/ 4 oldal
Hozzászólások
Gyönyörű punci, szívesen megkóstolnám. finom
A 17-es is kimaradt.
Itt a gyerek valószínűleg csak ürügy az asszony részéről. Ha felszerelné a zárat (gondolom eddig is be lehetett volna kulccsal zárni a szobaajtót), akkor majd az lesz a kifogás, hogy be ne zárja, mert a gyerek megijed, ha nem tud bemenni a szobába.
Én ma is kinyaltam. Igaz, én élveztem bele előtte, de a párom még kérte a kényeztetést. Hát megkapta. Úgy elélvezett, hogy jó darabig hozzá se érhettem újra a puncijához, annyira érzékeny lett neki. Nagyon jó este volt. finom
Legyen csupasz!
És miért nem adod meg neki? Segítek szívesen ha kell. Én is szeretném kipróbálni.
Bárcsak sikerülne a páromnak is. De egyenlőre nem jött össze.
Ha el is mondja a feleségének, hogy vannak szexuális vágyai, nem biztos, hogy az segít. Én a volt feleségemnek elmondtam, hogy nekem kevés a havi 2-3 szeretkezés, pláne úgy, hogy egymás utáni napokon, aztán egy hónapig semmi. Az volt a válasza, hogy neki ennyi elég, többre nincs igénye, ha nem tetszik, akkor keressek másik nőt. Kerestem. Elváltunk. Azóta én vagyok a legnagyobb szemét a világon, aki tönkre tette a "kitűnő" házasságunkat.
eljen finom
Nem feltétlenül illene tudnia. Ha a hölgy nem hajlandó mondani semmit, nem tesz semmit azért, hogy a pasi kitalálja, hogy mi a vágya, mit szeretne másképp vagy mi az amit szeretne, de eddig nem kapott meg, akkor elég nehéz kitalálni. Aztán egy idő után ellaposodik a szex, végül jön az állandó visszautasítás. És ha a pasi megkérdezi, hogy mi a baj, vagy mi a nem jó, mit szeretne másképp, akkor jön a mellébeszélés, hogy épp fáradt, fáj a feje stb. A pasik 99,5%-a nem gondolatolvasó, abból értenek, amit mondanak vagy mutatnak nekik. Ha kapnak egy kis segítséget a hölgytől, hogy mit csináljanak másképp vagy mi az, ami eddig nem volt, de a hölgy vágyik rá, akkor nincs gond. De ha csak hallgatás van, akkor vége. Nekem a volt feleségem még a kapcsolatunk elején mondta, hogy ki szeretné próbálni a popsi szexet. Kipróbáltuk, bejött neki is, nekem is. Simán el tudott élvezni csak análba is. Egy darabig nagyon jó is volt minden. Aztán mégiscsak ellaposodott minden, és hiába próbáltam rávezetni, kérdezni, próbálni valami újat kitalálni, semmi nem működött. Nem segített, nem akarta csak nagy ritkán. Máig se tudom, miért, De már mindegy is.
Jó lehetett, szerencsések vagytok, hogy így összejött. Jó buli lehetett. Ez a mondat nagyon tetszett: "megérkeztünk egy furcsa nevű lakótelepre Sopronba". Hát, Sopronban nincs túl sok lakótelep. Talán a Jerevánon voltatok. De ez igazából teljesen mindegy.
Ott a pont! Sokszor valóban így van. Társaságban sokszor előkerül ez a téma, és ugyanezek a közhelyek jönnek elő mint itt, hogy miért nem jó a szőrtelen punci, miért jobb a szőrös. Aztán ha az ember rákérdez, hogy a feleségedé milyen, kiderül, hogy szőrös, mert nem hajlandó borotválni. És ha rákérdez az ember, hogy voltál-e már olyan nővel, akinek sima, szőrtelen, az esetek jelentős részében az a válasz, hogy nem. De sietve hozzáteszik, hogy nem is szeretnének borotválttal lenni. Szóval fogalmik sincs róla, hogy miért nem jó a sima, de nem is akarják kipróbálni. Persze teljesen biztosan van olyan is, akinek tényleg a szőrös jön be. Nem vagyunk egyformák. Ezen nem érdemes összeveszni.
Ez így nagyon nem igaz. Első páromnak is szőrös volt a puncija, amikor megismerkedtünk, de aztán ő saját magától elkezdte borotválni egy-két hónap után, volt feleségemnek is szőrös volt, de ő csak nagyon ritkán volt hajlandó szőrteleníteni a 15 év alatt, jelenlegi párom pedig gyantáztatja a punciját. És nem azért, mert én kérem, már amikor megismerkedtünk is gyantázott volt neki. Van tehát összehasonlítási alapom. Nekem, bármilyen ápolt is egy nő, bármilyen frissen mossa a punciját, mindig van, marad egy kis mellékes szaga. Én nem szeretem. Azt se szeretem, ha nyalogatom, és szőr megy a számba. Mert megy, ha szőrös. Azt viszont kimondottan szeretem, ha sima, illatos, lehet benne gyönyörködni, lehet gond nélkül nyalni, és azt is imádom, ha mindkettőnk csupasz bőre összeér szeretkezés közben (mióta az első párom elkezdte borotválni magát, én is azóta szőrtelenítek. Nekem magamnak is sokkal jobb érzés.). Számomra nagyságrenddel nagyobb élmény a csupasz puncival a szeretkezés. És ennek semmi köze a pornóhoz.
eljen finom
Milyen epilálót használtok? A herezacskót is epiláljátok?
