Hölgy aki szopna ma 16 óra után 16.kerület és környékén vagy Gödöllőkörnyékén, háláért cserébe?
Hello. Ma keresek bp-n.
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne...
Esetleg lenne itt olyan belevaló pàr,pàrok esetleg hölgy akik nyitottak egy iszogatós dézsàzàsra vagy medencézésre egy szimpi pasival? Van pàrom akit imàdok viszont ő most nyaral külföldön...Jó lenne kicsit kiengedni nekem is a gőzt egy nyitott ppàrral vagy lànnyal! Persze ha van aki szívesen fogadna tàrsasàgot az is opció! Szàmomra nem a szex az elsődleges amit keresek,hanem egy kellemes tàrsasàgot akik színtén úgy gondoljàk semmi rossznak az elrontói!
Írjatok ha egy bulizós pàros vagytok!
Szóló pasit dirrekt nem írtam!
nagykaresz74@g
...com
Kérdésem a következő lenne...
Esetleg lenne itt olyan belevaló pàr,pàrok esetleg hölgy akik nyitottak egy iszogatós dézsàzàsra vagy medencézésre egy szimpi pasival? Van pàrom akit imàdok viszont ő most nyaral külföldön...Jó lenne kicsit kiengedni nekem is a gőzt egy nyitott ppàrral vagy lànnyal! Persze ha van aki szívesen fogadna tàrsasàgot az is opció! Szàmomra nem a szex az elsődleges amit keresek,hanem egy kellemes tàrsasàgot akik színtén úgy gondoljàk semmi rossznak az elrontói!
Írjatok ha egy bulizós pàros vagytok!
Szóló pasit dirrekt nem írtam!
nagykaresz74@g
...com
Hello
Szekszárdon ma nálam hölgyet kényesztetnék!
Írj privátba.
Szekszárdon ma nálam hölgyet kényesztetnék!
Írj privátba.
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Hölgyet keresünk harmadiknak diszkréció adott...képek adatlapunkon
Nyitott gondolkodású,értelmes,jó humorú fiatal potens pasi keresi párok,lányok,hőlgyek társaságát!
Éljük meg együtt amire vágytok/vágyok.
Nyitott gondolkodású,értelmes,jó humorú fiatal potens pasi keresi párok,lányok,hőlgyek társaságát!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét hölgyet keresek titkos talàlkàra. Napközben is, este is jó. Helyem van. Elfogadható tàvolsàgban érted megyek...Dunakanyar és körzete.
Kedves, diszkrét hölgyet keresek titkos talàlkàra. Napközben is, este is jó. Helyem van. Elfogadható tàvolsàgban érted megyek...Dunakanyar és körzete.
Hello
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba..
Szekszárdon hölgyet kényesztetnék nálam!
Írj privátba..
Hölgyek masszírozása diszkréten!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
A masszázs menetének csak a képzeleted hatarai szabnak határt!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
A masszázs menetének csak a képzeleted hatarai szabnak határt!
Sziasztok. Párként keresünk harmadiknak hölgyet szexuális életünkbe. Képek adatlapunkon valós pár vagyunk
Sziasztok! Úgy gondoljátok szükségetek lenne egy jó masszázsra irjatok,férfiakat ,párokat,hölgyeket várok.Kecskeméten kulturált környezetben!
Sziasztok!
Sziasztok!A hétre keresek párt vagy bi pasit, aki bevezetne,felavatna.Női is izgat magamon.Vedd ez a popsim szűzességét, mintha a csajod lennék.
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Írjatok!A héten Veszprém mellett leszek és van helyem is!
Sziasztok!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Feri vagyok 33 éves potens intelligens normális pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz. Akár csak nézőnek is.
Kedvelem a szerepjátékokat. Ha esetleg akit érdekel van egy nagydoboz autóm amibe akár bármit is lehet csinálni.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket várom az üzeneteket!
Sziasztok, Igényes jó méretű férfiként csatlakoznék párokhoz és hölgy partnerem is keresem aki szereti a szembekötős izgalmas játékokat. Helyem van Budapesten a 3. kerületben.Házi barát szerepre is nyitott vagyok hosszú távon.
Debrecenben keresek elhanyagolt hölgyet diszkréten, vágyaink megélésére.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nem független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.

Sigma76

husi1986
Martina Z