/ 3 oldal
Hozzászólások
Hazaért a nejem és elmeséltem neki,hogy mi történt.Meglepődött kicsit de nem volt dühös. Elmesélte hogy neki is volt egy kalandja az egyik munkatársával de ők csak csókig meg tapizásig jutottak. Majd felhívta a barátnőjét hogy holnap ugorjon be egy kávéra délután. Másnap délután nekem dolgoznom kellet így estefelé mikor hazaértem ketten vártak a medencébe. Mindketten meztelenül napoztak én meg álltam ott és néztem. Kedvesem kijött a medence széléhez és csókot kért de csak bele akart rántani a medencébe. Nem sikerült de pár perc múlva már ugrottam be magamtól is Megkaptam a matracát így kényelembe helyeztem magam meg a barátnője matracához lépet és belefordította a vízbe.Majd mikor feljött a víz alól elkapta a nyakát és lesmárolta.Először próbált szegény szabadulni de nem tudott és kis idő múlva már hevesen csókolózni kezdtek. Én a matracon feküdve és nézve őket megállapítottam az egyik reklámnak milyen igaza van."A lenyugvó napnak is van ereje." Igaz soha nem vettem be ilyen bogyót meg másikat is csak egyszer.Na mindegy is. Pár perc múlva a párom segítségével a barátnője már a szájába is vette ágaskodó farkamat, ő meg a matracra emelve a hátsó felét elkezdte nyalni őt.Nem kellet sok idő mindketten elélveztünk én a barátnő szájába ő meg a pároméba. Ekkor kimásztunk a medencéből és párom kapta be és gyorsan harcra kész állapotba hozta. A barátnőjét felfektette az asztalra és rám parancsolt dugjam meg.Én nem ellenkeztem és keményen dugtam mint akinek az élete függ tőle.Kemény menet volt de sikerült elélveznem és most mindent beleengedtem a puncijába nem vettem ki.Mikor hátraléptem párom odahajolt és nyalni kezdte a csordogáló spermámat a puncijáról. Ettől még piheni sem volt idő mert a látványtól újra felállt így a páromat magamra húzva leültem a székre és ő meg az ölembe.Majd elkezdett fel le mozogni.nekem háttal.A barátnője meg nyalta a csiklóját én meg ki-be jártam benne.Kis idő múlva remegni kezdett és spriccelve élvezett el.Majd fölém hajolt adott egy csókot és irtózatos ütembe verni kezdte a farkam.Elélveztem én is és csak pihegtem a székbe mikor kaptam egy kávét.Aznap nem volt kedvem összebújni vele de másnap bepótoltuk.Azóta párszor volt még ilyen hármas kalandunk de a barátnőjével kerüljük hogy kettesben összefussunk.
Pár percig pihent a matracon majd lefordult ő is és kézbe vette kőkemény farkamat és elkezdte verni.Megfogtam a kezét és mondtam neki hogy ne itt menjünk ki a vízből.Kimásztunk és ő elkapva a farkam az árnyékba húzott és már térdelt is le elém és egy pillanat alatt bekapta és ütemesen szopni kezdett. Ekkor már én is úgy fel voltam izgulva hogy megfogtam a fejét és már nem ő szopott hanem én dugtam a száját.Pár perc múlva tele is lőttem a száját.Lenyelte az összeset és mér ami a szája szélen volt azt is lenyalta.Felegyenesedett és leült az egyik székre ott pihent meg.Mindjárt jövök hozok inni és mentem is be a házba.Visszaérve meglepődve tapasztaltam hogy a székben ülve felhúzott lábakkal két ujjával a punciba ujjazza magát. Kezébe adtam az italt és az akkor már újra harcképes farkamra húztam a bentről hozott óvszert.Ő sem volt rest az asztalhoz lépve ráhajolt és kicsit beterpesztve felkínálta magát.Mögé lépve minden kertelés nélkül bedugtam a farkam és keményen lekezdtem kefélni amitől ismét egyre gyorsabban vette a levegőt és egyre mélyebb sóhajok törtek ki belőle.Újra elélvezett és remegve csusszant le a farkamról.Én nekitámasztottam az asztalnak felemelve ráültettem és még kihasználva hogy nem múlt el az előző orgazmus utáni hullám ismét ütemesen dugni kezdtem.Mikor közeledtem én is a csúcshoz kihúztam a farkam lehúztam a gumit és az egyik kezemmel a farkamat verve a másikkal két újjal ujjazva repítettem el őt is és magamat is.A puncijára élveztem amit kis idő múlva letörölt és zavartan felkapta a ruháját és elköszönt és szabályosan rohanva távozott.Én meg nem értettem miért volt ez.De ez már másik történet.
Közben a levegővétele is egyre hangosabb és mélyről jövő lett.Én kitartóan masszíroztam a melleit és észre se vettem hogy közben az egyik keze már a bugyijában van és simogatja magát.Majd elkapva egyik kezem leigazította a bugyijába hogy ott is simogassam.Nem kellet kérnie már csusszant is be a kezem és elkezdtem finoman simogatni.Már teljen fel volt izgulva mert csak annyit nyöszörgött hogy még meg hogy ne hagyd abba.Ekkor elengedtem és odahúzva a matracot ráfektettem és félrehúzva a bugyiját a fejemet a lábai közé dugtam. Enyhén borostás punciját kezdtem el csókolgatni majd a nyelvemmel néha a csiklóját nyalogatni majd újabb csók és hirtelen bekaptam a csiklóját és elkezdtem szívni.Na ekkor már elkapta a fejem és nem engedte ki a lábai közül.És pár másodperc múlva remegni kezdet és elévezett.
Tavaly nyáron történt az egyik hőhullám alatt. Otthon voltam a párom munka miatt elutazott pár napra az ország másik végébe. Délután hazaértem a melóból és azon gondolkodtam mit csináljak. Mivel nagyon meleg volt így úgy döntöttem megmártózok a medencébe ott ütöm el az időt estig míg megjönnek a gyerekek. Így is tettem és mivel egyedül voltam otthon nem kellett azzal foglalkozni hol van a fürdőnadrág. Imádok meztelenül napozni így egy matracra feküdtem és sütetem a hasam.Szerintem el is bóbiskoltam mert nem hallottam hogy nyílt a kisajtó és megérkezett a párom barátnője.Mikor rám köszönt annyira meglepődtem hogy belefordultam a matracról a vízbe.Ép telefonált valakivel így csak intettem neki és próbáltam magam elé kapni valamit de semmi nem volt a kezem ügyében.Így kiszálltam egy szál faszba és úgy mentem a teraszra a törölközőért, magamra tekertem és megkérdeztem kér egy kávét.Megcsináltam a kávét majd mikor befejezte a hívást leültünk beszélgetni.Akkor mondta hogy a párommal beszélt videóhívásban és látta a párom hogy meztelen napozók.Pár perc múlva jött is az üzenet hogy jó szórakozást kíván de este mindent meséljek el neki mi történt.Megittuk a kávét és közben beszélgettünk majd megkérdeztem nincs kedve velem tartani.Jó lenne de nem így készült úgyhogy most kihagyná.Hát te tudod válaszoltam neki és ledobva a törölközőt újra belecsobbantam a vízbe.Felfeküdtem a matracra és úgy beszélgettünk hogy ő kint ült a széken én meg a matracon meztelenül.Párszor elkaptam a pillantását amikor megakadt a tekintette a farkamon és szabályosan bámulta.Majd pár perc múlva felpattant hogy ő már megy is,én még egy utolsó kísérletet tettem hátha bejön pancsolni.Hát jó marad egy kicsit és lehűti magát mert nagyon melege van és már kezdet is levetkőzni. De a fehérneműt magán hagyta úgy csobbant mellém a medencébe és tovább beszélgetünk. És mivel elég intim lett a környezet előkerült a szex kérdés is.Elmondta hogy az ő párja már hosszú ideje nem nyúl hozzá nem érdekli a szex vele és már ott tart hogy elhagyja pedig mikor összejöttek minden jól ment. Ez a téma felcsigázta az érdeklődésemet és ennek már szemmel látható nyomai is voltak. Elkezdett a vér leáramlani a farkamba és elkezdett keményedni. Ekkor már szabályosan és nyíltan bámulta meredező farkamat. A kezei meg eltűntek a víz alatt. Először azt gondoltam megigazítja a bugyiját ami egy tipikus pamut bugyi volt de meglepetésemre ott ragadtak a kezei a lába között.Lefordultam a matracról és kinyúltam a naptejért és megkérdeztem bekenjem a vállát meg a hátát mert így le fog égni.Nem jó ötlet jött a válasz de én hajthatatlan voltam és mögé kerülve elkezdtem bekeni a vállait majd a hátát ami kint volt a vízből.Közben ő egyre hátrébb helyezkedve már a medence falához préselt és így a hátát nem tudtam kenegetni és előre tévedtek a kezeim majd becsusszantak a melltartó alá és elkezdtem simogatni a két formás mellét.Pár perc sem telt még így el és a két bimbó már majdnem kibökte a pamut melltartót.
