Sziasztok !
Diszkrét kapcsolatra ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha komolyan gondolod az ismerkedést és találkoznátok is írjatok privátba !
Diszkrét kapcsolatra ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha komolyan gondolod az ismerkedést és találkoznátok is írjatok privátba !
Új városban (2400) hölgyet keresek....
Bp vagy Bp környéki párt keresek, ahol az aktus után tisztára nyalhatnám a hölgy spermás punciját. Nagyon régi fantáziám ez, és szeretném végre megélni
Én magas, diplomás ápolt, házas férfi vagyok, enyhe biszex fantáziával.
Én magas, diplomás ápolt, házas férfi vagyok, enyhe biszex fantáziával.
Sziasztok!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Elfogadható távolságban hozlak, viszlek. Tatabánya és környéke. kb. 50km.
Szopnék Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasi?
Írj
Kíváncsi hetero pasi?
Írj
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Keszthely környékén csajok?!
Megbizhato, szexcentrikus ,valos holgyet ill part keresnek rendszeres talalkozokra. III.keruleti sarmos pasi vagyok
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék Szekszárdi középkorú esetleg idősebb nyitott párhoz házaspárhoz tartalmas tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Ha van valaki aki ismerkedne írjon privátba!
Szívesen csatlakoznék Szekszárdi középkorú esetleg idősebb nyitott párhoz házaspárhoz tartalmas tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt. Ha van valaki aki ismerkedne írjon privátba!
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel…
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel…
Kecskemét kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Írj…
Szopnék
Írj…
Két férfi csinos sub nőt keres hármas partyba.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj…
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj…
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Kíváncsi hetero pasit keresek Kecskeméten
A héten bármikor jó
Írj
A héten bármikor jó
Írj
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Ma estére Kecskeméten férfit,párt keresek egy kis kalandra!Helyem van

Sigma76

djsanca
Tea