/ 3 oldal
Hozzászólások
Szlovákiában, Párkányban a termálfurdoben van nudista részleg. Ěszak-Komáromban, a Duna partján két helyen is van nudista strand. Az egyik a vasúti híd alatt, a másik Harcsás mellett.
Mindig meztelenül, otthon a kerteben, tóparton, bárhol. Bringázni is úgy szoktam. Néha-néha megpelpodnek egypáran. Csak egyszer kiabált egy vénasszony.
Nudista barátaimmal kerti partyt szerveztunk. Mindenki ruhátlanul volt, feljeletettek a szomszédok. Jottek a rendorok, de mivel saját, bekerített telken mindenki azt csinál amit akar, elmentek.Azóta nincs semmi gong.
Úgylátszik a csupasz kuki divat lett. A szaunában és nudista strandokon elvétve láttam az utóbbi idoben szoros nemi szerveket. Még az oregek is tartanak a korral. Talán mégis így a jó? Az osember nem borotválkozott, ma már egy-két kiveteltol mindenki borotválja az arcát. A nok az egész testuket szortelenítik. Az én farkam 20 éve sima, egyetlen no sem botrákozott meg rajta
Rátaláltam egy krémre. Borotválás utám bekenem a nemi szervemet, hónaljamat. Két hónap után a hónalj és a zacsi már szinte szőrtelen, A farkamnál durvább a szőr, ott még egy ideig eltart.Nyár elején szerintem abbahagyhatom a borotválást.
Az enyém csak 13!!! cm, soha nem volt bajd vele!!!
Komárno, Dél-Komárom sajnos az árviz miatt használhatatlan volt. Most kezd javulni a helyzet már járnak is oda emberek. Harcsásnál mukodik a nudi, a vasúti híd alatt sajnos már csak textilesek vannak.
Hál´Istennek, napok óta meztelenek vagyunk. Kapu nyitva, ha idetéved valaki, vagy leszedi magáról a rucit, vagy nem. Mindenki tudja, hogy mi nudisták vagyunk. Nincs probléma!
Nagyon szeretek meztelenül sétálni. Kár, hogy nagyon sokan megijednek, ha találkoznak velem. De mint kiderült nem csak én sétálok ruha nélkül. Legutóbb találkoztam egy csapattal, nekik viszont a találkozás másokkal nem okoz problémát. Csatlakoztam hozzájuk.
Akinek a bozontos kell, még biztos nem próbálta a csupaszt. Isteni.
Örülök, hogy másoknak is megtetszett a férfi tanga. Ha jó anyagból van kimondottan kellemes.
Szerettem volna végleges szőrtelenitést a hónalj és farok környékén. Sajnos, csak az elsőt válalták. Lézerrel és bevált. Hónaljamat 7 kezelés után nem kell többet borotválnom. Tud valaki, végleges szőrtelenitést intim helyeken is.
Idén nyáron már sokkal több férfi hord tangát és már nem is nevetgélnek körőlette.Pár évvel ezelőtt még kiröhögtek.
Meggondolandó. Egyszer rávettem a barátnőmet feküdjön le a barátommal. Szakitás lett a vége.
Benne vagyunk a télben, de nálunk is ha csak lehet meztelenül vagyunk. Igaz, a fűtés kicsit többe kerül.Szerdánként átjönnek a syomszédok szaunázni, igy természetesen ők is levetkőznek. Nagyon jól érezzük magunkat. Bizom benne több is lesz ebből.Már enyhe célzások voltak a köyös szexre. Csak nem vagyunk elég bátrak.
Mahaság! Imádom az érintetlen lányokat. Sajnos, ma már ilyenek nincsenek!
A hosszu szex titka, közben - közben szopogatni, szzivogatni, harapdálni. Orákat lehet igy szeretkezni, minden pozt ki lehet igzyprobálni, mi szünetként a 69-et szoktuk alkalmazni.
Eléggé konzervatív vagy! Ha nem vetted volna észre ma már a férfiak nemi része sem szőrös. Biztos vagyok benne, hogy még soha nem volt rajtad tanga. Igy nem tudod miért jó.
Rendszeresen járok szaunába, ott mindenki, férfi, csaj borotvált. Altalában teljesen, itt-ott egy kis csík, pontocska. A mai világban azt hiszem ez már abszolut természetes.
Szerintetek a nők és a fériak hány százaléka végez intim borotválást? Engem még minidg megnéznek a szaunában, mert borotválom magam lent is.
Mi is általában meztelenül vagyunk, a barátok előtt is, persze ők is levetkőznek. Ha nyáron együtt meztelenül fürdunk, télen szaunázunk, akkor otthon mért kellene ruhában lennünk. Ha tehetném télen az utcán is meztelenül lennék, mint a fancia kisvárosban Cap de Agde-ban, ahol mindenki mindig meztelen még az üzletben is.
