/ 176 oldal
Hozzászólások
Megpróbálok válaszolni,de ha minden körülményre kitérek nem lesz igazán rövid amit írok,és talán még akkor sem tudok én sem mindent az okokról.
Lehetséges a legelején rontottuk el a dolgot. Pár hetes kapcsolat után szakítani akartam egy másik nő miatt, mégis visszamentem a későbbi feleségemhez. Aztán sokáig semmi, majd kis híján visszamentem az első szerelmemhez (igaz akkor Ő is kalandozott).
Ilyen előzmények után házasodtunk. A házasságunk alatt sosem csaltam eddig meg, de mindig azt tartottam, hogy ha lehetőségem lenne simán megtenném, de ennek nem kerestem a lehetőségét. Simán bevállaltam volna a nagy szerelemig olyat, amiről Te beszélsz, h pár éjszakás kapcsolatot tartsak fenn valakivel, aztán semmi több.
Aztán viszonylag fiatal korunk ellenére (35;34év)nagyon sok bajon mentünk keresztül amin sokkalta hosszabb idő alatt kellett volna átmennünk. Nem írom le pontosan, hogy milyen bajokon keresztül, mert ránk ismerhetnek, ill. Te is ránk ismerhetsz, mert más topicból olvasva vszínű földik vagyunk.
Igazán a mostani kapcsolatot is úgy terveztem, hogy valami hasonló legyen, azt hiszem a harmadik fél is. Innentől egy picit lehet a Kalandból-szerelem topicba illene a történetünk. Tehát a kaland szerelemmé alakult. Nem akartam én, dehogy akartam pici gyerekkel ilyen bonyodalmakat.
A 3.kal a távolság miatt 3 hónap után találkoztunk. (Igaz közben chaten/telefonon keresztül minden volt amit el lehet képzelni, csak egymást nem tudtuk érinteni.) Talán amiatt, hogy a személyes találkozásra ennyit kellett várni? Vagy amiatt, hogy nagyon sokat voltunk együtt megismertük egymást. De szerintem a 3.-nak a személyisége annyira vonzott, hogy minél jobban meg akartam ismerni. A varázslatos személyisége mellett akkor éreztette, hogy képes lenne váltani, képes lenne elfogadni engem új társnak. Első sorban nem miattam, hanem saját házasságának a sívársága miatt.
Nyilván benne vannak az új kapcsolat kialakulásában azok az érzések amiket Ti írtatok (új iránti vágy, monoton a házassága stb) nyilván benne voltak abban, hogy kialakult közöttünk mindez. Ebben a szerelemben értettem meg, hogy hűséges akarok lenni, hűséges tudnák lenni. Sajnos erre viszont Ő nem ad esélyt.

Ahogy megéreztem milyen is egy igazi szerelem értettem meg, hogy amit én korábban a feleségem iránt éreztem sosem volt akkora szerelem. Akkor értettem meg a korábbi baljós jelek jelentését. Gyerek vállalás? Hát hidd el akkor is feltettem magamban a kérdést attől a nőtől akarom-e a gyereket aki a feleségem. A válaszom igen volt, mert a gyereknek biztosan Ő lesz a legjobb. De így utólag belegondolva:ha ilyen kérdést egyáltalán fel tud tenni magának az ember akkor semmiképp se vállaljon gyereket abban a kapcsolatában!
Nem vettem/vettük észre a baljós jeleket? El akartuk hiztetni magunkkal, hogy minden rendben? Lehet! Magam sem tudok rá válaszolni. Én akkor hittem, hogy szerelmes vagyok a feleségembe, én akkor azt hittem az a szerelem amit akkor érzek. Csak ma már tudom, hogy ez nem igaz.
Vigyázzatok a megcsalással!
Javaslom a megcsalás kinek mit jelent topicot mielőtt bele mentek!
Érdekes, tanulságos életek vannak közötte. Benne az én problémám is.
Bocsi, hogy nem válaszolok, de hüje munkahely!
Annyira el vagyok havazva.
Majd kifejtem bővebben, mert nem egyszerű a helyzet, ami az egészet okozta okozza. Ill. egy jó részét még magam sem tudom megmondani.
nem! Off! de csak mára, mert mennem kell! holnap on lesz, bár sok a melóm.
Szisztok!
Most ebben a pár hozzászólásban többet megértettem mindenkitől, mint korábban.
Tükecs valószínűleg igazad van abban, hogy már réges rég nem szerelem amit érzek/érzünk a sorstársaimmal a párjaink iránt. Korábban azt vallottam (lehet most sincs másképp), hogy a megcsalás maga mint fogalom mindenkinek jelenthet mást.
