/ 1 oldal
Hozzászólások
A biszex fiúk témához leírtuk egy újabb popsiizgató kalandunkat. Aki kiváncsi rá, ott elolvashatja. Van benne kevéb fiú biszexualitás is, sajnos csak fantáziálás. Akit ez zavar az inkább ne olvassa smile
A barátnőm nagyon nagy meglepetést okozott nekem nemrég. Az ágyban fekve mesztelenül várt, és az éjjeliszekrényen az ágyhoz közel ott állt a laptopunk. Azt mondta vetkőzzek le és úgy fektetett maga mellé, hogy az oldalamon feküdtem arccal a laptop felé és ő hátúlról hozzám bújt. Pont elérte még a laptopot így. Mondta hogy szeretne nekem mutatni valamit és elindította ezt a képsorozatot:
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
És elkezdett simogatni és izgatni. Mondta hogy ezek a képek eszébe juttatták egyik nagy fantáziáját. Elcsodálkoztam, mert korábban beszéltünk már arról hogy ő ágyba bújna e több fiúval és azt mondta, hogy valamennyire ugyan izgatja a dolog, de valószinűleg nem.
Miközben már a péniszemet verte gyengéden elkezdte mesélni milyen izgató ahogy a fiúk ott a képen szopatják és megbasszák a lányt. Soha nem hallottam még korábban a barátnőmtől a "baszni" szót, de nagyon izgató volt ahogy mondta.
Mondta hogy nagyon szívesen végignézné ezt, Nem értettem, hogyhogy végignézné. Mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy ő csak nézné mert a fantáziájában én vagyok a lány!
Sokszor fantáziáltunk már közösen arról hogy leszopok egy fiút. A fenekemet is rendszeresen szokta ujjazni a barátnőm. De hogy öt fiú "szopasson és megbasszon"??
Tiltakoztam volna, de befogta a számat és a képek felé fordította a fejem az egyik kezével és a másikkal tovább verte a péniszem. A képek és az izgatás elfeledtették az előbbi riadalmam és újra élvezni kezdtem a kényeztetést.
- Mutatok még valamit - mondta a barátnőm és átváltott ezekre a képekre:
kép2 5
kép2 7
kép2 10
kép2 11
kép2 12
Az utolsó kép teljesen beindított. A barátnőm meg is állította a képek váltogatását és csak ez látszott.
-Tudtam hogy ezt imádni fogod - mondta. Tudod hogy imádod a spermát és lefogadom azt is imádnád ha így rád élveznének. Ugye?
-Igen. Nagyon!
Teljesen beindított a gondolat, hogy így beterítsék az arcom és a fenekem spermával. Hogy három fiú egyszerre rám élvezzen.
Az én barátnőm is inkább kézzel szereti csinálni nekem. Mi eddig csak négy ujjig jutottunk, de nálunk is az öklöcske eljen a cél. Illetve én szeretném és a barátnőm is, de nem beszéltünk róla. Épen ezt imádom benne, hogy én is vágytam rá, hogy egyre jobban a fenekembe engedjem, de ő kezdte el magától először a második, majd a harmadik és negyedik ujját is használni és ez ilyen kis nyilt titok közöttünk, hogy ő imádja, ahogy egyre inkább birtokba veszi a legrejtettebb zúgom, én pedig nagyon élvezem ahogy ilyenkor szinte már domináskodik nagyon picit rajtam.
Azt hiszem, direkt csinálja, hogy a következő ujját mindig akkor dugja a többi mellé, amikor már majdnem kész rá a fenekem de még nem teljesen. Ez ilyenkor nagyon intenziv érzés, néha nagyon kicsit fáj is, úgyhogy mindig kéjesen nyögdécselek ilyenkor és látom rajta, hogy imádja így ujjazni a popsilyukam.

