/ 17 oldal
Hozzászólások
Jó az mikor olyan ír véleményt, aki elméletben tudja mi is történik ott.
Mindig is voltak felkapott helyek, így volt élen régen az EMSE is, hiszen nem volt konkurense, de a DL és a TT valahogy, valamiért mindig népszerűbb volt más helyeknél. Persze lesz aki a Paradise-re adna le voksot.
A lényeg talán ott van, hogy klubon kívülről nem igazán szerencsés se a helyről, sem pedig az ott lévők kinézetéről, koráról képet alkotni. Másrészt viszont ami klubban történik az zömmel ott is marad, senki se publikálta itt ki hogy X nevű GG-s taggal Y, aki szintén GG-s milyen jót kefélt. Vagy hogy ki-kit hol kivel látott. Ehhez kell egyfajta agyi érettség és kulturáltság is. Pedig jómagam is ismerek több embert akik itt GG- n is aktív fórumozók voltak vagy akár most is azok.
A TT-s "Kinga" meg jelenség, de épp azzal etetik, mint egy trollt hogy foglalkoznak vele itt is, ott is. Sanszos, hogy ha tényleg nő, és klubban megjelenik 3 méternél távolabb nem látta senki a bárpulttól, illetve az öltöző szekrényektől és ha még is felvitte a jósors az emeletre, még üvegpoharat is vitt magával mert nem tudja mi az illem. A szexről meg vele kár beszélni, hiszen amilyenek az igényei, olyan a szexuális kulturáltsága is. Ami nincs, az nincs.
Mindezek ellenére a két "nagy" közt - értem itt a TT-t és a DL-t - örök látszólagos harc van, már a látogatók részéről hogy melyik a jobb. A DL-ben régen is, de talán még most is hamarabb és intenzívebben megtapasztalható az amiről a swinger szólhat. A TT-ben pedig nagyobb a "kirakat" és a divatswingerezés, de ott is akadnak bőven jó esték. Mindenki maga döntse el hogy hol érzi jól magát, hiszen minden klub csak a helyet adja a dolgokhoz, a szereplők ti vagytok, akik oda elmentek akár szexelni, akár csak nézelődni.
Én nem akartam se a lelkedbe gázolni se a pénztárcádba. de megnyugtatlak: voltam swinger vitorlázáson több alkalommal az Andrián. Szóval van róla tapasztalatom.
A Balatonon meg egy igényesebb hajó 50-70 eFt/nap. Ez tény. Tudom mert van rokon aki ezzel foglalkozik.
De egy balatoni vitorláson való 3 -4 pár a legkisebb súrlódástól kényszerré váló közös programja nem hasonlítható egy strandhoz, vagy klubhoz.
Nem akarok OFF lenni a swinger strand témától de ne mond már hogy sok az a 15-20eFtg egy szórakozásra.
Ha elmész a pároddal mondjuk és kivesztek egy szobát valahol hogy mégse a kocsiba kefélgessetek.... egy igényesebb szoba élből itt kezdődik. Ha vagy annyira gavallér hogy este elviszed a párod vacsorázni a fenti összeg jelentős részét elköltöd. Nos... nem mentek panzióba, nem mentek vacsorázni egyszer, ezt az összeget elrakod, és nem hogy a klubba való belépő de esetleg a taxi is kijöhet belőle.
Bár jogos, olcsóbb a GG-n VIP-et venni az ingyenpornóért meg kimenni valami alkalmi nudihelyre, hátha látsz valami akciót. Lehet hogy még a sok saját nemét kergető férfi se fog zavarni, mert hát ingyen van.
Nincs gond hogy mennyibe kerül egy swingerklub este. Ahogy nekem az se gond, hogy ezek a már létező swingerstrandok mibe kerülnek. Sokkal drágább mint egy swingerklubos este. És ne feledd, egy klub zárt hely, szemben a strand viszont nyitott terület. És meg kell teremteni annak a biztonságát, a külvilágtól való elszeparáltságát, higiéniát, étkezést, stb. ( Tekintsünk el most a horvátországi "swinger beach"-től, ami csak egy sziklás partszakasz. )
Viszont nem minden hétvégén kell ott lenni, meg kell rá teremteni az alkalmat és akkor élmény lesz. Ahogy aki klubba jár minden péntek-szombat az nem kő gazdag, hanem szerencsétlennek szánalmasan szar lehet az élete. Véleményem szerint.
Mindent meg lehet ám valósítani. Csak épp ez egy komoly dolog.
Egész Franciaországig kell érte utazni, talán az egyik legjobb "ilyen" hely Cap d’Agde.
És hogy ez itthon miért is ne valósulhat meg? Mert ahhoz hogy egy ilyen dolog üzemeljen arra áldozni kell. Nem csak leszaladni egy elhagyott tó mellé, kicsit pucérkodni majd elhíresztelni a neten hogy az egy nudista hely. Persze lesz eredménye, mennek majd a kukkolók. Meg a csalódottak.
Egy swinger strand csak úgy működne ha ott kő kemény belépő díj lenne, amiből a helyet tisztán és biztonságosan üzemeltetni lehet. És tegyétek a szívetekre a kezeteket: mi magyarok nem vagyunk híresek arról hogy valamiért nagyon fizetni akarnánk. Maga a swinger intézménye, a szervezett bulik is ezért laposodnak el, mert míg pár hely energiát öl a színvonalba, a számolgató pénzéhes klublátogatók elkezdenek agyalni hogy miért fizessen ő 12-15 vagy 20eFt-t egy estére, inkább kölcsönveszi a szomszéd nyaralóját és fejenként 5e beszedésével mennyit kaszál egy este.
És a gond itt van. Jó az ingyenpornó, jó a potyázás.
Swingerbeach élményekért el kell innen utazni.
Ennek ellenére viszont hallottam hogy van már hazai szervezkedés, a swingerklubos társaságból úgy tudom hogy van egy olyan kör, akik csináltak illetve csinálni fognak ilyet. De abban biztos vagyok, hogy nem fogják ezt a GG-n meghirdetni. Ahogy hiába tudom hogy van ilyen kör, még kapcsolatba se sikerült velük kerüljek.
Leuska: az egyensúly nincs összefüggésben az árakkal. Vannak olcsóbb helyek, és vannak drágábbak. Ahogy írod, illetve a szavaidból az jött le, hogy Maciék és Szilviék helye számodra drága, mert neked nem odaillő egyének jelentek meg, míg Sopfie és Joe bulijai jönnek be. Gondolom árfekvésben is. És Joe személyisége tart vissza bárkit is? Erre nem reagálnék, mert vihar lenne a biliben és a fórumon! smile
Egy apró észrevételem van a soraiddal kapcsolatban. Azok akik a Macihoz járnak esetleg fiatalok, nem hiszem hogy megfordulnak a DL-ben is. Alapjaiban más a két hely hangulata is, nem hogy a vendégköre. Kevés olyan embert ismerek, akik mindkét helyre járnak, vagy jártak de ő/ők semmiképp sem feszültségkeltő vagy kulcspörgető személyek.
Az Exotic most "milyen néven" fut? Mert ugye volt már vagy féltucat neve, de az Exoticos weblap sem üzemel....
Na nem mintha vágynék oda, mert az a hely akkor volt jó egy rövid ideig mikor Villa69 volt, csak a kíváncsiság.
kiskoko34 : ejnye... smile Nem keresek itt szexpartnert. Hozzá mertem szólni mert fórum. Azt hiszem!
Mennyire nem vagyunk egyformák....

