Szia,
32 éves nem független, pest megyei, házasságban élő férfi vagyok és szivesen ismerkednék hasonló helyzetben lévő hölgyekkel.
Én 180 cm magas vagyok, borotvált, 90kg, igényes, sportos testalkattal. Főleg napközben érek rá és egy diszkrét, titkos kapcsolatot keresek, ahol nem csak a szex dominál...persze nem baj, ha Te is szereted a kellemes együttléteket és egy kicsit hiányzik már az izgalom.
Várom jelentkezésed, ha felkeltettem érdeklődésed a: sigma76@citromail.hu e-mail címre.
pusz
32 éves nem független, pest megyei, házasságban élő férfi vagyok és szivesen ismerkednék hasonló helyzetben lévő hölgyekkel.
Én 180 cm magas vagyok, borotvált, 90kg, igényes, sportos testalkattal. Főleg napközben érek rá és egy diszkrét, titkos kapcsolatot keresek, ahol nem csak a szex dominál...persze nem baj, ha Te is szereted a kellemes együttléteket és egy kicsit hiányzik már az izgalom.
Várom jelentkezésed, ha felkeltettem érdeklődésed a: sigma76@citromail.hu e-mail címre.
pusz
Ujra Magyarorszagon leszek. Ha valakit erdekel arny_ferenczi@yahoo.com cimre irjon. Ki nem ismer 23 eves, 186 magas, jokepu, vicces, Romaniai sracc vagyok.
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
Hello! SZEXPARTNERT KERESEK TÖBB ÓRÁRA NEM ÉJJELRE,HOLNAPRA,LAKÁSOD LEGYEN,ÉS KOCSID.ÉN MOLETT VÖRÖS,NAGYMELLÜ,30-AS NŐ VAGYOK.ELSŐSORBAN SZABOLCSBÓL KERESEK KORBAN HOZÁM ILLŐ PARTNERT,pestiek hanyagoljanak.HA VALÓBAN TUDSZ KÉNYEZTETNI,ÉS BIROD SOKÁIG CSAK AKKOR KERESS.MSN-eva1591@windowslive.com
Sziasztok!
Titkos kapcsolatra keresek, házasságban élő ,dekoratív ,otthon elhanyagolt hölgyet ,akivel valóra válthatnánk minden fantáziánk mélyén lakozó "állatot"Én 36/183/79 nem független ffi!
cím:dik73@freemail.hu
Titkos kapcsolatra keresek, házasságban élő ,dekoratív ,otthon elhanyagolt hölgyet ,akivel valóra válthatnánk minden fantáziánk mélyén lakozó "állatot"Én 36/183/79 nem független ffi!
cím:dik73@freemail.hu
T.újváros és környékén keresem azt a hölgyet aki egyedül érzi magát napközben és egy kis gyengédségre és izgalomra vágyik.
Szia Te Édes Nő! Téged kereslek ha egy 56 éves szexet imádó pasit keresel! Budapesti, Pest megyeiek jelentkezését várom, ha igényed van a hosszú kényeztetésre, és viszonozni szeretnéd állók rendelkezésedre!
Írj alkat, kor nem számít élvezd a szexet az fontos csak! furulya@indamail.hu
Írj alkat, kor nem számít élvezd a szexet az fontos csak! furulya@indamail.hu

Szia,
pusz
pusz
Sziasztok!
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Kor,alkat mindegy,diszkréciót adok és elvárok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Én 32 éves NEM FÜGGETLEN srác vagyok Pécsről!Keresek olyan hölgyet,aki szintén nem független,és párja mellett keres testi kapcsolatot!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Sziasztok!
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
üdv:Tamás
182/80/32 megbízható, diszkrét, nem független pasi, kellemes intim mérettel várja kényeztetésre vágyó hölgy jelentkezését vagy párhoz csatlakozna szintén a hölgy örömére. mail: galippo@citromail.hu
szia mikor hol 30 vagyok és...
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com

Sziasztok!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
Én egy Esztergomi srác vagyok gyakran vagyok Bp-is. 20éves vékony kékszemü szőkeheju. Lányoka párokat és bi férfiakat keresek. hely szükséges. kor nem számit egyik kategóriában sem 18-60. sancee17@citromail.hu
Sziasztok! Nem vagyok független.Komárom megyei hölgy társaságát keresem diszkrét,hosszútávú intim kapcsolatra!
Sziasztok!
Sziasztok!
33 éves átlagos testalkatú, ápolt nem független férfi Veszprém-Fejér megyéből keresi, vékony vagy átlagos testalkatú csinos 2 diszkrét nő ismeretségét 30 éves korig a hármas sex kipróbálásához, vagy párhoz csatlakoznék (akár mind két fél örömére) . mail: stili999@gmail.com
33 éves átlagos testalkatú, ápolt nem független férfi Veszprém-Fejér megyéből keresi, vékony vagy átlagos testalkatú csinos 2 diszkrét nő ismeretségét 30 éves korig a hármas sex kipróbálásához, vagy párhoz csatlakoznék (akár mind két fél örömére) . mail: stili999@gmail.com
Sziasztok!
Somogy - Tolnamegye + Kaposvár - Pécs környékéről, 27éves, 175 magas, 70 kg, sportos testalkatú, jóképű igényes srác vagyok.
Keresek párokat egyszerre és akár külön is akikhez csatlakoznék mindkettőjük örömére, és kívánságaikat teljesíteném, akár bi is ok.
e-mail: nimano@freemail.hu
Somogy - Tolnamegye + Kaposvár - Pécs környékéről, 27éves, 175 magas, 70 kg, sportos testalkatú, jóképű igényes srác vagyok.
Keresek párokat egyszerre és akár külön is akikhez csatlakoznék mindkettőjük örömére, és kívánságaikat teljesíteném, akár bi is ok.
e-mail: nimano@freemail.hu
Vas megyei hölgy vagy esetleg pár van?Én 36/183/79 nem független ffi vagyok!Diszkrét tabumentes laza kapcsit keresek!dik73@freemail.hu
Sziasztok!
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu
Írjatok!
mititkunk@citromail.hu