/ 4 oldal
Hozzászólások
Felsőkert utca (XV. ker.) , indulj el Dunakeszi felé.
Mit ne mondjak, tényleg júzer voltál smile
Én azt vallom, ha valaki egy ilyen lehetőséget kihagy, arra nem mentség az, hogy szerelmes volt. Magát a férfi nemet hozza szégyenbe !
Na mégis csak összejött. Piásan értünk haza buliból, már nagyon pisálnia kellett, én meg nem engedtem el wc-re. Egyből ágynak döntöttem , jól felizgattam, majd elngedtem, hogy most már mehet pisálni (ekkor már nagyon kellett neki). Viszont megelőztem és álló fasszal leültem a wc-re, mondom neki gyere, foglalj helyet. Magamra húztam, velem szembe beleült a farkamba, majd kis koncentrálás után el tudta engedi a pisijét. Egy csepp sem ment a földre, az ülökére is csak néhány csepp, szóval egyszerű, de nagyszerű megoldás.
Csak az a baj, ebben a pózban nem tudok benne lenni tövig, pedig az lenne az igazi.
Azóta már rendszeresen gyakoroljuk, elég hamar el tudja engedni.
Na elolvastam ezt a topikot. Én úgy veszem észre 100 % hetero pasinak itt keresnivalója nincs !
Kb. 1 éve felszedtem egy diszkóban egy csajt. Szőke, vadóc, tőlem 2 évvel idősebb , csöcsös-faros, nőies, miniszoknya, hosszú tűsarkú, tűorrú bőrcsizma, tpikus esetem volt. Nagyon be voltunk piálva, rögtön egymásra is hangolódtunk, én is az esete voltam, ez egyből látszott.
Kb. 20 perc után mondta is, ha vége a bulinak, menjek fel hozzá, csinál egy kávét, persze felcsillant a szemem , vissza is fogtam magamat ivászat téren. Hazasétáltunk, ill. támolyogtunk, neki törte a lábát a csizma, én sokszor a karjaimban vittem, forrott közöttünk a levegő.
Felérve hozzá, egyből egymásnak estünk. Ekkorra már kicsit józanodott, mondta, hogy neki van barátja, kint melózik külföldön, 3 hét múlva hazajön végleg, és akkor egybeköltöznek,ő nem csalhatja most meg.
Egyik kezével tolt el magától, a másikkal magára húzott, közben végig jajgatott, hogy nem teheti meg, nem szabad, de közben már ujjazta magát, úgy tüzelt, hogy hihetetlen. Én csókoltam, ahol értem, az isten is egymásnak teremtett minket, éreztük mind a ketten.
Aztán bekövetkezett az, ami minden férfi legrosszabb rémálmában: nem állt fel a farkam. Hogy a sok piától, vagy a hihetetlen vágytól minden vér az agyamba ment, a farkam helyett, nem tudom a mai napig mi lehetett a gond.
Őt ujjaztam, nyaltam, ahol értem csókoltam, kb. 2 percenként elélvezett. Az első és az utolsó élvezése (kb. a 5-6.) akkora volt, hogy beleszédült, ha nem fogom meg leesett volna az ágyról.
Próbált felszopni is, de semmi, meg sem mozdult a jancsi. Ekkor már bőven világos volt, megbeszéltük, hogy alszunk egy kicsit, aztán majd "reggel". Elaludt a karjaimban, én meg végig a farkamat próbáltam felállítani magamnak, hogy ilyen nincs, nem történhet meg. Persze reggel sem állt fel. Megpróbáltam humorosn felfogni és a piára fogni az egészet, szerencsére ő is megértő volt. Búcsúzásnál elkérte a számom, hogy addig találkozzunk még, míg haza nem jön a párja külföldről.
Napi szinten tartottuk a kapcsolatot msn-en, sms-en, miegymáson, hogy bepótoljuk azt az éjszakát, persze nem lett belőle semmi. Elmondta, hogy nagyon akarja, de józanul egyszerűen nem képes megtenni a barátja miatt. Aztán eltelt a 3 hét és megszakadt minden kapcsolat.....
Én amai napig nem tudom elfelejteni azt az éjszakát, el sem tudom képzelni, mi lett volna , ha feláll a farkam......így is életem egyik legmeghatározóbb szexuális élménye volt.
Érdekes, hogy se előtte, se utána nem volt merevedési roblémám, legalábbis ilyen szintű soha, piától függetlenül.
Veletek történt hasonló ?
Az én első barátnőmnek iszonyú büdös szagú/ízű pinája volt. Fél évig voltunk együtt, mivel előtte még nem nyaltam pinát, meg egyébként ápolt, esztétikus , önmagára adó csaj volt, azbban a hitben éltem, hogy ez normális (Fürdés után is büdös volt). Szerette, elvárta, hogy nyaljam.
Szakítás után már több puncit megismertem, azóta sem találkoztam olyan döglötthal szagúval , mint az első. A mostani gyönyörű, rózsailatú csajm punciját imádom nyalni, az első csajét utáltam, csak becsületből nyaltam. Így visszagondolva a hányinger kerülget.
Szerencséd volt. Hány puncival volt dolgod eddig ?
Még hog durván hájas, na neeeeeeeeee.....
Így kell kinéznie egy igazi nőnek, szerintem a husis képeken még kívánatosabb. Egyébként a pucsítós, "nagyseggű, széleshátú" képen tisztára úgy néz ki, mint a barátnőm.
