Nekem is nagy vágyam lenne, hogy két hölgyet kényeztessek egyszerre! Ha egymással id lennének, úgy lenne a csúcs!
Olvastam azt a lovaglós, nyalós figurát, na abba én is benne lennék!
Olvastam azt a lovaglós, nyalós figurát, na abba én is benne lennék!
Ez igen! Elhiszem milyen élvezetes lehetett!
A spermát hova kapták?
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 19:01

Szia!!! Nekem már volt benne részem,igaz csak egyszer az életemben,de most is nagyon jó és szép emlék!!!! Az egyik a legjobb barátom 22éves lánya volt ő ült az arcomra a párom meg lovagolt rajtam és közben simogatták egymást és csókolóztak, akkor volt mind kettőjüknek az első próba a lányok közötti játékok átélésében!! Mennyei érzés volt látni és érezni őket,meg mikor egy mást is kényeztették!!! A párom akkor volt 31éves,én hoztam össze öket!!!
Szia!!! Nekem már volt benne részem,igaz csak egyszer az életemben,de most is nagyon jó és szép emlék!!!! Az egyik a legjobb barátom 22éves lánya volt ő ült az arcomra a párom meg lovagolt rajtam és közben simogatták egymást és csókolóztak, akkor volt mind kettőjüknek az első próba a lányok közötti játékok átélésében!! Mennyei érzés volt látni és érezni őket,meg mikor egy mást is kényeztették!!! A párom akkor volt 31éves,én hoztam össze öket!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 17:45
Törölt felhasználó (840138)

A vágyam, hogy rá guggol egy nő az arcomra és úgy nyalom a fenekét, közben egy másik nő lovagol rajtam.. Hmm

De mennyire!
írtam neked üzenetet!
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek ötletek ! Meg is kéne valósítani őket, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 18:25

És ugye ennek van több változata is, amit pl Te leírtál..
Vagy, hogy hátulról dugok egy nőt, a nő pedig egy másik popsiját nyalja, közben a punciját simogatja.

És ugye ennek van több változata is, amit pl Te leírtál..
Vagy, hogy hátulról dugok egy nőt, a nő pedig egy másik popsiját nyalja, közben a punciját simogatja.
(Ez egy válasz Valamint üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát ez nekem is tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 17:45

A vágyam, hogy rá guggol egy nő az arcomra és úgy nyalom a fenekét, közben egy másik nő lovagol rajtam.. Hmm

Mostanában azt szeretném, ha lovagolhatnék egy nagy és kemény faszt, miközben mellettünk térdel a farok gazdájának a nője, egyik kezével ujjazza a fenekemet, a másikkal pedig simogatja a csiklómat ! Esetleg közben szopogatná a mellbimbómat
Aztán úgy folytatnánk, ahogy ő szeretné

Vannak jelentkezők,de minek,csak leveleznek,kíváncsiskodnak és eltűnnek,vagy végig sem olvassák az adatlapot és úgy írogatnak az ország minden részéről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 10:29
Törölt felhasználó (854231)

Legalább vannak jelentkezök,nálam az se nagyon!

Egy fincsi puncit nyalni..hmmm
Legalább vannak jelentkezök,nálam az se nagyon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 10:06

Törölt felhasználó (866441)

Szia!
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek!
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek!
Szia!
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 09:01
Jelentkező van bőven,de amikor komolyra fordulna a dolog,találkozóra kerülne a sor,megvalósíthatnánk a vágyaikat,amiket levélben bátran,tabuk nélkül írogatnak,akkor jönnek a kifogások és eltűnnek! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (854231)

Sziasztok!elöbb-utobb lesz!

Sziasztok!elöbb-utobb lesz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 08:36

Törölt felhasználó (866441)

Sziasztok!
Én egy komoly,valóban ismerkedni vágyó Férfit keresek,hármas játékokhoz,aki találkozni is mer,nem csak levelezni és megfelel az adatlapunkban írt igényeknek,de sajnos nem találom!
Én egy komoly,valóban ismerkedni vágyó Férfit keresek,hármas játékokhoz,aki találkozni is mer,nem csak levelezni és megfelel az adatlapunkban írt igényeknek,de sajnos nem találom!
Sziasztok!
Én is benne lennék
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

én is benne lennék
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretném ha 1szer 3an 4en kényeztetnénk 1 nőt, és jól megfürdetnénk a gecibe a végén..
A jelen létemben több pasi kúrja a nejemet ere vágyom
Erről egy vicc jutott az eszembe:
Egy eldugott tanya mellett leszáll egy UFO. Két alak száll ki belőle,
feltehetően hím és nőstény. Felveszik a kapcsolatot az emberekkel és
tapasztalatszerzés végett megbeszélik a partnercserés szexet. A földi férfiú
felmegy a fedélzetre, az UFO lent marad az asszonnyal. Levetkőznek. Az UFO
hapsinak hímtag helyen valami picike nyúlvány csüng. Meglátja ezt a földi
asszony és röhög.
UFO: - ???
Asszony: - Ezzel a picivel?!...
UFO: - Tekerd meg a bal fülemet!
Megtette és a nyúlvány fél méter hosszúra nyúl, de az asszony megint röhög...
Asszony: - Ezzel a vékonykával?!...
UFO: - Tekerd meg a jobb fülemet!
Megtette és a nyúlvány tíz centi vastagra duzzadt, de az asszony megint
röhög...
UFO: - És most mi a baj?
Asszony: - Most már semmi, csak elképzeltem, hogy a feleséged hogyan
tekergeti a férjem fülét! (Ez egy válasz extraxl üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 20. vasárnap 19:06
Egy eldugott tanya mellett leszáll egy UFO. Két alak száll ki belőle,
feltehetően hím és nőstény. Felveszik a kapcsolatot az emberekkel és
tapasztalatszerzés végett megbeszélik a partnercserés szexet. A földi férfiú
felmegy a fedélzetre, az UFO lent marad az asszonnyal. Levetkőznek. Az UFO
hapsinak hímtag helyen valami picike nyúlvány csüng. Meglátja ezt a földi
asszony és röhög.
Asszony: - Ezzel a picivel?!...
UFO: - Tekerd meg a bal fülemet!
Megtette és a nyúlvány fél méter hosszúra nyúl, de az asszony megint röhög...
Asszony: - Ezzel a vékonykával?!...
UFO: - Tekerd meg a jobb fülemet!
Megtette és a nyúlvány tíz centi vastagra duzzadt, de az asszony megint
röhög...
UFO: - És most mi a baj?
Asszony: - Most már semmi, csak elképzeltem, hogy a feleséged hogyan
tekergeti a férjem fülét! (Ez egy válasz extraxl üzenetére (2014. 04. 20. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy ufó dákóról úgy lefejteni a bőrt, hogy 2perc alatt a Marsra kívánkozzon