Csak tudod az is nagyon bánt, hogy olyan embert sértek meg, aki nem érdemli azt meg tőlem, aki még mindig, még a történtek ellenére is szerelmes belém.
Igazán az lett volna a jó, amit Te hangsúlyozol, ha azon a szinten tudok megállni, mikor még megcsalás amit csinálok. Egyéjszakás, vagy pár találkozásos rövid kaland. Azt hittem magamról, hogy ennyinél meg tudok állni. Lehet ha nem ismerem meg a 3.at annyira, mint embert. Lehet ha közelebb vagyunk és csak a szexre tudunk koncentrálni. Lehet ha a 3. emberileg nem jön annyira be De ha ha ha ... Késő bánat (ha bánat egyáltalán)
Én jelenleg úgy érzem, h nem vágyok kósza numerára.
:-)))
nagyon felhúztál tegnap! olyankor, mikor a legnagyobb szarba vagyok (igaz saját hibámból, saját hüjeségem miatt)!
eléggé el vagyok havazva, de pár szót válaszolok (ha az időm több lesz írok többet is):
Előljáróba csak annyit, hogy lehet Neked több tapasztalatod van, mint nekem ebben a dologban. Egyébként meg szinte dettó a történeted, mint az enyém (és aszem királylányosé is).
A feleségemmel kapcsolatban tartanám tisztességtelennek, ha maradnák mellette és más után vágyódnék. És azt hiszem Ő iránta sosem vágyódtam annyira, mint pl most a 3. iránt. Ha külön válnak útjaink akkor tudom meg igazán, hogy vágyódom-e még a feleségem iránt, vagy csak a gyerekem fog igazán hiányozni. Ha csak a gyerekem hiányzik akkor helyes volt a döntésem(most erre látok igazán esélyt), ha nem akkor lehet igaza Tükecsnek, h lehet már későn akarom vissza szerezni a feleségem.
Köszönöm a jókívánságod! Ezek szerint mégis korrekt vagy! Csak a véleményünk különbözik!
Viszont amiatt történik mindez velem amit királylányos írt: "ami velünk történt...az nem egy egyéjszakás kicsapongás volt..ÉRZELEM...SZERELEM??..."
csak nehogy kihagyj még egy betűt és Maoista legyél! :-)))
Mindenképp válaszolok majd Neked, csak most el vagyok havazva a melóval.
És nem tudom azt sem, hogy nem jobb lenne-e privát mélben válaszolnom, mert itt jön a Tükecs féle utolsó hozzászólás.
Ő itéli el a másikat azért, mert őszinte próbál lenni az ember?
Persze sok mindenben van igaza. Biztosan rózsaszínebben látjuk így a dolgokat, mint valójában. Én is azért írtam ide, mert szinte ugyanaz történt királylányossal, mint velem.
Tükecs azt nem fogja csak föl, hogy én szerelmes lettem a 3.ba, hogy olyat éreztem iránta, amit eddigi életemben senki iránt nem éreztem. Ezért tisztességesebb most kilépnem a házasságomból, esélyt adva arra a feleségemnek, hogy olyan társat találjon aki tényleg szerelmes belé. És ezt annak ellenére megteszem, hogy már nem vagyunk együtt a 3.kal.
A gyerekkel kapcsolatban is tisztességesebbnek érzem, hogy most lépjek ki a házasságomból, mint ha húzom-halasztom a dolgot és csak tovább romlik a házasságunk, Ő pedig csak a veszekedésünk látja.
Tükecs! A ffi társadalom meg általában nem velem fog egyet érteni, mert általában nem érzelmi oldalról közelíti meg a dolgokat (a korábbi önmagam sem értene most velem egyet). A ffiak többsége Veled fog egyet érteni, hogy ha megkívánsz valakit kefélsz Vele egy jót, majd hazamész és "szétk_félteted magad a férjeddel".
És még én vagyok link, a tisztességtelen. Részemről ezek után Veled kapcsolatban off!
Valamit félre értesz!
Nem vagyok már együtt a "harmadikkal". Epekedek utánna, de nem vagyok Vele.
Csak tisztességtelennek tartanám, ha azok után a feleségemmel maradnék, hogy mást szeretek, másba vagyok szerelmes. Tisztességtelennek tartanám becsapni a fiam, hogy boldog családban él.