Ha majd megtapasztalod, hogy kutyában dugva milyen érzés belemarkolni abba a kis oldalzsírpárnákba, na többet nem fogsz ilyeneket írni. Gyönyörű nő !
Szerintem mielőbb menj el egy hivatásoshoz. Ha átesel a tűzkeresztségen, sokkal, de sokkal jobban fog már menni a csajozás, gátlástalanabb, felszabadultabb leszel az élet más területein is ! Ne halogasd, ne görcsölj rajta, ha megvan a 15ezer Ft, , meg kínézted a csajokat, ragadd meg a telefont.
Ha elutasítanak, hívd a következőt, légy őszinte, közvetlen, humoros. Én azt is felajánlanám nekik, hogy küldhetek magamről képet ímélben, így meg tudnak győződni, hogy csak simán tolószékes vagy, nem vagy pl. deformált, vagy amputált, stb.. (bár ez így icsit lehet durván hangzik).
Én olyan csajokat néznék ki, akik 30 felett vannak, régóta a szakmában, sok pozitív beszámolóval ne a külső legyen az első !
Vismajor68 ötlete is jó, előbb csak natúr franciát beszéljetek meg, aztán ha fickós maradsz, akkor utána, vagy majd következő alkalommal tovább is léphetsz.
Sexshopból lehet anoním rendelni különféle faszállító pirulákat, pl. potemix , meg hasonlók, ha bekapsz egy ilyet , tuti állni fog a farkad és már amiatt sem kell görcsölnöd, a többi meg jön magától. Persze, ha ezen nem görcsölsz, nem kell a pirula.
Nyilván így nagyon nehéz ismerkedned, összejönnöd egészséges nővel. Sorstársaiddal már könnyebb lehet, biztosan vannak ismerkedős fórumok mozgássérülteknek is, ma az internet világában.
A nesönelen ment a Tabu c. sorozat, Ausztráliában (vagy Ausztriában?) pl. már van bordélyház mozgássérültek részére.
Egyébként én a helyedben tuti felhívbnék pár szobán rendelő hivatásost és szépen elmondanám mit akarok és mi a problémám. Biztos lesz, aki elutasít, de így 100 %, hogy találsz is szexpartnert, igaz fizetőset.
Szerintetek egy enyhén aranyeres, de nem vérző segg esetében lehet az análnak veszélye, vagy hanyagoljuk inkább ?
Neked ezek szerint működik, ha írtál ide.
Hogy oldod meg a szexet, van egyáltalán szexuális életed ?
Sziasztok !
Nyugati tér közelében keresen 10ezer Ft alatti, 1 éjszakára , előzetes fixálás nélkül is kivehető nyugis, tiszta szobát, panziót, motelszobát.
eleve, ennyiszer, mint apósod, képtelenség elélvezni....
Miért nem most ? Ma este...
Mért ne. Aztán írj élménybeszámolót. De van egy olyan érzésem, hogy ha ide jösz ilyen hülyeséget kérdezni, amit neked kéne eldöntened, mulya vagy hogy megtedd.
Hogy bírtad eddig nő nélkül ? Azt még elhiszem, hogy nem tudsz ingyen felszedni nőt valami miatt, de hogy eddig nem jutott eszedbe kurvával elvetetni....
Márpedig vannak nők, akik szagolgatják saját pinájukat:
Egyszer felszedtem egy csajt, jó piásak voltunk. Nagyban ujjazom, erre megfogja a kezem, majd az orrához emelte és elkezdte szaglászni, majd szopogatni. Nem semmi volt és látszott rajta, hogy mégjobban beindul a saját szagától. Szerencsére elég natúr szaga, meg íze volt.
Egyik haver a jól megsózott kefír ízéhez hasonlította a pinaízt, van benne valami.
Az én páromé rohadt büdös volt és a szaga is, mint a döglött halé. Pedig alapban egy ápolt, önmagára adó nő volt.
Mai napig emlékszem az első együttlétre, ahogy mondtam neki, hogy forduljon be 69-be és megcsapott a pinája szaga.......na azt nem kívánom senkinek, 2-3 benyalás után akarva-akaratlanul lelöktem magamról, hogy had dugjam meg inkább hátulról. Csak az elsőnél éreztem ennyire nagyon büdösnek, utána már csak simán büdösnek. Gondolom azzal függhetett össze, hogy nagyon be volt indulva, meg előttem rég volt faszival és nem volt kikormolva.
Konkrétan sosem mondtam meg neki, hogy büdös, kellemetlen ízű, de finoman éreztettem vele, pl. kerültem a nyalást, vagy egy idő után síkosító használata után nyaltam csak, ami hálistennek kicsit édeskés volt.
Jól mondod, ha egy husos, duci csajnak kis mellei vannak, az nem épp jó párosítás, mert akkor már eltolódnak az arányok. Hálistennek a legtöbb duci csajnak a csecsei is meg vannak hízva (+valamiért az arcuk is szép) és épp ezért válnak sok férfi szemében kívánatossá.
Ellenben egy vékony csaj simán nézhet ki jól , szexisen kis mellekkel is, mert attól még nem lesz aránytalan.
Na akkor nézd meg L.miki klippjében milyen roma csajok vannak, és mond ezután !

