Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Holnap napkozben raero lanyokat parokat keresek. Godollo-Hatvan?
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres
Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca

Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan! wink
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
Kedden és szerdán napközben hölgyet kenyeztetnek orálisan. A 13kerben helyem van, de csak napközben.
Nem független, korai harmincas budapesti hetero srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár.
Sziasztok! Miskolcon vagy közvetlen közelében keresek hölgyet lányt. Imádok kényeztetni. Párral is szivesen ki próbálnám.
Erett novel ismerkednek imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7 privát üzenet parokkal is dp fisting squirt szendvics
Sziasztok!Holnap valaki Veszprém környékén?Hely van,olvass adatlapot!!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Szép napot mindenkinek!
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Üzenet módosítása
Szombat este Hölgyet kényeztetnék vagy Párhoz csatlakoznék!
Hatvanban vagy közelében!
Üzenet módosítása
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Nem függetlenként,keresek,hölgyet,párt Hatvan,Gyöngyös környékén.Privát üzeneteket várok.
Hölgyek! Párok!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Pár kellemes óra velem akár kísérőként is!
Keressetek bizalommal!
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Egerben keresek hölgyet párt esetleg pasit közös masztihoz orális játékokhoz.
Privát üzenetben jelentkezzetek!
Egerben keresek hölgyet párt esetleg pasit közös masztihoz orális játékokhoz.
Privát üzenetben jelentkezzetek!