Két férfi csinos sub nőt keres
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Mai nap egy laza masszázsra a végén bármi meg történhet Kecskemétem férfiaknak pároknak!
Helyem van!
Helyem van!
Holnapi napra keresnék egy nem független Pécs vagy kőrnyéki hölgyet,minden megoldás érdekel de főleg 80kilótól főlfele és nagy mellek szőrős punci,fogadni és utazni is tudok,falusi paraszt asszonyok a nyerők
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok! Partnernömet keresem titkos kalandra Szabolcs környéke!
Kellemes délutánt.
Vannak itt elhanyagolt anyukák akik szeretnék még élvezni az erotika örömeit?
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Vannak itt elhanyagolt anyukák akik szeretnék még élvezni az erotika örömeit?
40 és 60 között esetleg nincs már olyan vágyuk hogy élvezzék?
Keressenek bátran, levélben válaszolok a kérdésekre és adok privátabb elérhetőséget is.
Köszönöm a figyelmet.
Üdv. Albert
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok ! HETERO PASI vagyok ! Hölgyeket kényeztetném , várom a kedves jelentkezőket!
Jóreggelt! Mátészalkán hölgy aki szeretne alkalmi kalandot ma? Kb 13óráig vagyok itt, diszkréció fontos!
Mai nap egy laza masszázsra a végén bármi meg történhet Kecskemétem férfiaknak pároknak!
Helyem van!
Helyem van!
Két férfi csinos sub nőt keres hármas partyba.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Debrecenben anyuka aki ráér egy kis kalandra? Diszkréció fontos!
írtam privátban
(Ez egy válasz Frendunion üzenetére (2025. 09. 09. kedd 00:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 09. kedd 00:48

Ápolt jóképű méretes férfit keresnénk kölcsönös diszkrécióval szeretőmmel. Nem gond,ha nős vagy legyél ápolt tiszta és diszkrét akár hosszútávra is! Szép méretes szerszámnak örülnénk! Higénia ápoltság alap!
Szabolcsból érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik.
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+ Mezőkövesd kőrnyékén!
Ápolt jóképű méretes férfit keresnénk kölcsönös diszkrécióval szeretőmmel. Nem gond,ha nős vagy legyél ápolt tiszta és diszkrét akár hosszútávra is! Szép méretes szerszámnak örülnénk! Higénia ápoltság alap!
Sziasztok! Kalandot szerető 18+ nőt keresek! Mezőkövesd kőrnyékén