http://www.youtube.com/watch?v=uugt9oBl9B4
Lehet, hogy téged inkább a nőd kurva-hajlama izgat. Mert valljuk be, amelyik nő képes erre, mint a párod, aban csörgedezik némi kurvavér.
Engem is baszottul izgatnak a kurvák és a kurva hajlamú nők.
Nem lehet, hogy csak a kisfaszúakat izgatja ez a kérdés?

Nekem 15/4-es cerkám van és mindig is izgatott, hogy az aktuális nőmet jó keményen, kitartóan, hátulról, megalázóan megbassza egy-kettő nagyfaszú néger (punciba, seggbe egyaránt). Akár szendvicsbe is rakhatnák, én meg csak nézném a sarokban ülve.

Ez talán azért is lehet, mert az exeimet sosem tudtam ekkora mérettel olyan keményen dugni, hogy az már sok legyen nekik, vagy hogy leállítsanak, hogy már fáj. Az is lehet starpabíró nőket fogtam ki.
Engem pl. izgatna , ha látnék a barátnőm arcán egy kis fájdalamt, de ugyanakkor még élvezné is.
Köszönöm a megerősítést. Egyébként tegnap elváltak útjaink.
Igazatok van, még ha élveztem is, sokszor kínlódás volt vele a szex.
Egyébként nyaltam előtte jó sokáig, ő állított le, hogy a farkamtól akar élvezni. Olyan is volt, hogy ujjaztam, nyaltam, hogy elő-melegítsem, ahogy ti tanácsoltátok, erre ő a pofámba vágta, hogy ő így magától is el tud menni, nem akarok vele kínlódni , mi??!! (közösülésre gondolt)

Egyébként a 29 perc egy pózban telt el, szünet nélkül. Ez kevésnek számít? Mert szerintem messze van a korai magömléstől. Amúgy is, hiába, hogy élvezte, síkosítot kellett használni bőven, mert a dugástól, nyalástól is kiszáradt 1-2 perc után, csak mondom ő magának sem akarta beismerni, hogy vele van a hiba.