Kefélni bárkivel lehet, de szeretkezni csak azzal akihez kötődünk. Lehet hogy sokan vannak nők akinek a csók igen is sokat jelent. Nekem is. Nem csókolóztam férfivel akihez nem kötött érzelem, ettől most én rossz ember lennék?
Az utóbbi időben (években ) nagyon megváltozott a hazai swingervilág. Azok a helyek ahol volt tényleg valami élményre lehetősége sokaknak vagy rettentően megváltoztak, vagy bezártak.
És amit Télanyó írt sajnos nagyon igaz. Megjelent egy társaság, egy "csoport" akik reprezentálni, saját magára felhívni a figyelmet jár ilyen helyekre. És az ő viselkedésük leginkább az újakban sokszor visszatetszést kelt, vagy akár örökre elveszi a kedvüket a swingerkluboktól. És erre nem igazán van, vagy lesz gyógyír.
Sokan mondták mostanában hogy visszasírják a régi hangulatokat, társaságot... nagyon van benne valami!
Jó a kérdésed. Aki klubba jár biztos előbb-utóbb összefut ismerőssel.
Szerintem ennek nem kell olyan nagy feneket keríteni, hiszen az ismerős is épp azért van ott mint Te, én vagy mások. Mi változik meg ezzel?
A szóló pasik ellen legtöbbször azok a párok emelnek hangot, ahol a klubos élmény inkább a páros férfitagjának vágya, mert így "legálisan" kaphat új, idegen puncit. Persze ezek szoktak lenni a "pinairigy párok", ahol a páros semmiképp se keres férfit.
Szóló férfiak nélkül nincs swinger. Másrészt pedig míg egy átlag férfi - varázsbogyók nélkül vagy velük - pár lövés után pihenésre és töltődésre szorul, addig mi nők azért jóval több férfit, "élményt" el tudunk fogyasztani. Ilyenkor nagyon is jó ha van szóló férfi!
Nata044: Pedig van ami nagyjából idevág: Katt