Az utóbbi néhány alkalommal pedig még egy újabb izgató dolgot kezdtünk el így csinálni. Eleinte a barátnőm mindig kérte, hogy úgy csináljuk, hogy én a hátamon fekszem és széttárom a lábam, mert neki így jobban tetszik. De én momndtam neki hogy nekem izgatóbb ha kutyapózban hátulról csinálja. Amikor megkérdezte miért az igazat mondtam, hogy így kiszolgáltatottabb érzés, úgy érzem, hogy ilyenkor hátulról bármit megtehet velem. Erre teljesen beindult, azóta ő szokta mondani, hogy álljak négykézláb.
És az egyik alkalommal elkezdtem én mozogni előrehátra az ujjain. Korábban én általában mozdulatlanul tartottam a fenekem és az ő keze mozgott. Viszont közösen néztünk egy pornofilmet és abban a csaj ugyanígy kutyapózban mozgatta nagyon gyönyörűen a csípőjét a srác mozdulatlan farkán és nekem ez annyira tetszett, hogy legközelebb én is kiakartam próbálni.
És amikor én csináltam akkor egyszerűen szuper volt. Teljesen magával ragadott az érzés. A barátnőm mondta hogy nagyon meglepte, de látszott hogy nagyon élvezem és ennyire kéjesen még soha nem hallott nyögdécselni. És úgy élveztem el közben hogy nem is ért a farkamhoz. Aztán lerogytam az ágyra és percekig csak ziháltam miközben a barátnőm csak eggyesével és nagyon lassan húzta ki az ujjacskáit a fenekemböl. Csodálatos volt.
Azóta ezt többször csináltuk már. Néha én nem bírok magammal és kezdem el, néha ő mondja sőt szinte parancsolja hogy lovagoljak. Ő nevezte el lovaglásnak ezt és én nekem nagyon izgató amikor így mondja.

Már megbeszéltük hogy a következő ilyen alkalommal ki is fog kötözni. Nagyon várom már...
"Főzés ilyesmi elmaradt, de mindenki jóllakott. smile "
Húúú, és a 37.-dik képpel én laknék jól. Imádnám nyalni rólad a spermát! finom
Szivesen lenyalnám a cicidről... finom
A barátnőm teljesen beindult a puncidra. Csodás a tested.
Köszönjük a biztatást! Előbb utóbb biztosan meg fog történni, mert mindketten vágyunk már rá. A barátnőm teljesen megőrjít vele. Szexuálisan persze.
Ma például azt csinálta, hogy fürdés után mondta, hogy feküdjek le mesztelenül a hátamra, csukjam be a szemem és lazuljak el. Elkezdett simogatni, majd belekezdett egy történetbe, ami azzal kezdődött, hogy egy srác besétál a hálószobánkba. És hosszan és részletesen elmesélte, hogyan szopnám le ezt a srácot. És közben verte a farkam. Amikor arról mesélt, hogyan térdelnék le és venném a számba a srácot, önkénytelenül is félig kitátottam a szám és kicsit kidugtam a nyelvem, mintha a pénisz szeretném bekapni. Ő erre a nyelvemhez érintette két ujjat, amiket én azonnal szopni kezdtem. Így kényeztetett tovább, az egyik kezével verte a farkam, a másikkal szopatott és közben arról beszélt, hogy szopok le egy faszt.
Mielőtt elélveztem volna, sajnos kihúzta a számból az ujjait, pedig nagyon szerettem volna úgy elsülni, hogy közben szopok még. De ahogy folytatta a fantáziálást megértettem, miért tette. Ugyanis azt mondta, hogy a srác is kihúzná a farkát a számból és nem a számba, hanem az arcomra élvezne. "Beterítené az arcod a finom gecijével. Hogy tetszene?" Nem tudtam válaszolni, mert közben elélveztem és csak ziháltam. "Tetszene?" kérdezte újra, erre már tudtam bólogatni. "Jó!" - mondta, és ekkor értettem meg, hogy nem csak a történet kedvéért húzta ki az ujjait a számból, hanem hogy a tenyerébe irányitsa a spermám. Amit a bólogatásom után az arcomra kent.
"Gyönyörű vagy ilyen gecis arccal!" fejezte be a mesét és megcsókolt.
Hú, az a popsi.... Szerencsés az a pasi, akibe beleülsz vele és meglovagolod....
Az utolsó kép.... uhúú....
Szivesen lenyalnék rólad mindent, amit ezeken a képeken rád kentek... finom
Nem tudom eldönteni, hogy a puncidba élveznék-e szivesebben vagy a cickóidra.... smile
Éppen most írtam egy másik témához, hogy a barátnőm is és én is imádjuk, amikor a saját spermámat nyelem le.
Az ő kedvence, ha a puncijából nyalom ki, én azt szeretem inkább, amikor szopás után átcsókolja a számba. Szokott jutni mindkettőből. És néha a testéről nyalom le, miután ráélveztem.

