/ 1 oldal
Hozzászólások
Ha én egy értelmes admin lennék bizonyára kitudnám szűrni a klónokat.
Volna egy utolsó kérésem: A sorozataimat és a tagságomat is sziveskedjen valamelyik épkézláb admin törölni.
Vagytok még páran??? és akkor erre válaszoljak? Vagy tiltás lesz, mert pontvadász vagyok? Vagy akármiért?

Tudod adminként én nem szólítottam volna fel magam írásra és nem vontam volna kétségbe a kép eredetiségét. De még csak sandán se céloztam volna rá. Mikor aztán én ezen felháborodtam, akkor adminként elgondolkodtam volna, hogy mi a jó a topicnak? Ha az egyetlen nőt (már ha az vagyok, mert előbb utóbb ez is kérdéses lesz, mert ugye írni is tudok) aki ide ír elkezdem cseszegetni, vagy mondom neki, hogy: Akkor bocsi, nyomd a sztorijaidat. Hát én ezt tettem volna adminként. Az admin, az akinek sokkal többet kellene kibírnia sértődés nélkül és nem a fórumozók, akik gyakorlatilag semmi rosszat nem tettek. Vagy akkor magyarázd el, hogy a fórum alapelvei, szabályai közül melyiket sértettem meg az első, majd a második hsz-emmel.
Vannak olyanok is, hogy elvek. Tudod? Tudjátok? Mindegy, hogy én az életben csakazértis megsértődő vagyok vagy sem, de ezt MÁR megint nem tudhatod és így te is csak sértegetni akarsz. Ezt magyarázom itt már egy ideje, erre bekapcsolódsz és folytatod, amit Tom az elején elrontott. Nehéz munka ez az adminkodás? Úgy látom.
Hát azért a főnökeid ebben a vitában nem biztos, hogy annyira meg lennének elégedve a megnyilvánulásaitokkal. Az, hogy egyébként másokkal hogy viselkedtek azt nem "vizsgáltam" és nem is tartozik rám. Ahogy velem az gáz volt!

Kit és melyik hsz-emben szóltam le (fikáztam)???
Vagy az lefikázás, ha a jogaimat és az érdekeimet védem?
Nem, nem préselek ki itt, de keresek egy SAJÁT hsz-t más fórumban és megmutatom (csak nektek) a linkjét és majd láthatjátok, hogy mivel dobtam volna fel a topicot.
Ja és ne aggódj, a frusztráltság elmúlhat és nem olyan szörnyű, ha azzal vádolnak! Csúnyább, ha képlopással.
Tudod, ha csak úgy leszóltad volna valóban nem szólhatnék semmit, de, hogy adminként és egy vitát így rendezve, azért az ciki. Nem nekem.
Én fórumozni akartam. Te azt nem tudhatod, hogy nem akartam. Vagy igen? Miért kellett felszólítanod két nap után, mert nem írtam? Az fórumozás? Vagy az az, ahogy norah közbenyalt nektek? Következetesen őt is ki kellett volna oktatnod, mint a másik topicban, aki a másik helyesírását fikázta és "adminkodott" helyetted.

Ja és nemtől függetlenül nem kell tisztelned természetesen, de azért mutat egy képet rólad, amelyből messzemenő következtetéseket lehet levonni. Ha a kedves puncid a közelben van, mutasd meg neki büszkén a kis irományaidat. Annyira szeretném, hogy lássa. smile ))
Tudod az kevés, hogy tudomásul vettétek. Mindketten tartoztok bocsánatkéréssel, mert nincs jogotok sértegetni senkit. Nincs jogod neked sem azt állítani, hogy nekem nincsenek is történeteim. Figyelmeztethetsz, hogy nem offoljak HA offolok. Az nem offolás, ha nem írok. Figyelmeztethetsz, hogyan fórumozzak, de nem állíthatsz olyat, amit nem tióudsz bizonyítani. Ez a moderátorok etikai kódexében benne lenne, ha lenne. Személyeskedő megjegyzéseket, meg pláne nincs jogotok tenni. És értelme? Merthogy majd hárman körbeszaladtok, hogy de igenis én vagyok a hülye. És? Ettől leírom majd azt a sztorit amit szívesen olvasna a sok nyálcsorgató pasi, akik miatt eladható az oldal? Ha a józan ész nem segít, akkor az üzleti érzék???
Te aztán tudod, hogy én hisztizek, mert te egy admin vagy, ugye?
Meséld már el, hogyan válogatjátok ki magatokat? Nem az lenne a dolgotok, hogy a témákat felügyeljétek és a fórumozókat tartsátok kordában? Mert akkor szerinted azt csináljátok? Provokáltok, sértegettek, vádaskodtok. Már többször elmagyaráztam, hogy akartam írni történetet, újat, de az időjárás közbeszólt. Azt nem értettem, hogy miért kapok felszólítást két nappal később, mert nem írtam? Olyan opció nincs, hogy meggondoltam magam, nincs időm, stb? És milyen alapon írja, hogy "esetleg" saját képpel. Mert, ha ESETLEG a képem mégis saját volt, akkor ESETLEG jogosan érzem sértőnek. És mi a sértő, vádló abban, hogy frusztrált? Ezt azért akár te is megmagyarázhatod.
Ezt a részt érted? És megnézted a topicban, hogy így volt-e?

