézhetjük. Ugyanazok a szereplők vannak magyar nyelvű oldalakon is. Na itt aztán jönnek a másodlagos kis ablakok, hogy ha partner kell, akkor ide,meg oda jelentkezzél. Annak a Gattyán nevű magyar milliárdosnak is be szokott ugrani a livejasmin nevű oldala.
Én tényleg vén kecske vagyok, így elég sokat nézegetem a pornót, de rengeteg az olyan oldal, ahol fiatal lányok masztiznak a képernyőt bámulva, ahol nyilván egy pasi veri a farkát. Ez már elég rossz irány, mert ha egyszer pasival lesz együtt, akkor hiányolni fogja a monitor okozta izgalmat, a pasi matatása meg hidegen hagyja majd.
Arról már nem is beszélve, hogy a pasi rögzíti az egészet és felteszi a netre. Több ezer ilyen fajta felvétel van a neten, a többiről nem is beszélve.
Ezek után ki ad egyetlen fillért is egy profi pornó filmre, azt nem tudom.
Nem tudom, hogy egyáltalán még ki vásárol szexfilmet, amikor a net tele van velük.
Egy rakás ( több ezer ) oldal kínálja a témák szerint sorba rakott filmeket, legtöbbször ugyanazokat. Mert a young, teen,petite, school stb. témák persze ugyanazt takarják. De kinek éri meg ezeket üzemeltetni, mert általában nincsenek rajtuk reklámok és elég sok az érdekes és főleg gusztusos film.
De a szereplők ugyanazok már több mint tíz éve. 2001 óta van gépem, akkor még csak fotókat lehetett nézegetni, aztán jöttek a rövidebb film részletek, most meg akár milyen hosszú filmek is nézhetők.
A régi szereplők régen férjhez mentek, gyereket szültek, de talán még az unokáik is látják majd nagyit dugni.
Rengeteg fiatal lányt látni a "webcamera" topicokban. A kis maflák nem gondolnak arra, hogy amikor egy hapsi veri nekik a répáját és ők meg viszonzásul meztelenkednek, azt a pasik rögzítik és később az egész világ láthatja.
Egy egész korosztály nőhet fel úgy, hogy azt hiszik, hogy egy szex az a lány szopásával kezdődik és a végén meg a lány arcára kell spriccelni. Mert minden filmben ez látható.
Na ha lesz vitapartner, akkor folytathatjuk.
Szexmoziban két dolog történhet. Vagy be akar szállni valaki, ezt - gondolom - a legkönnyebb elutasítani.Azért a partnerem csak nem közpréda. ha mi nem akarjuk.
A másik, hogy kukkolni akar. Ennek az elutasítása már vitatható, mert biztos sokan mennek le azért, hogy élőben lássanak szexet és esetleg kukkolás közben könnyítsenek magukon.
Ha valakit ez zavar, akkor sztem annak nem kellene ilyen helyre mennie.
Még jó pár éve a Radnóti utcában volt egy hely kabinokkal, közös teremmel stb. Ott egy nagyon fiatal pár sokáig izgatta magát, valamiért nem kezdtek bele, de aztán a műsor után dugtak egy nagyot. Kicsit komikus volt, hogy a pódiumot vagy huszan körbeállták és lesték őket, a fele recskázott, de úgy tűnt, hogy tetszett a csajnak, pedig nagyon fiatal lehetett.
Mégis mit vártatok? Egy idegen pasi odamegy egy idegen párhoz és megkérdezi, hogy megdughatom a párodat?
Itt Nektek kell kezdeményezni és ha követtek, mint a zombik, akkor majd csak történt volna valami.
Amúgy tök idegen emberekkel azért nem célszerű dugni óvszer nélkül, mert semmit sem tudtok róluk.
Az ott lévő pasik többsége pedig csak kukkolni szeret és közben verni a farkát. Közös dugásra sztem inkább swinger klubba menjetek, ott lehet elötte beszélgetni és kialakulhat egyfajta szimpátia is.
Már Freud is megmondta, hogy az első élmények meghatározóak.
Először úgy voltam nővel, hogy egy idősebb barátom szervírozott egy nőt, akit a szomszéd szobában megdugott.Persze leselkedtem, hogyan is kell csinálni.A szívem a torkomban dobogott, nagyon izgató volt látni a vonagló testeket, hallgatni a lihegésüket. Aztán jöhettem én, hát nem sokat nyújthattam, hamar elmentem, de az emlék nagyon kellemes máig is.
Aztán jött az előző eset, ami ugyanazt az izgalmat váltotta ki belőlem.Sokáig jártam egy elvált nőhöz dugni, de mindig csak későn mehettem, hogy a gyerek aludjon és ha végeztünk, már mentem is.Na ezután jöttek a kukkolások. Mindig akadt izgalmas eset vagy a F-tónál, vagy a Gellért hegyen, vagy a M.szigeten. Itt sok haverra is szert tettem, persze kollégák smile voltak.
