Sziasztok.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Hölgyek, párok ha elegetek van azokból az emberekből akik csak ígérgetek csak képcsere stb.
Akkor nyugottan írjátok rám megbízható igényes, ápolt férfi vagyok. Budapest.
Sziasztok!
Valaki kíváncsi hetero pasi Kecskeméten? Írj ha érdekel.
Valaki kíváncsi hetero pasi Kecskeméten? Írj ha érdekel.
38 éves egyedülálló férfi, önmagára igényes hölggyel ismerkedne. Budapesten.
Két férfi csinos sub nöt keres
Jóreggelt! Ma Mátészalkán keresek hölgyet délelőtt titkos kalandra. Kb délig tartózkodom itt. Diszkréció fontos!
Igényes izgató hölgyet keresek aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Igényes izgató hölgyet keresek aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye.
Sziasztok! Keresek Szekszárdon kizárólag hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt tartalmas kölcsönös szexre. Diszkréció adott és elvárt írj privit !
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét hölgy baràtja lennék.
Kedves, diszkrét hölgy baràtja lennék.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Ma este hetero, bi pár?
Debrecenben most hölgy titkos kaland?
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,hármas,és orális játékokhoz,akár rendszeresen!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!Maximális diszkréció!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok
Szopni imàdó bi pasi vagyok, Borsodban keresem férfi partnerem.
Lehetőleg hellyel rendelkezőt.
Hétköznaponként délután miskolc - bükkábrány utvonalon közlekedem
Szopni imàdó bi pasi vagyok, Borsodban keresem férfi partnerem.
Lehetőleg hellyel rendelkezőt.
Hétköznaponként délután miskolc - bükkábrány utvonalon közlekedem
Kamionos férfiakkal beszélgetnék
Sziasztok! Lenne kedvetek egy jó masszázshoz Kecskeméten,férfiak hölgyek párok írjatok privátba.Helyem van!

Sigma76

bilány25