/ 3 oldal
Hozzászólások
Telt,molett,bbw hölggyel,párral ismerkednék diszkréten lehetőleg hosszú távon.Gyöngyös,Hatvan környékén.
Rossza kapcsolatban élek,kilépni egyenlőre nem tudok,ezért hasonló magányos,vagy elhanyagolt feleséggel,ill egyedülálló hölggyel,párral ismerkednék diszkréten,hosszú távon.Gyöngyös,Hatvan környékén.
Valós hölgyet,párt keresek Gyöngyös ,Hatvan között.
Igazatok van,sajnos az őszinteség kihalóba van,pedig ez és ehhez hasonló oldalak azért vannak,hogy az emberek megtalálják azt akivel jól érezhetik egymást,de 99% kamus és átveri a másikat,ráadásul csak elvárás van,ami túlzóan nagy a másikkal szemben,ezért is nehéz találni egy normális,hölgyet vagy párt.
Pontosan a nők 99%-ka válaszra sem képes,de párok esetében is így van és biztos,hogy férfiba is van sok,nem is értem mit keres olyan itt,ill más hasonló oldalakon,aki semmit sem akar,ill végül eltűnik,mire találkozóra kerülne a sor.
Olyan hölgyet,vagy pár hölgy tagját találni,aki szereti az orált oda vissza alapon és szereti a spermát,spermajátékokat és anált.
Pontosan.Rengeteg a kamus és igen minden nő minimum 180cm magas,kigyúrt,jóképű macsó nagy farkú pasit keres....vagyis egy Adoniszt,miközben ők elvárják,hogy a pasi elfogadja őket olyannak amilyen,magyarán tükörbe kéne nézni,mielőtt csak elvárásaik vannak a másikkal szemben.
Nem függetlenként,keresek,Hatvan Gyöngyös környékén elhanyagolt feleséget,önmagával elégedetlen,külsőleg alábecsülő önbizalom hiányos hölgyet,aki szeretné átélni,megélni vágyait nyíltan felszabadultan olyas valakivel,aki tényleg odafigyel rá.
Nem függetlenként,keresek,hölgyet,párt Hatvan,Gyöngyös környékén.Privát üzeneteket várok.
Telt hölggyel,párral ismerkednék,Hatvan,Gyöngyös környékén diszkréten. Privátban kérek elérhetőséget.
Gyöngyös,Hatvan környékén diszkréten keresek,hölgyet,párt,hölgy örömére,kor alkat nem fontos,csak ápoltság,intelligencia,odafigyelés és hogy megéljük vágyainkat.
Nem vagyok független,ezért diszkréten keresek.Gyöngyös,Hatvan környékén ismerkednék hölggyel,párral,hogy örömére,kor és alkat nem fontos,csak ápoltság,intelligencia,odafigyelés egymásra,éljük át vágyainkat.
Kis mellű,esetleg önbizalomhiányos,ill alacsony termetű,hölggyel,ismerkednék Gyöngyös,Hatvan környékén.
Gyöngyös,Hatvan környékén,párok házibarátja lennék.
Gyöngyös,Hatvan környékén párral ismerkednék.
Gyöngyös,Hatvan környékén sperma imádó,ill anált kedvelő hölggyel,párral ismerkednék.
Gyöngyös,Hatvan környékén telt,molett,bbw hölggyel,párral ismerkednék.
Gyöngyös,Hatvan környékén hölgyet,párt keresek.
Titokban keresek,hölgyet,esetleg párhoz csatlakoznék Gyöngyös-Hatvan környékén.
Sziasztok.Gyöngyös,Hatvan környékén keresek,diszkrét,titkos kapcsolatra,VALÓS,telt,molett,bbw hölgyet,párt,lehetőleg hosszútávon.Kor nem számít,kedvelem az idősebb korosztályt,ami fontos az az ápoltság.Privát üzenetet várok.
Sziasztok.Gyöngyös,Hatvan környékén ismerkednék bbw hölggyel,párral diszkréten titkos kapcsolatra és lehetőleg hosszútávon.Kor nem számít,kedvelem az idősebb korosztályt,ami fontos az az ápoltság.
Sziasztok.Hatvan és Gyöngyös környékén ismerkednék,diszkréten titkos kapcsolatra VALÓS hölggyel,párral lehetőleg hosszútávon.Kor alkat nem számít,kedvelem az idősebb korosztályt és telt,duci,bbw hölgyeket,ami fontos az az ápoltság.Privát üzenetet várok.
Sziasztok.Hatvan és Gyöngyös környékén diszkréten titkos kapcsolatra ismerkednék VALÓS extrém szexet kedvelő hölggyel,párral, lehetőleg hosszabb távon.Kor alkat nem számít,kedvelem az idősebb korosztályt és teltebb,bbw nőket,ami fontos az az ápoltság.Privátban várok üzenetet.
Sziasztok.Extrémebb dolgokat kedvelő hölgyet,párt keresek,lehetőleg hosszútávon és diszkréten.Kor alkat nem számít,de szeretem az idősebb korosztályt és a teltebb,molett,duci nőket,ami fontos,ápoltság,higiénia,intelligencia.Többit privátban.Gyöngyös-Hatvan között keresek.
