Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Kecskeméten keresek nőt szexre! Kor nem lényeges, csak hagyd magadat.
Péntek estére (18 éves sportos lány vagyok) keresünk párt vagy nőt
Budapest és környékén.
Priviben Viber fontos, hogy meggyozodjek róla, hogy valóban csajszi vagy
Budapest és környékén.
Priviben Viber fontos, hogy meggyozodjek róla, hogy valóban csajszi vagy
Sziasztok Nyiregyi fefri szívesen masszirozna hölgyeket esetleg Hàzaspárokat! Anyagi nélkül!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Helló kedves olvasom
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Párt, nagy àgyamba fogadnék ma este... minden megoldàs érdekel, Budaőrs
Kecskemét vagy Kiskunfélegyháza átutazó pasi?
Írj
Szopnék
Írj
Szopnék
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz.
Sziasztok !
Ismerkednék kedves nyitott Szekszárdi középkorú párral házaspárral tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Ha szívesen ismerkednétek és személyesen is taliznátok írjatok privát üzenetet köszi !
Ismerkednék kedves nyitott Szekszárdi középkorú párral házaspárral tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Ha szívesen ismerkednétek és személyesen is taliznátok írjatok privát üzenetet köszi !
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Ha jó nagy szörős bulád van és szeretnéd rendszeresen kinyalatni keres.Baranya.De mindent meghalgatok
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok! Nyiregyi férfi olyan nőpartnert keres aki szeretne egy jo masszázst a testènek!
Valaki most Gazdagréten egy szopas ?
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Holnap veszprémben valaki kalandozna?
Kíváncsi hetero pasi vagy kamionos pasi Kecskemét?

Sigma76

Honey