"Pénteken írtam egy hsz-t, hogy szombaton mit tervezek. Mivel esett, ezért szombaton azt írtam, hogy majd vasárnap. Snitt. nem írtam semmit ezután. MERT vasárnap is esett, ezért nem volt mit írnom."

Ne gyere azzal állandóan, hogy ne dühöngjek, mert nem dühöngök. Az a baj, hogy nem sunnyogok el szó nélkül? Nincs jogom a sérelmemet ebben a topicban elmondani? Először ideküldtök aztán már itt se szóljak? Ki dühöng akkor???

Ja és ne feledjük azt a kisstílű részt sem, amikor úgy közvetve próbáltál megsérteni, hogy a képem mennyire hidegen hagy, mert természetesen a te általad használ punci az igazi. OK, magamba néztem. És azt látom, hogy egy admintévedhetetlen, és, ha túllő a célon, akkor egyszerűbb oldalakon keresztül hisztiznie, két társa segítségével, mint azt mondani, hogy: Bocsi, de azt hittem szélhámos vagy.
Mert azért a 6 beküldött sorozatom épp az ellenkezőjét bizonyítja. De ezek után, HA ismétlem Ha nem baj, akkor már nem küldök többet ide és történetet se és remélem ezért egy kicsit kevesebben nézik majd a lapotokat. Ha kellőképp igyekeztek, akkor sok kicsi majd sokra megy!
Én hergelem magam? Már hárman pocskondiáztok. Nem ciki férfi, létedre, hogy egy nővel való vitádat két segítővel rendezed? Ez a "poénos", "csattanós" válasz?

Mivel sértettelek, "VÁDOLTALAK" meg??? Hogy "frusztrált" vagy, esetleg azzal, hogy "túlbuzgó". Jujj, hát sírd ki magad valakinek a vállán! Ettől sértődtél meg, ez VÁDADSKODÁS??
Látom az igyekezetedet, hogy bagatelizáld a helyzetet, de már késő. Én offolok, miközben hárman oldalakat írtok tele azzal, hogy én hogyan és mit merészelek? Aki veletek egyetért (norah-), de semmi köze a hsz-ének a topichoz, csak engem oktat ki, őt meg nem figyelmeztetitek??
Hallottad már azt a fogalmat, hogy házmesterország? Tudod, a kis lúzerek, akik az életben semmire sem vitték, viszont a lépcsőházban korlátlan urak voltak. Hát ez a stílus itt is müxik. Csatlakozva hozzátok, akik a szándékaimat előre látjátok, kedvetekre vonhatjátok kétségbe a képem eredetiségét... azt TOM gondolni, hogy neked az életben nem sok sikered lehet. Viszont itt! Élet és halál ura lehetsz.

Még egy kísérlet, hátha elérek az értelmi szintedre.. Pénteken írtam egy hsz-t, hogy szombaton mit tervezek. Mivel esett, ezért szombaton azt írtam, hogy majd vasárnap. Snitt. nem írtam semmit ezután. MERT vasárnap is esett, ezért nem volt mit írnom. Ezek után felszólítottál, hogy írtjak hsz-t ESETLEG saját képpel. Naná, hogy ez nem tetszett nekem. Van ehhez itt jogom, hogy ne tessen és, esetleg ennek hangot adjak? Ezért írtam, hogy ha már ennyire hiányolod a történetemet, akkor bizonyára a frusztráció az oka, amiért nem kaptad meg a sztorimat. És azért írtam, hogy túlbuzgó, mert nem tudtam, hogy záros határidőn belül írnom kell, mert különben felszólítást kapok. És valóban elment a kedvem, ami nem csoda. De admin társad már azt is tudja, hogy nekem nincs is történetem... ezért nem írom le.

Az alábbi förmedvényedben már a végleges tiltást lebegteted offolásért. Hát gondolom annyi bátorságod nem lesz, hogy ezt benn hagyd és majd le is tiltasz végleg.
Gratulálok!
Kedves? Adminok! Elsősorban Tom1019 és MmePrune.
Ha esetleg megint rossz topicban vagyok, majd helyretesztek gondolom.

