/ 4 oldal
Hozzászólások
gyönyörű kis ajkaid vannak és csikló berendezésed!!
Jó képek csak rettentő kicsi a csávó farka,alig látni!!!
Engem is nagyon izgat és izgatólag hat rám,hogy még a combjaid is szőrösek!!! imádnám öket is
engem nagyon izgat hogy a combjaidra is le van nőve a szőröd!!! Élvezettel nyalnálak élvezésig
Lehet,hogy igazad van!!
HUU,micsoda hínár és még a combokra is le van nőve ! Rég nem láttam ilyen farok állító szőrös nyílásokat,A popód is istenien szőrös!! Nyalnám minden résed és ha szereted akkor keményen megdugnám azokat a nyílásokat rajtad, de ha gyengéden szereted,akkor meg csak finoman érzékien és tövig betéve a seggedbe is!!!!! Imádnám ahogy folyna ki belőled a sok ondó és végig a szőrökön SZUPER VAGY!!!
Én már találtam itt és nagyon klassz volt,de sajna már 1éve nem tudjuk össze hozni az újbóli találkát ,mivel nem tudjuk megoldani időben.Ő is kapcsolatban él,meg én is, ráadásul,mind a ketten vállalkozók is vagyunkés szinte mindíg van valami ami közbe jön!!!
Sziasztok.Eddigi életemben még csak két hölgy volt aki annyira tágult,hogy nagyon meglepett.Yoni masszázst szoktam végezni és mind kettő úgy tágult,hogy a végén,már mind a két kéz fejem bele befért a hüvelyébe,de az egyiknek még a popójába majd az egyik kezem kézfeje is és annyi orgazmust élt át,hogy egyszer csak elájult, egyből le izzadtam és a lelki szemeimben már jöttek a rendőrök és mentő,mert azt hittem,meghalt,de egy kis vizet spriceltem rá és felébredt hála,soha többé nem mernék valakit ennyi orgazmusig masszírozni!
igazán élvezetes lehet Téged végig masszirozni főleg a Yoni masszázzsal tutti hogy élveznéd nagyon és ráadásul van vagy 20 vibri is hozzá mind más és más!
nagyon klasszul tágul a hüvelyed imádnám érezni mikor masszirozlak,és akár a csuklóm is betudd fogadni!!
El van nézve minden, de kérünk még akkor újabb videót,és legalább Te is gyakorolsz mi meg csorgatjuk a nyálunk addig!!
nekem igy bozontosan is nagyon szexi!
én is osztom a véleményed!
Csak gratulálni tudok,én is szívesen lennék köztetek,mint masszőr is,nagyon klasszul tágult az egyik hölgy,hogy már befogadta az egész csuklót!
Bizony,hogy nagyon szexi vagy,és nyugodtan muatathatod magad,és van is mit!!!!
csúcsok vagytok lányok!!! Na,és bátrak is. Mint masszőr szívesen lennék köztetek a szendvicsben feltét!!!
Mekkora hasiték van rajta!!! De guszta nagyon.
Igen én is élveztem nézni,hiszen volt már egy pár barátnőm aki nagyon élvezte ugyan igy!! Gratula!!!!!!!
Igen,várjuk a többit is és nagyon bátor is h az arcát is adta!
Gratula a videóért és főleg a bátorságért,hogy az arcát is merte vállalni hozzá!
gabika!!! Te nagyon bepalintáztad itt a hozzá szólókat!!!!!!!!!!!!!!! Inkább Gábor volnál az adatlapodat olvasva és 48éves férfi!!!!! gratula neked,ügyes kis fiú vagy!!!!
Te, gabika!!!!!! Te, itt nagyon beakarod palintázni az embereket,mert Te szerintem nem gabika,hanem Gábor vagy az adatlapodat nézve és 48éves!!!!!
egyelőre a mostani csajszival nem tudjuk megoldani másként még jó hogy egy kombi autóm van,ma este megint abban lesz egy kis szeretkezés!!!
Jajjjjjjjjj elfelejtettem,hisz itt Te vagy a nagy igaz,mondó,megmondó!!! és igen csak munka nélküli lehetsz,mert mindig itt esz a fene,ahogy látom!!!
Sziasztok!!!! Én is csak sima Svéd masszőr vagyok, de hála már vannak vissza térő Női vendégeim egy-egy Yoni és persze erotikus masszázsra!!! Békés-Hajdú megyéből!!!
