Párt keresek ahol a férj már nem teljesit,de a feleséget meg engedi más pasival,diszkréció adott és elvárt,kor alkat mindegy,higénia fontos.Hosszú távra...
Sziasztok nem független magányos elhanyagolt hölgyet keresek Nyiregy környékén írj bátran
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Nem független férfiként ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Szopnék, kocsimban vagy nálad.
Sziasztok ma este Pest ès környékén párhoz csatlakoznèk utazni tudok
Sziasztok, komolyabb szándékú párhoz csatlakoznék ma estére a hölgy részére! Győr környéke, Veszprém és környéke mindegyik megfelelő!
Kórban 42-45 éves korig ismerkednék maximum! A ma estét illetően, nem az ismerkedés lenne a lényeg.. inkább az intimebb dolgok élveznek előnyt! Előny ha , a női tagnak erős orgazmusai vannak és imádja a két pasi felállást !
29 éves pasi vagyok, átlagos mérettel Sportosabb alkat!
Szép napot mindenkinek!
Kórban 42-45 éves korig ismerkednék maximum! A ma estét illetően, nem az ismerkedés lenne a lényeg.. inkább az intimebb dolgok élveznek előnyt! Előny ha , a női tagnak erős orgazmusai vannak és imádja a két pasi felállást !
29 éves pasi vagyok, átlagos mérettel Sportosabb alkat!
Szép napot mindenkinek!
Ki masszírozna meg párom előtt?
Ma lenne kedve valakinek egy kis játszadozásra vagy kis masszásra,férfiak párok jelentkezését várom!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni.
Sziasztok, a Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan Csajt vagy Hölgyet aki a mackós alkatú férfira vágyik!!! De csak ha azt élvezed ha ki nyalnám szívesen ha csupasz
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Sziasztok! Szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.

Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN,
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
Szeretői viszonyban lévő ápolt kedves pár ismerkedne nem független kedves normális diszktét férfival! Légy ápolt j nagyobb intím méret előny 35-50 ig diszkréció fontos oda vissza! A képeken mi vagyunk!
Sziasztok..Eger környékén nyalnék hölgyeknek..hosszan, terhes duci hölgyeket is!
Debrecen és környékén keresek elhanyagolt idősebb hölgyeket. Részletek privátban.
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Siófokon valaki?
Szivesen szopnék
Szivesen szopnék