Sziasztok.Hölgyet,párt keresek,lehetőleg hosszútávra és diszkréten.Kor alkat nem számít,de szeretem az idősebb és telt,molett,duci nőket,ami fontos,odafigyelés egymásra,ápoltság,higiénia,intelligencia.
Női ruhát kedvelő és nőies full passzív cd,transzi,shemale keresek diszkréten Gyöngyös-Hatvan között.
Diszkréten keresek,hölgyet,párt,lehetőleg hosszútávon.Kor alkat nem számít,de szeretem a telt,molett,duci nőket és az idősebb korosztályt,ami fontos,odafigyelés egymásra,ápoltság,higiénia,intelligencia.Gyöngyös-Hatvan között keresek
Sziasztok.Hölgyet,párt keresek,lehetőleg hosszútávon,tartalmas együttlétekre diszkréten.Kor alkat nem számít,de szeretem az idősebb korosztályt és telt,molett,duci nőket,ami fontos,odafigyelés egymásra,ápoltság,higiénia,intelligencia.Gyöngyös-Hatvan között keresek.
Telt,molett,duci hölgyet keresek diszkréten,ill párhoz csatlakoznék,lehetőleg hosszú távon.Kor nem fontos,csak normális hozzáállás,odafigyelés egymásra,ápoltság,higiénia,intelligencia. Gyöngyös-Hatvan között keresek.
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék diszkréten,lehetőleg hosszú távon.Kor alkat nem számít,de kedvelem az idősebb korosztályt és telet,molett,duci nőket.Gyöngyös -Hatvan között keresek.
Én Heves megyei 41 éves ,170cm 74kg,barna rövid haj,kék szem,arcszőrzet nincs,gyermektelen,lapos kapcsolatba élő,őszinte,becsületes,nyílt,nyitott,jó szívű,komoly gondolkodású,kommunikatív,állat és természet kedvelő,nyugodt,figyelmes,türelmes,gyengéd,szavatartó,nagy szexuális fantáziával
és vágyakkal teli normális,átlagos külsejű,átlagos méretű pasi vagyok,nem iszok,nem dohányzok,káros szenvedélyem nincs.Nem zavar,ha a másik fél dohányzik és alkalmanként iszik,szeretem,ha tud és mer beszélni mindenről,vágyakról szexről is,van véleménye és képes mindent megbeszélni és betartja amit megígér!Gyűlölöm a hazugságot,ápolatlanságot,ha valaki megígér valamit és nem tartja be és,ha nem képes elmondani bármit és megbeszélni mindent!
Két kapcsolatomban is megcsaltak,mindkettő nagyon megviselt,mert én szerelmes voltam.A harmadik,ami van most,nos őróla nem hiszem,de tény őbenne is csalódtam,mert minden csak üres ígéret volt(közös gyerek,kommunikáció...stb)el is hanyagolta magát,szexet se akar nagyon...hát most én jutottam el oda,hogy ha találnék valakit,akkor megcsalom,vagy ha több lesz belőle elhagyom.
Ez egy jó kérdés,szerintem a válasz,önmagunkhoz legyünk hűek.Három kapcsolatomban is szerelmes voltam,ebből kettőben meg is megcsaltak,a mostani harmadikban is csalódtam,mert mint mindegyikben,miden üres ígéret lett(közös gyerek,kommunikáció,igaz társ...ráadásul el is hanyagolták magukat és a mostanival is szex se nagyon van,nem akar) ...stb,hát úgy döntöttem,innentől kezdve csakis magamhoz leszek hűséges,nincs olyan,hogy őszinteség,hűség,őszinte viszonzott szerelem...ez mint csak mese!
Maximálisan egyetértek veled én is az emberi primitívség,intelligencia hiánya is így igaz,ahogy írtad!
Én régen elítéltem a megcsalást,hittem az őszinteségben az igazi őszinte tiszta hűséges szerelemben,családban,hogy mindent együtt oldunk beszélünk meg a szexben is mindent együtt próbálunk ki,oda vissza alapon.....ahogy a nagy könyvben meg van írva......stb,de mióta 3 komoly kapcsolatomban is megcsaltak,ahol kiderült,hogy csak én voltam szerelmes és csak arra kellettem,hogy más gyerekeit neveljem,miközben nekem csak üres ígéret maradt a közös gyerek,ahogy a jelenlegi kapcsolatomban....,így már úgy vagyok vele,hogy azt kapja vissza amit a másik adott,nem tudok már hinni,hiszen ha az életben nincs őszinteség,akkor a szexben sem,bár reménykedtem abban,hogy ilyen oldalakon,ha más nem akkor legalább a szexben őszinték az emberek,de 99,99% kamus,így már abba sem hiszek!Ami a lényeg,hogy úgy vettem észre,hogy a megcsalás egy emberi dolog és ha a egyik fél nem is szereti a másikat,vagy kiábrándult belőle,csalódik benne....,akkor megteszi,persze ez nem jó,nem így kéne,hanem szétmenni előtte,de,ha a körülmények nem teszik lehetővé,akkor ez érthető és nem elítélendő,hiszen nincs joga senkinek pálcát törni a másik felett,főleg,hogy nem ismeri azt,hogy mi vezetett oda hogy az illető ezt megtegye!Párok esetében,ha mindkét fél szeretné,nos akkor ez normális is,hiszen mindkettő benne van,sőt ez a normális,ha a két fél megtudja beszélni és együtt élvezni,csakis irigyelni tudom az ilyen kapcsolatot!