De meg se lepjen hogy zömmel ott is a férfiak írtak smile
somkesz: Az ugye nem tűnt fel, hogy nem Neked válaszoltam smile
A jellemzésed, véleményed rólam köszönöm de leginkább annak van baja az élettel aki másokat minősít, esetleg személyeskedni kezd vele.
Off teljesen igazad van, hogy nőként próbáltam egy "férfitopikban" megszólalni, sőt elkanyarodva hozzászólni merészkedtem itt. Mea culpa!
Ha meg csak azt látod hogy VIP vagy admin....erre mit mondjak? Nem lehet véleményem ez esetben? Vagy regisztráljak egy másik nevet és írjak úgy? Nem fogok.
On ...
wow1
Egy picit elveszítettem a fonalat.
Mi épül bizalomra és intim és mi az ami felszínes dolog?
Kedves somkesz!

Köszönöm a képzelőerőre tett figyelemfelhívásod. Megpróbálom ez ügyben majd megerőltetni magam.
Nem feltétlen kötném ezt az egészet a hatvanas-hetvenes évekhez. Ha már huszadik századi időpontra datálunk valamit, sok okos ember szerint - már amerikás oldalról - a nem az anyaországban katonáskodó férfiak kezdték ezt elterjeszteni. Állítólag. De mivel nem voltunk ott ugye ez lehet legenda is, hiszen mint Te is írtad: az ilyen dolgokat senki se köti a más orrára, így nem volt nagyon publikus. Egy zárt kör, közösség indult meg először nyíltan a többes erotika felé, a katonaságnál derültek ki dolgok...
Mondjuk a jóléti Amerikában, ahol voltak szesztilalmak, ahol a mai napig van ahol még az orális szex maga is bűn, sajtóban nem lehetett szexpartnert találni, hírdetni, csak is ismerettség útján derülhetttek ki ilyen vágyak. De mivel nem beszéltek róla ritka lehetett a dolog. Ugye ma, az internet világában ez jóval könnyebb, mert akár az arcnélküliségtől indulva lehet eljutni az ágyig.
De azért ha nagyon megkapargatjuk a fennmaradt információkat találni fogsz utalást erre korábbról is. már a két nagy háború közt is voltak klubok, összejövetelek amelyek a többesről szóltak. A romantika és klasszicizmus korában is a csillogás, pompa mögött is ott volt a bujálkodás és bujaság. Majd jön egy nagy szünet és utána időben vissza eljutunk a római életvitelhez. Ugye ők bőven buliztak, bőven benne volt a pakliban az erotika, a vágyak és a többes.
Hogy gyakoribb-e a házaspár csere vagy a hármas, vagy többes ezt azok tudják akik részt vesznek benne, de ahogy írod, ez nem egy publikus szám. És ez így is van rendjén. Ezekhez a dolgokhoz kell egy jó adag intelligencia, figyelem a partner, partnerek felé. Egy szellemileg érett közösség tagjai tudják ezt csak is megélni. De hidd el van ma is Magyarországon egy réteg, aki ezt éli és megéli. Társadalmi helyzettől függetlenül.
Bizalmi alapon működő "dugják a feleségem" opció az hogy lenne? De tényleg nem tudom "hova rakni". A topik címe pedig egy cselekmény, helyszíntől függetlenül tehát elvonatkoztathatsz úgy, ahogy te gondolod, de itt általánosságban indult gondolom a beszélgetés a témáról.
A témával kapcsolatban lenne még egy apró gondolatom. Ha adott egy pár, nem kis türelemmel, odafigyeléssel találhatnak maguknak egy olyan harmadik személyt, akit az intim együttlétben el tudnak mind a ketten fogadni. Magyarul ha meg van a három "igen" akkor működik a dolog. Viszont ha a pár párt keres, azaz a négy igen a cél a megvalósulás esélyei nagyon lecsökkennek. Sőt sokszor fordul elő hogy bár meg van a négy "igen", még is hamar kifordul valaki ebből az édesnégyesből mert nem érzi jól magát, valaki nem olyan mint elképzelte.
A másik örök dilemma ebben a témában sokaknál hogy egy ilyet kivel jobb átélni. Egy ismerőssel, aki felé szimpátiát táplálunk valahogy vagy egy baráttal. Hamar sérülnek barátságok, kapcsolatok így.

Valahol valóban nem egyről beszélünk de van erős átfedés. Illetve mindenkinek meg van a saját értékrendje és ezt el kell tudni fogadni.
viszonosság és egyenlőség? Nem tudom ki hogy van vele.

Nőként itt úgy gondolom nem sok értelme bármit is írni, hiszen "Ti férfiak" megbeszélitek hogy mi a jó, sajnos kevés nőtársam vállal itt véleményt és hangot.

