Két férfi csinos sub nőt keres.
Megpróbálom hátha. Kaposváron lenne hölgy vagy biszex pár aki vastag farkamat néha lecsapolná? Hely kell, diszkréció alap. Ilyen fotózást is vállalnék.
Sziasztok kom megyèben keresek hölgyeket pasikat irj priviben
Sziasztok kom megyèben keresek hölgyeket pasikat irj priviben
Férfias, biszex, hetero életvitelű srác keres hasonlót diszkréten. Gyöngyös -Hatvan-Eger- Salgótarján és vonzaskorzetében! Írj privát üzenetet!
Sziasztok! Nem fuggetlenként keresem partnerem minden jóra. Baranya, Somogy Tolna megyékből első sorban. Kor és testalkat nem számít.
Sziasztok!
Debreceni hölgyet keresek alkalmi kalandra!
Debreceni hölgyet keresek alkalmi kalandra!
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
kecskeméti párt keresek lehet bi is.
Sziasztok Nyiregyi 49 éves férfi komolyan diszréten keres egy partner hölgyet alkattol függetlenül írj rám adjunk esélyt
Sziasztok! Hölgyet keresek ma délelőtt alkalmi titkos kalandra Debrecenben. Diszkréció fontos!
szaisztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Diszkréció fontos!!!
Diszkréció fontos!!!
Kom eszt megyèből valaki?
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Komlórol keresnék egy nem független molett nagy mellű és igazán szőrős puncijú hölgyet.Irj bátran
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit keresek
Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem partneremet, vagy csatlakoznék párokhoz bi- illetve hetero alapon. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem,de autó van és szívesen mozgok én is. Jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.

Sigma76

röfke78