Az első körben gyorsan elsüléssel is éltem, mindig mondtam is neki. Neki ez is baj volt (hogy szerinte csak magamnak akarok örömet), holott tudtuk hogy elsőben csak kb. 15 percig bírom, ami neki kevés.
Igen , azt észrevettem, csak már lusta voltam kijavítani.
Embere válogatja jobb-e. Haverral beszélgettem a minap erről a témáról, én rendszeresen gyakorlom az anált, ő csak egyszer próbálta a nőjével, de nem ment. Mondtam neki, hogy szar lehet neki, hogy milyen jóból kimarad. Erre ő azt mondta, hogy jó, de neki a punci olyan, mint nekem a segg (az én cerkám 15/4 cm, övé bő 20/6) !
Nemtom értitek-e smile )

Egyébként az valami biztang jó érzés, mikor lassan benyomod seggbe, szorítja az ánuszgyűrű a farkad tövét, majd bejáratva, besíkosítva már csúszik, mint kés a vajban. Viszont mikor kicsit megállsz benne, újra vissza szűkül és kezdheted előlről....
Nem, mert tegnap szétmentünk 5 hónap után. Az okot lásd a Tippek a szexuális aktus meghosszabbítására topikban.
Ebben van valami, viszont a nőnek még inkább agyban dől el.....
29 perc. Eddig döngettem barátnőm egy pózban utolsó alkalmommal. Tudni kell róla, hogy csak klitorális orgazmusra képes (tehát ha a csiklóját izgatja, dörzsöli közben). Végig koncentráltam, hogy bírjam még, pedig már 10 perc után el tudtam volna sülni, gondoltam már midenre, számolgattam, néztem a sarkot a falon, stb.
Ő az utolsó 10 percben végig élvezés határán volt, de nem jött össze neki (elég sokszor így volt). Én már a poklot poklát éltem át, hogy bírjam még, bírnom kell, meg kell várnom őt.
Az utolsó pár percben, amikor már éreztem nem bírom tovább, beleadtam mindent és begyorsítottam, teljes erőből löktem (így szereti), ő végig élvezés határán. 29.percnél (sunyiban néztem az órát) elélveztem, nem bírtam tovább. Ő nem. Aztán persze engem hibáztatott, hogy miért nem bírom tovább ? Elég lett volna már neki 1-2 perc (persze tudom, hogy nem így van, sokszor képtelen elélvezi, akárhogy élvezi is, mindig talál valami kifogást, hogy miért nem sikerült). Ha újjal folytatom, az persze nem jó neki...
Mivel a csiklóját izgatva tud csak elélvezni, gyakorlatilag csak 3 póz lehetséges: kutya, hátán fekve, én előtte térdelve, kifli. Viszont egyszerre csak egy, mivel ha pózt váltunk (ekkor én tovább bírnám) , neki újra kell kezdenie mindent.
Szerinte én vagyok a hibás.
Járt már valaki hasonló cipőben, mit javasoltok ?
Nekem van időm, tudnék is csajozni, adottságaim is rendben vannak viszonylag. Viszont annyira nem nézek ki jól, annyi lém nincs és annyira jó dumám sincs, hogy pl. felszedjek egy Pamela Anderson klónt. Egyszerűbb megvenni 10-15 ezer Ft-ért, nem kell érte nyomulni, többszörösét rááldozni anyagilag, pitizni neki, még csak meg sem kell felelni.
Nekempl. a plázacica külső a gyengém, ha nem lennének ilyen külsejű kurvák, nem dughatnék ilyen nőket, ez enyire egyszerű.
Nekem is volt már nem túl szép, kis puffancs, de nagyon nagy faszcibáló barátnőm, nagyon jó volt vele a szex, de azért mégis más, ha már a külsőleg is toppon van a csaj.
Az én csajom minden pozitúrában szereti és bírja is, ha teljes erőből lököm, akkor is. Kb. harmadannyi idő alatt és nagyobbat is élvez, mint vaginálisan. Ez lehet azért van , mert 15/4-es a cerkám. A legjobban kutyában szereti.