Az egyenlőségről akkor úgy kell gondolkozni, hogy férfi és nő egyenlő partnert, hiszen házastársak és csak is kizárólag amit a nő kap, azt és annyit kapjon a férfi egy négyesben? Lehet ilyet persze megvalósítani, de hol az egyenlőség, ha egy nő képes több orgazmusra, míg vannak férfiak akik nem 3-4 vagy több menetre, orgazmusra vannak betárazva? Nem azért mert képtelenek rá, hanem mert van olyan a férfiaknál hogy a "nagy élmény" után nagy szünet következik. Tiszta biológia.
Nem vagyunk egyformák és épp ezért nem jó sablonokat kialakítani, de az állatvilágban a szexualitás alapvetően a faj fenntartását szolgálja, míg az embernél az örömszerzés a lényeg.
Sose ugrottam oda a páromhoz, ha más nővel volt, ne adj" kettővel. Jó érzés volt látni, nézni hogy örömöt kap, örömöt ad. Ahogy számomra is jó érzés volt megélni több férfivel örömöket, tudva hogy ő is ott van velem, vagy épp pihegve nézi hogy mit élek át. Hazaérve sose striguláztunk kinek "hány sikerült". Viszont az élményekre a mai napig emlékszem. Vagy volt olyan hogy ő mesélte el hogy mit látott velem. Nálunk a többes erotika erről szól és erről is fog szólni.
Nyúlmedve viszont rátapintott egy fontos dologra amit a férfiak sose fognak bevallani. Sok férfit vonz azért a többes, a swinger mert így "legális körülmények" közt jut új puncihoz. Nem kell ezt elfogadni, de ez sokszor valóban így van. Ha pedig már ilyen megfogalmazósdit tartunk, fura mód ezek a férfiak "pinairigyek", azaz más nőjét, feleségét örömmel dugják, vagy ép dugnák, ellenben az ő csajuk más férfiaknak tabu. Persze "biszex" nő közeledhet, gondolva arra hátha "leesik valami".
jirzi pedig rávilágított valamire: ami a többes erotikával együtt jár. A partnerek váltása, váltogatása együtt jár nem kívánt problémák, fertőzések átadásával. Engem is "zavar" a gumi, de eszembe nem jutna senkivel se gumi nélkül belemenni egy többesbe. És úgy gondolom ezzel rajtam kívül sokan vannak így. Tudok olyanról aki allergiás a gumira így ezért nem használna, tudok olyanról aki meg hisztiből kerüli a gumit. De akárhogy is van ez, a többes, legyen szó hármasról,négyesről vagy "többesről" az örömszerzésről szól és a kölcsönös egymásra odafigyelésről. Tartozunk annyival a partnerek felé hogy minden lehetséges problémát meg kell próbálni kiküszöbölni ezért kell a védekezés. Nem kell elfogadni a gondolataim, mert ez egy fórum, beszélgetünk a dolgokról, de az a véleményem.
..ha a házasság számodra egyfajta fele/fele kapcsolat, mindent együtt és az ebben átélt többes csak négyes lehet, mert úgy jön ki hogy mindenki kap valamit...
...akkor lehet házasságon kívül a hármas jobban megélhető?
Bocs, tényleg nem kötekedni szeretnék, és nagyon jól meg- és kibeszélitek a dolgokat "férfiszempontból", de nem lehet ezt úgy nézni, létszámtól függetlenül hogy örömet adni a másiknak?

Caracas79 is már ott tart, ami egy merőben más világ, földrajzilag is smile
Szerintem ezt ennyire nem lehet megfogalmazni. Ráadásul a hozzászólásod vége igazán az amire reagálnék. A többes az számodra annyi amit ebből te kapsz?
..ebben a mondatban az is benne van hogy később, ha te is az exek közt leszel, pont ezt fogja Rólad is mondani smile
dogging33: Na persze...mert a nők olyan buták, hogy nem esik le neki hogy épp az történik, amiről a négy fal közt álmodoztok!
Nem mellékesen azért benne van a pakliban hogyha egy pasi ilyet megcsinál a párjával, hogy a tudta és beleegyezése nélkül szervezkedik, akkor esélyes hogy nem többes de kettes szex sem lesz egy jó darabig.
Lehet hogy nektek egyes a személyi számotok, de azért hidd el, a nők nem hülyék!
erotikman41: lehet nyers leszek első olvasatra...
Ez egy erotikus lap, abból is épp nem az ami egy MTA székfoglalóra hivatott. Nevezzük pornós oldalnak. Ez valami szinten determinálja az érdeklődőket is mind a két nemből. Ezt azért nem szabad elfelejteni.
Másrészt van egy réteg, aki még komolyan is veszi az itt történő ismerkedést, de ők nem pinabubusokkal és faszbuksikkal akar ismerkedni. Ezzel arra utalok hogy bár fontos a nemesebbik része hölgytársaimnak és az uraknak is, de aki azon részével ismerkedik én azt nem venném a helyedben komolyan. És akkor jön a saját adatlap...
Továbbá ne feledd, itt baromi sok a puncira vágyakozó férfitársad, azaz rettentő sok az eszkimó és kevés a fóka! smile
Légy lazább és ne görcsölj!

