/ 1 oldal
Hozzászólások
Gyerekek!
Van valami közünk hozzá?
A feleségem előző pasija volt az esküvői tanúja, és nekem is az előző párom volt a tanúm.
Ma is összejárunk, és jóban vagyunk.
Attól, hogy a gyerek otthon van még lehettek meztelenül. Szoktassátok hozzá, hogy ő is, ti is meztelenek vagytok. Nálunk ez a szokás oly annyira, hogy az ismerőseink is, ha jönnek, egyből levetkőznek.
Amikor megismertem a feleségemet 30 éve, hamar leszoktattam arról, hogy melltartót - bugyit hordjon. Viszont ebben az időben volt divat az áttetsző "indiai" tüll miniruha. Így főként nyáron, de télen is zárt helyen, tulajdon képpen meztelenül volt.
Ez később a családban és a barátok között is elterjedt egészen annyira, hogy az első délegyházi nudin történt látogatás után már meztelenül voltunk, és meztelenül buliztunk, és senkisem szégyelte a nedvesedő punciját, vagy a felálló farkát-
Amikor gyerekeink lettek, kerültük ugyan, hogy felgerjedve lássanak, de a nudizást ők is megszokták, és ez így van ma is.
Nem értem miért szégyeled a puncidat! Gyönyörű vagy, mutasd meg a puncidat is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És te miért nem velük Katival? Biztos nagyon jó lenne.
Nincs abban semmi különös, ha más is megbassza. Mi a feleségemmel, és egy baráti házaspárral úgy élünk együtt, hogy egész nap meztelenek vagyunk, hol a saját, hol a másik házasfelével baszunk, és ha meglátogat bennünket valaki, legyen az szóló, vagy pár, bevesszük, és együtt baszunk.
Volt már, aki fizetett is érte, amikor elment. Nő is, férfi is. És bizony nem utasítottuk el.
Most irigykedsz, vagy csak nem tudod mit tegyél.

Odaírtam, hogy ezt már többször olvashattad. Akkor mi a problémád.

Mi röhögni való van ezen? Vagy te ha valakit irigyelsz, azon röhögni szoktál? Eddig terjed csak az inteligenciád?
Ezt már máshol olvashattátok, de aktuális maradt!
Ehhez egy jól elkapott pillanat, és egy jóbarát pár kell csak, valamint nagyfokú őszinteség, és bizalom.

