Ki mire tudta rávenni barátnőjét barátját?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

Az eddigi hozzászólások

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#259   2011. 09. 11. vasárnap 22:15
Nanuq Nanuq
Ha egy kapcsolatban azon parázol hogy mi van ha nem vagy elég, mi van ha lenne más mint Te, akkor a legnagyobb gond az hogy saját magadban nem bízol meg. Másrészt a partnerkapcsolat is bizalomra épül. És mi van akkor hogyha a másik jobb Nálad? Gondolod le fog cserélni a párod egy kefélés miatt, mikor veled szeretkezik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 11. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818842)
2011. 09. 11. vasárnap 22:00
Csodálom azokat,akik erre képesek,hogy 3asban 4esben...én biztos nem tudnám megtenni: se pasival ,se nővel: senki mást nem tudok elképzelni az ágyban a páromon kívül!!!Félre ne értsétek: nem negatívan írtam!Mindenki más,van akinek belefér,van akinek nem: nekem nem,ettől még nem vagyok prűd és akik csinálják azok sem gusztustalanok számomra,de hogy birkóztok meg a féltékenységgel? vagy ilyenkor ez már nem játszik szerepet?mindig szerettem volna megérteni,hogy hogyan élitek át lelkileg,hogy a párotokat mással látjátok szexelni...nem okoz problémát a kapcsolatban?vagy nincs bennetek olyan kérdés,hogy mi van,ha a másik jobb volt nálam?ez csak kérdés...semmi negatív,tényleg kíváncsiság smile
#258   2011. 09. 11. vasárnap 22:00
X Törölt felhasználó (818842)
Csodálom azokat,akik erre képesek,hogy 3asban 4esben...én biztos nem tudnám megtenni: se pasival ,se nővel: senki mást nem tudok elképzelni az ágyban a páromon kívül!!!Félre ne értsétek: nem negatívan írtam!Mindenki más,van akinek belefér,van akinek nem: nekem nem,ettől még nem vagyok prűd és akik csinálják azok sem gusztustalanok számomra,de hogy birkóztok meg a féltékenységgel? vagy ilyenkor ez már nem játszik szerepet?mindig szerettem volna megérteni,hogy hogyan élitek át lelkileg,hogy a párotokat mással látjátok szexelni...nem okoz problémát a kapcsolatban?vagy nincs bennetek olyan kérdés,hogy mi van,ha a másik jobb volt nálam?ez csak kérdés...semmi negatív,tényleg kíváncsiság smile
#257   2011. 09. 11. vasárnap 18:39
X Törölt felhasználó (731322)
én harmadiknak pasit vetettem fel a feleségemnek és pár évi unszolás után párom elmondta hogy ki az a pasi akivel szeretne egy hármast.hát a gyere kori szerelmét.paff.igaz tartottuk a kapcsolatot de nem túl szorosan.gondoljátok ezek után,reá álltam a dologra,párom észre is vette és izgatni kezdte a helyzet.de nem kőnyi tette meg a dolgom.de az idei nyaralásunkra ősze jött,igaz négyes lett belőle.nagyokat élvezkedtünk azon a héten. beka2
#256   2011. 09. 06. kedd 18:06
X Törölt felhasználó (134651)
Több évi unszolás eredményeként sikerült rászedni a páromat a többes szexre.Nekem akart kedvezni vagy magának is.Egy barátnőt kerestünk,hosszú hónapokig.Nem jött össze.Úgy gondoltuk,hogy könnyebb párt találni.És ez valóban igaz.Sikerült egy kedves házaspárral egy kellemes hétvégét eltölteni.Remekül éreztük magunkat de a szex nem igazán jött be.Csak a tapasztalatlanság miatt.Ezek után folytattuk a barátnő keresést,nehezen de végre sikerült.Csodás hétvégét töltöttünk el hármasban,mindhármunk örömére és élvezetére.Uraim,aki ezt nem éli át,az még nem is élt.A következő lépés egy pasival hármasban lenne,de úgy látjuk,hogy nehéz űgy.Csak buzdítani tudunk mindenkit a többes szexre!Sok sikert mindenkinek! finom
#255   2011. 09. 06. kedd 16:43
X Törölt felhasználó (388655)