Egyébként volt már valakinek análban "szaros" negatív élménye, vagy ezek csak városi legendák? Én szinte töbször rakom seggbe, mint punciba, mégsem készül rá sosem, olyan sem volt, hogy szólt volna, hogy most ne, mert kakálnia kell, vagy hasonló. Azt mondja, ilyenkor amúgy is csak feljebb dolgozom benne a szart smile
A számtalan aktusból egyszer történt olyan, hogy már alaposan bemelegedve, kapott egy kis kenést a farkam és éreztem egy kis szagot is. Ő is észrevehette, de nem beszéltünk róla, gyorsan végeztem, aztán fürdeni el.
Meg egyszer volt olyan, hogy két kis apró bélsár darabot észleltem a farkamon aktus után, fürdéskor.
A fenéket kell tartogatni egy férfinak a szüzességet. Nőnél okés, de férfinál....

Van egy spanom, aki 31 évesen vesztette el. Igen gátlásos, átlag alatti srác minden tekintetben, szóval nem az a fajta, aki bármivel is kitűnt vetélytársai közül. Aztán egyszer megismerkedett egy csajjal, sokáig csak kerülgette, mivel szégyelte, hogy szűz, bevallani meg ugye nem akarta. A csaj kitartó volt, valamit látott a srácban, amit mások nem.
Tanácsomra bekapott a srác egy viagrát, megivott 2 deci rövidet, majd elment egy hivatásoshoz egy órácskára.
Nem mondta el, hogy szűz és nem is derült ki, mint ahogy utána a barátnőjénél sem, hogy a 2. nő az életében.
Fatgirlsfriend, szerintem a 175 cm, 75 kg a csajodnál, pláne ha abból 5-5 kg mellehúsa , az még korrekt.
Az nekem is tetszik, ha van egy kis kapaszkodnivaló zsírpárna oldalt a derekánál, meg husi, de feszes poci. De amikor a zsír már nem fér el és úszógumikba rendeződik, már nem feszes, nem szép.

Az én barátnőm 185 cm és kereken 100 kg volt (én magasságban, súlyban is felette vagyok, de izomban), mikor megismertem, még csak 90 kg. Melltartóban, faszán kiöltözve, fekete cuccban jól nézett ki, így is szedtem fel. Viszont mikor megláttam melltartó nélkül, mackóban s utána meztelenül, pláne mikor pár hónap alatt felshízott egy mázsára, na az már kicsit kiábrándító volt. Csak a szex miatt maradtam vele pár hónapig.
Sajnálom, ha fáj az igazság. Egy elhízott nő nem túl dekoratív látvány, pláne ha már a mell, derék, csipő arányok is eltűnnek, vagy ha nem tud, nem akar alkatához való ruhát hordani. Pl. mikor leülök vele egy étteremben és a hastájékán a feszülős felsőn keresztül kirajzolódnak az úszógumik.
Volt ilyen barátnőm, dugni nagyon jó volt vele, mert bevállalós, forróbb vérmérsékletű volt (azt mondják, a több kajától több endorfin hormon termelődik náluk), csak úgy falta a faszt, megbecsülte, hogy egy magas, viszonylag sportos pasija volt, mint én. Viszont az utcán sokszor kinézték mellőlem (elsősorban a nők). Ezt ő is észrevette, nem csak én !
Én heti kb. 5-6x igénylem (+ 1-2x kiverem magamnak), csajom kevesebbszer. Mikor nincs kedve, akkor én rá szoktam venni, hogy legalább verje ki nekem (kis szopival), vagy hagyja magát. Nagyon szar dolog, ha egy férfi kanos és nem tudja levezetni a feszültséget.
Amikor drcizik valami miatt, vagy tényleg nem akar szexelni, akkor mindig közlöm vele, hogy akkor ki kell magamnak verni, na azt nagyon nem szereti, hirtelen egyből kedvet kap hozzá.
Baszni jó velük, csakhát....mutatkozni nem.
Inkább kend a hajadra smile
Viszont tapasztaltam, hogy a viagrától nagyobb lesz (nyilván több vér pumpálódik bele), mint sima, stimuláns nélküli merevedésnél. Vérfaszom van. Húsfasz esetében nem tudom helytálló e az észrevételem.
Marhaságot írsz. Egy férfinél nem létezik olyan, hogy megbánja, hogy lefeküdt valakivel. Nem nekünk kell odaadni magunkat, nem mi vagyunk kiszolgáltatva, nekünk nem fáj.
Szedett és vitt haza már csaj úgy, hogy másnap nem emlékeztem, hogy néz ki. A nevére sem. Bejelölt iwiwen, na akkor beugrott, nem volt egy leányálom, mégsem bántam meg, csak egy kósza ürítés volt.
Szerintem ha egy férfi borotválja a lábát, az buzis. Mellkas még belefér, fanszőrzet borotválása is természetes, de lábat leborotválni az tök buzis.
Már miért lenne természetes ? Az én csajom nem nyeli le, mert azt mondja szar, keserű az íze nagyon (pedig keményen szerelmes belém, rajong értem), látom az örömöt az arcán, mikor a szájába élvezek, majd látom a fintort is, mikor megérzi az ízét. Ilyenkor nem tartom vissza, mondom is neki siessen kiköpni, nem akarok neki rosszat.
Lehet az én gecimmel van a baj, mert sok fehérjét eszem, édességet meg keveset, nem vagyok édesszájú, ezét lenne a különösen rosz íz ?