Nem bántottál meg, de én nyáron azért is tangát hordok. Nagyon kényelmes.
Miért volna a férfi tanga undorító? Már rég elmúla 50, nyáron csak tanfát hordok, kényelmes és a 24 éves barátnőmnek is tetszik.
1. Nemed és korod? ff,55
2. Milyen a szexuális beállítottságod? (Jellemezd magad egy tízes skálán, ahol az 1 totál homoszexuális, az 5 biszexuális, a 10 pedig totál heteroszexuális!) 9
3. Milyen magas vagy? 180
4. Hány kg a testsúlyod? 93
5. Mekkora a mellbőséged, a derékbőséged és a csípőbőséged (fiúk is leírhatják)/ mekkora a falloszod mérete? 15 cm
6.Szőrteleníted-e a nemi szervedet, a lábadat, a hónaljadat, az alkarodat? igen, nem, igen, nem
7. Milyen az ideális nemi szerv? (hossz, vastagság, homlokos, lapos, nagy/normál/kicsi nagy-/kisajak)
(kérdés milyet szeretnél, értve itt melegeket is is) simára borotvált, kislányos
8. Szerinted melyik fontosabb: a méret vagy a technika? technika
9. Szoktál-e önkielégítést végezni? Milyen gyakran? hetente 3x
10. Maszturbáltál-e már mások előtt? igen
11. Van vibrátorod/péniszpumpád/ műpuncid/dildód/egyéb segédeszközöd /használsz szívesen magadon, máson? vibrátor, umpa, karika, golyó, stb.
12. Hány szexuális partnered volt eddig? már régen nem számolom, sok
13. Van jelenleg partnered? igen, három
14. Amikor van partnered, milyen gyakran szeretkeztek/szeretnéd te? naponta
15. Mikor szoktál szexelni leggyakrabban? reggel, este
16. Hol szeretkezel a leggyakrabban? francia ágyban
17. Milyen extrém helyen / helyzetben szexeltél már? medencében, vonaton, lépcsőházban, parkolóban
18. Alkalmazod/kedveled előjátékként az orális szexet? mindig
19. Mennyi ideig tart átlagban egy aktus? az attól függ, pár perc, de több óra is lehet
20. Az esetek hány százalékában jutsz el a csúcsra? minidig
21. Volt már olyan partnered, aki egymás után többször is eljuttatott/ akit egymás után többször is eljuttattál a csúcsra? igen, sokszor
22. Volt-e már olyan eset, hogy egymás után többször elélveztél? Hányszor? ötször
23. Próbáltad már az anális szexet? Szeretnéd egyszer kipróbálni? igen, rendszeresen
24. Melyik a kedvenc póz számodra szeretkezéskor? partnertől függ, több is van
25. Hová engeded/szereted leggyakrabban az ondót akció végén? szájba, punciba
26. Melyiket szereted a legjobban? Ha az ondó a nemiszervedbe/-ére, a fenekedre/-ére, a hasadra/-ára, a melledre/-ére vagy a szádba/szájára kerül? szájába, mellére
27. Engeded, hogy a partnered a szádba élvezzen? Ilyenkor lenyeled? /Beleélvezel a szájába? Lenyeli, imádja
28. Részt vettél már csoportos szexben? Szeretnéd egyszer kipróbálni? igen, jó volt
29. Felizgat két egymással szeretkező lány látványa?Te kipróbálnád két lánnyal? igen, igen
30. Felizgat két egymással szeretkező férfi látványa? Te kipróbálnád két fiúval? fujj
31. Szoktál pornóújságot venni? igen
32. Szoktál pornófilmeket nézni? igen
33. Milyen gyakran kattintasz pornóoldalra az interneten? hetente
34. Szerepelnél pornó filmben? nem tudom, talán nem
Nagyon fincsi a 69.Mi imádjuk, elég gyakran akár végig is csináljuk, Imádom ha a csajom száját telespriccelhetem és az utolsó cseppig lenyeli. Az orgazmus után szopogatja tovább míg ismét megkeményedik, majd addig szívja amíg el nem élvezek. Közben ő is pászor elélvez, ha ügyes vagyok akkor spriccel is. Azt úgy szoktam elérni, hogy a harmadik ujjam a popsijában, a második a puncijában dolgozik és nyalogatom, szopogatom és szívom a csiklóját. Óriásakat élvez, sikítoz, de közben szopja a farkamat, nyeli a gecimet, simogaja a fenekem, maszírozza a gyolyóim, fantasztikus!
Árulja el valaki, a férfiak miért nem szeretik a tangát?Én egész nyáron tangát hordok, nagyon jó, hogy a fenekemre nem tapad az anyag és a strandon nem csurog a viz belőle.Csak éppen akkorát fordok, hogy a textiles strandon nelássák a farkam, igy nem mondhatja senki, hogy tök meztelen vagyok.