Teljesen korrekt információkat kaptál.Fürdőnadrágot és ruhát le kell venni belépéskor és a szaunán van gőzkabinon kívül a szaunalepedőt kell magadra tekerni. Ez általában mindenhol így van ahol textilmentes a szauna részleg.Csak a szaunarészbe veheted le de ott viszont magad alá kell teríteni hogy ne érintkezz az ülőfelülettel, elvileg még a talpad alá is kell.Tehát elvileg meztelen testet csak a szaunahelyiségekben láthatsz de ott se biztos.Általában ott is betekerve ülnek az emberek.
Én a párom barátnőjét ismertem fel itt. Nagyon fura volt látni mert elég szemérmesnek gondoltam. Évekig nem láttam még fürdőruhában sem pedig voltak medencés bulijaink meg voltunk nyaralni is együtt. Mostanában kezdett el nőiesen öltözködni. Nem is értem miért nem mutatta meg a testét eddig pedig tök jó nő csak eddig a bő ruhákban nem lehetett látni.Itt meg mint egy vadmacska úgy néz ki.
Jól köszi. nagyon rég vagyunk együtt és teljesen harmonikus kapcsolatba vagyunk.Szeretjük egymást és tiszteljük, és megadjuk a lehetőséget egymásnak hogy élvezze mindegyikünk az életet. Az hogy néha megdugják vagy én dugok meg valakit semmit nem befolyásol mert ezer szállal kötődünk egymáshoz. Az élet meg túl rövid ahhoz hogy ne csak az élvezetes dolgokat csináljuk.
A párom sokat mesélt a különböző csapatépítő tréningekről. Ott is minden megtörténhet és általában meg is történik ha két olyan ember fut össze ahol megvan a kémia. Tavaly év végén egy hétvégére mentek el fejtágításra meg lezárni az évet. Pénteken mikor megérkeztek volt egy gyors eligazítás majd mindenki kipróbálhatta a fürdő részét a hotelnek.Másnap délelőtt és ebéd után fejtágítás volt nekik.Este aztán a jól megérdemelt lazulás.Vacsora után felhívott hogy ma kitombolják magukat és holnap reggel már indul is haza.Használd ki az estét és ne fogd vissza magaddal köszöntem el tőle.Pár perc múlva már jött is az üzenet hogy ok és egy mosolygós smile.Meg két kép. Az egyiken egy nagyon szexi fekete szett volt rajta harisnyatartós szexi tangás kép meg egy amikor rajta volt a kosztüm és eltakart mindent.Pár óra múlva mikor már majdnem elaludtam újabb üzenet érkezett hogy jó a buli de most már a szobájában vannak az egyik munkatársával aki épp a lába között készíti elő a terepet.Én kértem küldjön egy képet amit meg is kaptam.Ezen a munkatársa épp nyalja a frissen borotvált punciját.Jó szórakozást kívántam és küldtem neki én is egy képet az ágaskodó farkamról.Reggel mikor felébredtem már várt egy üzenet hogy siet haza és ne tervezzek semmi programot mert nem kapta meg amit szeretet volna az este rosszul választott és már a bemelegítésnél kicsinálta a munkatársát és így magának kellet örömet szerezni.
Jó volt nézni, hogy beindítja a férfiak fantáziáját. Bementünk az elzárt részre én lepihentem az egyik ágyra ő meg a zuhanyzót vette célba. Ekkor jött ki a két pasi a finn szaunából. A párom melletti zuhanyzóba lezuhanyoztak de közben elismerő tekintettekkel bámulták a nejem. Majd mentek a merülő medencébe. A párom már törölközött és magára tekerve a lepedőt elindult a szauna felé. A két pasi összenézet és már indultak is utána. Én is vettem a lapot és elindultam utánuk. Együtt értünk az ajtóhoz így egyszerre léptünk be. Párom akkor épp a lepedőt terítette le majd ráült.Mivel jó nagy szauna van ott így kényelmesen elfértünk benne, a két pasi úgy helyezkedett hogy feltűnés nélkül tudják bámulni a nejem.Én a másik oldalra ültem nem akartam zavarni őket. Pár perc múlva elkezdett izzadni a párom és kezdte élvezni a dolgot. A két pasi vele szembe derékra kötözött lepedővel ült és most már szabályosan bámulták. Párom is vette a lapot mire felhúzta mindkét lábát és közben teljes belátást engedett a lábai közé. Nem is tartott sokáig míg a két pasi kényelmetlenül kezdte érezni magát mert egyre gyakrabban próbálták takarni az ágaskodó szerszámukat. Majd pár perc múlva kimentek és párom elismerően kacsintott mikor látta ágaskodó farkukat a lepedő alatt. Mire kiértünk mi is a két pasi már nem volt ott így fojtattuk a pihenést.
Igen. Imád szaunázni akár csak én. Rendszeresen eljárunk szaunázni az egyik közeli fürdőbe. Ott teljesen zárt rész is van a szaunához külön belépővel tehát nem használhatják a fürdő vendégei csak aki külön vett jegyet.Na ott kiéli az ilyen vágyait. Nem mellesleg mindig elismerő pillantások kísérik. Most is voltunk a hétvégén. Volt két pasi is aki csak az ő kedvéért ment vissza a szaunába.
A páromnak nagy mellei vannak. Imádom őket. Nagyon szeretek velük játszani és ő is imádja ha sokáig foglalatoskodók velük. Nekem átlagos méretem van és ő is imádja. Volt már része extra méretű faszhoz de állítása szerint nem jött be neki mert inkább fájt neki mint élvezte volna.
Az én párom mindig elmondja mire vágyik. Nem kertel ami a szívén az a száján. Természetesen én is ilyen vagyok. Igaz vannak kisebb összezördülések emiatt de hát hol nincs. De a vége mindig egy kiadós szeretkezés vagy egy nagy kefélés.Attól függ ép mire vágyik. Van mikor csak azt akarja dugjam meg máskor meg hosszú játszadozást szeretne. Az egészben az a legjobb hogy nyíltan beszél róla.
Pár nap múlva újra jelentkezett hogy egy kávét megihatnánk.Én természetesen nem mondtam nemet így fel is ugrott hozzám.Megkapta a kávéját és indult volna de rákérdeztem milyen bugyit vett múltkor.Elpirult és bevallotta hogy el is felejtette megmutatni pedig reggel azért vette fel.Felhúzta a szoknyáját és legnagyobb meglepetésemre egy sima pamut bugyi volt rajta.Én odaléptem hozzá hogy közelebbről is megnézzem ekkor megfordult az asztalra hajolt és megkérdezte hogy tetszik.Hát nem olyan volt mint múltkor az biztos.Lehajoltam egy csókot nyomtam a popójára mire visszafordult felült az asztalra és félrehúzva a bugyit megkért akarom mondani rám parancsolt hogy nyaljam már ki.Ennek nem lehetett ellenállni így heves nyelvcsapásokkal elkezdtem nyalni mire apró nyögések hagyták el a száját.Turbó fokozatba kapcsoltam és nyaltam harapdáltam míg el nem kezdett remegni majd megfeszült a teste és abban a pillanatban elélvezett.Gyorsan összeszedte magát és bocsánatot kért de indulnia kell egy tárgyalásra.Majd jelentkezik.Pár hét múlva felhívott hogy beszélnünk kell.A lényeg az volt hogy a férjével nekiláttak a második gyerkőcnek így jobb ha nem találkozunk többet.Az üzleti kapcsolat megmaradt tök jó viszonyban vagyunk de már nem úgy mint előtte.