( ui: nem, nem ismerkedek továbbra sem senkivel )
OFF ...lehetne hogy nem egymásról/egymásnak írnátok, hanem az alapgondolatról fórumoztok?
Az hogy valaki egy kapcsolatban meg kap mindent, és még is félrelép... egy másik dolog. De ott is igaz, hogyha gond van meg kellene beszélni. Az egyik fél azt hiszi minden oké, a másik meg tudatosan megvezeti. Szóval az nem egy őszinte kapcsolat, hanem egy jó nagy adag hazugság. Azt azért borítékolni merném hogyha valami kiderülne még épp az a fél lenne sértve, aki folyamatosan félrekefél smile
Bosszúból cselekedni bármit is számomra kicsinyesség és egyben gyengeség is. Kicsit ovis ez, hogy azért húzzam meg más haját, mert meghúzták az enyémet is?
Inkább a bosszú végrehajtása és cselekménye helyett több értelem van az ok-okozat boncolgatásának és amit abból levonunk utána cselekedni. De nem bosszúból és bosszút.
Ráadásul ha a felek beszélgettek, beszélgetnek és egy picit is fontosak egymás számára jó esélyük van arra hogy meg tudják beszélni a problémát, ha pedig nem, akkor mind a két fél egyenes háttal állhat fel és kereshet új utat, utakat magának. Ha úgy adódik akkor tudni kell elengedni akár a másik felet, vagy a problémát. Csekély intelligencia kérdése.
A fokozatosság még működhet is sok esetben, de azt ne feledd hogy ha mások is ott vannak akkor szervezkedni kell, hiszen nem ér rá bármikor bárki. És egy megcsúszott "bulival" csúszik minden. Ott a véletlen, a közbejött dolgok, a rosszkedv vagy egyszerűen nincs valaki ráhangolódva.
És akkor a halogatással garantáltan elmúlik az alkalom!

A gátlásosság nagy úr. Ellenben amiről tudsz, azt le lehet győzni. Az első amit meg kell tenni bárkinek egy ilyen élményhez, hogy túllépjen saját árnyékán. És komfortzónáján!
Ne szúrja a szemed. Ha neked van egy kitöltött adatlapod és a másik félnek nincs vagy üres, az nagyjából annyira vehető komolyan, mint az adatlapja. Ilyenkor egy "kösz, nem egymást keressük" válasz után tiszta lelkiismerettel nézelődj tovább.
... milyen már az hogy "bosszúszex"? Ha megcsaltak, keféljek félre én is?

Talán le kellene ülni a feleknek megbeszélni hogy mi történt, miért történt és utána lehet döntést hozni hogy működik-e a dolog tovább együtt, vagy elválnak az utak.

Az aki azért kefél félre, mert a párja is megtette nagy valószínűséggel megtette volna akkor is ha a partnere nem bukik le. Nem hiszem hogy ráfogni hogy bosszúból történt okos dolog. Illetve egyfajta szegénységi bizonyítvány is. Nem lesz jobb a szex azért mert a bosszú motiválta. Ellenben abban is okozhat törést, aki azt hiszi hogy a szex azért történik mert valami közös vágy táplálja, és fogalma sincs a háttérben lévő "mozgatórugóról".
dako84 - ott a pont. A net arctalansága mögé el tud bújni bárki. Férfi, nő, féltékeny férj, unatkozó feleség, saját érdeklődésével, identitásával küzdő személy. Bárki. Egy oldalnak nem hiszem hogy személyes adatok gyüjtésével kellene foglalkozni, hogy ki a valódi és ki nem. Sok itt az áruhás fóka is meg eszkimó is. Így a korrekteknek vadászni nem lehet csak abban bizakodni hogy belefutnak abba aki normális.
Önmagában csak meg kell nézni azt hogy az emberek jelentős része nem tudja elhatárolni azt hogy ez egy fórum és van társkereső. Teli van minden fórumszál társkeresőkkel... Ha olvasni és értelmezni se tud egy nagy rész egy apró szöveget, miért várja el tőlük bárki is azt hogy emberi normák, kíváncsiság, kívánságok alapján odafigyelve egymásra képesek itt úgy kommunikálni hogy abból valós randi, találka, ne adj' szex is legyen?