Nem tudom ismeritek-e a partnercsere intézményét. Pedig van ilyen, én ebben élek, 23 éve.
Mikor lakáshoz jutottunk 23 éve, a házba akkor jött egy másik házaspár is. Egyforma lakás, egyformán két-két azonos korú gyerek, azonos gondok.
Az egyik nálunk két fiú, náluk két lány. Jóbarátok lettünk, szinte együtt éltünk, feleségeink egész nap együtt voltak a gyerekekkel, hol egyikük, hol másikuk vásárolt, főzött, együtt mostak, takarítottak.
Két év után együtt mentünk nyaralni is, a Balatonon kivettünk egy kétszobás házat, közvetlenül a vízparton, saját partunk volt, senki sem járt ott.
Az egyik szobában négy külön ágy volt, ott aludtak a gyerekek, a másikban egy baromi nagy, 3 x 2 m-es ágy volt, ott aludtunk mi négyen.
A lányok kitalálták, hogy meztelenül legyünk, mi, fiúk csak örültünk neki.
A gyerekek már kezdettől meztelenül együtt játszottak.
Második este a barátom, és a feleségem kitalálta, hogy pecázni fognak, így amikor letettük a gyerekeket, kiültünk a stégre.
A baráti feleség elkezdte mondogatni, hogy menjenek be, mert ő szeretkezni szeretne. (Egymás között ez már rég nem volt tabu) Én is mondtam a feleségemnek, hogy én is szeretnék már bemenni vele, mert nagyon kívánom. Szó szót követett, valahogy mindenki oda jutott, hogy én és a baráti feleség menjünk be, és feküdjünk le, érezzük jól egymást, majd ők is ezt fogják tenni.
Így hát bementünk, először csak kerülgettük egymást, de aztán hallottuk, hogy ők is erről beszélgetnek, hát visszamentünk, és elkezdtük először a házasfeleinket, majd egymást is simogatni mellettük.
A vége az lett, hogy mindenki a másik házasfelével egy hatalmasat élvezett. Ettől kezdve mind a mai napig "vegyesen", állandóan meztelenül élünk, úgy, mintha a feleségek mindkettőnk feleségei, a férjek mindkettőjük férjei lennének.
Azóta közösen építkeztünk, és most már a szomszéd kertben élő fiatal pár is csatlakozott hozzánk. A két kisebbik gyerek egymásra talált, ők együtt vannak, és ugyanúgy velünk, meztelenül élnek.
A nagyobbikak más párt hoztak, de ők is elfogadták a mi meztelen életmódunkat, sőt, ha anyós-após-sógorék jönnek, ők is velünk együtt meztelenül élnek, szabadon élvezik egymást és minket, sokszor napokig.
Sőt azt is elfogadták, hogy egymással szabadon élünk, a nagyobbikak is ezt az életmódot élik, sokszor egymás között cserélgetve a társakat. Boldogok vagyunk, nincs semmi gondunk ezzel.
Igen. a Barátod asszonya rovatban.
Nem tudom ismeritek-e a partnercsere intézményét. Pedig van ilyen, én ebben élek, 20 éve, és ez rendkívül egészséges dolog, nincs megcsalás, féltékenység.
Mikor lakáshoz jutottunk 20 éve, a házba akkor jött egy másik házaspár is. Egyforma lakás, egyformán két-két azonos korú gyerek, azonos gondok.
Nálunk két fiú, náluk két lány. Jóbarátok lettünk, szinte együtt éltünk, feleségeink egész nap együtt voltak a gyerekekkel, hol egyikük, hol másikuk vásárolt, főzött, együtt mostak, takarítottak.
Két év után együtt mentünk nyaralni is, a Balatonon kivettünk egy kétszobás házat, közvetlenül a vízparton, saját partunk volt, senki sem járt ott. Az egyik szobában négy külön ágy volt, ott aludtak a gyerekek, a másikban egy baromi nagy, 3 x 2 m-es ágy volt, ott aludtunk mi négyen. A lányok kitalálták, hogy meztelenül legyünk, mi, fiúk csak örültünk neki.
A gyerekek már kezdettől meztelenül együtt játszottak. Második este a barátom, és a feleségem kitalálta, hogy pecázni fognak, így amikor letettük a gyerekeket, kiültünk a stégre. A baráti feleség elkezdte mondogatni, hogy menjenek be, mert ő szeretkezni szeretne. (Egymás között ez már rég nem volt tabu, sőt többször előfordult, hogy egymás jelenlétében szeretkeztünk.) Én is mondtam a feleségemnek, hogy én is szeretnék már bemenni vele, mert láthatóan nagyon kívánom. Szó szót követett, valahogy mindenki oda jutott, hogy én és a baráti feleség menjünk be, és feküdjünk le, érezzük jól egymást, majd ők is ezt fogják tenni. Így hát bementünk, először csak kerülgettük egymást, de aztán hallottuk, hogy ők is erről beszélgetnek, hát visszamentünk, és elkezdtük először a házasfeleinket, majd egymást is simogatni mellettük. A vége az lett, hogy mindenki a másik házasfelével egy hatalmasat élvezett.
Ettől kezdve mind a mai napig "vegyesen", állandóan meztelenül élünk, úgy, mintha a feleségek mindkettőnk feleségei, a férjek mindkettőjük férjei lennének. Azóta közösen építkeztünk, és remekül megvagyunk egymással teljesen szabad szerelemben.
A két kisebbik gyerek egymásra talált, ők együtt vannak, és ugyanúgy velünk, meztelenül élnek.
A nagyobbikak más párt hoztak, de ők is elfogadták a mi meztelen életmódunkat, sőt, ha anyós-após-sógorék jönnek, ők is velünk együtt meztelenül élnek, szabadon élvezik egymást és minket, sokszor napokig együtt élvezve a szabad testi élvezeteket. Sőt azt is elfogadták, hogy egymással szabadon élünk, a nagyobbikak is ezt az életmódot élik, sokszor egymás között cserélgetve a társakat.
Boldogok vagyunk, nincs semmi gondunk ezzel.
Szigetmonostoron hol?
Nem tudom ismeritek-e a partnercsere intézményét. Pedig van ilyen, én ebben élek, 20 éve. Mikor lakáshoz jutottunk 20 éve, a házba akkor jött egy másik házaspár is. Egyforma lakás, egyformán két-két azonos korú gyerek, azonos gondok. Jóbarátok lettünk, szinte együtt éltünk, feleségeink egész nap együtt voltak a gyerekekkel, hol egyikük, hol másikuk vásárolt, főzött, együtt mostak, takarítottak. Két év után együtt mentünk nyaralni is, a Balatonon kivettünk egy kétszobás házat, közvetlenül a vízparton, sajátpartunk volt, senkisem járt ott. Az egyik szobában négy külön ágy volt, ott aludtak a gyerekek, a másikban egy baromi nagy, 3 x 2 m-es ágy volt, ott aludtunk mi négyen. A lányok kitalálták, hogy meztelenül legyünk, mi, fiúk csak örültünk neki. Második este a barátom, és a feleségem kitalálta, hogy pecázni fognak, így amikor letettük a gyerekeket, kiültünk a stégra. A baráti feleség elkezdte mondogatni, hogy menjenek be, mert ő szeretkezni szeretne. (Egymás között ez már rég nem volt tabu) Én is mondtam a feleségemnek, hogy én is szeretnék már bemenni vele, mert nagyon kívánom. Szó szót követett, valahogy mindenki oda jutott, hogy én és a baráti feleség menjünk be, és feküdjünk le, érezzük jól egymást, majd ők is ezt fogják tenni. Így hát bementünk, először csak kerülgettük egymást, deaztán hallodtuk hogy ők is erről bszélgetnek, hát viszamentünk, és elkezdtük egymást simogatni mellettük. A vége az lett, hogy mindenki a másik házasfelével egy hatalmasat élvezett. Ettől kezdve mind a mai napig "vegyesen" élünk, úgy, mintha a feleségek mindkettőnk feleségei, a féjek mindkettőjük férjei lennének. Boldogok vagyunk, nincs semmi gondunk ezzel, és a gyerekeink is elfogadták. Azóta közösen építkeztünk, és mostmár a szomszéd kertben élő fiatal pár is csatlakozott hozzánk. Nincs féltékenység, nincs sértődés, mindenki azzal szerelmeskedik, akivel akar, ha a másik is akarja.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 12 hozzászólás, Listázva: 1-12

nudipapka

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 29.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!