Sziasztok
Ezen a héten végig szabad vagyok, akár hely is megoldható. Igényes, diplomás pasi, 18/4 farokkal, akár bi is szóba jöhet, de kizárólag az aktív szerepet kedvelem.
Írjatok!
Ezen a héten végig szabad vagyok, akár hely is megoldható. Igényes, diplomás pasi, 18/4 farokkal, akár bi is szóba jöhet, de kizárólag az aktív szerepet kedvelem.
Írjatok!
Sziasztok!Péntek de-re keresek Gyöngyös környéki cumizni szerető hölgyet!
Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk ma estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
Sziasztok!
Kulturált, diszkrét, ápolt, szolid, normálisan kinéző átlagos 18-45 év közötti srácot, férfit várunk csinosan husi, szexet nagyon élvező párom kényeztetésére, augusztus közepére, Budapesten.
A játékunk most arról szólna, hogy ez a játszadozás most meglepetés lenne, és a szeme végig bekötve maradna. Elsősorban olajos masszázst szeretnék neki, lassan, érzékien, nem egyből a lényegre térve, ám sok orgazmusig kényeztetve.
Hogy lesz-e több, azt majd a helyzet adja. Valószínűleg igen.
Ha nem vagy független, az előny!
Pár jelentkezését is örömmel fogadom, de most a lényeg a hetero (bár nő közeledésére nem elmenekülő, ám kényeztetését viszonozni nem tudó) feleségem többkezes, többnyelves (talán több falloszos) kényeztetésén lenne. Ha a jelentkező pár szereti az ilyetén fordított cuckold felállást, ez külön örömöt és izgalmat jelenthet számukra.
Kulturált, diszkrét, ápolt, szolid, normálisan kinéző átlagos 18-45 év közötti srácot, férfit várunk csinosan husi, szexet nagyon élvező párom kényeztetésére, augusztus közepére, Budapesten.
A játékunk most arról szólna, hogy ez a játszadozás most meglepetés lenne, és a szeme végig bekötve maradna. Elsősorban olajos masszázst szeretnék neki, lassan, érzékien, nem egyből a lényegre térve, ám sok orgazmusig kényeztetve.
Hogy lesz-e több, azt majd a helyzet adja. Valószínűleg igen.
Ha nem vagy független, az előny!
Pár jelentkezését is örömmel fogadom, de most a lényeg a hetero (bár nő közeledésére nem elmenekülő, ám kényeztetését viszonozni nem tudó) feleségem többkezes, többnyelves (talán több falloszos) kényeztetésén lenne. Ha a jelentkező pár szereti az ilyetén fordított cuckold felállást, ez külön örömöt és izgalmat jelenthet számukra.
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Sziasztok ! Valóban nagy méretű (23 ) cerkámat , kizárólag Budapesten csak hölgy rendelkezésére bocsájtanám ..
Sziasztok! Lányt/hölgyet kényeztetnék olajos masszázzsal.. 38 éves (173/74) sportos, igényes férfi vagyok. Párhoz is szívesen csatlakozom a hölgy örömére .. Keres privátban vagy emailon.: yonimasszazs@gmail.hu
Sya! 39 éves független ffi vagyok Tárnoki lakásomba fogadnék, lányt, hölgyet. Ha tudsz privátba írj köszönöm! Higénia színpátia fontos! Szép estét sziasztok.
Sziasztok ! Nőt keresek ....
Elhanyagolt feleséget keresek diszkrét kapcsolatra!
hali bi ma estére
Sziasztok! 35-45 év közötti egyedülálló nőt keresek titkos vágyaim kielégítésére párom passzív vagy aktív jelenlétében. Akit érdekel írjon privát.
Sziasztok,Baja és környékéről keresek csinos hölgyet.40-es kultúrált pasi vagyok.Valaki?..
Sziasztok!
Kellő számú kulturált jelentkező esetén ,bukkake partyt szervezünk Aug, 05-én. Jelentkezni privát fényképes levélben lehetséges. Fotó nélküli kétszavas üzenetekkel nem tudunk mit kezdeni...! Mivel reglapunkon van fotónk, így többet nem küldünk senkinek, viszont hölgytagunkkal bárki beszélhet telefonon a találkozó előtt!
Kellő számú kulturált jelentkező esetén ,bukkake partyt szervezünk Aug, 05-én. Jelentkezni privát fényképes levélben lehetséges. Fotó nélküli kétszavas üzenetekkel nem tudunk mit kezdeni...! Mivel reglapunkon van fotónk, így többet nem küldünk senkinek, viszont hölgytagunkkal bárki beszélhet telefonon a találkozó előtt!
Sziasztok!
Párok? Hölgyek? Igényes, potens pasi vagyok...
Párok? Hölgyek? Igényes, potens pasi vagyok...
Sziasztok!
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől
Helyem lesz, 18/4 boritvált farkam pedig a több menetet kedveli
Augusztus 8-tól egy héten át késődélutáni/koraesti óráktól Bp-n unatkozni fogok. Egy (vagy akár több) szexpartnert keresek, aki megmentene ettől

Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek egy nagyon vékony,vagy a másik véglet egy duci csajt asszonyt. Olyat aki szereti és engedi popsiba is.
Párosunk férfi tagja aki 39 éves és vékony testalkatú Budapest és vonzáskörzetéből,hölgyekhez, párokhoz csatlakozna

Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com