Sziasztok..Eger környékén nyalnék hölgyeknek..hosszan, terhes duci hölgyeket is!
Debrecen és környékén keresek elhanyagolt idősebb hölgyeket. Részletek privátban.
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Siófokon valaki?
Szivesen szopnék
Szivesen szopnék
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Holnap aktív pasi vagy pasik Budapesten akinek helye is van? Csoportosba is benne lennék mint passzív
Salgótarján, Balassagyarmat, Rétság, Szécsény környékén keresek egy nőt akit kényeztethetek. Írj privát üzenetet.
Sziasztok. Eger és környékén hölgyet keresek. Kor nem számít, a diszkréció annál inkább

Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
Sziasztok!
Puszi
Puszi
Keresek budapesti hölgyet, akit kinyalnék, ő pedig leszopna.
Sziasztok Péntek este keres valaki szóló BP. I pasit, hölgyek párok? 50 éves nem független paisi vagyok.
Valakinek van kedve ismerkedni várom a leveleket üdv & Pusza Laci
Holnap koraestétől több órás kalandra keresek hölgyet, esetleg párt Bp 8-9 ker, illetve 11 ker környékén, vagy Bp belvárosban. Hely kellene. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek bevállalós lányt, hölgyet, párt
Szia! Ápolt, intelligens, fiatalos férfiként szívesen ismerkednék párkapcsolatában szexuálisan elhanyagolt hölggyel. Ha igazságtalannak érzed, hogy életed végéig ugyannazzal a férfival (a férjeddel) kell szexelned, akkor kóstolj bele az ismeretlenbe, lépj egyet a kaland felé most! Kölcsönös szimpátia esetén Pécs-belvárosi, klímás lakásomban tudunk randizni. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Üdv, Ádám
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok. Július-augusztus-szeptemberi hónapban keresem pár/hölgy társaságát pest megyéből!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!
Ha vágysz egy fiatalos 24éves srácra akkor én vagyok a neked megfelelő partner! Párral elveszteném a 3asban való szüzességem!!!! Ápoltság,diszkréció maximálisan adott! Csak pest megye!
Sziasztok!
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.

Sziasztok Péntek este keres valaki szóló BP. I pasit, hölgyek párok? 50 éves nem független paisi vagyok.
Szigetszentmiklós környékén keresnék érettebb hölgyet, párt. Hölgyeket szívesen masszirozok.