Nekem volt dolgom egy biztosítási ügynökkel.Miután befejeztem tanulmányaimat vállalkozni kezdtem.Jókor jó időben de ez nem lényeg.Megkeresett az egyik nagy biztosítótól egy hölgy hogy szeretné ha velük kötnék szerződést.Megbeszéltünk egy időpontot és találkoztunk is az irodájában.Középkorú nagyon szemrevaló hölgy volt.Elkezdtük átbeszélni a dolgokat nem is történt semmi extra.Mikor végeztünk elbúcsúztam tőle hogy majd keres ha összeállította a papírokat.Pár nap múlva csörgött a telefon hogy kész írjam alá őket.Megadtam a címet és pár óra múlva csengetett is a lakásomon.Akkor egy garzonlakásban laktam még szoba sem volt.Feljött és meglepődött hogy ahhoz képest milyen biztosításokat kötök milyen körülmények között lakom.Haza csak aludni jártam nem volt szükségem nagyobb lakásra mivel egyedül voltam.Irtó szexin volt felöltözve meg is dicsértem.Aláírtam a papírokat.majd odaadtam az első csekkekre a pénzt,hogy adja fel legyen szíves és majd valamikor beugrom a bizonylatokért.Még meg is jegyeztem búcsúzásként hogy ő az első nő aki szex nélkül távozik a lakásomból.Csak egy huncut mosoly volt a válasz és elment.Másnap csörög újra hogy egy papírt alá kell írnom meg maradt pénz is úgyhogy találkozzunk.Jó jöjjön fel otthon vagyok most értem haza.Elmentem lezuhanyozni mert tényleg akkor értem haza.Épp végeztem mikor kopogást hallottam.De gyors volt.Beengedtem és kávéval kínáltam.Szuper szexin volt ismét felöltözve de nagyon igényesen. A blúza ki volt felül gombolva mert nagyon meleg volt így mikor odahajoltam ráfeledkeztem a látványra.Ő ezt érzékelve egy kicsit előredőlt így teljes belátást biztosított a blúz alá.Meg is lett az eredménye mert a gyorsan felkapott rövidnadrág alatt ébredezni kezdett a farkam.Észre is vette és zavarában a mosdóba kéredzkedett és el is tűnt.Pár perc telhetett el mikor kinyílt az ajtó és ott állt előttem melltartóban és csipkés bugyiba.Én meg ültem az ágy sarkán tátott szájjal és csak bámultam.Odalépet elém és kezeimet a melleire tette úgy kezdte simogatni magát.Majd a kezeim önálló életre keltek és bugyijához vándoroltak.Akkor már tocsogott a puncija simán lehetett érezni azon a pici kis csipkés bugyin.Hátralökött és letérdelve elém a nadrágon keresztül simogatni kezdett majd egy mozdulattal lehúzta a nadrágot és már a szájában is volt a farkam.Játszott vele egy kicsit majd fölém térdelt és félrehúzva a bugyit ráereszkedett a farkamra.Olyan vágtába kezdett hogy éreztem pár perc és elsülök de hiába kértem nem lassított így hirtelen megrándultam és telelőttem tüzes kis punciját.Ekkor ő is megremegett pár határozott mozdulattal ő is a csúcsra ért.Miután lecsengett az orgazmusa felállt rendbe szedte magát és gyorsan távozni készült.Összekapkodta a papírokat az ajtóhoz lépet és mielőtt elköszönt lehúzta a bugyiját és odadobta nekem,hogy rakjam el mert nem akar otthon lebukni.Majd beugrik valahová vesz egy másikat.Látni szeretném kértem tőle.Ő ismét a múltkori huncut mosollyal válaszolt hogy nem kizárt.És távozott.
Biztosítási ügynök.
Végre kettesben voltunk a párommal.Elment zuhanyozni majd én is.Én még a zuhany alatt álltam mikor bejött a legújabb szexi szerelésében.Táncikált egy kicsit majd elkapta az ágaskodó farkam és verni kezdte.Majd szájával pillanatok alatt kivégzett.Elviharzott a szobába és maszturbálni kezdett.Amikor beértem rám parancsolt hogy nyaljam ki.Én teljesítettem a vágyát.Jó alaposan kinyaltam és mikor elélvezett mellé feküdtem.Ő rám ugrott beleült az ölembe és lovagolni kezdett.Pár per múlva leszállt és kutyában fojtattuk.Ismét elélvezett elnyúlt az ágyon én meg a popójára vertem ki.Majd jó éjszakát kivánt. buck
És akkor a forró csók után elindult kedvesem nyakán végigcsókolta majd szép lassan a melleihez érve azokat kezdte felváltva nyalogatni egyre kisebb köröket leírva rajta míg el nem ért a bimbóhoz. Határozottan bekapta majd egyre erősebben szívta a bimbót. Azt hogy jól csinálta nem bizonyítja jobban semmi mint párom egyre nagyobb terpeszbe helyezkedett ami utat nyitott gyönyörű puncija felé. Ekkor szép lassan tovább haladt a köldökénél elidőzve kicsit majd a gyönyör barlangjánál is elkezdte a bimbó környékén már bemutatott körözést.Erre párom már teljesen be volt indulva egyre hangosabb nyögéssel adta tudtára mennyire élvezi.Majd hirtelen pózt váltott párom feje fölé térdelt és egy határozott mozdulattal felhúzta párom lábait és elővette a fürdőből magával hozott óriást.Először csak körbe körbe simogatta vele a barlang bejáratát de amikor már párom sem bírta hogy ne nyaljon bele a fölötte ringatózó kéjtől tocsogó punciba szép lassan betolta a vibrátort.Szép lassan elkezdte mozgatni ki-be de mikor teljesen beért akkor még kicsit fel és le is megnyomta mitől párom egyre hangosabb lett.Aztán mikor már nem bírta párom tartani a fejét a felette széttárt puncinál egyre gyorsabb tempóra váltva repítette páromat a csúcs felé aki már kezdett remegni és hirtelen megfeszült de ő nem hagyta abba tövig nyomva a vibrit kicsit lefelé nyomva pont eltalálva a G pontot amitől párom ismét befeszült de a következő pillanatban élte át első spriccelős élvezését.Akkorát élvezett hogy percekig csak feküdt az ágyon és várta hogy elmúljon a remegés.Közben kolléganője kiment a mosdóba majd amikor visszaérve tapasztalta hogy párom ágya alkalmatlan lett az alvásra felajánlotta elférnek ketten is az ő ágyában.Párom ott is aludt mellette vagyis csak próbált mert az előtte történtek miatt nem tudott elaludni. Másnap a szokásos program után összepakoltak és egy forró csók után mindenki hazaindult.Párom hazaérve elmesélte mi történt vele én a fotelba ülve hallgattam természetesen látványosan tetszett az élménybeszámoló amit ki is használt gyorsan.Legnagyobb meglepetésemre mikor odalépett hozzám és a szoknya alatt viselt bugyit félrehúzta csak úgy tocsogott a puncija pedig csak a történetet mesélte el.
Majd egyre gyorsabban egyre mélyebben betolva. Kis idő múlva remegni kezdett majd hirtelen megfeszült a teste és hatalmasat spriccelve élvezett el.Ekkor párom tövig nyomta a szerszámot a punciba amire odakapott a nő és megfogta párom kezét jelezve hogy köszi ennyi elég volt.Párom megsimogatva az arcát felegyenesedett és mint aki jól végezte dolgát az ágyába sietett.Kis idő múlva érkezett a kolléganője az ágyhoz lépve egy forró csókot nyomott a kedvesem szájára majd a fülébe súgta hogy most ő következik.De ez majd egy másik történet lesz.A lényeg nem is gondoltam volna a páromról hogy a nők is izgatják igaz volt pár alkalom amikor volt harmadik társunk aki nő volt de akkor csak őt kényeztette a másik nő és ő csak élvezte a dolgot nem viszonozta.