Mondom szétköltözés előtt állunk. Azt majd a jövő dönti el, hogy nem a családomra gondolok úgy, mint ahogyan Te írod. ha így történne hálát adnék az égnek, mert akkor mégis lenne esélyünk arra, hogy közösen neveljük fel a fiunk.
Bocs, dehogy gondolok ilyenre Rólad! Én is falvasi származású vok ám!
Aztán meg miért vetnélek meg, hiszen kb egy fél éve ugyanígy gondolkodtam még ezekről a dolgokról! Szívesen beszálltam volna 3.nak, ill. arra is gtam, h a feleségem "bedobni a közösbe".
Sőt pont arra gtam, h valami hasonló érzésem lenne az asszony iránt, ha megtudnám vki másnak is kell.
ja és most látom csak az elírásom!
úgy írtam, mint a Tescoba a felvágottat: Foghagymás! :-)))
"Kötegedj" csak nyugodtan! Ha mindenki így kötekedne nem lennének a világban veszekedések ...
Szóval amit írsz azzal korábban teljes mértékig azonosulni tudtam. Sőt azon a véleményen voltam én is.
Úgy képzeltem, ha valamikor is vége lehet a feleségemmel a kapcsolatomnak biztosan először csak laza 1-2 éjszakás kapcsolatokat szeretnék.
Most úgy gondolom, h sokáig csak a sebeim fogom nyalogatni (amit a 3. okoz a döntésével), és nem arra vágyom, hogy egyik nőtől ugorjak a másik ágyába. De akkor is azt mondom, hogy megérteez a szerelem, mert ezt az érzést meg kellett éreznem, meg kellett tapasztalnom.
A megcsalás pedig?
Igazán akkortól éreztem, hogy megcsalom a feleségem, amikortól a "harmadik" miatt időt vettem el a családomtól, a feleségemtől. Amikortól a 3. fontosabb volt nekem, amikortól arra vágytam igazán, hogy Vele mikor beszélhetek és nem arra,hogy a családommal/feleségemmel legyek...
Tehát amit írtam igazán az utolsó bekezdéseddel passzol. Nekem kútba estek a korábbi "pofázásaim".
Lehet nem vagyok olyan érzéketlen, mint amilyennek korábban feltételeztem magam? Lehet korábban igazán még sosem voltam szerelmes?
Ja és, hogy a témához is hozzá szóljak:
megcsalás? kinek mit is jelent?
Én korábban azt hittem szeretem a feleségem, de úgy gondoltam bármikor be tudtam volna vállalni egy kósza numerát. Az már más kérdés, hogy a 12 év házasság alatt most tettem meg először, hogy megcsaltam.
De megtudtam azt is ebben a kapcsolatban, hogy ha az ember igazán szerelmes akkor nem férhet bele a kapcsolatba, az hogy félre lépjen. Egyik fél részéről sem férhet bele, ha igazán szerelmes.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elítélek bárkit aki nem ezen a véleményen van. Csinálják, ha Nekik jól esik!
Már miért ne alkothatnál véleményt!
Azért is írtam le mindezt, mert hasonló cipőben jártál, mint én most.
Jól értem? Ezek szerint Ti sem szakítottátok meg teljesen a kapcsolatot a "másikkal"?
Bár úgy gondolom, hogy mások vagyunk. Én sosem bírtam megérteni azokat az embereket, akik egy kapcsolatot úgy zárnak le, hogy utánna egyáltalán nem beszélnek. Nem tudom elfogadni azt, hogy olyan emberek akik egymásnak nagyon fontosak voltak később semmit sem tudnak a másikról. Nem tudják, hogy jól vannak-e, élnek-e egyáltalán ...
Nyilván most még nem csak ennyiért tartom Vele a kapcsolatot, de teljesen megszakítani az előbbiek miatt elképzelhetetlennek tartom.
A jótanácsot pedig köszönöm, ill. a továbbiakban is elfogadom.
Ez nem lehet igaz!
A történet szóról szóra illik rám! Most vagyunk a feleségemmel szétköltözés előtt pontosan ugyanez miatt.
Annyi a különbség, hogy én korábban azt hittem szerelmes vagyok a feleségembe, csak amióta tényleg szerelmes lettem tudom, hogy amit éreztem a feleségem iránt az sosem volt szerelem.
Sajnos a harmadik 2 hete úgy döntöt, hogy a férjét válassza. Azóta is naponta beszélünk, és érzem az érzelmein, hogy ugyanúgy szeret, mint én Őt, csak nem akarja feladni az eddigi életét.
/ 176 oldal
/ oldal   Összesen: 8765 hozzászólás, Listázva: 8751-8765

surdapapa

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!