/ 1 oldal
Hozzászólások
Jók a meglátásaid, és hasonlóan gondolkodom én is. Szeretek barkácsolni, segíteni, és nekem is inkább játék lett volna, lenne ez az egész. Pontosan azért is adtam fel így, hogy nekem a meztelenkedés már elég (és tényleg!), mert egy szimpátia, vonzalom azért mindkét fél részéről kell, hogy kialakuljon. Ha mindkét fél részéről megvan, az nagy szerencse. De ha nem, így akkor sincsen gond, nekem megvolt a meztelenkedés, neki-nekik pedig a munka, szóval mindenki jól járt!
Egyébként iparos volnék, és kaptam én is az életben már ilyen ajánlatokat, még nem voltam készen rá, soha nem is éltem vele!
És egy jó hír is a végére, talán pont az előző bejegyzésemre egy pár jelentkezett... wave
Nagyon szeretek meztelenkedni. Alig várom már, hogy végre jó idő legyen, Berény a kedvencem.
Amikor pár éve feladtam az első ilyen hirdetésem, hogy párok, hölgy előtt meztelenül barkácsolnék, azt hittem tömegigény lesz rám. Nagyon sok mindenhez értek, túl vagyok pár lakás, ház felújításán, és nekem már tényleg az is elég lenne, ha csupán meztelenkedhetnék mások előtt. Ráadásul még a csapból is az folyik (ha csöpög, azt is megoldom! smile ), hogy nincs iparos az apróbb munkákra. Tényleg sportos srác vagyok, és a fotóim is a jelent tükrözik, teljesen frissek. Néha-néha rám írnak, mint pl most is egy hölgy. De valahogy sohasem jön össze a munka, a meztelenkedés, ez a számomra vágyott izgalmas játék.
Persze elfogadom, hogy még sincs szüksége rám, lehet ő maga kicserélte már a levélben írt zárat.
De árulja már el valaki, hogy ilyenkor miért nem ír soha egyetlen sort sem senki? Nem fér bele senki idejébe, hogy annyit leírjon, hogy bocsi, már tárgytalan?
Csak a teljesség kedvéért szóló srácok szoktak írni, mint pl most is egy szimpi srác, aki még azt is felajánlotta, hogy elront valamit a házban, csak legyen mit megjavítanom... wave
Budapesten pároknak segítenék otthoni apróbb munkákban, javításokban, akár csupán a meztelenkedésért is! Valóban sportos, barkácsolni is merő srác vagyok! smile
Szombat délután-este párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére, vagy akár a férjjel játszanék a feleség előtt! Privátban írjatok!
Vasárnap délután Budapesten biszex férfival játszanék a felesége előtt, vagy ha benne van akár vele együtt is!
Vékony, sportos, találkozni is merő férfi vagyok.
Budapesten biszex férfival játszanék a felesége előtt, vagy ha benne van akár vele együtt is!
Vékony, sportos, találkozni is merő férfi vagyok.
A hétvégén Budapesten csatlakoznék párokhoz szaunázni, ismerkedni! Illetve milyen naturista szauna világ van az Aqva World-ön kívül?
Mennyire szerettük anno, hogy a teli buszon egymáshoz érhettünk, húú, nagyon izgalmas volt! Ilyen videókat én is néztem, jellemzően japán mind, tényleg vágykeltő egy idegenhez érni, egy idegen érintése!
Meztelenkedésre csatlakoznék párokhoz! Akár segíthetek a házkörüli munkákban, apróbb barkácsolás, beszélgetés, a lényeg csupán az, hogy meztelen lehessek! Sportos, ápolt férfi vagyok!
Most pénteken én is megyek a Szauna69-be, csak többen is írták, hogy tervezték a múlt pénteken, eyszerűen érdekelt mi volt.
Nekünk Ráckeve tetszett. Maguk a szauna szeánszok is jók voltak,de a legjobb az éjszakai fürdőzésben az volt, hogy ilyenkor meztelenül használható teljes fürdő (kivéve a kinti medencét ha filmvetítés van) . Nagyon klasszul kellemes félhomály volt mindenhol, és igen, volt lehetőség az erotikára is. Nem mászkáltak sehol, nem ellenőríztek semmit, teljesen jó volt!