Ha a szádba akarna hugyozni, vagy szarni , mert az okozna neki örömet (van ilyen)te meg nem akarod lenyelni, akkor nem szereted ?
Amikre figyelj oda:
- sok kurvás oldal van, de olyat válassz, ahokl sok, megbízható, pozitív beszámoló van
- régebb óta legyen a csaj a szakmában, szerintem 30 éves kor felett legyen (a fiatalok, kezdők hirtelen akarnak meggazdagodni munka nélkül), ők már általában élvezik is a szexet
- legyen az alapárban natúr francia, mindenre kérdezz rá, egy órában ne csak 1 élvezési lehetőség legyen
- lehetőleg ne este menj, akkor már fáradtabbak
- ha igényled, kérj csókot, sokat számíthat
- a helyszínen megmondhatod, hogy szűz vagy (szerintem az sem baj, ha csak azt mondod tapasztalatlan vagy, meg hogy nem voltál még ilyen helyen)
- nem baj, ha nem vagy nagy dumás, ezt meg is mondhatod, viszont légy a kurvával kedves, humoros, jót tesz nekik, ha dícséred is őket (szép a mosolya, gyönyörű teste van, mit sportol, hasonlók)
- ne legyél mulya, nincs rá okod, ő van kiszolgáltatott helyzetben
- haggyad, hogy ő irányítson, de mond is meg, ha akarsz valamit, vagy ha valami nem jó (pl. hogy szopjon, meg hasonlók), markolászd ahol éred, ne legyél mulya, szerintem ha gátlásos vagy sokat segít egy kis pia, de jobb ha megmondod neki, hogy ittál egy kicsit, hogy tudd lazábban kezelni a helyzetet
- az árat fixáljátok, nehogy lehúzzon, és töltsétek ki az egy órát
-nézz olyat, aki vállal masszázst is, ha igényled, segít ellazulni
-ne gondolkozz sokat rajta, csak vedd fel a telefont és hívj, egyeztess időt, utána már könnyebb lesz
-ha jót választasz tetszeni fog, ha kevésbé jót, akkor is voltál egy feltehetően jó nővel, tehát nincs mit buknod, 10-15ezer FT
Az a bajotok, látjátok, hogy kurva, elérhető, egy átlagember számára (mint ti) viszont mégsem.
Tutira izgatja őket, csak mulyák a megvalósításra.
Csajom, mikor nagyon be van indulva és felhozom neki (szex közben) mégjobban beindul, sőt mikor piásan elmegyünk bulizni, néha még fűtöget is csajokat.
Mikor meg józanul, higgadtan hozom fel a témát, teljesen kiborul, hallani sem akar róla. Én persze mindig úgy hozom fel, hogy csak az ő örömére gondoltam (fő az óvatosság).
Nekem az a vágyam, hogy a csajom beleül a farkamba és közben elengedi a vizeletét. Azt mondta, ő erre nem lenne képes. Szerintetek ez megvalósítható, gyakorolja valaki ?
He-he, ha neked az majd' mindennapos dolog, hogy nyilvános helyen leszopsz valakit, akkor tényleg nagy kurva lehetsz smile
Kép van rólad valahol?
A sok pornóból, meg faszveréstől meg már egy 10 éves gyerek is tudja mit kell csinálni egy nővel.
Az állatok, meg a gyerekkorú romák még pornót sem néznek és mégis ösztönösen tudják mit kell csinálni egy nőnemű egyeddel, ez belénk van kódolva.
Nyilván a topiknyitó is jobban szeretne egy barátnővel elveszíteni , mint egy kurvával, ez azonban nem olyan egyszerű, ha valaki gátlásos, vagy nem nagy dumás, nem néz ki jól, nem gazdag, vagy csak egyszerűen nincs lehetősége, afinitása ismerkedni.
Aztán az is lehet, hogy amiatt válik valaki gátlásossá, hogy még mindig szűz és tapasztalatlannak érzi magát, nincs önbizalma, holott az osztályban már mindenki így, meg úgy dugja a csajokat (persze a nagy része kamu).

