Sziasztok. 50 éves nem független férfi vagyok, átlagos testmérettel. Átlagos BP. I párt, hölgyet keresek Szombat estére. Akivel akikkel kellemesen el lehet az estét, szex beszélgetés STB, ha lenne kedved kedvetek ismerkedni privát üzenetbe várom a leveleket. Laci
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok. 50 éves nem független férfi vagyok, átlagos testmérettel. Átlagos BP. I párt, hölgyet keresek Szombat estére. Akivel akikkel kellemesen el lehet az estét, szex beszélgetés STB, ha lenne kedved kedvetek ismerkedni privát üzenetbe várom a leveleket. Laci
Extrém a fantáziátok lányok?
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel. wink
Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat wink
A barátnőtökkel szoktatok fantáziálni arrol hogy kettem egy pasival?
De nem akarod a pasid megosztani a barátnöddel?
Gyertek, osztozzatok rajtam a barátnöddel. wink
Irj nekem, akár fogadóképes is lehetek.
Vagy a szabadban is ki élhetitek kiváncsiságotokat wink
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon. Hozlak-viszlek, ha szeretnéd..

Sziasztok! Diszkrét, bi, uni barátot keresek, 55-65év körül, nem egyszeri alkalomra, Hatvan környékén! Közös maszti, orál érdekelne!
Sziasztok! Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban
Sziasztok....Nyalni imádó pasi titkos partnert keres..hosszabb távra. Heves vármegye...
Sziasztok! Nyíradonyban vagy környékén valaki egy alkalmi titkos kaland? Diszkréció fontos!!
Sziasztok
A velencei tónál ma és holnap medencés nyaralómban várok Nőket , párokat mindent lehet, még Grillezni is
András
A velencei tónál ma és holnap medencés nyaralómban várok Nőket , párokat mindent lehet, még Grillezni is
András
Sziasztok!Vas megyében keresem azt a Lányt vagy Nőt aki felhúzna a felcsatolhatójára és alaposan megkefélné a még szűz hátsómat.Nagyon vágyom már arra,hogy a Női nem kénye kedve szerint uralkodjon rajtam a műfarkával.Szeretném megtapasztalni végre már milyen érzés így faszra húzva lenni.
Sziasztok
Gábor vagyok
A Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan női partnert. Aki ki van éhezve egy Francia kényeztetésre
Nagyon szívesen kényeztetnék. Ha van itt aki engedné
Írj kérlek

A Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan női partnert. Aki ki van éhezve egy Francia kényeztetésre

Belvárosban csatlakoznék párhoz, hölgyhöz mostantól késő estig. Ha érdekes lehetek, lszi privátban írj. Köszönöm
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
A szexben nagyon aktív férfi vagyok. Kecskemét környékén keresek hölgyet.
A szexben nagyon aktív férfi vagyok. Kecskemét környékén keresek hölgyet.
Jóreggelt! Találkozni merő hölgyet keresek délelőttre Pest X. Kerben egy kis titkos alkalmi kalandra, egy kis raktár helyiségbe megyek fel ahol ketten lennénk csak és jól érezhetnénk magunkat
diszkréció fontos!

Kaposváron keresek hölgyet akit nem zavar hogy nős vagyok . Téged sem zavar???hely kell.
Sziasztok! 22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.