Engem a volt párom, fényes nappal a Dunaharaszti híd kellős közepén szopott le. Annyira kívánta a szexet finom Közben a kajakosok pislogtak felfelé circling Én meg telepumpáltam azt az édes pofiját. Miután eljátszadozott a végtermékkel, és lenyelte, ártatlanul pislogott rám, és nézett körbe. Történt valami? pardon1
#254   2011. 09. 06. kedd 14:09
epherit epherit
Sziasztok! imádoma harisnyás lábakat,főleg amikor barátnőmön is van, simogattom,a farkamhoz rakja,simogatja,eleinte nem mertem megmondani,h mennyire vonzódom aharisnyas lábához.... 2,5 éve vagyunk együtt és kb 1év utan mondtam el neki szép fokozatosan. mostmár van ,hoyg csak megkérem h vegyen fel egy ahrisnyat,de azért néha nehezére esik, nem nagyon tolerálja ezt a fajta vonzalmamat, persze anélkül is megy a sex,nem a beteg fetsiztak közé tartozom:p csak ez egy plussz élvezet. Nem tudom,h mért nem fogadja el teljesen, h többet lenne harisnyaban és sexhez is felvenné vagy csak ugy kiverné nekem,nem tudom h juttassam a tudatára,hogy verje rá a lábára avgy ilyenek néha... vagy lehet nem ö az igazi?? mert ezenkivül nagyon egy hullamhosszon vagyunk.. Vmi vélemény,ötlet? a maisk nagy avgyam,ha lenyelne,de abba tuti nem lesz benne nyes
#253   2011. 09. 04. vasárnap 15:42
parbaniek parbaniek
Mire hajtasz?
viptagságra?
Vagy csak töröd a hozzászólásaiddal a topikokat?
Hol lehet rólad "leány" képet látni?
Vagy valamiféle erotikus hozzászólásodat olvasni?
#252   2011. 09. 03. szombat 14:36
X Törölt felhasználó (806850)
Nem láttak minket és mi sem őket Te faszkalap. A másik meg,hogy nincs mit szégyellnünk azt hiszem.
#251   2011. 09. 03. szombat 05:22
öcsyke öcsyke
Gratulálok eljen Akkor ez most friss élmény? Nemrég még azt írtad nem szeretne mást hozzád közel engedni. Valami történhetett smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 29. hétfő 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028) VIP
2011. 08. 29. hétfő 23:09
hát, sztem arra minden lány azt mondja, h soha... aztán rájön finom
ez olyan dolog mint a cigi... gyerekként még azt mondod, h pfúj, büdös, te soha nem fogsz szívni... aztán jön egy adott társaság, aki rávesz.... ennyi.

egyébként én arra vettem rá a párom, h bevegyünk még 1 pasit.
bár, be kell valljam, h nem tudom, h hogy is sikerült.
tudta, h nekem már volt többes élményem és azt is, h újra szeretném, de mereven elzárkózott tőle.
aztán egy mámoros estén.... végre újra átélhettem 2 pasival. finom
#250   2011. 09. 02. péntek 13:19
X Törölt felhasználó (806850)
Végre rá tudtam venni a párom egy párcserés szexre. Találtunk is egy párt,akik a találkozó előtt eltűntek. Hát erről ennyit. Megint nem jött össze,csak végre nem rajtunk múlott.
#249   2011. 09. 02. péntek 12:20
X Törölt felhasználó (165067)
Persze ezt mások is művelték még, de érdekes volt hogy erre a párom is kiváncsi kezdett lenni és nem vonakodott "véletlenül" közelebb kerűlni az illető párhoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 02. péntek 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (165067)
2011. 09. 02. péntek 12:05
A tengerbe szeretkeztünk egy hatalmasat, pár méterre a legközelebbi emberektől. (apró lépésekkel de mégis haladunk a többes felé)
#248   2011. 09. 02. péntek 12:05
X Törölt felhasználó (165067)
A tengerbe szeretkeztünk egy hatalmasat, pár méterre a legközelebbi emberektől. (apró lépésekkel de mégis haladunk a többes felé)
#247   2011. 08. 31. szerda 15:50
X Törölt felhasználó (790785)
Én ara vettem rá a barátnömett a nyaralonkba szeretkezünk,a melettünk lévö szobába aludt a NAGYIM.