Aztán nem is olyan régen történt, hogy egy ilyen spermás csók után a barátnőm azt mondta, hogy ne nyeljem le, hanem csókoljam vissza az ő szájába. Nem nagyon értettem miért, de megtettem. Utána azt mondta:
-Azért szerettem volna, hogy megtudjam, mennyire más érzés így, mint amikor egy péniszből spriccel a számba.
-Miért?
-Hogy lássam, te tudod-e milyen érzés. Ez a csók is nagyon szexi, de egy péniszből sokkal erőteljesebben ömlik-spriccel a szádba. És a végén még egy kicsit lehet szopni az utolsó cseppekért. És persze az is nagyon jó, hogy másnak gyönyört okoztál vele.
-Jó érzés lehet. (Észre sem vettem, és már ki is csúszott a számon ez a mondat....)
Láttam, hogy a barátnőm ettől teljesen beindult:
-Kipróbálnád?
Sokáig nem válaszoltam, de már nem is tudom, mire gondoltam közben, és láttam, hogy a barátnőm totál felizgult....
-Téged nem zavarna?
-Viccelsz? Imádnám nézni. (És közben már ujjazta magát....)
Újabb rövid idő után, miközben a barátnőm végig kényeztette magát, azt válaszoltam kicsit bátortalanul:
-Azt hiszem, szivesen kipróbálnám, milyen érzés.
Erre a barátnőm finoman de határozottan belemarkolt a hajamba, a puncijához húzott és az ujjai helyett már a nyelvem kényeztette tovább. Miközben nyaltam, ilyeneket nyögdécselt: "Imádnám nézni, ahogy a szádba veszel egy faszt!" (Soha nem hallottam még korábban csúnyán beszélni szex közben....), "Szivesen megtanítanálak szopni!"
Két kézzel a hajamba markolva előre-hátra húzta a fejemet nyalás közben, és azt mondta: "De jó lenne látni, ahogy szopat egy izmos pasi!", "Imádnám nézni, ahogy telespricceli a szádat gecivel!"
Miután elélvezett sokáig csak összeölelkezve feküdtünk az ágyon. Én szólaltam meg először:
-Nagyon szexi dolgokat mondtál.
-Kicsit féltem, hogy nem fog tetszeni.
-De nagyon tetszett.
-És mit gondolsz róluk?
-Imádnám, ha megtanítanál szopni.
Ezután egy hosszú, szenvedélyes csókot kaptam.

1-2 hónapja történt ez, azóta egyre gyakrabban fantáziálunk közösen arról, hogy egy fiút kényeztessek. Egyre inkább vágyunk rá mindketten, de vannak bennünk gátlások, amiket időbe telik még leküzdeni. Leginkább persze nekem. Barátnőm sokkal jobban készen áll már arra, hogy szopni lásson. Remélem, hamarosan teljesíthetem a vágyainkat.
Hú, ez jó téma! Én rendszeresen le szoktam nyelni a sajátom, a barátnőm és én is nagyon élvezzük.
Először csak szopás és lenyelés után csókolt meg a barátnőm néhányszor és mindíg kérdezte, hogy hogy ízlett a csókja. Mondtam neki, hogy furcsa, de tetszik, viszont inkább az, hogy szopás után csókol meg, mint maga az íze.
Ő találta ki, hogy mi lenne, ha lenyelés nélkül csókolna meg. Mondtam neki, hogy sok különbséget nem látok, így is érzem az ízét, úgyhogy végül is miért ne. Következő alkalommal nem nyelte le, hanem fölém hajolt és megcsókolt. Az első pillanattól imádtam, ahogy a számba csorog. Az ízét már ismertem, de persze így sokkal töményebben éreztem. És ehhez jött még, ahogy sűrűn és lassan átcsorgott a számba. Hmm....
Nagyon élveteg fejet vághattam, mert a barátnőm rögtön mondta, hogy: "Látom, tetszett. Szereted?" Válaszolni persze nem tudtam, mert a szám tele volt spermával, jól kiélveztem az érzést. Miután lenyeltem, azt feleltem: "Azt hiszem, nagyon szeretem a spermát, kaphatok legközelebb is?"
Azóta rendszeresen kóstolgatom magam, a barátnőm szájából, testéről, puncijáról. A barátnőmet teljesen felizgatja a dolog, én meg imádom érezni a számban és lenyelni.
Egy évvel ezelőtt még az én barátnőm is kategorikusan és határozottan kijelentette, hogy ő lánnyal soha semmit nem csinálna. Mára eljutottunk oda, hogy imád puncit nyalni. És, ahogy korábban írtam, ez nem annak köszönhető, hogy rávettük, hanem annak, hogy legyőzte a gátlásait és az előítéleteit, és egyszerűen már nem szégyenli megtenni, amire vágyik.
Lehet persze, hogy a te párod valóban soha nem akarná, de az is lehet, hogy tetszene neki, csak ezt neked vagy még akar saját magának sem meri bevallani. A türelem és a szeretet csodákra képes smile
Igen, megismételtük már azóta a hétvégét. Igaz, annyira simán nem ment a dolog... smile
A barátnőmet kicsit furcsán rakták össze szex szempontjából (de én így szeretem!), egyszerre tud nagyon buja és nagyon szégyenlős lenni. Az után a hétvége után is mondta, hogy valószinűleg nem ment volna bele a dologba, ha előre tudja, miért hívom meg Zsuzsit. Nem azért, mert nem kívánta a dolgot, hanem mert borzasztó szégyenlős. Megkérdeztem persze, hogy és miután már kipróbalta mit szólba hozzá újra, de még így is odzkodott tőle.
Úgyhogy újra a gátlások felodása következett. Szex előtt felvezetésként néha szoktunk szexképeket nézegetni és izgató megjegyzéseket tenni rájuk. Ilyen alkalmakra ezután direkt bekészítettem néhány olyat is, amin két lány és egy srác van. A barátnőm imádta őket wink
A kedvenceit megtartottam, ezek voltak:
lanylanyfiu 1
lanylanyfiu 2
lanylanyfiu 3
lanylanyfiu 4
De különösen ettől izgult fel:
lanylanyfiu 5
Amikor megkérdeztem miért, azt felelte: "Szeretném, hogy így dugj, miközben nyalom Zsuzsi punciját!"
Következő hétvégére már meg is hívtuk Zsuzsit. És természetesen a fenti képen lévő póz is megvolt, nem is egyszer finom
A második hétvége sokat oldott barátnőm gátlásain, mondta, hogy nem túl gyakran vágyik rá, hogy puncit nyaljon, de legközelebb szólni fog és hancurozhatunk újra hármasban.
Azt hiszem jó nagy mázlink van, hogy volt az ismerőseim között egy olyan lány, mint Zsuzsi. Egy idegennel én sem szivesen kezdtem volna bele egy ilyen kalandba, a barátnőm pedig végképp nem.