Ha esetleg volt valaki a Szauna69 pénteki vegyes napján légyszí írja meg mi a tapasztalata!
Végre sikerült elmennem a sokak által dicsért csütörtöki S4Y estre. Bár jól felkészítettetek, az elején szinte meg sem mertem mukkanni. Aztán persze belejöttem... Nekem minden képzeletet felülmúló volt! Életem egyik bakancslistás vágya teljesült, egy csodálatos leszbi párral töltöttem szinte az egész estét! Ha esetleg olvassátok mindent köszönök, és remélem még találkozunk!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat!
Kiváncsian várom a holnap estét! circling
Most csütörtökön megyek, élembe először én is. Egy talán fura kérdés, ilyen helyen nekem kell kezdeményezni, vagy ha esetleg kinéz, felfigyel rám egy pár vigyor2 , akkor vegyem a lapot, és próbáljak közelükbe férközni?
Iskolai szünetben-ünnepek alatt 7-ig van, a 6 óra igazából ugyan azért az árért érthetetlen. Karácsony után voltunk,10 óra után le is zárták, mert elfogytak a szekrények. Tömeg azonban mégsem volt, sokan, főleg a csehek csak letelepedtek, és kimentek a a nagy fürdő részre, szinte csak szaunázni jöttek vissza.
Bükfürdőn voltunk 28.-án, megismerkednénk a cicijén rózsa tetoválású nővel! A nagy szaunában a fél egyes felőntésen Maci neki tette nagyon aranyosan a szépet! Egyszer beszéltünk is a recepciónál, de szinte egész nap társasággal volt.
Sportos 50-es pár vagyunk, a vízben sötétedés után egy ideig mellettetek ültünk!
Ha magadra ismersz kérlek jelentkezz!
Abszolút csodaszép! worship
Pénteken nyitáskor a Glory Cafe-ba mentem. Hatalmas szerencsémre pont jött egy nagyon aranyos pár, így egy fülkés kaland összejött! Ha esetleg ezt olvassák, akkor kérhetnék a dupla fütyis fotókból egyet? wave
Legközelebb akkor csütörtökön megyek, pénteken a kora délutáni a SFY-ban több mint csendes volt, háromig konkrétan én voltam egyedül... Elmentem csavarogni, és hat órakor a Glory Cafe-ba mentem. Hatalmas szerencsémre pont jött egy nagyon aranyos pár, így azért egy fülkés kaland összejött! Ha esetleg ezt olvassák, akkor kérhetnék a dupla fütyis fotókból egyet? wave
Beszéltem a hivatalos telefonszámon valakivel a SFY-ból, mindent nagyon profin elmondott, többek között ezt is! Imádom a nőket, nagy vágyam, hogy többen kényeztessünk egy hölgyet! Persze ha csak simán eltöltök ott egy beszélgetéses szép délutánt már azzal is elégedett leszek...
A péntek délutánt a swinger for You-ban tölteném, valakinek esetleg van tapasztalata róla?
Ilyenkor érek rá,van ott forgalom? Esetleg megy innen valaki?
A múlt héten voltam, tényleg 7 óra után indult az élet. Nekem hamar el kellett jönnöm, de az első pár tényleg nagyon helyes mosolygós nővel igazi színfolt volt. Ahogyan megjelentek felpezsdült az élet, sajnáltam, hogy nem tudtam maradni.
Már az is érdekes, vajon (rendszeresen) melyik nő is akarja az extra hosszú szexet, hát még "ittasan". Csak úgy rámentem néhány profilra. Itt olyan férfiak bírják brutál hosszú ideig, akinél a profiljuk alapján 5 km lefutását még orvosi kísérettel is komoly kockázatnak érzem...
Budapesten párhoz csatlakoznék holnap, pénteken könnyed együttlétre. Meztelenül szívesen segíthetek ház körüli munkákban is, apróbb javításokban! Privát üzenetben írjatok!
