Sziasztok hölgyek.Soproni elhanyagolt hölgyekkel anyukákkal ismerkednék.Ápolt jó kedélyű normális srác vagyok.06-30-4735560.
Akali kempingben sátorban valaki 0-24-ig még két nap kt éjszaka kor nem számit de csak lányok illetve asszonyok kívánságát tudom nyelvesiteni
Üdv Mindenkinek! Péntek vagy szombat estére keresem hölgy társaságát Szombathelyen vagy környékén az este kellemes eltöltésére.
Kecskeméti nővel párral ismerkednék
Sziasztok! Péntek estére keresek társaságot. Helyem van a XI. kerületben.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral ismerkednék!

Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral ismerkednék!

Sziasztok ! Azt megértem ,hogy kevés az olyan nő aki ekkora cerkába bele ülne mint ami nekem van ,de hogy még kézzel vagy szájjal se mernek vele játszani !?!?
Sziasztok Lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok ,én 46 év pasi .
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek elhanyagolt kiéhezett anyukát-feleséget, túlfűtött nimfomán lányt.

Szia !
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
üdv: balu
Budapesten nő, titkos , megbízható házi barátja lennék ! Akár csak egy kis simogatásra ,közös masztira vagy egy gyors szeretkezésre vágysz ,akkor keress bizalommal . Csak nők !!
Sziasztok Szép napot ma estére keresek Bp.i szexpartner csajszit,párt,dohányzóm,helyem nincs.

Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Szép napot ma estére keresek Bp. i szexpartner,hölyer,párt.

Szia !
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadnék unatkozó hölgyet!/lányt Én egy 33 éves átlagos testalkatú, nem független srác vagyok!
Akit esetleg érdekel privátban várom a levelét! Helyem Hatvan környékén van!
Ma este szívesen fogadnék unatkozó hölgyet!/lányt Én egy 33 éves átlagos testalkatú, nem független srác vagyok!
Akit esetleg érdekel privátban várom a levelét! Helyem Hatvan környékén van!
40 feletti hölgyet keresek, ha szeretnél ismerkedni szinpátia esetén szexpartner lenni akkor írj. Diszkrécióra számithatsz.
Sziasztok.Szombat estére 10.01 Szexpartnert keresek.Dohányzóm helyem sajnos nincs. wave

Sziasztok.Szombat estére 10.01 Szexpartnert keresek.Dohányzóm helyem sajnos nincs. wave