Régen sok keletnémet turista aludt ezeken a helyeken, azok elég lazák voltak. Ezt a fajta izgalmat sose éreztem, ha nővel csak úgy normálisan voltam.
Másik hely a Szecska nevű fürdő volt.A közös zuhanyozóban a fülkéket vagy fél centis műanyag falak választották el, amik persze ki voltak furkálva. A kivilágított fülkékben aztán 3-40 centiről lehetett látni a dugást, miközben az ember nyugodtan verhette a farkát. A lövés embertelen jó volt, mint írtam, jobb, min partnerrel.
Na majd még máskor írok többet, de ez tényleg nem fantázia.
Sok minden alakul véletlenül smile
Fiatal koromban a Feneketlen-tónál keresztül mentem a parkon és egy nagy fa körül egy pad volt, mind a négy oldalán körbe.Messziről láttam, hogy egy párocska vonaglik ott.Éjszaka volt, sehol senki, én meg közelebb mentem és a fa másik oldalán állva, tőlük vagy ,ásfél méterre lestem meg őket.Deréktől lefelé láttam őket,alul a lány, felette meg a srác kefélte.
Teljes csendben, csak a pina cuppogása és a testek csattogása hallatszott.Semmi nyögés, csak némán dugtak.
Aztán a srác félrefordult, oldalra lőtt egyet és akkor gyorsan ellenkező irányban eltávoztam.Messziről visszanézve láttam a lány szép fehér testét, fekete muffját ( hol voltak akkor még a borotvált puncik ),felöltöztek, aztán elmentek.
Hihetetlenül izgató volt, akkoriban porno videók, csatornák,újságok még sehol sem voltak.
Mentem volna a taxi állomás felé, de egy padon, viszonylag nem eldugott helyen egy másik párocska dugott.
Na arra már izgalmamban elővettem a bránert és szép csöndben kivertem.Nem kellett sok idő, megöntöztem a füvet.
Még sokszor mentem arra, ha nem is arra volt dolgom, akkor is tettem egy kört, persze csak nyáron volt érdemes. Még működött a Parkszínpad, előadás után sok pár maradt egy könnyítésre.
Volt, hogy hazakísértem a csajomat és mentem vissza kukkolni.
Ez egy külön sportág, sokan nem is tudnak róla, én sem tudtam sokáig, de aztán vén koromig nem is hagytam abba. Nagyon egészséges, mert jó levegőn van az ember és sokat kell mozogni, hogy becserkésszen egy partit az ember.
Na többet, ha nem kapok fikázást.
Szerintem a szabadban való szexelés esetén nyilvánvaló, hogy előbb-utóbb valaki meglesi őket.Hogy ez izgató, vagy nem, azt párja válogatja. Van, aki amiatt megy szabadba, mert izgatja a leskelődő közönség.
Szabad területen nem lehet megtiltani, hogy valaki éppen arra mászkáljon és nézelődjön.
Aki eddig csak otthon,sötétben,lámpaoltás után,takaró alatt szexelt, azt izgathatja, hogy mások is nézhetik.
Ha meg zavarja, ne menjen sehova, maradjon otthon.
A kukkoló egy külön fajzat, tudnék róluk mesélni, na majd egyszer.
Pesten hol vannak még az utcán csajok, ki tudja? Mert a fényképes ajánlatokból nem kérek,mert ki tudja,hogy néz ki az életben.
Kedves Üzemeltetők !
Nem nagy dolog, de minden belépésemnél megjelenik egy kis tábla azzal a szöveggel, hogy megjegyeztünk és többet nincs ez a kis ablak.De ezek szerint nem jegyeztek meg,mert mindig megjelenik.No tényleg nem nagy probléma, de akkor minek van az ablak?
Köszönöm szépen a rengeteg e-mailt, amiben értesítetek arról, hogy véget ért az eltiltásom.Már az elsőt is megértettem, de ma már kb. a 30. jött és most már elég.Nyilván csak véletlen, de ha lehet, akkor kérném leállítani.Köszönöm.
Amit a Gangbang-bukkake topicban beírtál annak a stílusa egész egyszeűen tűrhetetlen.Már minden suttyó parasztot,koszos hajléktalant, iskolázatlan kis idiótát felvesznek adminonak?
Mi bajod a topiccal? Annak a szerencsétlennek ezek szerint ez okoz örömet.Nem mintha jelentkezni akarnék, de a hangnem az egyszerűen alpári.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 54 hozzászólás, Listázva: 1-50

venkecske

Regisztrálás ideje: 2006. október 05.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!