A PADLÁSON MEG A FATER AZ ÖSSZES AJTO NYITVA VOLT ÉS HALOTTÁK AHOGYAN NYÖGÜNK ÉS SZEXUTÁN KINYALJUK EGYMÁST.! vigyor2
ja gecit sikositot nyaltam a puncibol oly finom volt finom .Hogy este még egyszer meg ismételtük az egész nyalást-falást.A GECIVEL SMÁROLTUNK UTÁNA. finom
#246   2011. 08. 31. szerda 11:55
Fruty Fruty
Szívesen olvasnánk az IGAZ történeteket! Hajrá.
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 08. 18. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 18. csütörtök 15:57
Sziasztok!!! Mi is benne voltunk már hasonlóban,de már a 4est is kiprobáltuk!!! Mekem is sok hétbe került mire a páromaz annyira kiváncsivá tettem,h azt mondta keressek egy csajszit akivel kipróbálhatná,mert annyira kiváncsi lett most már!! Tudni kell,h mielőtt össze költöztünk, én már voltam,minden féle erotikus buliban,de a ffi bi kizárt!!! Képzeljétek,a barátom,22éves lányával hoztam össze a páromat ,aki ekkor volt 30éves,érte mentünk a másik községbe,és este már ott aludt nálunk,de mivel az Édesanyám is velünk lakott és a gyerekek is otthon voltak,akkor este nem volt semmi,csak annyi h mikor Melinda elment fürödni,a párom kiment utána a fürdőszobába és ott először csókolóztak és érintették egymást,de nem volt több,mert az anyukámnak,lehet h feltünő lett volna,h a párom miért van olyan sokáig bent,mikor a másik lány épp fürdik!! De,másnap korán már elindultunk Berettyóujfaluba,mert én már leszerveztem a Lila panzióban egy 3ágyas szobát és az egész napot ott töltöttük 3ban !!!! Én voltam a feszültség oldó közöttük,és gondoskodtam arrol h az általam vitt 1-2-3 kis pohár Shery megtette a hatást és olyan fergeteges csokolozás és szeretkezés lett belőle,ha azt egy idegen látta volna,nem hitte volna el,h mind a két lány most csinál életében először ilyet!!! Nekünk volt felcsatolhatós és két végü vibrink,amit a lányok felavattak egymással az én köreműködésem közepette,amitől olvadoztam és csorgot a nyálam,mint a veszett kutyának,de nem maradtam én sem ki semmiből!! nem untatlak a részletekkel benneteket!!! Igy vittem bele a páromat az erotika ilyen világába,és volt már eddig vagy 6 lánnyal és voltunk már egy párszor másik párral is,de csak olyannal,ahol szintén a lányos érintés kell és ez a fő cél,mi fiuk pedig a saját párunkhoz max hozzá érhettünk!!! Volt már egy pár akikkel az orális párcseréig eljutottunk,de még egyszer sem voltunk olyanban h párcserés közösülés,mert nekünk a lányos érintés a fő cél,és nem az mint sok párnál h amiért nem vagyunk benne a párcserében azonnal elküldtek melegebb éghajlatra!!! Naaaaa,nagy vonalakban ennyi,de tudnék talán vagy 4oldalt irni, a mi kis kalandjainkról!! Most a párom 39 én 49 vagyok!!! Köszi h elolvastatok!!
#245   2011. 08. 29. hétfő 23:09
X Törölt felhasználó (33028) VIP
hát, sztem arra minden lány azt mondja, h soha... aztán rájön finom
ez olyan dolog mint a cigi... gyerekként még azt mondod, h pfúj, büdös, te soha nem fogsz szívni... aztán jön egy adott társaság, aki rávesz.... ennyi.

egyébként én arra vettem rá a párom, h bevegyünk még 1 pasit.
bár, be kell valljam, h nem tudom, h hogy is sikerült.
tudta, h nekem már volt többes élményem és azt is, h újra szeretném, de mereven elzárkózott tőle.
aztán egy mámoros estén.... végre újra átélhettem 2 pasival. finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 20. szombat 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (295546)
2011. 08. 20. szombat 13:36
Análra nekem is sikerült már rávenni olyan lányt aki korábban azt mondta soha......
