/ 13 oldal
Hozzászólások
Én azért leszögezném, hogy csak a nőknek áll az ajánlat. nyes
És mit tettél mikor észrevetted? Mutattál neki valamit, had tanuljon?
Hazamegy a tanárnéni este, kérdi a férje: Milyen napod volt drágám?
Á, ne is kérdezd egész nap szoptam..... nyes
Miért jó az ha izzad a talpa? nyes nyes nyes
kamu. Anno foglalkozott egy cikk az ilyen képekkel...
Hát ez baromira nem így sült meg, ennyi lánggal nem lehet, nameg ha jól gondolom, itt az kipufogóban az az üzemanyag meg gáz gyullad be ami a motortérben nem égett el, és itt se ég el tökéletesen tehát fasza petróízű meg tiszta korom lesz a pulyka, és emellett nyers marad na ez messze van a "perfect" től. Viszont egy álló helyzetben pörgetett F1-es gép, izzó kipufogóján el lehetne képzelni egy grillezést mondjuk alufóliába csomagolva egy vékonyabb szelet hússal... smile (az egész pulyka szerintem ott se sülne át.)
tolnám, vagy meghúznám...
Még csomagolás nélkül is örülnék neki. smile
Uránt grilleznek?
Azért egy állat leölését is el lehet végezni gyorsan, és úgy hogy minél kevesebbet szenvedjen a jószág, és a bikaviadal szerintem pont nem ilyen megoldás.
Azért majd mesélhetnél, hogy jól alakultak-e a dolgok! smile
Ti vagy nagyon fiatalok, vagy nagyon szendék vagytok, 8 hónapig járni sex nélkül.... Kérdéseidből ítélve a nagyon fiatalra tippelnék.
Ha szeretitek egymást és odafigyeltek egymásra, türelmesek vagytok a másik bénázásaihoz, akkor minden oké lesz. Valószínűleg nem az első lesz később a legfenomenálisabb élmény, de szép emlék marad. Ne stresszeld túl a dolgot, csak csináld (tudom könnyű mondani...) Óvatosan figyelve a lányra, és ha ő azt mondja, akkor állj le.
Elmehetsz benne, ha a gumi nem sérült (lehetőleg ne egy 2 éves régóta a zsebedben hordozgatott gumit használj, mert sokkal nagyobb az esély a szakadásra.) Felhúzáskor a végén a kis nyúlványt fogd össze hogy ne legyen levegős, így mikor elmész lesz hely az anyagnak (csökkenti a kiszakadás veszélyét, bár új guminál szerintem az amúgy is csekély). Ha elmentél benne akkor amíg még merev vagy, fogd meg a gumit a farkad tövénél mikor kihúzod, hogy ne csússzon le rólad (és véletlenül se jusson ki így a sperma.)
Misszionárius póz bőven jó, ha nem megfelelő, vagy kényelmetlen a szög rakjatok párnát vagy valamit a lány csípője alá. (nekem a kispárna vált be smile )
Ha megy és a lánynak nem fáj annyira, hogy megálljt parancsoljon, akkor csak told finoman, lassan. A szűzhártya minden lánynál más és más, van akinél szinte észre se vevődik mikor átszakad, vér se nagyon van, másoknál meg több próbálkozás kell, hogy rendesen átszakadjon és egy kisebb vérfürdővel jár. (Nem árt erre az esetre is felkészülni mondjuk egy összevérezhető törölközővel, meg magatok alá is valamivel ami pecsétes lehet.)
Ja és javaslom a rengeteg előjátékot az akció előtt, meghálálja magát, és a csajnak is sokkal jobb lesz. (Akár addig is húzhatod amíg már szenved és könyörög, hogy rakd már be. smile )
Sok sikert, és ne parázd túl, mindenki bénán kezdi, de ha van egy jó partner akkor nagy élmény közösen beletanulni szépen a dolgokba....
olyan mintha áthajtottak volna az audin valami nagyobbal....
nem tudok rájönni...
Az a zeneválasztás.... nyes
Nagy fazon a pasi, Pesten nem győznék a népek vízzel meg öntözőrendszerrel ezt a módszert. nyes
nagyon nem mindegy milyen minőségű a tégla, van ami egyszer megázik és kézzel szét lehet morzsolni, na ez nem olyan. nyes
Kapd el a tökét, és tanítsd meg mindenre, persze hogy fél, minden tapasztalatlan pasi fél a lebőgéstől, meg hogy hamar eldurran. Szóval légy vele türelmes, és hidd el élete végéig hálás lesz neked. smile
Taigetosz pozitív. violent gun
2 nagy baj van a videóval, rövid, és nincs befejezve, smile amúgy tökéletes, csinálj még, olyat amin élvezel is, finom
Ez veszélyes ám, látszik hogy amelyik csávó fogja annak már 2 ujja is be van kötve. nyes
"Sok itten a köcsög" nyes
a kés simán kiszedhető, de még a dugó is nagyon egyszerűen egy apró trükkel, kár széttörni az üveget.
Szerintem az összes létező videódat töltsd fel, nagyon kívánatos bombázó vagy. smile
Tuti nagyon bedöntötte a kanyarban. nyes
Egyébként ha trélerre áll fel és mellé megy a rámpának nagyon könnyen így jár.
Na ez a nem szokványos helyszín. Viszont a szinkron az nagyon gané...