Illúzió az egész. A valós partnerek a fizikailag valós térben találkoznak és ismerkednek...ez inkább egy arctalan játszótér... Sajnos!
smile senki se mondta hogy nincs jogod, nincs lehetőséged véleményt formálni. Sőt tedd.
A dolog inkább ott kezd feszültséget keltővé válni, hogy felveszitek a kesztyűt ezekkel az emberekkel. Senki se mondta hogy jogában áll bárkinek hamis profilt kreálni, álnéven trollkodni vagy akár saját nevén teli írni minden létező fórumot, topikot hogy felszínen legyen. Magam is ismerek olyan GG-s nevet, aki több néven próbál érvényesülni. Mégse fogom ide beírni a nevét, ez úgy is az ő szegénységi bizonyítványa.
Másrészt pedig nem azért szólaltam meg, mert most épp "admin" vagyok. Hanem azért mert véleményt írtam. Ugyan ezt írnám akkor is, ha kutya közönséges felhasználója vagyok az oldalnak.
Szóval kedves "huan2" én nem koppintottam a fejedre smile
Sose jó az hogyha általánosít bárki is.
Arra is gondoljatok hogy egy-egy vélemény, hogy ki a kamus lehet valós, de ugyanúgy rosszindulatból gerjesztett is. Ráadásul egy nyilvános fórumon állítani bárkiről bármit hogy ki kamus és ki nem ...nehéz ügy.
Már leírtam párszor itt, hogy a fórum az maradjon fórum, a társ- és partnerkereső pedig az ami a neve. A két dolgot nem jó összemosni. Ha a társkeresővel van a gond, akkor azt ott beszéljétek ki. Önmagában a topikot - én személy szerint - nem is tenném ide!
A topik címéhez kapcsoltan pedig úgy gondolom hogy ez olyan sampon-balzsam dolog. Mint nő sose szerettem a 2in1 -ben dolgokat. Egy oldal hogyha teli van fotókkal, szexről, pornóról szól, próbálva kielégíteni minél nagyobb közönséget nehezen tud ugyanúgy párkeresőknek is jó hely lenni. Így összemosva szerintem ez sose fog működni.
Másrészről viszont a sikertelenség okaként nem az oldalt venném elő, hanem az idejáró közösséget, akik jelentős része csak szórakozik, nézelődik és társkeresőként nem vehető komolyan ( például egy rendes levelet se tud megfogalmazni, arra hivatkozva hogy "telórol vok" ...)
Lehet itt bármilyen szűrés, válogatás, az intelligensebb troll és kamus akkor is itt fog szórakozni, és gyűjteni a skalpokat. Ezzel nem lehet mit tenni. De ha valaki rájött, akkor csináljon egy weblapot , és hajrá. Nem egy akkora befektetés!
Én nem tartom jónak ha egy klubos estét, élményt hasonít bárki is egy privát szervezésű bulihoz.

