tv, tv, tv...szuper program. es hol van meg szombat este:-/
tvztem...
nálunk hatalmas dugas akit érdekel privire irjon
Tegnap este? Valami okos marketinges kitalálta az este 8 utánni akciót a Kikában...Bnőmmel éjfélig boklásztunk... de azért sikerült nagyjából berendeznünk a lakását...
Ja hogy sexuálisan? Semmi...

Ja hogy sexuálisan? Semmi...
amitől macskajajos lehet az ember
Szabad megkédezni, hogy mi az az innya?

Nemfogjátok elhini nagyon sötét volt.És semit se láttam.
Lefekvés után, lámpa leó, szundikálás. Nem tudom, talán 1,5 - 2 órát szunyókálhattunk enyhén összebújva, amikor arra ébredtem, hogy kívánom azt a puha, meleg testecskét, amit fogok. Hajnal fél 1-ig "bírkóztunk"...
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz
,
- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.
Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!
Két problémám volt;
- éppen nincs nálunk melegvíz

- hamar lett reggel.
De az mindenképpen megérte, hogy most először ujjaztam meg a feleségem. A popsiján.

Ja, és mivel meg van neki, behatolás nem volt, csak kézi és száj munka. 2 nagy íp paírtörölközőt kért, hogy letöröljön magáról...
Brrrr... még leírni is finom!!!

Meg am, de azt mar delutan:-DHeh, leszallok a vonatrol es futas haza.Tudod egy honap utan ki kell hasznalni minden percet.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
És akkor megkapja a lyukad a dugóját?
(Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 08. 17. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tv, munka gepeles, alvas...de mar jon a szombat este:-P
sör, bor, sör, bor, ájulás!
csáó nálunk este 10után egy kis nyali fali kis ujjazás fenékbe punciba és hatalmas dugás
Nálunk 23-tól indult be az élet,egy állati menettel.Imádom a feleségem testét.Nemrég vettünk egy péniszgyűrűt,nagyon jó a kis játékszer,élvezzük mindketten.
Ha ez így megyen tovább Te már nem leszel olyan vad!Vagy épp az ellenkezője:)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 04. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
És kipróbáltad a vicc topikban olvastakat?Bevált?:))
(Ez egy válasz jjoe üzenetére (2006. 08. 04. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hannibal orf1-en,23:30tol
tv, olvasás, alvás....
már 1 hete
már 1 hete
fejfájás, fáradság, alvás - nem egy izgi program

Ez itten jól elfelejtődött.Pedig azt már én sem hiszem el hogy sehol semmi!Na nálunk azé vót valami:)!!