Köszi, már megnéztem jónéhányat. Sajnos még mindig nem jött össze. Orgazmusa van minden alkalommal. Sokszor olyan érzékeny a puncija utána, főleg ha orálisan csikló vagy ujjal G pont izgatásától élvez el, hogy néhány percig eltolja a kezem, fejem, nehogy hozzáérjek, bele ne nyaljak még egyet, mert már nem bírja. Aztán utána egy kis idővel még újra engedi, hogy megdugjam és akkor is nagyon jó neki, sokszor másodszor, harmadszor is elélvez, de a spriccelés elmarad. Hiába próbáltam úgy, ahogy a videókon van (magamtól is majdnem pontosan úgy csináltam addig is) eddig nem jött össze. Fel nem adom, talán sikerülni fog egyszer.
eljen
Azért csak meg kellene osztanod valakivel, különben sosem éled át.
Nagyon szép, kívnatos punci, piercing nélkül is, de így még extrább!
Hát ez gyors menet volt. De lehet, hogy ebben a gyönyörű punciban más se bírná tovább.
Jó punci! finom eljen
Igen, szerencsésnek érzem magam. Tegnap este is hatalmasat szeretkeztünk. Imádtam kényeztetni előtte.
Gratulálok! Az én párom még csak 55 éves, de ő is hasonlóan szexi, csinos, kívánatos. Ilyenkor látszik, hogy a kor a jó bornál, a jó konyaknál és a jó nőnél csak előny, nem hátrány. eljen
Én is a Philips Oneblade-et használom. Tényleg jó, nem pattog ki utána, csak sajnos viszonylag sűrűn kell használni. A párom gyantáztatja a punciját, az a tökéletes megoldás. Én is szívesen kipróbálnám a gyantázást, de férfi intim gyantázást itt a környéken egy kozmetikus se vállal. Én legalábbis nem tudok róla.
Annyira jó volt?
Ilyen reggelt kívánok mindenkinek!
Ettől függetlenül sajnos sok ilyen videó van fent. Reméljük megoldódik a probléma.
Nagyon sok olyan videó van fent, főleg amit függőleges képpel csináltak, amit mobilom meg lehet nézni jó esetben, de a számítógép széthúzza, kinyújtja oldalra és nézhetetlen. De érdekes, hogy nem minden függőlegesen készített video olyan. Jó lenne, ha mindegyik működne minden platformon.
Csupaszon gyönyörű!
Jó ötlet volt! eljen
Bevállalós egyébként, sok mindenben benne van, de azt nem tudja elképzelni, hogy egy harmadik is ott legyen ha szeretkezünk, pláne, hogy hozzá is érjen. Ez van. De emiatt nem fogok mást keresni.
Simán beférne. smile
Ne haragudj, de rossz olvasni. Meztelenül és nem mesztelenül...
Szendvics és dupla punci. Kipróbálnám mindkettőt. Eddig sajnos nem volt benne részem. A párom erre nem vevő, így ez valószínűleg kimarad az életemből.
Finom punci.
És bement?
Nagyon jó képek, fantasztikus a hölgy. De megmondom őszintén, nekem frissebb képeken, "érettebben", sima puncival sokkal jobban tetszik. eljen
Nagyon szép punci! Gratulálok hozzá. Biztosan nagyon finom is. finom
Szép nagy cicik, és a punci is gyönyörű! finom
eljen
Csupaszon!
Köszi a segítséget mindenkinek. Hasonlóan csináltam eddig is, mint ahogyan a videókon van, de eddig még nem jött össze. De nem adom fel, sikerülnie kell. Tegnap előtt este is nagyot szeretkeztünk, extra jó volt, igaz, spriccelés nélkül. A végén a kedvesem azt mondta, hogy ez olyan volt, hogy a végén még a szomszédok is kimentek rágyújtani... vigyor2
Adnál egy linket vagy legalább a címét a videónak, hogy mit kell keresni? Kedvesemnek hatalmas orgazmusai vannak, de sajnos a spriccelés még eddig kimaradt. Szeretném nagyon ha sikerülne neki,
Az első páromnak nagyon pici melle volt, szinte semmi. Melltartót se hordott, nem volt mit bele tenni. De a mellbimbói érzékenyek voltak, lehetett kényeztetni. Egyszer azt mondta, hogy mindössze annyi a hátránya emiatt, hogy a blúz nem áll olyan jól rajta.
Volt feleségemnek ezzel ellentétben hatalmas nagy mellei vannak nagy bimbó udvarral. Az mondjuk nekem nem igazán jön be. Ha levette a melltartóját, akkor bizony a gravitáció hamar jelentkezett.
Jelenlegi páromnak meg pont a kettő közötti méretű a cicije, olyan jó marékba illő. Nagyon szép kerek cicijei vannak. Melltartó nélkül is gyönyörűen állnak neki. Nekem ez jön be a legjobban. De igazából nem a mell alapján választottam egyiket sem, és nem is ez a legfontosabb.
Remélem borotválás után is megmutatjátok!
És mi lett a vége?
"micsoda hatalmas szerencse, hogy aki akar, itt, a GG-n is láthatja kívánatos tested! "
És hol? Én nem látom sehol. Egyetlen egy fotót sem. szomoru1
Ez nem gyenge. Hány centis?
Szép cicid van, egyáltalán nem kicsi. Első páromnak ettől sokkal kisebb volt, szinte semmi, volt feleségemnek sokkal nagyobb, mostani páromnak meg kb. ekkora mint a tiéd. Egyikkel sincs semmi gond. Legyél rá büszke, hogy milyen szép. wave
Azért majd ha úgy alakul, írd meg, hogy sikerült-e valamit elérned.
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 189 hozzászólás, Listázva: 1-50

káró

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. július 26.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!