Tom... Volt egy hsz-em, és egy kép feltöltésem az exhib topicban. Gondoltam ezzel nyitok és majd beszámolok az élményemről. Mivel azonban aznap esett (bizonyíthatóan) ezért beírtam, hogy majd vasárnap. Nem cseteltem senkivel, nem vártam rajongókat. Ezek után volt egy hsz-ed amelyben előre kioktatsz, hogy hozzászólást vársz és esetleg saját képpel... Miért és milyen alapon vonod kétségbe azt, hogy sajátom, vagy esetleg képlopással gyanusítgatsz? Miért baj az, ha a fiúkat ingerlem egy szexuális tartalmú topicban? Mi utalt arra, hogy a következő hsz-em nem egy élménybeszámoló lett volna???
Az a rész pedig, ahol megpróbáltál megsérteni, hogy a kép hidegen hagy... az meg egyenesen gyerekes. Frusztrált az, aki nem kap meg valamit, ezért durcás lesz. Hát te pont így viselkedtél. Vajon miből gondolod, hogy nem tudom mi a frusztráltság? Ez a topic témájához tartozik???
MmePrune... Mielőtt egy normális hsz-t kipréselhettem volna magamból egy admin megvádolt, hogy nem saját képet szúrtam be. Azt hiszem ezt nem teheti meg egy admin. Szerintem egy adminnak nem az a dolga, hogy azzal offoljon szét egy topicot, hogy kioktat, sérteget nyilvánosan. Pláne, hogy nem fordultam még elő túl sokszor a fórumon. Azaz, hogy értsd: Nem vagyok notórius offoló. Másrészt kikérem magamnak az offolást, mert addig el sem juthattam. Kikérem magamnak a Te minősítgetésedet és hangnemedet is.
És most moderáljatok ki, meg tiltsatok le... Nevetséges, ahogy viselkedtek, ahogy megsértődtök és önkényeskedtek!
Tudtok mélyebbre is süllyedni?


(lásd a fenti hsz. amivel egyetértek! :tom)
Kedves kandurmaci! Az admin és norah- elvette a kedvem, hogy itt beszámoljak a kalandjaimról, mert van ám bőven. Arra gondoltam, hogy fokozom a hangulatot, mielőtt belevágnék. Nem, rajongói klubra nem vágytam, de irígykedőkre, piszkálkodókra sem. Mindenesetre én valódi nő vagyok, valódi exhibicionista hajlammal, de annyira azért mégsem, hogy úgy ugráljak, ahogy egy frusztrált admin fütyül... bocsesz!
Nem csak itt, de más topicban is éreztem már, hogy az adminok némi szerepzavarral küzdenek. Örülök, ha egy témát a mederben tartanak, de ez most nem arról szólt, amint már a topic sem.
Ez egy saját kép volt (látható a sorozataimból is), de elment a kedvem a további írogatástól, mielőtt bármi kibontakozhatott volna.. Bocs fiúk, a túlbuzgó admin beletenyerelt.
Esőnap: vasárnap.
Vigyázat! Szombaton miniben, bugyi nélkül, mélyen dekoltált ruhában tűnök fel Budapesten és környékén smile )
Hát beszúrtam volna egy képet is, de nem sikerült..


Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Nekünk is volt néhány ilyen élményünk. A párom imádja, ha bugyi nélkül mászkálok és a nyáron, amikor egy nagyon mini alá nem vettem bugyit elmentünk vásárolni az egyik bevásárlóközpontba. Itt még nem csináltunk semmi feltűnőt, csak néhányan nézegettek meg, de később beültünk egy gyorsétterembe, ahol úgy ültem le, hogy a pénztárnál sorban állók jól beláthattak. Egy pasi - bár kicsit zavarban volt - elég sokáig bámult. Ez mindkettőnket felizgatott. Szerintem idén nyáron folytatjuk.
Megírhatnátok, hol történt...érdekelne ilyen masszázs! Akár priviben is. Köszi
Arcképet azért kérünk...teha98765@citromail.hu címre.
33 éves vagyok, a fotóim léán2 alatt láthatók. Keresünk méretes, értelmes, megbízható, utazni tudó, nem betojós pasit harmadiknak az én örömömre...
Hol az a telek? "Benézünk" smile
Pest környéki 33/38 éves hpár vagyunk. Léán2 néven vannak fenn a sorozataink. Jó alakú, nemdohányzó párt keresünk.
Nekem is volt egy hasonló kalandom. De nekem be is nyúlt a masszőr. Élveztem, bár nem volt igazán az esetem. Egy jobb pasival asszem nagyon élveztem volna..
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 25 hozzászólás, Listázva: 1-25

léán2

léán2 Regisztrálás ideje: 2006. október 30.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!