/ 6 oldal
Hozzászólások
Eszméletlen....................
(Én vagyok a hülye, hogy végig néztem.... Régen indultam be képeket nézegetve, na, de most.............)
Eszméletlen............!!!!!!!!
"eléggé impotensnek tűnik a pali..."
És még az aktívan közreműködő asszonyt is elfelejtette utána betakarni...
"Tökéletes képek, a tökéletes NŐről!"
Szerintem a hölgy egy kicsit alacsony, de kit érdekel...?! Rá van írva, hogy élvezi amikor fotóztok (azt is)!
Minden elismerésem!!
P R O F I!!
"Végre egy csaj, aki nem nőt akar nyalni... " Pedig homokos (egyik-másik képen) :)))))
De vicc nélkül. nem rossz a "téma", és a fotók sem. Ami nem tetszik, az a kitakarás mikéntje. A 9. képen, mintha a hölgy elvesztette volna a fejét - szó szerint. Bocs, de szerintem ez illúzióromboló!
Többet nem nézem meg a sorozataid... Nincs kedvem bőgni. :o)
Öööööööööö... és ki kicsoda? A piercing-es - gondolom - nem a Zsolt. idáig ok.
"szegény hölgy alakmentes"
Milyeeen?
Írnak itt a népek minden félét... Lehet ezt szavakkal kifejezni? Képtelenség! Ezeket a képeket nézni kell! Gyönyörködni az egészben. Amelyek pedig még nem készültek el, hát meg kell csinálni. A modellre pedig vigyázni, óvni, becézni, dédelgetni, szeretni, imádni, ... kielégíteni! :)
amatőr? profi? hol a határvonal? ez a sor NAGYON JÓ! mondjuk egy ilyen hölgyről/hölggyel nem nehéz fantasztikus képeket készíteni. kell egy kis tehetség, ráérzés, látásmód, szív, lélek és talán technika. :)
Gratulálok!
Volt egszer egy ilyen "macskám"... Meg akartam halni érte!!!
A képek alapján; nagyon ott van! Dögös!
Amit hiányolok, az az egész alakos kép (nem muszály az arcot vállalni, el is lehet fordulni). De az összkép megalkotásához nem ártana egy szumma kép sem. 5*
Az ugye egy pozitív hozzászólás, hogy miközben néztem, merevedésem volt?! :o)) Szép sor, jó sor!!
Elárulod, hol lehet olyan "bugyit" venni?
a pikniketek csodás - így képeken keresztül is.
mint egy nyúl.. :)
Engem még mindig az a csíkos zokni borzaszt el.... Bocs, de adok a részletekre.
Az, hogy a lábát nem veszi le a lány a cipőjéről, no meg a zokni, valahogy azt az érzést kelti bennem, hogy mintha nem teljes szívből csinálná, amit csinál... de hát ez az én gondolatom, érzésem.
Te Roger! És mit is játszottatok?
A nagyobb képekben néztem a sorozatot és megijedtem a 16-os képnél. :) Mivel nincs beforgatva, azt hittem a plafonig ogrott a hölgy. A fizikumából simán kinézem; nem rossz!
Az első képről pedig csak annyit: ilyen van? Tényleg? Gyönyörű!!!
Kissé túlzásnak tartom, de a maga nemében - pesze a megfelelő körben - biztosan bejön a dolog...
Hát, hajrá.
jók vagytok!
HellRider
Ugyan, hagyd el... Minősíti a fickót is a képeit is, meg persze mindenét.
Bocs. Egyszerűen csak az jutott az eszembe, hogy ezt a kívánatos nőt is más pasi dugja, nem pedig én... :o)
Hmmm.... gusztaaaa! :)
Sokat gondolkodtam mit is írhatnék, de egyszerűen nem találok szavakat, max. a szavazást tudom lefordítani: "Hát, igen! Valami megmozdult lent!"
Te jóságos Isten! Ugye csak hasonlóság... A 3. képen egy igen közeli hölgy ismerősöm véltem felfedezni...
Benji79, róla akad még kép azon az állítólagos DVD-n? Ugye nem?
Kár, hogy cicis kép nem készült most, kíváncsi lennék, a hegek milyen állapotban vannak.
Kedves kuklukszklán! A műtét előttről nincs képed?
Még szerepncse, hogy éppen nálad volt a fényképezőgéped azon a bulin :)
Guszta egy sorozat! Nagyon tetszik! Mit tagadjam, "valami megmozdult lent" :)
Én inkább pomodoro-val értek egyet: mutassatok többet. Egyébként borzasztó jól néztek ki a képeken! Hajrá!
Érdekes képek... Ha nem tudnám, hogy a GG-n vagyok, azt hinném, valami hot-dog cég reklám oldala jött fel a tiltás ellenére...
Ettől eltekintve, korrekt az egész.