burkus, miért mondod, hogy csak ábránd?
A "rávenni" nem a legjobb szó, mert mint kiderült, a barátnőm is régóta fantáziált róla, inkább csak a gátlásai leküzdésében segítettem.
Ő nagyon szeret szopni és a fenekemet nyalni és ügyesen is csinálja mindkettőt, és elgondolkoztam-fantáziáltam néhanyszor arról, vajon egy puncit is szivesen nyalogatna-e. Elég hosszú rávezetés után (hetek... amikor szinte teljesen biztos voltam már a válaszában), megkérdeztem tőle egyszer szex köben, szivesen nyalna-e ki egy lányt. Én is meglepődtem, mennyire határozottan mondott igent.
Másnap nem szex közben újra rákérdeztem, és újra igent mondott, igaz hozzátette, hogy mivel szégyenlős, úgysem tenné meg bármennyire szivesen csinálná is.
Én azért megkerestem egy csaj haveromat, Zsuzsit, akiről tudtam, hogy nem veti meg a hancurozást és lányok ágyában is megfordult már, hogy mit szólna a dologhoz. Ő is azonnal igent mondott. Így meghívtam magunkhoz egy péntek esti vacsorára. A barátnőmnek csak annyit mondtam, hogy a lány sokat van mostanában egyedül és gondoltam jól esne neki egy kis társaság.
Vacsora után olyan sokáig beszélgettünk, hogy végül a barátnőm ajánlotta fel Zsuszinak hogy aludjon nálunk a vendégszobában. Megbeszéltük, hogy mivel úgyis hétvége jön, még nyugodtan beszélgethetünk tovább, miután mindhárman lezuhanyoztunk. Zsuzsi ment el utoljára a fürdőszobába, mi ketten a barátnőmmel már lenge pizsamában ültünk a nappaliban, mikor ő megjelent egy maga köré csavart törölközőben, és csábos hangon megkérdezte, kaphatna-e egy pizsamát. Ez volt az a pillanat, amikor a barátnőm rájött, miről is szólt eddig ez az este. És főleg, hogy miről fog szólni... Kézen fogta Zsuzsit és cinkos hangon mondta neki, hogy jöjjön a hálószobába, ott ad neki ruhát. Majd hozzám fordult és megkérdezte: "Te nem jössz?"
Néhány perc múlva a két csaj a hálószobánk padlóján kényeztette egymást. Én az ágyon ülve gyönyörködtem bennük. Aztán persze beszálltam én is, és hármasban végigbujálkodtuk az egész hétvégét.
Így esett meg az első alkalom, amikor a barátnőm egy lánnyal is ágyba bújt. Zsuzsi szerint igazi őstehetség puncinyalásban. smile
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 16 hozzászólás, Listázva: 1-16

bifiucska

Nem: férfi

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2011. augusztus 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!