Amikor a párom elmesélte az egyik csapatépítő tréning éjszakáján történt dolgokat. Egy hétvégére mentek el egy szállodába.Péntek este érkeztek meg és a szokásos értekezlettel kezdődött a program.Utána vacsora és egy esti buli várta őket. A csapat férfi tagjai mint mindig úgy döntöttek hogy most csődbe viszik a céget akkora számlát fognak csinálni.Párom egy darabig iszogatott velük közben a kolléganőjével sztorizgatott akivel egy szobába került de már alig várta hogy valaki megnyissa a sort és le tudjon lépni.Ez meg is történt és így gyorsan elköszönt és ment a szobájába piheni.Ott gyorsan lezuhanyzott és lefeküdt piheni előtte küldött egy üzenetet hogy minden rendben van most megy aludni egy szomorú fejjel amiből tudtam hogy egyedül.Kényelmesen elhelyezkedett és már majdnem elaludt amikor megérkezett a szobatársa de ő úgy tett mint aki alszik nem volt már kedve beszélgetni. A munkatársa matatott kicsit a cuccai között majd eltűnt a fürdőben zuhanyozni.Már vagy 20 perce lehetett bent mikor páromnak a be kellet mennie mert folyó dolgai adódtak. Először illedelmesen kopogott de mivel nem jött válasz így benyitott és célba is vette az ülőkét hogy gyorsan könnyítsen magán.Nem szokott leskelődni főleg nem azonos nemű embereket de most mivel furcsa hangokat halót így odafordult,nagy meglepetésére a kollégája a falnak támaszkodva terpeszben állva simogatta magát.A melleit gyúrta jó erősen majd végighaladva egészen a lábai közé nyúlt és az úját a punciba dugta. Egyre gyorsabban kezdte masszírozni a lába közét. Észre sem vette hogy párom ott ül tőle egy métere annyira elkapta a vágy.Pár perc múlva már a párom is teljesen begerjedt a látványtól így gondolta segít egy kicsit neki úgyhogy odalépett kinyitotta az ajtót és belépett a zuhanyzóba. A hölgy erre összerezzent egy kicsit de gyorsan összehúzta magát hogy a váratlan vendég beférjen mellé. A zuhanyt páromra irányította majd a habos kezével elkezdte simogatni.Először csak a hátát majd lefelé haladva a popsiját szép lassan közelebb húzva magához. Párom kezei ekkor már a lábai között jártak a puncit simogatva. Forró és nagyon heves csókot váltottak aminek a következtében párom is elvesztette a fejét és két úját a punciba dugva ujjazni kezdte. Ennek hatására a kolléganője kezdett teljesen beindulni és térdeit behajlítva guggoló pózba ereszkedett.Párom legnagyobb meglepetésére a tusfürdő tartóba nem tusfürdő vagy szappan volt mint szokott lenni hanem egy méretes vibrátor. Neki is van de nem ekkora nem is gondolta hogy ekkora darabok is léteznek belőle. Kezébe véve jó alaposan szemügyre vette majd a szájába vette párszor végignyalta síkosítás gyanánt és már indult is a keze az akkor már guggoló enyhén szétnyílt punci felé.Legnagyobb meglepetésére a mérethez és a hölgy alkatához képest egy pillanat alatt eltűnt a vibrátor a barlangba. Ekkor a hölgy a kéjtől már nem foglalkozott a párommal csak kitámasztotta magát és a saját élvezetére gondolt.Párom először szép lassan mozgatta benne a méretes szerszámot.
circling
Szerintem is egy párkapcsolatban a párbeszéd a legfontosabb dolog. Mindent alaposan át kell beszélni higgadtan és nyugodtan.Nem szabad követelőzni vannak élethelyzetek amikor nem egyforma a szex utáni vágyatok.Meg kell beszélni! A jó kapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és az ember elfogadása.Nálunk is vannak olyan időszakok amikor párom nem olyan heves mint mondjuk egy héttel előtte vagy egy hónapja. De meg tudjuk beszélni.Arról nem is beszélve hogy azért odafigyel hogy ne gyűjtsek össze sok anyagot.Általában amikor nincs kedve szeretkezni akkor csak szimplán bejön mikor zuhanyzok és ott gyorsan kiengedi a gőzt belőlem.Felveszi az egyik szexi fürdőruháját ebből tudom hogy nincs kedve pajzánkodni de nem akarja hogy felgyűljön bennem a szex hiánya.Csak simán lemosdat és közben ügyes kis kezeivel elrendezi a dolgokat.Az én módszerem hogy rávegyem egy kis szexre az pedig a masszázs.Sokszor ott is megjelenik a stop táblának megfelelő bugyi de az esetek nagy többségében ő adja meg a jelet a behajtásra.Csak oda kell figyelni rá és akkor minden rendben van.Persze nálunk ez egy bevált módszer ami nem biztos hogy máshol is jó.Párbeszéd és odafigyelés ez a két legfontosabb dolog.
Mi meg csak ültünk a fotelben és néztük őket.Nem kellett sok és már szűk lett a nadrág mert az addig csak meredező farkunk kő kemény lett.A lányok egymás testét kezdték felfedezni.A párom egy szenvedélyes csók után elkezdett lefelé haladni és a hölgy formás melleit kezdte nyalogatni majd jött a köldök és egyszer csak eltűnt a feje a lábai közt.Ekkor már nem volt mit tennem kiszabadítottam a farkam és megmarkoltam persze a srác ugyanígy tett. A két lány látva hogy már nem bírunk magunkkal odaléptek hozzánk és letérdelve elkezdték szopni a farkunkat.Imádom mikor a párom így kényeztet de most furcsa mód jobban izgatott a mellettem történő dolog.Lestem a lány technikáját,hogy ő mit és hogyan csinál.A párom is látta ezt és egy gyors mozdulattal áthúzta őt a farkamra és ő pedig a másik faszt kezdte kényeztetni.Pár perc múlva helyet cseréltünk.A lányok ültek a fotelba és mi kezdtük őket nyelvvel kényeztetni meg természetesen pár ujjgyakorlatot is.Rövid időn belül el is élveztek mindketten.Remegő testtel pihegtek a fotelben amikor úgy gondoltam jó lenne a tettek mezejére lépni és egy gyors mozdulattal a tocsogó pinába nyomtam kőkemény farkam.A lány egy halk sóhajjal adta tudtomra hogy teljesen kitölti őt férfiasságom.Gondoltam pózt kell váltani így felemelve a törékeny testet és foglaltam helyet a fotelben ő meg lovagló pózban lassan mozogni kezdet.Egyre gyorsabban és egyre hangosabban közeledett ismét a csúcs felé.Majd hirtelen megállt és intet a párjának jöjjön ő is.A párom által nyálas farkát a popsihoz igazítva szép lassan elkezdet behatolni.Ilyenben nem volt még részem és furcsa is volt az érzés mikor éreztem a farkát a másik lyukon behatolni.A srác elkezdte diktálni az ütemet de nem tartott sokáig mert a lány remegve és hangosan sikítva elélvezett.A párom kihasználva hogy szabad lett mindkét farok hirtelen az ölembe pattant fordított lovagló pózba.Beleült a farkamba a srác farkát meg a szájába vette.Én akkor már tudtam most kivégzi rendesen,és így is történt.Nem tudom hogy csinálja de engem is párszor őrületbe kergetett már mikor mint egy porszívó rácuppan és pár perc alatt kiprésel belőlem mindent.Így járt szegény srác is.Már csak ketten maradtunk a két erőt gyűjtő ismerős a kanapén pihent.Lehúztam kedvesemet a szőnyegre és a hagyományos pózban elkezdtem őrült mód kefélni.Mikor már éreztem nem sok van hátra nekem se Felhúztam lábait egy kicsit majd mindent beleadva tovább keféltem.Meg is lett az eredménye mert pár pillanat múlva remegni kezdett majd mikor telelőttem a punciját hirtelen mozdulattal hátra húzta magát és spriccelve elélvezett.Én is elnyúltam kicsit a szőnyegen.Pihentem egyet ő pedig mellettem pihegett.