A klubok - amelyek "tényleg azok", annak lettek ki- vagy átalakítva. A privát rendezvények pedig ugye vagy egy bérelt házban vagy valaki lakásában zajlanak. Azért a kettő sose lesz egy és ugyanaz. Egy rendes klubban mindenkinek az a dolga hogy ott legyen, a "hely maga" adja szükséges kellékeket, mint törölközők, lepedő, óvszer és nem utolsó sorban az étel és ital. A privát szervezet buli pedig sokszor elmegy a másik végletbe, olyan "tescos élménybe" ahova mindenki viszi a kis saját üdítőjét, törölközőjét.. Lehet hogy ez az én heppem csak, de a kettőt én sose hasonlítanám össze.
Az viszont tény, hogy a klubokba eljut sokszor olyan is, aki úgy gondolja hogy a belépője - vagy épp belépőjük - árát mindenképp elfogyasztja ételben és italban. Ők amúgy se valók ilyen helyre. Ahogy azok a nőtársaim se, akik a potya pia-kaja üzemmódba kapcsolva lemennek klubba, ott egy kicsit repiztetik magukat, majd sértődötten távoznak de azért esznek-isznak. Férfirészről pedig azok nem valók klubba, akik úgy gondolják hogy a becsengetett belépőért nekik jár a kefélés, a "pina" is. Akad ilyen mindkét nemből bőven klubban. De ez nem a klubok hibája.
Mindezek mellett én a klubos szórakozás mellé voksolok. Voltam jó pár privát bulin de sose volt meg a szabad választás lehetősége, hiszen a választék is úgymond korlátosabb mint klubban ( létszám... )
De ettől még nem mondom hogy nincs létjogosultsága a privát élményeknek. Csak a kettőt semmiképp se jó párhuzamba állítani, mert olyan mint a körte és az alma smile
OFF Nem biztos hogy annak a fának úgy kell pompáznia, hogy bárki megtalálja azt az erdőben. Mert pontosan akkor történik az, hogy ami értékes, érdekes, izgalmas, "tucattá, sablonná" válik. A téma jó, de rakjátok át magatokat egy másik fórumszálba, ha a swingerről beszélgetnétek!
Másrészt olvasva pár hozzászólást, sokaknak van szerintem itt úgy véleménye a swingerről hogy csak a netről és hallomásból van tapasztalata...
ON Kell ide szűrő vagy sem? Ezt mindenki másképp látja. Úgy gondolom hogy az emberek leginkább akkor mutatkoznak be, amikor kitöltik az adatlapjukat és megszólalnak. Hogy ez fórum vagy privát levél már mindegy. Aki nem tud kommunikálni, szűröket használva se fog tudni. Se a GG-n sem a valós életben. Számomra ez a dolog a szűrő.
Kicsit "OFF topik" lett a fórum, ez itt ne a swingerről szóljon...
Off Nem biztos hogy az "oldalnak" kellene kiszűrni az embereket. Bár nem lesz jó a példa, de a való életben vannak ugye mondjuk supermarketek, ahol sok mindent lehet vásárolni. Mondjuk legyen a kívánt termék egy műszaki cikk, vagy egy ruha. Megvehetjük azt mondjuk a "Tesó"-ban... Én ezzel úgy vagyok hogy elmegyek inkább olyan helyre, ami az adott termék kereskedelmével foglalkozik.
Azaz az oldal egy nagy vegyes szupermarket, van itt minden és nem feltétlen az amit keresnek itt sokan.
Úgy gondolom olyan oldalt nem lehet létrehozni ahol bárki, bármiféle feltétel alapján kiszűri azt aki "nem oda való". Mert egyrészt ez elég hamar tud valaki szemszögéből diszkriminatív lenni, másrészt pedig a sikertelenségért az a bizonyos oldal lesz a felelős sokak szemében.
Nem vagyunk egyformák, mindenki mást akar, másra vágyik. Ez ebben a szép és egyben ez adja a nehézséget is. Tisztelni kell a másikat, úgy nehezebb tévedni is. Viszont én azt mondom az itt történő ismerkedésnél sokkal jobb olyan közeget, helyet találni, ahol megtalálja mindenki a számítását.
... olyan ember véleményere jó adni, aki meg is élt dolgokat, nem csak elméleti szájkaratés...

