Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Budapesten vagy Pest megyében keresnék egy hölgyet, akivel kölcsönösen jól éreznénk egymást, esetleg párhoz is beszállnék. Azért olvasd el az adatlapomat is
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Ha Te is szereted a finom punci illatot,a jó csajos szexfilmeket és szeretsz hokizni rájuk,közben dumálgatni,iszogatni akkor találkozzunk.Jófej laza havert keresek akit ez valóban érdekel!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem.Irj ha szeretnél kikapcsolódni ellazulni!
Sziasztok.
Ma délelőtt valaki pár vagy hölgy gödöllő kistarcsa nagytarcsa 17 ker?
Ma délelőtt valaki pár vagy hölgy gödöllő kistarcsa nagytarcsa 17 ker?
Hölgyek kényeztető masszírozása diszkréten!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt ¡
Helyem van!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt ¡
Helyem van!
Hello
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba...
Szekszárdon hölgy ma este nálam?
Írj privátba...
Kecskeméten keresek nőt aki kalandozna , félrelépne egy kicsit velem!
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
Sziasztok! Ma valaki esetleg szeretne találkozni Hatvan környékén? Keressetek nyugodtan!
Ózdon és a környező falvakban keresek diszkrét férfit formás szerszámmal.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én csinálom neked, viszonzás kizárt.
Kézimunkára,
esetleg pippantásra.
Én csinálom neked, viszonzás kizárt.
Falusi elhanyagolt idősebb nagy mellű feleséget keresek Baranyába
Sziasztok! Nyiregyi fefri barátság extrákkal keresem partnernőmet kortól függetlenül
Sziasztok!
Diszkrét, hosszabbtàvú kalandra keresek hölgyet. Helyem van alkalmanként. Ami lehet napközben és este is.
Diszkrét, hosszabbtàvú kalandra keresek hölgyet. Helyem van alkalmanként. Ami lehet napközben és este is.
Már nem feltétlenül akarom megbaszni a feleségedet, de ha felizgat titeket, hogy szemed láttára végig simizem, végig simogatom a testét, mellbimbóját megszopom, és benyalok mind a két lyukába, úgy, hogy felizguljon jó nedvesre, és ezután, veled csodálatos baszásban legyen része, akkor szívesen megismerkednék veletek. Néznélek benneteket, és ha lehet izgatnám tovább a feleséged! Perverzió előny!
Sziasztok ,beválalós szopatni,űriteni vágyo férfiakat keresek ,tud mit alarsz ,legyen tele a zacsi ,ne légy túl kövér ,imádom az extra nagy perverz faszt is
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
A mai napon Budapesten, hellyel rendelkező elhanyagolt feleséggel, magányos anyukával vagy kiéhezett hölgyel/hölgyekkel találkoznék. Kor alkat nem számít. Én egy 20 éves fiú vagyok kevés tapasztalattal, de annál több kíváncsisággal. Imádok nyalni, de igazából szinte mindenre nyitott vagyok.
Sziasztok. Ma esetleg Nyíregyháza-Gyöngyös vonalon az autópálya mellet lenne kedve valakinek találkozni?
Sziasztok! Debrecenben keresek diszkréten hölgyet. Szimpátia fontos!

Sigma76

Anette Dawn