Pár pohár ital után elköszöntünk de megegyeztünk holnap este itt találkozunk és elmeséljük egymásnak mi történt aznap.Ők egy szervezett hajókirándulásra mentek úgyhogy csak este jönnek haza.Mi egész nap napoztunk meg fürödtünk.Nem történt semmi extra mert előtte este még volt egy kimerítő lepedőgyűrés így feltöltődéssel telt a napunk.De már vártuk az estét hogy egy jót bulizzunk.El is jött az este és hosszas készülődés után elindultunk a találkára.Mondanom sem kell párom még szexibb szettet vett magára.Odaérve már vártak ránk az új ismerősök.Gyors élménybeszámoló következett.Elmesélték milyen volt a napjuk meg persze mi is.És ennél a pontnál kezdet a téma a szex felé kanyarodni.Abban mindegyikünk egyet értett hogy nem vagyunk hétköznapi párok hogy nyíltan felvállaljuk önmagunkat.Nem jövünk egykönnyen zavarba hangzott el ez a felelőtlen mondat kedvesem szájából és erre igyunk egyet mondta.És már emelte is poharát a szájához hogy példát mutasson de sajnos nem jött össze neki mert a hölgy közelebb hajolva odasúgta neki hogy elfelejtett bugyit felvenni.A kedvesem abban a pillanatban úgy lepirult és zavarba jött hogy a pohara tartalma a szexi ruháján landolt.Nem is lett volna nagy baj ha nem vörösbor van a pohárban.De így elég furán nézett ki úgyhogy haza kell menni átöltözni.Gyorsan el is dőlt hogy a lányok ketten elugranak mi meg itt megvárjuk őket.Már jó ideje távol voltak mikor úgy döntöttünk mi is követjük őket.Hazafelé sétálva egyszer csak megkérdezte a srác hogy a feleségem volt már nővel? Mondtam nem tudom még nem volt rá alkalom hogy láttam volna és nem mondta hogy izgatja a dolog.Csak mert ők járnak swingerklubba ott ahol élnek és a párja legtöbbször csak nőt enged be harmadiknak.Hú ez teljesen felkeltette az érdeklődésemet.Hazaérve furcsa volt a nagy csend csak annyit hallottunk hogy a fürdőben valaki a zuhany alatt van.Leültünk bontottam egy üveg bort és beszélgetni kezdtünk.Kis idő múlva nyílt az ajtó és érkezett is a két lány fürdőlepedőben.Hú már kezdett is ébredezni a farkam.Jönnek mindjárt várjuk meg őket hangzott a felszólítás.Pár perc múlva meg is érkeztek de a barátnőjén az ő egyik ruhája volt rajta meg egy még szexibb.Elkezdtek körbe forogni mint a divatbemutatón.Majd hirtelen ismét eltűntek.Most ugyanabban a két ruhában de csere után jöttek vissza.Kérünk zenét! Hangzott el a felszólítás és mint egy ötéves már raktam is fel a kedvenc számát.Elkezdtek táncolni egyre jobban kezdtek belemerülni mintha mi ott sem lennénk.Egymásba kapaszkodva egymást simogatva táncoltak.
Pár perc remegés után egy csókot nyomot a számra majd elment lemártózni a hűs vízbe.Miután magamhoz tértem és is követtem.Magamhoz húztam és kicsit felemelve az akkor már újra ébredező farkamra irányítottam és lassan bele engedve belecsúszva elkezdtem mozgatni magamon.Heves csókolózás közben egyre közelebb kerültünk a csúcshoz míg hirtelen megrándulva reszketve élvezett el amikor telelőttem a punciját.Még pár percig egymás karjaiban élveztük egymás közelségét majd elindulva a part felé észrevettünk két szempárt az egyik fa mellet.Hú de izgi volt.Most minket lestek meg gondoltam magamba,de rá kellett jönnöm ez nem spontán dolog volt.Kiérve leültünk beszélgetni és akkor bevallotta a kedvesem hogy tegnap este az étterem mosdójában összefutott a napközben általunk meglesett pár hölgy tagjával és meghívta mára hogyha van kedvük lessenek meg ők minket.És amint láttam elfogadták a meghívást és nagyon tetszhetett nekik mert ők sem bírtak magukkal.Ő mindent látott mit csinálnak és ez közrejátszott abban hogy elvesztette a fejét.Én megnyugtattam hogy soha nem éreztem ilyen jól magam és hogy párszor eltudnám viselni naponta.Aztán szép lassan este lett úgyhogy elindultunk hazafelé.Este a szokásos esti program irány vacsorázni.Kicsit furcsa volt hogy párom a szokásosnál is szexibbre vette az esti szettet de én nem bántam mert büszke voltam milyen jó nő a párom.A vacsora után a szomszédos bárban egy koktél mellett üldögélve kedvesem elnézést kért és eltűnt a mosdóban.Pár perc múlva érkezett vissza de nem egyedül hanem a tegnap meglesett pár hölgy tagjával.Bemutatott neki majd néhány pillanat múlva megérkezett a párja is. Kértünk egy kör italt majd elkezdtünk beszélgetni.Olyan volt mintha már ismernénk egymást csak rég nem találkoztunk.De ez már másik történet.
Nem is történt más említésre méltó a kis szigeten.Este elmentünk vacsorázni majd otthon egy üveg bor társaságában élveztük egymás minden apró porcikáját.Másnap elindultunk újra felfedezni a környéket de a kedvesem kérésére újra azon a szigeten kötöttük ki ahol tegnap is voltunk de előtte körbejártuk csónakkal.Érdekes volt már a tegnapi pár csónakja ott volt ahol tegnap.Mi birtokba vettük a kis öblünket.Hűsítő fürdőt vettünk majd gondoltam bekenem a párom nehogy leégjen meg hátha sikerül egy kicsit huncutkodni.De mikor olyan helyre tévedt a kezem ahol tudtam hogy ki lehet provokálni egy kis huncutságot mindig rám szólt hogy most nem. Élveztük a napsütést és egyre gyakrabban merültünk el a vízben mert kezdett nagyon meleg lenni.Az egyik ilyen mártózás után úgy döntöttem én meghúzom magam az egyik fa alatt.Már majdnem elbóbiskoltam mikor a párom megérkezett és leült velem szembe és elkezdtünk beszélgetni.Bontott egy sört nekem miután ittam egy nagyot kivette a kezemből és inni próbált belőle ő is de legnagyobb meglepetésemre nem sikerült így a jó kis söröm az álláról szép lassan fojt végig az egész testén.Közben az üveget a lábai közé rakta jó szorosan a fazonra borotvált puncijához.Le kell hűteni mert melege van mondta amitől nekem is nagyon melegem lett hirtelen.Kértem adja vissza mert megmelegszik.Ő eleget tett a kérésemnek de közben az üveg száját végighúzta a punciján.Ekkor már kényelmetlen volt hason feküdni így a hátamra fordultam.Ekkor hirtelen fölém lépett és teljes belátást engedett alulról. Az addig csak ébredező farkam pillanatok alatt kőkemény lett.Érzéklete ő is úgyhogy mellém térdelt és egyből a szájába vette.Próbáltam közelebb húzni hogy legalább a kezeimmel elérjem a punciját de mindig eltolta a kezem.Csak annyit mondott hogy most ő a főnök én csak élvezzem.Durcásan de elfogadtam tudtam hogy jó lesz.Egy kis nyelvjáték után felém térdelt és elkezdte simogatni magát úgy hogy néha hozzáért a kemény dákomhoz.Majd szépen a bejárathoz igazította és szép lassan belecsúszott,nagyon nedves volt már és lüktetett a puncija éreztem nagyon várta már hogy benne legyek.Szép lassan elkezdett mozogni közben formás melleit simogatta.Egyre gyorsult éreztem nem sokára el fogok élvezni,ezt ő is érezte és megkért szóljak időben mielőtt elmennék.Nem is kellett sok és már szóltam is hogy időt kérem mert így gyorsan végem lesz ő meg felemelkedett rólam és lecsusszant hogy ismét a szájába tudja venni férfiasságomat,nem kellett sok már éreztem is hogy feltör belőlem a sok pici én.Ekkor kicsit hátrahajolva két rántással kipréselte belőlem az összes nedvet majd szép lassan elkezdte felnyalogatni az utolsó cseppig.Mikor végzett feljebb csúszott egészen addig míg a nedves puncija a nyelvemhez nem ért majd hogy nyomatékosítani akarta mit is szeretne rám eresztette magát.Nem volt más hátra nyalni kezdtem mint amikor valaki az életéért küzd.Mikor már elég közel járt a csúcshoz benyúlt magának és olyat élvezett hogy csak úgy fröcskölt belőle a nedv.