Akinek nem inge, ne gombolkozzék vele! smile
... azért a "Glory Hole" és egy swingerklub közt van jókora eltérés....
Lehet hogy tényleg swingerklubba kellett volna lenézned ha már "megleped magad!
Azért úgy gondolom az, hogy szemet huny pár fürdő, vagy fogalmazzunk úgy picit elfordítja a fejét még nem ok arra hogy ezzel bárki visszaéljen. És nem kellene úgy beállítani a fürdőruha mentes helyeket, hogy ott szex is van. Ugyan annyi szex van egy fürdőruhás helyen is. Na ott akkor hogy kell szemet hunyni? smile
Az pedig egy szerencsétlen véletlen hogy határon túl a szauna klub név alatt futó intézmények klubok, szexet is "szolgáltató" helyek. Ezt azért ismét nem kellene keverni.
A magyarországi szaunás helyek pedig nem rendelkeznek tudtommal "sötét szobával" és nagyon helyes is ez. Komoly hazai probléma hogy sokak tényleg azt hiszik ha valahol az emberek ruhátlanok ott kefélnek is. Délegyházán se láttam még a parton, strandon szexelőket! Talán mert olyan réteg jár oda, aki tud viselkedni is! smile
OFF: Nagy respekt Athos27! Mert valóban az ilyen bejegyzések riasztóak is egyik oldalról, másik részről pedig aki megdolgoznak egy-egy szaunaest hangulatáért, azok nem az erotika miatt szaunamesterkednek.
Mindennek meg van a helye, de a szauna és környezete nem direkt az erotikáról szól. Nem mondom hogy bizonyos mértékig ennek a módját nem lehet ott megtalálni de valóban más a közeg, mint amit sokan gondolnak.
Sajnálatos az hogy sokan úgy gondolják hogy meztelenség = szex.
off Valahogy erről szól egy "fórum" hogy pro-kontra megbeszéltek dolgokat!
Mit jelent a "környéke" fogalom? Magyarországon nem igen van távolság...de Budapesten és Bécsben is vannak jó bulik smile
Sokáig gondolkoztam írjak-e. De megírnám a véleményem!
A beírásod elején megjegyezted hogy sok dolgot kipróbáltatok együtt csak épp a többest nem sikerült. A közismert gond miatt, miszerint is igen nehéz alkalmas párt találni… A tapasztalat jó dolog, ha van de egy picikét már az elején úgy érzem történtek dolgok, ami lehet előjele volt valaminek! Például nem értem hogyha „Hosszú-hosszú keserves keresgélés” után végre lett egy pár, akinél a hölgy nem volt bi, de a párod „kinyalta”… Ha a dolgok nem működtek, akkor miért erőltettétek? Megérte a csalódást? Gondolom nem! Ráadásul bele ugrottatok egy „mentsünk meg egy rossz kapcsolatot a többessel” játékba. A többes nem való olyan embereknek akik érzelmileg nem stabilak és nem ismerik a párjukat! Szóval sajnálom hogy csalódást éltetek át az első estében, de már akkor fel kellett volna állni és hazamenni, mikor nem klappoltak a dolgok.
De a rossz estés élményetek csak ezt tetézte. Talán még emlékszel az előző mondatomra: Ha nem stabil egy kapcsolat, ha nem ismered a párod, és egy picit nem beszélitek meg, hogy mi a határ, ez az egész könnyen ingoványos terep lehet. És itt arra gondolok hogy a párod belement olyan dolgokba amit nem akartál, gondolom kollektíven együtt nem akartatok. Ismételnem kell önmagam. Ilyenkor – szerintem !!! – bármennyire is izgalmas az esemény fel kell állni, és hazamenni együtt! Sok további kellemetlenséget meg lehetett volna úszni…
Félre ne érts – és senki más se – , nem okoskodni akarok, sem megmondó ember lenni, de külsőségekre építeni egy ilyet nem lehet. A jó szex nem attól jó hogy üvölt mindenki mint az állat, és kefél úgy, mint a bagzó nyulak. A jó szex, a jó többes szex attól jó hogy ott mindenki betart olyan írtatlan szabályokat amit mindenkinek magában, magukban kell felállítani. És akkor nem lesz probléma.
A történeted további részei már tényleg sajnálatos… és a sok kényelmetlenség és kellemetlenség mindenkiben mély nyomot hagyhat. De azért egy párkapcsolatban ha ennyire jó volt minden és jó azóta is, nem szerencsés hogy ráhúzod a párodra, hogy vigyázni kell a női ösztönökkel ha elszabadul a pokol. Én inkább azt mondanám hogy uraim, ha a női feletekkel nem bírtok, vagy épp a női feletek túllépi a határt, akkor tessék odamenni, felrázni és szépen hazamenni!
..elhiszed ha kiderül később hogy "csak azért ittatok" hogy megtörténjen valami és te beszerveztél erre valakit....szóval ebből lehet igen csak rossz élményed!
Más megoldást kellene találnod, de sokkal jobban járnál ha találnátok együtt közösen!
( csak az én véleményem, nem kell elfogadni! )
Igen, ezért írtam hogy ez az "én véleményem".
A házasság az egyik olyan intézmény ami kultúráktól függetlenül egy aránylag sok kötöttséggel bíró dolog. Épp ezért írtam, hogy ha a dolgok nem működnek, ezt az intézmény fel kell, fel lehet számolni és akkor mindenki a saját életét élheti. Nem kell hozzá egy fogalom hogy "nyitott házasságban" él valaki.
OFF ... akkor most mindenki véleményt formált a másikról és visszatér a topik a normál mederbe...ugye? smile

ON A nyitott házasság fogalmát véleményem szerint azon emberek találták ki akik gyávák a másikkal szembenézni és azt mondani: ennyi volt. Számomra ez egy oximoron.
...a felsorolás jó, de van közte olyan klub, ahova ma - már - képtelenség bejutni.

Mert bezárt!
... a hozzászólásod egy kicsit "off topik". De a válaszom is az lesz!
Ha elmennél - azt már írni se merem hogy elmennétek, mert félelmeid vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban - egy swingerklubba, hamar rájönnél hogy a "neten látott swingerklub képek, film" kamu. Illetve megrendezett dolog, ahol a helyszín lehet egy klub vagy annak kinéző valami.
A klubokban és meglepő módon a nudistrandokon is figyelnek az üzemeltetők - tehát nem ilyen "szatyros Tesco gazdaságos "swingerklubra", vagy vadnudira gondolok- hogy fim vagy kép ne készüljön.
Vagyunk itt páran akik voltak sokfelé klubban itthon és akár külföldön de sehol se futottunk bele fotózásba, videózásba.
Az ilyen "urban legend" dolgok hidd el Columbo felesége üzemmódot generálnak csak!

ON: mivel nő vagyok " on topic" hozzászólni nem tudok smile
Előbb kellett volna beszélgetni, mint kamerát felrakni és "lebuktatni" az asszonyt.
Azért majd ha tényleg beszélgettek, mond el neki hogy itt van egy aktív keresgélős regisztrációd.

Már ha tényleg rendbe akartok tenni tényleg bármit is!
/ 17 oldal
/ oldal   Összesen: 833 hozzászólás, Listázva: 1-50

ravenna

Regisztrálás ideje: 2011. március 27.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!