Igazi,bozontos,szőrös punci és még a popó is hasonló!!! Imádom igy is, a csajszikat!!
Sziasztok!!! Gratula ezért a videóért és külön a hölgynek!! Csodálatosan tágul,és fantasztikusan spriccel!!!! Hozzám is jár egy hölgy,aki ennyire tágulékony, de van mikor mind két kezem,4-4 ujjai bent van már neki,és a popója is bir 4ujjat,és ugyan igy szinte végig spricceli mig masszirozom!!!
Na erre szerintem itt senki tanácsát ne fogadd meg,mert csak Te ismered a feleséged,és azt h mennyire volna felháborodva ha valaki "jó" tanácsát meg fogadva elkezdenéd ugy meg valósítani azt!!! Minden esetre csak türelemmel, szeretettel,kitartással,,semmit nem erőszakosan!!!
Én is imádok nyalakodni is közben,deee,nem mindenki engedi, vagy csak tényleg szigorúan a masszázst lehet, és csak kézzel,mert ez volt a elsődleges meg beszélés és kérésl!!!!
Szia!!! Teljesen igazad van, de hála azért van olyan hölgy aki el meri mondani a párjának,és van olyan meg értő férj,élettárs,aki ebben szintén megértő,és még el is hozza a hölgy párját egy egy masszázsra, csak az a kikötése h ott legyen végig,mert őt,az is izgatja ha végig nézi,miként elégül ki a felesége,és tényleg mennyire is képes ki tágulni egy idő el teltével,és milyen orgazmusai lesznek egy ilyen nagyon kitágult állapotban,mikor viszont teljesen ki van töltve a hüvelye és bizony már 8 ujj is befér neki!!!
Teljesen igazad van ,sosem élhet vissza a helyzet adta lehetőséggel,persze más az,ha ezt esetleg kérik,és ki az a hideg férfi,aki ezt ki birná,h vissza utasitsa a lehetőséget!!! Semmi féle szakmai dolgot,vagy meg élt masszázst, ide nem szabad írni,mert mindig van,aki nagyon okos,és száz diplomás,és száz éve masszőr,aki mindenkit le fikáz!!!
Valóban masszőr fiú, Yoni masszázst is ki próbálni akaró hölgyet- (ket) keres,,nem baj ha nem vagy független!!! Akár a párod jelenlétében is!!!
Sziasztok! Yoni masszázsra keresek hölgyeket, vagy akár párokat,Békés,Hajdú,Borsod,és Szolnok megyéből!!!
Na és nyolc ujj egy punciban???? Vagy az öklöm,pedig nincs kicsi kéz fejem!!! Ezt tapasztalatból írom!!!
Szia!!!! csak nyugottan tölts fel még videókat!!! Nagyon szexi és guszta a puncid,örömmel massziroználak a Yoni masszázzsal!!!! Nagyon klassz és bátor csajszi vagy igy tovább!!!!!!!!!! L
Szia!!!! ez is nagyon kellemes és élmény teli, ugy mond masszázs, de azért ennél kicsit sokkal másabb egy erotikus masszázs,mondjuk a Yoni masszázst ide sorolva!!!!
Nem hétköznapi,az biztos, és ráadásul,az a heppje a csajszinak,h vörösre van festve a szőre,mint aki a haját festi,és egy kis karika van a csiklójába!! Mondjuk ez engem kissé zavar,mert nem lehet olyan jól izgatni, masszirozni,de el kell h fogadjam,mert ez az Ő szuverén joga és ezek izgatják!!!!!!!
Sziasztok!!!! A hozzá szólásokról csak annyit,és a huszon centik befogadásáról,h hozzám jár több hölgy Yoni masszázsra is és van közöttük 3 olyan,aki kimondottan nagyon tágulékony,és volt már h mind két kezem 4-4 ujja bent volt, egyszerre,de egyik kezem ökölbe csukva is, de max csuklóig fér be!!!!!!!!! Sosem találkoztam még eddigi masszírozásaim alatt olyannal,aki 22-vagy még ennél is hosszabbat be bírt volna fogadni!!!
Kimondottan izgató,h a hölgynek még a combjai is szőrösek,na és nem beszélve a puncijáról és a popcijáról!! Imádom az ilyeneket!!!!