Idén nyáron mi is új vizekre eveztünk.Új helyet néztem ki a déli szomszédunknál,ahol a part mellet nagyon sok pici sziget van és mindegyik lakatlan.A házigazda felajánlotta,hogy vihetjük a csónakját így elkezdtük felfedezni őket.Az első nem volt nagy szám de azért jó volt.lekerült mindkettőnkről a ruha és úgy napoztunk és fürödtünk egész nap.Nem is történt semmi extra egy kis simogatáson kívül.Naptejezés közben azért sikerült a páromat egy orgazmusig kenegetni persze közben ő is rárántott a farkamra.Másnap már egy nagyobbacska szigetre mentünk.A párom elment körbenézni én vártam de csak nem jött.Gondoltam elmegyek utána,így is tettem meg is találtam egy bokor mögött guggolt.Először azt hittem dolgát végzi de furcsa volt hogy az egyik keze a lábai között volt.Közelebb érve vettem észre a parton egy párt akiket nézett. A pár hölgy tagja épp lovagolta a srácot és közben simogatta hatalmas melleit.Odaérve páromhoz nem is kellett sok,elkezdtem simogatni ő pedig az addigra kőkeményre merevedő farkamhoz hajolt és már a szájába is vette.Olyan erővel kezdte szívni hogy nem kellett sok és már durrantam is mint egy lufi.Hirtelen és óriásit élveztem.Miután magamhoz tértem én is kezelésbe vettem a punciját ami akkor már úgy tocsogott a nedvtől hogy simán becsusszant két ujjam majd a harmadik is.Na ettől már ő is kész lett.Akkorát élvezett hogy jó pár másodpercig csak remegett az egész teste és csak kapkodott a levegő után.Mikor már magunkhoz tértünk halkan visszatértünk a mi partszakaszunkra és lehűtöttük magunkat a tengerbe.
Az előző barátnőmmel mi is átéltük ezt. Sokat dolgoztam hajtottam a pénzt,elég kevés időt tudtunk együtt lenni mert voltak terveink. Amikor viszont együtt voltunk nagyokat keféltünk. Ez egy darabig jól is ment egész addig amíg nem kezdtem sejteni hogy valaki besegít.Ez teljesen felizgatott és alig vártam hogy kiderüljön ki volt az.Egyik hajnalba mentem haza a melóból és a párom telefonja kint maradt az asztalon.Volt rajta egy üzenet gondoltam megnézem hátha fontos.Az egyik ismerősünk írt neki hogy csodálatos volt és mielőbb ismétlést szeretne.Hú de izgi gondoltam és elmentem zuhanyozni.Pár perc múlva megjelent a párom és elkezdtünk beszélgetni majd bejött mellém a zuhany alá.Elkezdett mosdatni aminek rövid időn belül meg is lett az eredménye.Olyan kemény lettem hogy majd szét durrantam.Végig csókolta az egész testem majd szájába vette a férfiasságom és pár perc alatt kivégzett ott a zuhany alatt.Én is jó alaposan megmosdattam és jól fel is izgattam de nem engedtem a csúcsra érni.Közöltem vele menjen a szobába és keressen valami szexi fehérneműt.Közben a telefonjáról küldetem egy üzenet a pasinak hogy fél óra múlva várja.Bementem a szobába várt is szexin felöltözve .Ledöntöttem az ágyra és elkezdtem vadul simogatni.Kefélj meg keményen hangzott a felszólítás.Előkaptam a bilincset az éjjeli szekrényből oda bilincseltem az ágykerethez és keményen dugni kezdtem.Gyorsan el is élvezet de én nem lassítottam csak dugtam tovább.Lassan én is a csúcs közelébe értem így kivettem a farkam a feje mellé térdeltem és az arcára vertem neki.Majd felöltöztem és közöltem vele hogy a bilincs kulcsa a konyhában lesz engem ne keressen többet holnap elviszem a cuccaimat.Meg hogy jön a pasija jó szórakozást nekik.El tudom képzelni milyen érzés lehetett a pasijának gecis pofával látni.Lehet bejött neki ezt nem tudom.Egyikkel sem beszéltem azóta.
Ribancos öltözködés? Az mit jelent? Ha egy nő ízlésesen és a neki jól álló ruhát veszi fel legyen az miniszoknya kivágott blúz akkor az ribancos? Ez megítélés kérdése. Nálam két kategória van. Az egyik a jól öltözött teljesen mindegy hogy mini szoknya combfix testre simuló szoknya. A másik az igénytelen(ruhán át tetsző fehérnemű feszülős ruha derékban vállas hölgyeken). Megítélés kérdése. De öltözködés szempontjából nem szerencsés valakit leribancozni. Ez az én véleményem ja és a páromé is. Ő is van hogy úgy öltözik fel hogy áll a farkam amikor ránézek de ez nem jelenti azt hogy ribanc.
Mi is ha tehetjük meztelenül vagyunk itthon.Nagyon szeretem nézni a párom ahogy tesz-vesz otthon.Persze elég gyakran félbe szakítom a házimunkát mert felizgat a látvány és nem bírok magammal.Volt hogy jött a futár csengettet és csak magára kapott egy pólót úgy nyitott ajtót.Ezzel nem is lett volna probléma ha a pénztárcája nem a cipős szekrény mellet lett volna.Hátat fordított és behajolt a futár előtt.Szegény először elkapta a tekintetét onnan de vissza is fordult és rábambult a párom hátsójára.Na ezután két értelmes mondatot nem tudod mondani. vigyor2
Először csak beszéljetek róla.Én is sokat beszéltem róla vele,majd jöttek a játékszerek.Kisebb vibrátor majd eggyel nagyobb.Először csak előjátékként a punciba majd szép lassan a popót is izgattam vele miközben hátulról dugtam.Egyre bátrabb lett és egyre jobban élvezte.A farkam a punciba kis vibrátor a popóba,majd az egyre nagyobbak.Ekkor elérkezettnek láttam az időt és rákérdeztem mi lenne ha két igazival játszana.Belement de mindent előre megbeszéltünk.Mit szeretne,hogyan szeretne és így tovább.Kerestünk egy neki szimpatikus srácot.El is jött és beszélgettünk pár pohár bor után elment zuhanyozni.Én közben elmondtam a szabályokat a srácnak és beküldtem utána. Kis idő múlva én is csatlakoztam ép kezdett forrósodni a hangulat.Gyors zuhanyt vettem és közöltem hogy az ágyon kényelmesebb lenne.Bementünk a szobába az asszony lefeküdt középre és két oldalról elkezdtük simogatni.Kis idő múlva négykézlábra helyezkedett úgy hogy engem szájjal kényeztettet a srácnak felkínálva a hátsó felét.Ekkor a srác odahajolt és elkezdte nyalni amit nagyon élvezett mert egyre mélyebbre nyelte a farkam. Majd a srác egy határozott mozdulattal karóba húzta ami hatására óriásit élvezett.Majd beleült a farkamba rám simult és szép lassan mozogni kezdett. Amikor már lecsengett az orgazmus utolsó hulláma is egy kis síkosított nyomott a kezére és lekezdte simogatni magát.A srác vette a lapot és lekezdte simogatni majd ujjazni a popóját.Ekkor intett neki a nejem hogy jöhet ha akar várja már.Szép lassan bedugta a farkát nejem popójába én meg mozdulatlanul néztem a párom arcát tövig a punijába a farkammal.Lassan lekezdet mozogni majd egyre gyorsabban míg hirtelen el nem élvezett.A párom is élvezte nagyon igaz párszor a fájdalom apró jelei megjelentek az arcán de soha nem volt még olyan nedves mint akkor.A srác hátralépett a párom is felemelkedett és egy hirtelen mozdulattal a farkamat átrakta a popójába.Hátradőlt és úgy kezdet lovagolni rajtam.Mivel szabad volt az út a puncijához a srác lekezdte simogatni majd egy ujj kettő három.Egyre gyorsult a tempó nem is bírtam sokáig egy nagyot élveztem a popójába.Pár másodperc múlva elkezdett remegni Elrántotta a srác kezét és spriccelt egy nagyot.Eddig csak filmeken láttam ilyet de nagyon jó volt megélni.
Azóta is volt pár alkalom amikor ketten kényeztettük de saját bevallása szerint jobb csak kettesben.De ha előjön belőle a kisördög szól hogy jó lenne "leamortizálni" egy kicsit.
