Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Ma éjszaka van helyem
Ma éjszaka van helyem
Sziasztok!
Titkos kaocsolatra feleséget keresek Aki imàdja a puncija oràlis kényeztetését.
Titkos kaocsolatra feleséget keresek Aki imàdja a puncija oràlis kényeztetését.
Aktuális!
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (tegnap 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:28
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (tegnap 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnapra keresek Mátészalkán hölgyet, alkalmi titkos kalandra. Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Reggel 8tól kb del fel13 ig leszek ott. Írj bátran!
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Pusszantás Laci
Pusszantás Laci
Sziasztok! Holnapra keresek Mátészalkán hölgyet, alkalmi titkos kalandra. Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Reggel 8tól kb del fel13 ig leszek ott. Írj bátran!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Bi vagy Heteró férfit keresek akinek diszkréten heti egy két alkalommal lehetnék a kis ribanca ,ürithetsz belém
Anált kedvelő hölgyet keresek, titkos hosszútávú diszkrét kapcsolatra...
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy diszkrét hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már péntek vagy szombat estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet. Priviben keress(etek) és beszéljünk!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok én tudok helyet biztosítani , örömmel csatlakoznék párhoz 3/cuckold találkozásra
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, helyet tudsz biztosítani?
(Ez egy válasz Husbandforsex üzenetére (2026. 01. 03. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 14:23
Szaisztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már ma estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is zalálkozhatunk, előttünk az év és az élet
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Szaisztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már ma estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is zalálkozhatunk, előttünk az év és az élet
37 éves egyedülálló férfiként keresem hölgy partnerem, minőségi együttlétre. Bp és környéke!
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait. Ebben a korosztályban pár is érdekel..
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ötvenes éveim vége felé járok és ez már az a kor, amikor az ember minden pillanatot megbecsül, mert ki tudja, meddig teheti még…..
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!

Sigma76

ysjoc
Angela 2