Budapesten párhoz csatlakoznék holnap, pénteken könnyed együttlétre. Ismerkedés, beszélgetés, akár közös kirándulás, de segíthetek ház körüli munkákban is. Szeretek meztelenkedni mások előtt! Privát üzenetben írjatok!
Budapesten párhoz csatlakoznék pénteken (10.13) könnyed együttlétre. Ismerkedés, beszélgetés, akár közös kirándulás, de segíthetek ház körüli munkákban is. Privát üzenetben írjatok!
Budapesten leszek a héten pénteken (10.13), párokhoz csatlakoznék könnyed együttlétre. Ismerkedés, akár közös kirándulás, otthoni meztelenkedés, de segíthetek ház körüli munkákban is. Privát üzenetben írjatok!
Budapesten leszek a jövő héten péntektől vasárnapig (10.13-15-ig) , párokhoz csatlakoznék könnyed együttlétre. Akár közös kirándulás, otthoni meztelenkedés, ismerkedés, de segíthetek ház körüli munkákban is. Ha szimpatikus vagyok privát üzenetben írjatok!
Az eddigi legmerészebb akcióinkkal is teljesen nyuszik vagyunk hozzátok képest...
Fantasztikus! worship
Budapesten leszek a jövő héten péntektől vasárnapig, párokhoz csatlakoznék könnyed együttlétre. Akár közös kirándulás, otthoni meztelenkedés, ismerkedés, de segíthetek ház körüli munkákban is. Ha szimpatikus vagyok kérlek privát üzenetben írjatok!
Budapesten hétfő délután nagyon biszex férfitagú párral találkoznék!
Ha nem találok senkit- nem lesz jelentkező a Magnumban leszek... vigyor2
Bár lehet tényleg ritkábban, de azért néznek!
Pont a tegnapi szerelmeskedés után árulta el, délután több rövid szösszenetet is megnézett, alig várta, hogy együtt legyünk! Szóval lányok néha akár vágykeltőnek is, azért csak nézzetek meg egyet-egyet!
Abszolút csodálatos, az összes videótokat végignéztem....
Fantasztikusak vagytok!
Elajándékozva! Jó szórakozást! wave
Elajándékozva! Jó szórakozást! wave
Sziasztok!
2 db színházjegy ma estére ingyen átadó!
Budapest, este 8 óra!
Nem, nem kell érte tenni semmit!
Email-ben tudom küldeni!
Sziasztok!
2 db színházjegy ma estére ingyen átadó!
Budapest, este 8 óra!
Nem, nem kell érte tenni semmit!
Email-ben tudom küldeni!
Már én is próbáltam megtudni, sajnos nem kaptam választ! De ma megyek, és megnézem!
Tedd ezt te is! vigyor2
Ha már voltál, érdekelne milyen a pénteki nyitott nap a szauna69-ben?
Vannak párok? Mi pár hét múlva párban mennénk, de pl a Magnum a havi 1 nyitott napján is max 3-4 pár van.
Persze ha bárkinek vannak tapasztalati, örömmel vennénk, ha megosztaná!
wave
Ha esetleg voltál, vagy amúgy is van tapasztalatod a Magnumos nyitott estről örömmel venném, ha megosztanád! worship
Ha esetleg valaki volt innen a Magnum bisex estéjén, kérem írjon! Elkisérne egyszer a nejem, érdekelnének a tapasztalatok minket! Ha az asszony csak néző szeretne lenni, olyan is lehetséges? vigyor2
Ha esetleg valaki volt innen a Magnum bisex estéjén, kérem írjon! Elkisérne egyszer a nejem, érdekelnének a tapasztalatok minket! Ha az asszony csak néző szeretne lenni, olyan is lehetséges?
Ha esetleg valaki volt innen a Magnum bisex estéjén, kérem írjon! Elkisérne egyszer a nejem, érdekelnének a tapasztalatok minket! Ha az asszony csak néző szeretne lenni, olyan is lehetséges?
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 45 hozzászólás, Listázva: 1-45

Fáraóh

Regisztrálás ideje: 2023. április 28.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!