:)))))))
Nagyoon tetszik; a technika ötletes!Gratulálok!
Türelem, dolgunk van! wave circling
Sajnos tapasztalati úton ismerem az Omnibusz hotelt az Üllői úton.
Nem a hellyel van baj, hanem az emlékekkel... shakehead A Hotelt bátran merem ajánlani:
http://www.bkvtours.hu/index.php?oldal1=2&oldal2=28
Szabad megkédezni, hogy mi az az innya? confused smile
Ok, akkor az első feltevésem jött be; olvasod amit írok. worship wink eljen
Mellesleg a ":-P" jel, tudtommal egy nyelvnyújtogató smile-t jelent. Tévednék? confused wink
És akkor az egyfajta szabadság a házasságban: nem tudom mire is gondolsz pontosan, de én megjártam a hadak útját és tapasztaltam egy és mást.
A feleségemmel oly mértékben semmivé vált az együtt élésünk, hogy a saját szellemi és testi épségem megkímélése érdekében úgy döntöttem (döntöttünk), hogy elválunk. fél évet külön is töltöttem a családomtól, de sajnos egy olyan nővel próbáltam új életet kezdeni, aki egyrést a 3 gyermekemen is túltett gyermeteg gondolkodásban, ,ásrészt képtelen volt elhinni nekem bármit is. Mindegy, nem ez a lényeg. Szóval erre az elhatásorzásra 3-4 évi "győzködés után került sor. Ha téged az alábbiakkal győzködnélek mit szólnál?
- te otthon vagy a gyerekekkel, én dolgozom, viszem haza a pént. Veszem a kaját, a ruhát (és itt most csak az övéiről legyen szó). A kaja megrohad, megpenészedik a hűtőben, a ruhák bekerülnek egy dobozba.
- Nincs se romantika, se erotika, se intimitás, se semmi. Külön fürdés, egymáshoz alig szólás, stb... Sex is csak akkor, amikor én már nem bírom. Ő egyáltalán nem közeledett, én meg óvatosan tettem mindezt. Mert hiáába van jó alakja 3 gyerek után is, mint nő, majdnem nulla.
Én, férfi létemre szőrtelenítem magam ágyékon, hónaljban. Ő viszont? Ha kértem, hogy törődjön magával, az volt a kérdés, hogy "miért?"
Na, azóta változott egy kissé a helyzet, de nagyon elfáradtam már - szellemileg.
Tudom, hogy gátlásai vannak, de helyette nem győzhetem le azokat!! shakehead
Úgy tűnik, hogy mindig angyalka után szólalok meg, és mindig egyet kell, hogy értsek vele.. lookaround Ami nem baj, sőt! vigyor2
Igaz, a lecsúszás ngyakrabban előfordul, de a rutintalan "versenyző" is észre veszi, éppen azért ,ert mást érez mint amit előtte, ill. a rutinos is észre veszi, mert rutinos.
A lecsúszás, vagy egyéb balhé figyelését pedig ne úgy csináld (csináljátok - hiszen a lány is figyelheti), hogy arra egy külön process fusson az agyadban, hanem az legyen része az együttlétnek.
Ehhez persze félre kéne tenni azt a gondolatot is, amit az előbb írtál; "kifejezetten mókásnak találom". Szerintem se ne legyen mókás, se ne legyen túl komoly, vagy szent, meg ilyenek. Egy szükséges plusz legyen.
Aztán ott van a mit hogyan... Figyelj! A legjobb, ha nem görcsölsz azon, hogy ki mit ír - felejtsd el azt is amit én írtam - ejnye1 szerezz SAJÁT tapasztalatot! Bátran! És ügyesen!
Persze ez ügyben az lenne a legjobb, ha egy tapasztalt csaj lenne a párod...
wink smile Egyem a lelked! De jól informált vagy! wave circling crazya wink heureka eljen
Vagy olvasol (mármint engem a topic-okban), vagy ismersz... heureka
Igen feleségem van. De 3 gyerekünk van már! wow1 wave
Na, és akkor innen kezdve elkezdhetnék mesélne neked az én ISZONYATOSAN nagy problémáimról...
Azoknak az a lényegük, hogy a dimenziók hiába nyílnak meg, ha CSAK előttem nyiladoznak a feleségem előtt nem, vagy csak alig.
Mint pl. a testre élvezés.
Úgyhogy hiába nyújtogatod a nyelved, nem minden csaj élvezi, max elviseli.
Jaaaj, ha belegondolok az összehasonlításom alapát képző volt barátnő sóhajának hangjaiba...
eljen
Az utóbbi gondolatokban egyet értek angyalkával, de ha rám hallgatsz, gumival fogod kezdeni.
Több okból is javaslom, saját tapasztalat alapján is.