#244   2011. 08. 21. vasárnap 04:29
bifiucska bifiucska
Egy évvel ezelőtt még az én barátnőm is kategorikusan és határozottan kijelentette, hogy ő lánnyal soha semmit nem csinálna. Mára eljutottunk oda, hogy imád puncit nyalni. És, ahogy korábban írtam, ez nem annak köszönhető, hogy rávettük, hanem annak, hogy legyőzte a gátlásait és az előítéleteit, és egyszerűen már nem szégyenli megtenni, amire vágyik.
Lehet persze, hogy a te párod valóban soha nem akarná, de az is lehet, hogy tetszene neki, csak ezt neked vagy még akar saját magának sem meri bevallani. A türelem és a szeretet csodákra képes smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 19. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777673) VIP
2011. 08. 19. péntek 09:02
Lehet hogy azért írta Burkus, amiért én is!!!
Hiába szeretnék átélni egy ilyen bulit, ez csak ábránd marad számomra!! szomoru1 szomoru1
A párom még elképzelni sem akarja hogy egy lánnyal hancúrozzon! szomoru1
Nála a 4-es hancúrnál is feltétel hogy a lány hozzá se érjen!!!
#243   2011. 08. 20. szombat 13:36
X Törölt felhasználó (295546)
Análra nekem is sikerült már rávenni olyan lányt aki korábban azt mondta soha......
#242   2011. 08. 20. szombat 07:18
masszőr masszőr
Ki mire tuja rávenni a párját?? hátttttttt én eddig mindenre rá tudtam amit akartam,mint írtam a lányos érintésre is,a 4es együttlétre is,és jött a legnagyobb,biztos gondoljátok,h mi lehet az??!!! Erre azt mondta az én Drága kis párom, hogy na, azt sosem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ige,a popó sex az amire szerettem volna rávenni,ami igen csak hosszadalmas időbe telt, mert szerintem talán 4-5 hónap is volt,de beteljesedett a vágyam és kivánságom!! Mint valóban masszőr ,nagyon gyengéden és sok simogatás és persze sok sikositoval addig addig kényeztetgettem a popót,a bejáratát h egy-két ujjal,h a leirt idő után,egyszer egy nagyon kellemes és felhevült szeretkezés alkalmával, előkészitve ,rá ült a farkamra és csak ugy h ő irányította a behatolás gyorsaságát és mélységét!! Ettől kezdve kicsit sürübben volt popó sex is,deeeee nem ez a fő cél és mindenkinek ajánlom,h nehogy ezt akarja csak ,mert van azért számtalan más,amivel lehet egymást kényeztetni!! A párom odáig ért a popó kényeztetésben is h most már ott is van orgazmusa,persze gondolom azért,mert nem ott kezdünk és mire oda érünk, addigra annyira fel van fokozva az ingerei,h ha ott vagyok benne,akkor is eltud élvezni már és van mikor 2-3 szor is!!! Bocsi ha sokat írtam!!
#241   2011. 08. 19. péntek 18:14
X Törölt felhasználó (7453)
Ez így van! de nálunk még a 4-es is tabu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 19. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777673) VIP
2011. 08. 19. péntek 09:02
Lehet hogy azért írta Burkus, amiért én is!!!
Hiába szeretnék átélni egy ilyen bulit, ez csak ábránd marad számomra!! szomoru1 szomoru1
A párom még elképzelni sem akarja hogy egy lánnyal hancúrozzon! szomoru1
Nála a 4-es hancúrnál is feltétel hogy a lány hozzá se érjen!!!
#240   2011. 08. 19. péntek 17:38
X Törölt felhasználó (777673) VIP
Egy lány harmadiknak biztos hogy nem fog össze jönni! szomoru1
De az a szerencse, vannak még párok ahol nem bi a hölgy! wink "igaz nagyon ritka confused "
(Ez egy válasz masszőr üzenetére (2011. 08. 19. péntek 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 19. péntek 16:06
Hát akkor ez lehet h nem fog össze jönni,ha ennyire elhatárolódik egy csaj érintésétől is!!

... 6 7 8 9 10 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: WildHorse WildHorse
Nyitás ideje: 2006. 06. 01. csütörtök
Üzenetek: 399db
Utolsó üzenet: 2021. 07. 07. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!