Nőknek csakis a magas,kigyúrt,nagy szerszámú jóképű macsó kell csak,akinek a zsebe tele van pézzel !Azt azonban elfelejtik a nők,hogy csak annyi kéne elvárni,amit ő ad és értem itt minden térre.Természetesen a nők azt mondják nekik normális férfi kell,őszinte,hűséges,figyelmes...stb,de mindenki tudja,hogy ez kamu,mert aki normális az nem nem kell,csak arra,hogy kihasználják,megcsalják,anyagilag lehúzzák és felneveltessék vele más gyerekét miközben ő megcsalja a lényeg hogy csak a rossz kell nekik,ahogy a mondás is tartja "kell a jó,nem,kell a rossz,csak az kell"!!Mielőtt itt sok hölgy támadna engem,nos ez nem csak az én tapasztalatom,hanem sok nővel beszélgettem ismerőseim körében és mind egyetértett,hogy tényleg így van nagyrészt!
Ez nem kérdés,ugyanolyan bolt mint a többi.
Elsősorban azért,mert a többség kamus.......másrészt,mert jóval nagyobb az elvárása mint amit a tükörbe lát....,harmadsorban,mert csak fantáziálni képes és túl gyáva ahhoz,hogy mindezt megélje!
Én az ellenkezőjét tapasztalom sajnos,bár én nem vagyok házas,csak kapcsolatba élek,de mégse vagyok kapós,pedig normális férfi vagyok és normálisan is keresek!
Azért vagyok itt,hogy normális,valós hölgyet,párt találjak és megéljük vágyainkat,lehetőleg hosszútávon ,ugyanakkor nem zárkózom el komoly kapcsolattól sem,annak ellenére,hogy még magam is kapcsolatba élek.
Maximálisan egyetértek,sajnos nekem is az a tapasztalat,hogy,hiába ír az ember egy normális levele,99,9%-ban válaszra se méltatják,aki meg ír,az egyből minden szemét dolgot mond rád,persze volt aki normálisan írt,beszélgettünk,de képcsere után eltűnt,eltűntek,de olyan is volt,hogy megbeszélt talinál,tűnt,tűntek el szó nélkül.felmerül a kérdés,hogy akár hölgyről,akár párokról van szó,mit keresnek itt,ha nem is akarnak semmit.
Sziasztok!Ismerkednék Gyöngyös és Hatvan között magával nem elégedett,önbizalomhiányos(kis mell,alacsony termet,vékony,ill.molett,bbw,telt...stb) hölggyel,ill párral diszkréten,lehetőleg hosszú távon (70 korig)
Sziasztok!Gyöngyös és Hatvan között ismerkednék diszkréten hölggyel,párral lehetőleg hosszú távon 70 korig,alkat nem fontos,szeretem a telt,molett bbw nőket.
Sziasztok!Gyöngyös és Hatvan között,diszkréten pár házibarátja lennék lehetőleg hosszú távon(70 korig,alkat nem fontos,de szeretem a telt,bbw,molett nőket)
Sziasztok!Heves megyében,Gyöngyös és Hatvan között párral ismerkednék 70 korig,diszkréten,lehetőleg hosszú távon,alkat nem fontos,szeretem a telt molett,bbw nőket.
Sziasztok!Heves megyéből(Hatvan és Gyöngyös között ) ismerkednék idősebb(70 korig) hölggyel,párral diszkréten lehetőleg hosszú távon(alkat nem fontos,szeretem a telt,molett,bbw nöket)
Sziasztok!Hatvan és Gyöngyös között ismerkednék,hölggyel,párral diszkréten (70 korig,szeretem a telt,molett bbw hölgyeket) lehetőleg hosszútávon.
Sziasztok!Heves megyében(Hatvan és Gyöngyös között) ismerkednék,hölggyel,párral(70 korig) diszkréten,lehetőleg hosszútávon.
Sziasztok!Heves megyéből(Hatvan és Gyöngyös között)ismerkednék bbw hölggyel,párral diszkréten és lehetőleg hosszútávon.
Rövid időn belül??Régót nem találni,mert kamusok,vagy ígérnek és eltűnnek,ill nem is válaszolnak levélre sem!Hölgyet,Párt keresek hosszútávra diszkréten idősebb és teltebb,duci,bbw nőket is kedvelem nagyon.Adatlapot olvassátok és Privát üzenetet várok.Komolytalanok NE!
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 130 hozzászólás, Listázva: 1-50

gabcse300

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2011. szeptember 22.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!