Köszönöm, a hely erre való és ezek szerint működik.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 12. 29. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 19:24

Pihenni mentünk,felüdülni,így csak jó lehet.: )
Aki akar,tud beszélgetni,ismerkedni.
Játszadozni nem sok esély,kint fényár a mozinál,a másiknál esetleg..bent meg mászkálás.
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk.
Játszadozni nem sok esély,kint fényár a mozinál,a másiknál esetleg..bent meg mászkálás.
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk.
Bükfürdőn voltunk 28.-án, megismerkednénk a cicijén rózsa tetoválású nővel! A nagy szaunában a fél egyes felőntésen Maci neki tette nagyon aranyosan a szépet! Egyszer beszéltünk is a recepciónál, de szinte egész nap társasággal volt.
Sportos 50-es pár vagyunk, a vízben sötétedés után egy ideig mellettetek ültünk!
Ha magadra ismersz kérlek jelentkezz!
Sportos 50-es pár vagyunk, a vízben sötétedés után egy ideig mellettetek ültünk!
Ha magadra ismersz kérlek jelentkezz!
Sziasztok párok egyedül álló hölgyek nyíregyháza közelében házhoz megyek masszírozok nincs végzettség de elvileg nagyon jól csinálom azok a vissza jelzések , volt már hármasban részem több dolog is érdekelhet de masszázs beszélgetés is oké
nem vagyok karcsú sőt , de intelligens ápolt empatikus vagyok írjatok próbáljuk
!

Sziasztok!
Lesz holnap valaki Harkányban a fürdőben, szaunában. Napközben vagy az éjjeli fürdőn?
Párok, fiúk ma 40éves korig és normális kinézettel.
Lesz holnap valaki Harkányban a fürdőben, szaunában. Napközben vagy az éjjeli fürdőn?
Párok, fiúk ma 40éves korig és normális kinézettel.
Holnap valaki Esztergom?
köszi szépen!
(Ez egy válasz Bazsiszfvar üzenetére (2023. 12. 29. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 21:42

Ma volt szerencsém Vivát látni... Hát... Egyszerűen gyönyörű nő!
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...)
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...)
Szombaton Magyarhertelenden lesz lent pár?
Ma volt szerencsém Vivát látni... Hát... Egyszerűen gyönyörű nő!
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...) (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 20. szerda 12:54
Dél körül a gőzkabinban találkoztam velük... (A párologtató nem volt a helyén a labfejednél, Viva...) (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 12. 20. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. december 27-tól 30-ig (szerda, csütörtök és péntek) a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok. Holnap nyíregyháza sóstófűrdő . Pár ?
Passzív masszőrt keresek Budapesten
Pihenni mentünk,felüdülni,így csak jó lehet.: )
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 12. 29. péntek 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 05:58
Szaunáztunk,pihentünk,ezért mentünk. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 12. 29. péntek 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)

No és jó vagy rossz napot fogtatok ki? Elég vegyes az itteni vélemény, ti mit tapaaztaltatok?
Szombaton elöszilveszter a kiskunmajsai fürdöben
Sziasztok,
Fog valaki menni a mai napon a ráckevei naturista estre?
Fog valaki menni a mai napon a ráckevei naturista estre?
Sziasztok Ráckeve környékéről valakik esetleg??
Szonbaton V8-ban Szentendrén párral ismerkednék
Szilveszter Szentesen

Budapesten ma masszírozna valaki?
Írtunk priviben.
(Ez egy válasz monizoli üzenetére (2023. 12. 29. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral ismerkednénk ma Ráckevén.
Fasszopató Gyulai Várfürdőbe valaki ma délután....este?