/ 2 oldal
Hozzászólások
Én pár srácnak kölcsönadtam a párom. Mindig jelen voltam kukkoltam videóztam őket. Egy esetben azonban úgy adtam kölcsön hogy nem voltam ott velük.
A kedvenceim amit saját magam videóztam a páromról és a barátunkról, egy kis házi amatőr szex. Van belőle jó pár.
Minden vita nélkül, tehát ha jól értem. Jóni azaz puncimasszázsban részesül a párom, egy masszőrtől, vagy tőlem. Eltelik egy óra, felszabul minden alól, energia csakra, rezgések. Már közeledik egy orgazmushos, de azt nem lehet, mert nem az a cél. Ezért a masszőr, vagy én, befejezem az egészet, és ott marad a párom a felszabult rezgéseivel, és egyebekkel. Szerintem ez nem jó. Lingam, azaz farokmasszázsban részesülök egy masszőz nőtől, vagy a páromtól. Eltelik a megfelelő idő, a masszírozott olajos farkam áll mint a cövek. Felszabadultam én is mindentől, csakra meg egyebek. De spricc az nem lehet mert nem a cél. Azaz otthagy a masszőz, vagy a párom álló farokkal, és kész. Szerintem ez sem jó.
Jött hozzánk egy srác, hogy kukkolásért minket videózna a mi cuccunkal. A kávézásnál a páromnak szimpi volt. Felvetettem neki hogy meglepetésként mi lenne ha én videóznám őket? A párom belementa srác ezt még nem is tudta. Ez is beszervezésnek számít?
Szakrális gyökércsakrák meg a felsőcsakrák. Milyen magasztos kifejezések ezek. Nem cél az orgazmus? Nem célja egy erotikus masszőrnek az orgazmus csak valami melléktermék ? Hát akkor mi a cél ?
Erotikus masszázs volt megbeszélve, ahhoz meg nem szükséges hogy a bugyi fent maradjon.
Az én páromon nem volt bugyi a masszázs alatt, úgyhogy az nedvesedett be, más igen.
beszállok nem szállok
azért talán érthető egy apró próbálkozás, ha mondjuk órákon keresztül fotóz videóz egy szexelő párt a harmadik fél
Nem rosszindulatból, de amikor a pár odaadja a profi fotósnak a kártyát, hogy erre kérjük az anyagot, nem mindenki tudja, hogy a profi gépek némelyike két kártyás, tehát a mentés miatt azonnal egy másik kártyára is menti az anyagot. Az akció végeztével a pár visszakapja a kártyáját, és nem is tudja, a másikon, a gépben minden rajta van ugyanúgy..
Profi vs amatőr fotó videó. Ahogy itt olvasgatok, a legtöbben jobban szereit az amatőr, esetleg csetlő botló videókat képeket. A műtermi, egy beállítás 3 perc, az talán kevésbé vonzó.

