sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam beszélgetés. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj.
Szia, sziasztok! Hétfőre keressek, pàrt vagy hölgyet! Kor, alkat nem számít! Ha van valaki, írjon privàtot! Köszönöm
Mai nap aktív férfit keresek orálra,vagy ami kialakul.Kecskeméten helyem van!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Nyáregyháza , Monor környéken esetleg valaki ? 29 éves magára igényes pasi vagyok
Mai nap aktív férfit keresek orál kalandra.Kecskeméten helyem van!
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Sziasztok ma estére keres valaki Budapesten szóló pasit? Hölgyek ?Párok?
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Te nem unod még ezt a szart? Szerinted fog erre jelentkezni valaki?
Olyan
2026. 05. 21. csütörtök 13:07
Olyan
er
tolod a hírdetéseket hogy az már unalmas és szánalmas.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 05. 21. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ős alf
za alf
kosan
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Duci nagy mellű nem független idős hölgyeket keresek,Pécs
Sziasztok ! Nagy,....... extra nagy szemérem ajkakkal vagy
cs
rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke
alf
ik alf
ló alf
val
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Sziasztok. Holnap "Péntek" estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Vác környékén keresek hellyel rendelkező igényes hölgyeket. Kor alkat nem számít. Szeretek nyalni és hallgatni a finom vagy éppen vad nyögéseket.
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Ma van helyem, éjszaka is
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Ma van helyem, éjszaka is
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.

Sigma76

NymueX