Ilyen esetben a delikvens nyugodtan menjen el szobán rendelő kurvához. Lehetőleg idősebbet nézzen ki, akiről sok pozitív beszámoló olvasható. Ne a kinézet számítson, sokszor a kevésbé szép jobban teljesít, mert kompenzálni akarja a jobban kinéző vetélytársaival szembeni hátrányát. Egy tip-top plázacica kinézetű 20-as éveiben járó csaj (kurvában ez a legrosszabb korosztály, de azt veszem észre a nem kurváknál is) nagy valószínűséggel csak túl akar esni az egészen, viselkedése lekezelő, vagy mint egy darab fa, futószalag effektus stb....

Kicsi az esélye, de ha még nem is jön össze az első aktus, akkor sem fog beforsulni egy fiú, úgy mint fordított esetben egy lány, hisz neki nem fáj semmi, nem neki kell odaadnia magát, sőt egy kurvánál teljesíteni sem kell, csak egyszerűen igénybe venni, használni, mint egy darab ronygyot. Egy szűz fiúnak már az is nagy szám, ha egy számára ingyen elérhetetlen csajt meg tud fogdosni, ízlelgetni, vagy csak egyszerűen leszopják.
Mulyaságra, meg stresszelésre (hogy jajjistenem nem fog feállni a farkam), húzzon le a delikvens előtte 2 deci vodkát, esetleg bekaphat egy viagrát és kész.
Na és, hogy lehet rávenni erre egy barátnőt ? Nekem minden álmom, hogy alaposan szájbabaszhassak egy nőt, úgy hogy csak úgy folyik a nyák a szájából, meg bevéreznek a szemei, ha kicsit ellenkezne, próbálna ellökni, vagy fuldokolna, na attól tuti kész lennék pillanatok alatt. Ilyen "facial" jellegű pornóban úgy veszem észre nem is annyira nyál, ami jön, hanem inkább valamiféle nyákot termel a torok. Gondolom ez ilyen védekezési mechanizmus lehet.
Mondtam barátnőmnek 1-2x, hogy próbálja benyelni, milyen mélyre tudja. Azt mondta, neki az nem megy, elhányná magát. Persze látom szopásnál próbálkozik néha, de nemigazán megy neki, kb. csak félig tudja bekapni, annak ellenére is, hogy csak 15/4 cm a farkam. Ilyenkor mindig megsajnálom és abbahagyatom vele.
Szóval hogyan lehetne megtanítani?

Egyébként anyira vonz a gondolat, hogy emiatt el fogok menni olyan kurvához, aki vállalja az ilyesmit.
Jó dolgokat írsz. Felhoztam már neki a hármast, persze először úgy, hogy + a barátnője smile
Mondtam már azt is neki, mit szólna, ha egy nagyfaszú négerel szendvicsbe raknánk, bírná-e. Mondta, hogy eljátszott már a gondolattal, meg szerinte tudná élvezni. Ennek ellenére szerintem nem tudná anyira elengedni magát, hogy ez a gyakorlatban is megvalósuljon.
Szerintem is van G-pontja, egyszer medencében dugtunk, úgy, hogy tartottam, egymással szemben, na akkor azt mondta, valamiolyat érzett, mint még soha. Sajnos csak vízben tudtam így megtartani, mert amúgy elég nagydarab :-(
Egyébként kezd már tele lenni vele a tököm, voltam már olyan nővel, aki 4-5x élvezett, ráadásul, úgy, hogy leszédült rólam míg, szóval nagyon hiányzik ez az önmegerősítés egy férfinak.
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 172 hozzászólás, Listázva: 51-100

melpi81

Regisztrálás ideje: 2009. június 05.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!