És hol hordja a pénzt? vagy hogy fizet?
Aki az az nyilván annak érzi, hiszen az ember hall sztorikat 12-évesekről is... Nem mindenkinek megy könnyen az ismerkedés, sokaknál nem sikerül társat találni mert tele vannak gátlásokkal.
Én 29 éves koromig szűz voltam, ekkor már közel álltam ahhoz, hogy felkeresek egy hivatásost, majd egy társkeresőn ráakadtam egy nem túl szép csajra, ő 30 volt és szintén szűz, részemről nem volt szerelem részéről igen, így egy darabig együtt voltunk és közösen megtanultunk pár dolgot. De ismerek olyan csajt is aki 36 és szűz. Lehet cikizni, meg leszólni a másikat, nem vagyunk egyformák, akik gátlásosabbak nehezebben ismerkednek, és ha nem Adonisok, vagy Aphroditék kinézetileg akkor még nehezebb dolguk van.
Azt mondom keress egy kedves, de csúnyácska csajt, légy vele kedves és meghálálja a törődést, együtt tapasztalatokat szerezhettek, aztán meg eldöntöd, hogy ha kivirágzik melletted és megszereted, akkor vele maradsz, ha meg nem akkor hát szakítani kell.
Miért ne lenne finom?
Szép videó, először azt hittem ember menekült a kukákba a nagy maci elől.
de ez így sokkal aranyosabb. smile
És basszus milyen durva hangja van annak a böszme nagy amcsi pickupnak... nyes
Sose tudjuk meg happyend lett-e a vége, sikerült e megduplázni a kocsiba feccölt pénzt? nyes
Izgató, csak így tovább, tölts fel hosszabbakat is, olyanokat is ahol cici is látszik... eljen
bakker ha az ajtót nem hagyja nyitva, pár embert meg is ölhetett volna.....
Bassz.. ez egy ló....
izgasd fel amennyire csak lehet előtte, hogy tocsogjon a szafttól a punci, és ne sajnáld a síkosítót se a farkadról se az ánuszról, hidd el sokkal jobban fogja szeretni a hölgy is és neked is jobb lesz, amúgy jó videók, csak így tovább! nyes
hát én csak 29 évesen, akkor már minden mindegy volt csak legyen valami, és szerencsésen összeszedtem netes társkeresőn egy elég kövér hasonlóan balfék, szűz csajt, nehezen jött össze de 3. vagy 4. próbálkozásra össze hoztuk a dolgot aztán elég jól összecsiszolódtunk, egy darabig elvoltam vele mert a sex jó dolog volt, és igazán lelkes lett ő is a későbbiekben, de aztán rájöttem nem kell nekem komolyabb kapcsolatra, nem tudtam elviselni a hülyeségeit.
Egyszerűen bemutatta a szeg beszúrását a gyertyába, majd a videón kívül fogta és átszúrta a gyertyát, hogy a túloldalt kijöjjön a szeg, és a gyertya takarásában lévő szegvégekre rákötötte az áramforrást meg a kapcsolót.
Miért nincs ez még brutálisan elterjedve a fesztiválokon?????!!!!!!!!!! Emberek aki ezt megalkotta az zseni volt, visszaválthatós poharak már működnek mállunk is ugyanúgy ezt a rendszert is meg lehetne alkotni....
Az ilyennek nem létezik hogy jogsija legyen
A madár az ász! nyes
így sokezredjére már unalmas....
Igen gondolom ezzel rakják ki a vagonokat, de nem úgy, hogy felmásznak rá, nameg ha kirakja maga alól a követ, hogy jön ki a vagonból? Ha mindenáron értelmet akarok benne találni, a szórakozáson kívül, azt tudom elképzelni hogy így tapossa meg a rakományt, esetleg még nyom a vagonba egy keveset...
még hungarocellből is nehezen vágna le így....
kicsit rontja a motor légellenállási tényezőjét, de le a kalappal a csávó előtt....
hát ez milyen jószág?
Fából vasparipa...
le a kalappal, én felgyalogolni se tudtam volna azon a lépcsőn....
azért megnézném ugyanezt mennyire tudják véghezvinni egy 120kg-os emberkével, de biztos megoldják, nem amatőröknek néznek ki...
hát azért ilyen közvetlen közelről csúnyán rábaszhatott volna, ha átviszi a mellényt.....
Na igen, anno hallottam egy sztorit: Pár "C kategóriás" a vasúti felsővezetéket akarta ellopni, amiben kb 20kV van és tán az egyik barnább is lett mint volt és sokkal kevésbé sukár meg virgonc. Úgyhogy az ügyvédjük sarokba akarta szorítani a tárgyaláson a vasút jogászát, miszerint a vasút a felelős, hogy megmurdelt a rétinéger, mert nincs minden egyes oszlopon kirakva a "Vigyázz Magasfeszültség!" tábla. Na következő tárgyalásra a vasút embere szerzett egy ilyen táblát, elé rakta az első kokerónak, hogy legyen szíves olvassa fel mi áll a táblán, erre a válasz, hogy ő nem tud olvasni, majd ugyanez a történet a másik két norvéggal is ugyanígy lezajlott, szóval az ügyvédjük ezután bekussolt... violent
/ 13 oldal
/ oldal   Összesen: 614 hozzászólás, Listázva: 1-50

Tweek

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 30.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!