Mindjárt itt vannak a különböző betegségek. Írtál volt a "már csak magammal merek szexelni" dolgoról. Ha csinálod - ami nem baj!! - előfordulhat, hogy utána nem tudsz éppen tisztálkodni, vagy előtte kezet mosni. A gumival a lányt, az esetleges fertőzéseidtől (amikről talán nem is tudsz (gomba))is véded.
Véded magad is.
Lelkileg is biztonságot ad. >>> nem szakad az olyan könnyen. vagy tudod mit? vegyél magadnak, otthon húzd fel és próbáld meg elszakítani. Ha sikerül, megismered milyen érzés az amikor már csak a tövén tekergődzik, mint egy péniszgyűrű. Ha nem sikerül... azt csinálsz amit akarsz..:)
Mi a megszakítást játszuk most. Azért írom, hogy most, mert mindig van valami aktuális heppem. Ez most éppan az, hogy nagyon bírom, amikor a testére "fröccsenek" és ott "csillogok", "folydogálok". finom
Lefekvés után, lámpa leó, szundikálás. Nem tudom, talán 1,5 - 2 órát szunyókálhattunk enyhén összebújva, amikor arra ébredtem, hogy kívánom azt a puha, meleg testecskét, amit fogok. Hajnal fél 1-ig "bírkóztunk"...
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz mf3 ,
- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján. crazya
Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!! finom
vigyor2 wave lookaround Köszii! Pápa nem vagyok, köztetek élek. Csak rengeteg embert ismerek, hála Istennek testközelből!! crazya És persze a sok tapasztalatot - néha - úgy érzem, meg kell osztanom másokkal is!
Egyszer az exem meghívott, hogy az aktuális pasija és én kényeztessük. Belementem, nem bántam meg. Akkor történt, hogy amikor ők egy hagyományos pozícióban voltak (alul a pasi, felül a nő), én hátulról közelítettem. Tulajdonképpen a popsija lett volna a cél, de lejjebb sikerült becsusszannom. A lány aranyosan csak annyit mondott, hogy "most ketten vagytok egy helyen, de John uzsgyi kifelé, mert rajtad nincs óvszer. Úgyhogy csak be és ki. Ennyi volt. :)
Szupar!!!
Az utolsó 5 kocka (a többi se kutya...!!!) meg- és beindító!!
Hmmm... lányok, asszonyok, fiúk, MINDENKI. Ha jól belegondoltok, olyanon vitáztok (ha lehet annak nevezni, mert talán nem is az), amelyen felesleges. Nem vagyunk egyformák. És akkor it el lehtne kezdeni a felsorolást, hogy milyen emberek vannak, ki mit szeret a szexben... nem véletlenül létezik annyi póz sem. Van amelyik kifejezetten ennek jó, van amelyik annak.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.
Kedves Tükecs!
Beleesel te is nagy hibába; általánosítasz. És nagyon durván, meg merném kockáztatni azt is, hogy egy kissé sértőn. felkialtas
Teljesen mindegy, hogy az ember melyik nemhez tartozik, világunk leegyszerűsödött és rohanó forgatagában hajlamosak vagyunk nem figyelni IGAZÁN másokra, egymásra. Csak várjuk a csodát, a megváltást másoktól. Ráadásul úgy, hogy azt hisszük, az csak onnan jöhet. És ha nem azt kapjuk amit várunk, csak bámulunk bambán, ill. vérmérséklettől függően, esetleg jól számon is kérjük a másikon, hogy nekünk miért nem felel meg ő.
Amennyiben az emberek rájönnek arra, hogy a testiség is leginkább a lélekből ered, hidd el; meg fog változni sok minden. Ha az ember mer önmagában hinni, bízni tud (és itt nem csak holmi látszat önbizalomról van szó - mert ha megfigyeled, a legtöbben színészkednek, megjátsszák magukat, élik a saját, egyéni drámájukat) sokkal több ideje és energiája marad másokra, a másikra figyelni.
Ehhez a ki mit, melyik nem mit érez kérdéshez sem kell egyéb, mint a másik rezdüléseinek, gondolatainak (azok sem mások mint számunkra talán felfoghatatlan elektromos impulzusok), szellemének, energiájának érzése. Képesség arra, hogy ÉREZZÜK a másikat. Nem csak a testét, a fizikai megnyilvánulásait (sex közben a hangját, a mozdulatait, stb..) hanem azt a szellemi, lelki összeolvadást, amit az együttlét jelent. Az empátia nemtől független.
Anikó!Kicsit csodálkozom azon amit írtál... Az írásaidból, a hozzászólásaidból nem az jött le, hogy ilyesmire "fájna a fogatok"...
shakehead Nagyon szomorú! mi történt? kerdes Olvastam eg ymásik topic-ban, hogy bunkóskodik. MIért hagyod? Vagy hogy csinálja, mit ír?
/ 6 oldal
/ oldal   Összesen: 290 hozzászólás, Listázva: 1-50

john james

john james Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2006. október 27.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!