Szia!Milyen kapcsolatot szeretnél építeni?Ismerkedni szeretnél akkor a medencékben vagy a pezsgőfürdőben próbálkozz szerintem.A szauna nem a legideálisabb hely hozzá.Én sem értékelem ha bent a szaunában próbál valaki kapcsolatot létesíteni még ha csak beszélgetés formájában is.Egyre több az olyan ember aki azt hiszi magáról hogy ő valaki meg hogy mindent szabad.Bejön azt se mondja hogy cső paraszt,belemerít a dézsába leönti a kályhát, felül a legfelső padra majd 5 perc és távozik.Ennél már csak az a durvább ha ketten vannak és beszélgetnek.Úgyhogy szerintem kint próbálkozz.A szaunába mindenki izzadni megy és a többség egyedül a forró levegőtől akar smile
És a történet vége hogy még megittunk pár pohár pezsgőt még kétszer élveztem el.Egyszer a páromba egyszer meg a barátnőjébe.Felejthetetlen élmény volt mindhármunknak.Nem gondoltam volna előtte hogy benne lenne ilyen játékokba.Kellemes csalódás volt.Utána én is megleptem egy két dologgal majd leírom azt is.
Újabb pohár pezsgő után én következtem a barátnőjével.Egy nagyot csókolóztunk a párom meg közben megmarkolta a szerszámomat.Mivel meg volt elégedve keménységével közölte ideje bemenni a házba.Irány a fürdőszoba tusolás és megjelent a két hölgy is.Csak álltak és néztek közben egymást simogatták.Mikor én végeztem átadtam a helyemet nekik és most én néztem őket álló farokkal.Kis idő múlva bementünk a hálóba belelöktek a fotelba és halk zene mellett elkezdtek erotikus táncot lejteni. Ekkor már nem nagyon bírtam magammal és egy pillanat alatt elkaptam a párom magamra rántottam és hevesen csókolózni kezdtünk.A barátnője se volt rest odatérdelt kiszabadította a farkam és elkezdte szopni közben néha belenyalt kedvesem hátsó felébe.Felemeltem párom szép óvatosan az ágyra helyeztem felhúztam a lábait hogy odaférjek akkor már tocsogó puncijához.és elkezdtem nyalni.A farkam a vendég szájában egyre jobban kezdet lüktetni így hirtelen kiszabadítva páromba döftem aki abban a pillanatban hatalmasat élvezett.Barátnője melléfeküdt és széttette lábait és várta ő is hogy döfjem már le.De neki is megjárt egy kis nyalás így még várni kellett egy kicsit.Szemtelen volt mert néha megemelte a hátsóját hogy véletlenül a kijáratba is nyaljak bele ekkor sokkal mélyebb sóhajok jöttek ki a száján.Éreztem már kellően fel van tüzelve így belöktem neki is és pár perc múlva sikítva élvezett el.Én se sokáig bírtam már így szóltam hogy én jövök.Mindketten odahajoltak és felváltva szopni kezdtek.A párom szájába élveztem aki utána lesmárolta a barátnőjét megosztva vele isteni nedűmet.Elnyúltunk az ágyon és beszélgetni
Odajöttek hozzám és nejem ahogy illik bemutatta barátnőjét.Egy szőke fullos hölgy volt óriás nagy és formás mellekkel kisportolt testalkattal.Meg is hozta a nem várt eredményt mert mire feltápászkodtam hogy két puszival köszöntsem új ismerősömet a fürdőgatyámon már látni lehetett hogy tetszik a látvány.Kimásztam és megkérdeztem kérnek inni valamit, pezsgőt jött a határozott válasz én meg mint egy lelkes pincér már siettem is az italért.Visszaérve nagy meglepetésemre már mindketten a jakuzziban ülve beszélgettek így én is gyorsan bevettetem magam és ott töltöttem az isteni nedűt.Koccintsunk mondtam és felegyenesedve emeltem poharam.Felemelkedtek mindketten és akkor jöttem rá hogy a habok alatt nem vettem észre hogy egyikőjükön sincs bikini felső.Az amúgy is ágaskodó férfiasságom kezdet nagyon kényelmetlen lenni de csak ültem és kortyolgattam a pezsgőt.Nejem gondolta egy is kis zenével dobja fel a beszélgetést és feltérdelve nyúlt is ki a telefonjáért és kihajolva fent akadtak a szemeim mert bugyi se volt rajta.Akkor már nagyon forró volt a helyzet így meg is jegyeztem hogy nem fair amit művel velem.Ő erre csak annyit válaszolt az nem fair hogy rajtam van ruha rajtuk meg nincs.És valóban mindketten meztelenek voltak mert barátnője kinyújtózott és a vízfelszínre érve mutatta meg tökéletesen formás idomait.Nem volt más választásom én is gyorsan megszabadultam a gatyámtól.Ekkor párom odahajolt és fülembe súgva kérdezte hogy Meddig akarsz még mozizni?Erre már válaszolni se tudtam mert nyelve már a számban volt és hevesen csókolózni kezdtünk.És akkor jött a meglepi mert nejem két kézzel a hajamat túrta de valaki meg rámarkolt az álló farkamra.És akkor eset le nem is ketten vagyunk.Párom visszaült a barátnője mellé és töltött még egy is pezsgőt hogy koccintsunk az előttünk álló estére.Majd odahajolt batárnőjéhez és hasonlóan hevesen mint az előbb őt is lesmárolta.
A párom meglepett egy hétvégi kirándulással.Egy csendes helyen vett ki egy hétvégi házat ami mindennel fel volt szerelve(szauna,jakuzzi és egy medence).Megérkeztünk átvettük a kulcsokat és már alig vártam hogy lelépjen a házigazda.Gondoltam gyorsan átöltözök és kipróbálok minden kényelmi szolgáltatást.Megjelent a párom hogy ő is átöltözzön.Én nem is sejtettem hogy a ruha alatt amiben jött egy szuper szexi fehérnemű lapul így egyből ágaskodással kezdtem élvezni a látványt.Persze ő is élvezte a dolgot mert látva az eredményt még rá is játszott egy kicsit.Amikor már nem bírtam tovább mögé léptem és az ágyra fektetve elkezdtem nyalni hátulról.Amikor már éreztem hogy egyre gyakrabban markolja az ágytakarót félrehúztam a bugyiját hogy jobban hozzáférjek nedves puncijához.Kis idő múlva felkiáltott azon basszam szét mert már nem bírja sokáig.Igaza volt mert betettem kőkemény farkamat és párat löktem rajta és már élvezett is a drága nem is akár mekkorát.Lelökött magáról és úgy bekapta a farkam mintha az élete múlna rajta.Hát én se bírtam sokáig és úgy telelőttem hogy alig bírta nyelni édes nedűmet.Pár perc pihenő után felöltöztem és lementem a jakuzziba lazulni.Ő is összeszedte magát és utánam jött.Ültünk ketten a jakuzziban mikor megcsörrent a telefonja, az egyik barátnője hívta aki nem messze lakott onnan hogy megkérdezze milyen a hely meg ha ráér beugorhatna hozzá egy kávéra.Menjél csak drága egy-két órát kibírok addig felkészülök az estére.El is ment én meg a jakuzziban múlattam az időt.Szomjas lettem bementem a házba és nagy meglepetésemre egy papírcetli és egy kis doboz várt ott.Ezt vedd be drága mert szükséged lesz rá! ez volt a papírra írva a kis doboz meg a nagyon jól ismert kék bogyót rejtette.Én szót fogadtam és lenyeltem és már mentem is vissza a jakuzziba.Nem sokkal később megérkezett a párom de nem egyedül.Jött vele a barátnője akit eddig nem is ismertem.De ez már egy másik történet.
Én az egyik ismerősöm húgát ismertem fel.Az akkori párjával voltak fent.Egy házibuli alkalmával beszélgettem vele akkor már szingli volt és én is.Pár pohár után célozgatni kezdtem rá,milyen jó képeket lehetne csinálni róla meg jó a tetkója.Először elpirult mert csak páran láthatták a tetkóját olyan helyen van.De aztán mivel rájött hol ismertem fel teljesen bevadult.Hívjak taxit és kísérjem haza.A taxiban már a hátsó ülésen nem bírt magával.Életem legforróbb éjszakája volt.És tényleg nagyon szép tetkója volt.
Horvátországban nyaraltunk és ott kukkoltam én is igaz teljesen véletlen sikerült de irtó jó volt.Az egyik strandon fürödtünk nagyon meleg volt és a fák árnyékában kerestem menedéket a sziklák között.Jöttek mentek az emberek míg jött egy fiatal pár de ők nem a lejáratott használták hanem kicsit előbb letértek az útról.Hú hát ők hova mehetnek amikor arra csak sziklák vannak és nehéz megközelíteni a partot.Vártam egy kicsit és gondoltam megnézem.Nagy meglepetésemre egy szépen kitaposott ösvény volt ami megkerülte a nagy sziklát és a túlsó felén egy kis öböl apró kavicsos parttal de olyan kicsi volt hogy 5 embernél több nem is tudott volna ott napozni.