Még nem pedig kilenc éve borotválom. A szaunában eleinte megnéztek, de aztán azt vettem észre, hogy egyre többen borotválják nem csak a nők, hanem a férfiak is. Nudin, szaunában szinte már mindenki borotvált. Igy kellemes.
Ettől azért a telejes csupasz sokkal jobb!
Lehet, hogy nem rossz ötlet. Ki szervezi meg? Mik a szabályok? Kik jöhetnek?
Amióta elhatároztam, hogy az én nyaralómban és medencémben csak ruhátlanul lehet megjelenni, mindenki alkalmazkodott. .Ha nagy party van elején akad egy kis gond, aztán mindeki ledobbja a felesleges ruhákat. Egy-két óra után minden probléma megoldódik. Így természetes.
Nyugodtan vegyél egyet, három nap után mást nem fogsz fordani. Csak az elején kellemetlen, aztán megszokod!
Nem biztos, hogy egy férfinek női tangát kell veselnie, remek férfi tangák is vannak, pld. GoldenGate szexshop. Már annyira megszoktam, hogy elviselhetetlennek tartom a nagy gatyákat. Éppen csak akkora tangákat hordok, hogy a kukacot takarja, hátul csak egy vékony csik. Most nyáron kell kipróbálni.
Az az igazi, amikor egymásnak borotváljuk. Hetente kétszer, már úgy megszoktuk, hogy elképzelni sem tudjuk szőrösen. Nagyon kellemes érzés szex közben is.
Sajnos, zártkörü, csak barátok és ismerősök.
A kedvesemmel eldöntöttük, hogy elég volt az állandó öltözködésből, ha jön hozzánk valaki.Nyitva maradt a kapu és ha jött valaki, elmondtuk, hogy mi az udvaron, házban, medencében mindig meztelenek vagyunk. Ha zavarja felöltözünk, ha kedve tartja ő is dobja le a ruháit. Nagyon meglepőftünk, javarészt a második medoldást választotta szinte mindenki. A férfiak szinte azonnal a nők kis gondolkodás után ledobták a melltartót, majd fél óra után az alsót is. Azóta az udvarunk és medencénk nudista strad lett, szerencsére. Ha manapság jön valaki, meglátja, hogy mindeki meztelen gondolkodás nélkül átveszi a szokást.
hát ez gyenge, de majd ledkozelebb
Nagyon szép, csak kár, hogy nem borotvált!
Hol van ez az Aranypart?
Hol?
Mi is szeretnénk ott lenni. Pontos leírást kérek!
Igaz, hogy Bp-ten van egy szalon, ahol csak intim borotválással foglalkoznak?
Vasárnap végre kellemes meleg lett, főleg a napon. Természetesen párommal nekivetkőztünk ös meztelenül élveztük a napsütést.Elfelejtettük a kaput bezárni és észre sem vettük, hogy barátaink érkeztek.Csak mikor már felettünk álltak derült ki, nem vagyunk egyedül. Szerencsére mondták, hogy semmi baj, szivesen csatlakoznak. Igy is lett. Megbeszéltük, hogy ezentúl meztelenül együtt töltjük a hétvégeket.
Nálunk ma gyerekek kis koruk óta megszokták, hogy a lakásban és az udvaron mindenki meztelen. A ruha csak az utcán kell, persze meg ha hideg van.Ha így nőnek fel, 18 éves korukban is természetesnek tartják.
Nem érted a lényeget! Ha naturista vagyok miért ne tudnék szeretkezni egy nudikempingben, vagy a Tisza parton. A naturista vagy nudista is fiú vagy leány. Nem a nyilvános szeretkezésekre gondoltam. Kár, hogy nem érted.
Sajnos a párom hallani sem akar róla, pedig én szívesen kipróbálnám.
Ismertek olyan helyeket, ahol télen is lehet nudizni? Meztelen uszoda, szauna, fittness?
Miért nézne ki hülyén? Évek óta borotválom és még nem okoztam botrányt sem a zuhanyzóban, nudi strandon, szaunában stb. Próbáld ki.
Tudom, hogy van nudista társkereső és nudista képek, remélem az ADMIN nem tilt le. Itt a nudizmusról steretnék beszélgetni. Mi is nudisták vagyunk és bizony, annak ellenére, hogy valamennyi tanulmány azt állítja, hogy a nudisták nyilvánosan nem szeretkeznek, mi bizony szoktunk a természetben szeretkezni is. Volt már olyan, hogy látta valaki. Ez miért probléma?
A swingerben megteheted, hogy csak a partnereddel szeretkezel, mással nem kell. A mások előtti szexnek is meg van a romantikája.A swingerben mindent lehet csak nem muszáj.
Ott leszek Sárváron. Szeretnék Veled találkozni.
Nem ér semmit!
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 102 hozzászólás, Listázva: 1-50

kotlar

Regisztrálás ideje: 2006. december 24.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!