Kivéve ha portfólió vagy valami hasonló. A telefonnal történő videózást én se kedveltem, helyette ott volt a videókamera, fényképezőgép. Nem volt stáb, hárman voltunk, a párom volt a főszereplő a házibarátunkal. Semmi profi fény, és hasonlók, mégis alkalmanként jó kis házi videó készült. Arccal, így csak saját részre. De így is izgalmas volt.
Többen használják ezt a férj megalázása jelzőt.. Nos, nálunk egyetlen egyszer sem éreztem ezt, tehát az, hogy a barátunk azt mondta volna, hogy üljek a sarokba és csend legyen miközben meg dugja a páromat, na ilyen elképzelhetetlen lett volna.
Sőt, ellenkezőleg, jót beszélgettünk a sráccal, volt, mikor kefélés közben is !
Így kölcsönadni, kölcsönvenni azért túlzás szerintem. Kölcsönadni ha ott vagyok, kukkolom nézem, beszállok az azért más, szerintem legalább is.
Amatőr házi videók. Legfőképp amit én csináltam a páromról és arról a pár házibarátunkról.
Több hétre nem, még egy napra sem, de pár órára egyszer én is kölcsönadtam a párom az egyik barátunknak, úgy hogy nem voltam ott velük.
Van vagy 30 ilyen videó. Mind én készítettem 5 különböző srácról és a páromról.
Mennyi ha nem titok ?
Én megszámoltam 5 srác volt.
Ilyenkor merülhet fel a kérdés esetleg hogy a fotós videós a látványon kívül kaphat e valami pluszt, maszti, kézimunka esetleg ?
Nem biztos hogy kamu. Velünk is megtörtént régen hogy a balatoni portrérajzolók egyike előtt modellt állt a párom. Sőt a végén kèrte még a srác hogy pár fotót is hagy csináljon, akkor még nem votak csak filmes gépek.
Nem lenne jobb ott lenni, és végignézni az egészet ?
Nekünk 5 barátunk volt "ez ügyben". Volt egy kedvence anyának őt nagyon bírta. De nekem is szimpi volt a srác szinte haver.lett.
Idegenek kefélését még nem nézhettem végig de azt igen ahogy a páromat kefélik előttem.
Pár éve hidetett egy srác siófoki vitorlázást pároknak nudista fürdéssel napozással. Cserébe a kedves feleséggel szexelt volna a fedélzeten míg a férj úszkál egyet vagy akár be is száll.
Jó is az a természet lágy ölén. De bele lehet futni kukkolóba. Otthon a négy fal között anya kölcsönadva, na az meghittebb.
Nálunk 5 srácnak lett kölcsönadva a párom. Kinek egyszer kinek többször. Idegenek voltak, nehezen, de inkább sehogy nem tudtam volna elképzelni a sógorommal. De kinek mi az izgató, más és más.
Annyiban azért nem bántam, mert videóztak végig én meg másnap végig is néztem
Egy alkalom volt hogy nem voltam jelen az egyik barátunknál. Utána kicsit bántam hogy úgy adtam kölcsön hogy nem voltam ott. De viszont az összes többinél ott voltam nézőként kukkolóként.
Ami még talán "érdekes" volt a kölcsönadásoknál az, hogy a srácok egyike sem zavartatta magát azon, hogy 2 méterről nézem, videózom, ahogy anyát dugják.
Én egyszer adtam kölcsön az egyik barátunknak hogy kettesben legyenek a többinél mind ott voltam. Csináltak nekem erről egy jó hosszú videót.
Bonyolult a történet és mégsem lett belöle semmi ? Ennél egyszerűbben is alakulhat a dolog. Egy ismerkedés, egy kávézás,amit sokan nem szeretnek, az nem ront a dolgokon. Mert azért akkor mindeki szemtől szemben láthatja a másikat, leginkább a hölgytag. Neki a legfontosabb látni tudni, ki lesz majd esetleg aki kényeztetni fogja.
Láttam elég sokat. Egy két barátunk, meg egy masszőr kényeztette. Azért is láthattam mindet, merthogy én magam készítettem a videókat.
Az 5 fiúból 2 innen a gg ről jött.
A masszőrök egy (kis) része sem szexel a páciensel. Ó dehogynem. vigyor2
Fotós aktfotós modell fotós ? Szerintetek ?
A masszőr szakma is talán. Tudom, van ez a szöveg, hogy á, dehogy, meg nem erről szól. Persze nem is mindre gondoltam. De adott helyem, előre esetleg megbeszélve, nem biztos hogy hogy a masszázs végén vége is van az estének. Tudom, mert mi is voltunk ilyenben a párommal.
Bocsi modik, látom lesz dolgotok megint.
Ezer bocs de akinél mi voktunk masszőrnél ott a helyszínen neki sem volt masszázs ágya pedig több oklevél a falon stb. Mégis egy franciaágyon masszírozta a párom.
Azt hiszem ebbe a kategóriába tartozik, amikor a páromat elvittem egy masszőrhöz. Kapott egy másfél órás erotikus masszázst, majd miután szimpik voltak egymásnak az este folyamán, utána hogy úgy mondjam, a fizetés természetben történt.
Hívj egy masszőrt házhoz. Olyat aki a masszázs után más kényeztetésben is részesíti a párod.
Az mindenképpen meglepett hogy mikor megkérdeztem tőle maradna e kettesben nélkülem a barátunkkal rögtön igent mondott.
Ki mondta hogy vállalkozásban volt masszőr ? Hogy Te mit hiszel és mit nem, az a Te dolgod. Én, mi ott voltunk, láttam, ennyi nem több.
Érdekes ami írtál és enyhén életszerűtlen is.

A történet nem hogy életszerútlen, hanem teljesen igaz. Legfőképp mert mikor más néven voltam itt, akkor fényképek, és videók voltak feltöltve a masszázsról, és persze ami azután történt, természetesen arc nélkül.
Arról nem beszélve, hogy van itt egy pár, náluk ugyanaz a masszőr srác volt, hasonló masszázs ügyben, nekik fotóik is vannak, arcal, mert a srác belement ebbe.
Na most miután pár éve látogatott hozzánk a masszőr srác, erotikus masszázst kapott a párom azután pedig......
Elfogadom hogy nem hiszel nekem, nem baj. Nekem videóim, fotóim vannak mindenről.
30 e meg 50 e? Csak kapkodom a fejem. Megismerkedtünk itt egy masszőrrel. Pár üzenetváltás képcsere után elmentünk hozzá. Megbeszéltük előre hogy a párom kap egy erotikus vagy szexmasszázst ki hogy nevezi. Ha pedig ez alatt kialakul bővebb szimpátia más is történhet ha benne vagyunk. Ingyen, nem amatőr, punxcihoz csak így jutó srácról beszélek.
Nekem azt mondta a masszőr, aki a páromat masszirozta, hogy nála erotikus masszázs a teljes test masszírozása olajjal puncinak csak környéke, , szexmasszázs pedig ugyanez, de legtöbb időt a kezei a mell, mellbimbó, és persze a punci olajozása, ujjazással egyben.
Privátban tud valaki infót a haverokbulifanta masszőrről ? Olyanok akik voltak a kezei alatt ?
Kölcsönadtam. Ott maradtam. Mindent videóztam. Nekem bejött .
Régebben màs névvel voltam itt sok videóval de az megszűnt.
Már az ismerkedès kávézás után mondta hogy jó fej srácnak tűnik és akár nem csak kukkolhatna.
Az egyik sràc szintén kukkolni videózni érkezett. Nem is sejtette hogy a párommal már megbeszéltük hogy ha benne van akkor én leszek a kukkoló meg videós
Nálunk nem pizzafutár volt. Az egyik barátunk azt kérte, hogy mikor megérkezik és csenget , a párom nyisson neki ajtót, de csak egy szál bugyi legyen rajta semmi más.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 66 hozzászólás, Listázva: 1-50

kameraman1

Regisztrálás ideje: 2021. szeptember 10.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!