A pár épp akkor jött ki a vízből és a leterített plédre feküdtek.Pár perc múlva a nő előkereste a napolajat és szólt a párjának kenje már be.Ekkor a pasi kikötötte a bikini alsó és felső részét és elkezdte kenni a hölgy hátát majd a lábait.A lábakat belül is kente egyre jobban felfelé haladva míg el nem ért a popóhoz.Arra is rálocsolt egy adag olajat de úgy hogy középen csordogált lefelé.Rutinos volt tudta mit akar én is így szoktam a nejemnek és ettől mindig megvadul.A hölgy is egyre jobban kezdte markolni a plédet mert kezdet felizgulni.Felemelte a popsiját felkínálva a párjának aki nem is volt rest odahajolt és elkezdte nyalni.Pár perc múlva amikor látványosan szűk lett a nadrágja mögé térdelt és szép finoman becsúsztatta kemény amúgy nem kicsi farkát.Majd elkezdte ütemesen kefélni párját aki nem sokáig bírta mert akkorát élvezett hogy még a plédet is maga alá gyűrte.De nem sokat pihent mert szájába vette a férfiasságot és elkezdte iszonyos gyorsasággal szopni miközben az egyik kezével magát simogatta.Párja sem bírta sokáig és már élvezett is a hölgy szájába.Természetesen egy csepp sem ment kárba az egészet lenyelte és még a maradékot is lenyalogatta.Majd mindketten eldőltek a kavicson.Hú de szerencsés pasi gondoltam magamban és szép halkan elosontam ne zavarjam meg őket.Gyorsan én is vízbe menekültem hogy egy kicsit lehűtsem magam mert szemmel látható eredménye volt az akciónak amit előtte láttam.Másnap már ott kezdtük a fürdést a párommal mi is de ez egy másik történet lesz.
Az egyik fürdőben történt. A párommal voltunk hosszú hétvégén pihenni. Elmentem szaunázni ő nem jött velem maradt a medence mellett.Beszélgetésbe elegyedett egy fiatalabb sráccal és csapta a szelet a srác rendesen. Visszaérve pillanatok alatt eltűnt.Rákérdeztem a páromnál miért lépet le,de ő sem tudta. A medence másik végéről bámulta a páromat.Mondtam is a páromnak nagyon bejön a srácnak mi lenne ha kezdeményezne.Ő egy huncut mosollyal elvonult a szobába felvette a kedvenc bikinijét és már jött is vissza.Hát nem sokat bízott a véletlenre mert amikor levette a köntöst sok férfi tekintette megakadt rajta.Én gondoltam magára hagyom és elmentem úszni de előtte közöltem vele bármi történik vegye fel nekem a telefonjával.A srác meg is jelent pár perc múlva és ott fojtatta ahol abbahagyta.A nejem rákérdezett hogy csak dumálni jött vagy dugni is akar.Jó lenne dugni jött a válasz mire bemondta a nejem a szobaszámot és 5 perc múlva várja.A felvételek alapján a srác megjelent zavarba volt nem is kicsit de a párom mondta hogy nem sok idő van úgyhogy térjenek a tárgyra.A srác elkezdte csókolgatni a melleit közben benyúlt a bugyijába és lassan elkezdte ujjazni,a páromnak se kellett több benyúlt a gatyába simogatta a farkát majd lehúzta és elkezdte verni.És akkor jött a meglepetés a srác 1 perc alatt elélvezett és már lankadt is le.Elvörösödött felrántotta a gatyáját és sietve távozott.Én meg kaptam az üzenetet azonnal menjek fel.A párom az ágyon fekve simogatta magát és csak mosolygott mikor beléptem.Megnéztem a felvételt és jót röhögtem majd gondoltam befejezzem amit a gyorstüzelő barátunk elkezdett.Ő pont olyan volt akinek nagy a szája de teljesítmény nincs mögötte.Gondolom lent a haveroknak ment hogy mekkorát kefélt és hogy helybenhagyta a párom.Lelke rajta.
Ez így van sajnos. Addig van nagy szájuk amíg rajtuk van a gatya. Többször megtapasztaltam én is, megy a duma de amikor a párom mondja hogy na akkor menjünk akkor sietni kell ide-meg oda.Kevés olyan van aki nem lép le.
Igen.A barátnőm és a többiek elmentek dolgozni váltani a többieket.Én gondoltam lezuhanyzok és elmegyek sétálni.De zuhanyzás közben azt vettem észre,hogy figyel valaki.Úgy tettem mint aki nem vette észre,amikor végeztem hallottam becsukódni a tanárok szobájának ajtaját.Lementem elszívtam egy cigit de nem tudtam a kíváncsiságomnak ellenállni és felmentem a szobához és belestem.A tanárnő félrehúzott bugyival simogatta magát az ágyon.Bemerészkedtem és néztem hogyan csinálja.Amikor észrevett megijedt és zavarba volt.Mondtam,hogy nagyon szívesen segítek neki csak szóljon nyugodtan és el akartam menni de visszatartott.Lefeküdt az ágyra felhúzta a bugyiját és elkezdte simogatni magát.Én odamentem hozzá levettem a felsőjét és elkezdtem a cicijeit nyalogatni,szívni finoman harapdálni,mikor már teljesen felizgult lecsúsztam a frissen borotvált puncijához és elkezdtem körbe-körbe nyalni míg el nem értem a csiklójához.Szívtam nyaltam le föl míg hirtelen az egész teste megremegett és a kéj hangjai jöttek ki a szájából.Egy kicsit még simogattam majd úgy gondoltam ideje távozni.Ő csak pihegett és mosolyogva mondta folyt.köv.
Elballagott diákként egy volt tanárnőmmel.Felügyelő volt a nyári gyakorlaton és amikor meglátogattam a barátnőmet volt egy rövid óránk.
Hátradőlve fölém térdel úgy nyalom a csiklóját,a csúcshoz közeledve gyorsan beleül és a méretes vibrátorát a popójába rakja tövig úgy mozog egyre gyorsabban.Ha bekapom a mellbimbóját már spriccel is és közben hangosan síkit meg rángatózik mint akin átmegy a 220 V.
Én a szomszédasszonyom előtt buktam le pár évvel ezelőtt.A nejemmel majdnem mindig felvesszük az akciókat és azokat néztem vissza.Nem vettem észre hogy jön és az ablakból Ő is nézte egy darabig az előző esti jelenetet,majd hogy ne zavarjon meg nagyon becsengetett.Én győztem magam takargatni de nem sikerült le sem vette a szemét a szerszámomról,majd zavarában elköszönt és elment,de pár perc múlva csörgött telefonon hogy lépjek át segíteni befejezni neki mert úgy izgalmasabb.De ez már egy más történet.
Egy másik csónakból jött a taps.Nagyon sokszor bele lehet futni önfeledten vakációzó párokba,csak el kell hagyni a konzerves dobozt.A csehek előszeretettel halmozzák az élvezetet.
Horvátországi nyaraláson csónakázás közben furcsán mozgó párra lettünk figyelmesek a párommal.Kicsit közelebb menve láttuk,hogy épp akcióznak.Leállítottuk a csónakot és megmártóztunk a vízben,ekkor még kis kifli nagy kifli pózban csinálták,majd a hölgy nyeregbe pattanva fojtatta tovább.Ekkor már a párom fantáziája is beindult,először csak hozzám simult a vízben majd simogatni kezdet.Felizgultam rendesen meg ő is.Bemászás a csónakba gondoltam keresünk mi is egy csendes helyet de nem bírta ki és egyből rácuppant a farkamra,miközben egyre erősebben dörzsölte a barlang bejáratát.Majd Ő is nyeregbe pattant és pillanatok alatt Ő is és is a mennyekbe repültünk.Észre se vettük a közben mellettünk leparkolt másik csónakot ahol nagy tapssal díjazták rögtönzött műsorunkat.
wave
Én élőben is megnéznélek! vigyor2 finom
vigyor2
vigyor5
circling finom worship
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 111 hozzászólás, Listázva: 1-50

jupi77

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2009. július 26.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!