Békés megye és szomszédos megye környékén, Yoni masszázst vállalok,nem kezdő masszőr fiú vagyok!!!! Csak, kizárólag hölgyeknek!!! Kor határ nincs!!! Néha Bp-en is vagyok!!!
Békés,Hajdú és a közeli megyében nincs hölgy vagy olyan hölgy tagú pár, aki erotikus masszázsra vágyik???
Szia!!! Nincs semmi különös fortélya, hisz minden férfi meg tudja,tudná csinálni ha kellő türelme van tényleg egy igazi test masszázzsal kezdeni és azután a mókust masszirozni,izgatni!!! Pontosan ugy van ahogy irtad,türelem,fokozatosság,és szerintem talán a legfontosabb az akarat és vágy arra h ilyen élményben legyen része!! De, ez is kevés akkor,ha nem tud ,nem képes ennyire tágulni a hüvelye!!! Ehhez testi adottság is szükséges!!!! Nem vagyok véletlen sem profi, se beképzelt okos, viszont tényleg van egy oklevelem a masszőr szakmából és szerintem oda figyelek ,h hol,miként reagál a bevezető masszázsomnál is!!
Az én anyósom is meg dughatná már valaki,mert tényleg egy rusnyagonosz és girhes, rá aádásul hiányzik 3ujja,mert nem rég le vágta a fűnyirója az állatjának,mivel forgás közben akarta meg igazitani a fű gyüjtőt és jöttek a pengék!!!
Itt,meditáltam,h le irjam e vagy sem,de legyen!!! Nem olyan nagy sztori, de meg történt!!! 2000ben lettem külön az első feleségemtől ugy,h egyszerűen a szokásos párna paplan és egy kér ruha elhozva el költöztem otthonról, ahhoz a csajszihoz,akivel azóta is élek. Majd 3hét volt mikor először találkoztam az exemmel,mert kellettek a többi dolgaim és egy hatalmas szeretkezés, nyalás szopás és dugás is lett a vég eredmény, de ez volt az utolsó és a nagy örök harag előtti együtt lét!! Attól féltem mindig,h el mondja a mostani páromnak,h mi történt akkor!!! azóta még köszönni sem köszönünk egy másnak és kimondodtan utáljuk egy mást!!!
Jaaaa,még annyit az el hihetésedhez,h nem mesét és kitalációt irok, aki ilyenben már volt az tudja h igen is létezik ez a fajta sex, de nem tul gyakori,h egy hölgy ennyire tudjon tágulni,eddigi életemben Ő a 4ik ilyen csaj aki erre képes!!!!!!!!!!!!!!!
El árulom,miért ne,hisz ez nem lehet titok!!! Jó molett csajszi egészen nagy cicikkel és popóval,combikkal!!! a csiklojában pirszing van,ez engem kissé zavar,mert nem lehet ugy masszirozni a csikloját!!!
Nem hiányzik egyik keze sem, és ráadásul az egészség ügyben melózik és még is el jött és végig nézte h hogyan masszirozom meg és azután hogyan tágitom annyira ki h befér az öklöm is!!!! Látszik,h ilyenben még nem volt részed,mert nem tudod h közben az ujjaimmal hol és hogyan masszirozom,mikor bent van az egész öklöm!!! De, ezt nem bántásként irtam, meg szerintem mivel ez az egész min 2ora,nem is akarja addig kényeztetgetni a feleségét!!!
Na,képzeljétek az este meg történt az amitől én is igen csak féltem!!!! A csajszi itt volt a férjével és végig nézte és hallgatta ahogyan a feleségét egyik orgazmusból a másikba massziroztam és nem tul sok idő után már az öklömmel és volt h szinte mind a két kezem összes ujja bent volt és ugy élvezett,meg van egy igen csak hatalmas méretű vibrim,azzal is jó párszor elélveztettem!! Egészen jó haverok lettünk a férjjel!!!! Abba is bele egyezett a férj,h a feleségével dugjak,és mivel nem szed gyógyszert az volt a feltétel,h mielőtt elélvezek szoljak, és a csajszi lefog szopni és le akarja nyelni, deeeeeeeee sajna nem voltam elég bátor, és nem tudtam a férj előtt megtenni!!! Hát van ilyen is!!!!
Igazad van,még most olvastam vissza h milyen baromságot írtam!!! Köszi!!!!!
Talált a szülinap!!!!!
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 185 hozzászólás, Listázva: 1-50

masszőr

Regisztrálás ideje: 2010. július 28.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!