Lányok vagy párok! Ma ki ér rá egy kis játékra?
Sziasztok! Hosszabb távra keresnék párt vagy nem független hölgyet diszkrét kötetlen kapcsolatra.
Sziasztok gyula,gyula környéki pasit keresünk holnap estére MAX40 éves korik.Bemutatkozo mailt és képet /arc,intim/ kérünk!!! cucncus84@gmail.com
miskolcon v környéke ma este valaki szabadba vagy autóba esetleg párt nézni valakinek valami ötlet
Sziasztok!Hölggyel ismerkednék diszkrét,tartós kapcsolatra.Belső üzenetre válaszolok,írjatok nyugodtan
50 + os budapesti férfiként korban hozzámillő /van ilyen ???
/ hölgypartnerem keresem. Laci.

Sziasztok!
Elhanyagolt hölgyet kényeztetnék....párokhoz is csatlakozom.Fejér megye előny...Teljes diszkéció természetes részemről és el is várt
Elhanyagolt hölgyet kényeztetnék....párokhoz is csatlakozom.Fejér megye előny...Teljes diszkéció természetes részemről és el is várt
Szió!
Szentendrei pasik vannak itt?
pusza!
Szentendrei pasik vannak itt?
pusza!
Szia,
Skype-on vedd fel velem a kapcsolatot, 39 éves pasi vagyok
a címem: laci_2141
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 17. vasárnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 17. vasárnap 11:57
Skype-on vedd fel velem a kapcsolatot, 39 éves pasi vagyok

Törölt felhasználó (1413202)

36 éves biszex nő, nagy intim mérettel rendelkező pasit keres Pest megyéből.
Diszkréció és ápoltság elvárt!
Diszkréció és ápoltság elvárt!
Sziasztok. Bük - Sopron környékén keresek lányt,unatkozó elhanyagolt nőt. Egymás előtti maszturbálás,kézi munka, szereted ha sokáig nyalnak az még jobb. A többihez a fantázia szab határt.
Nem rossz pasiként maximális diszkrécióra és átlagosnál jóval magasabb EQ-ra, IQ-ra vágyó, kényeztetést kedvelő lánnyal, hölggyel ismerkednék Budapesten és környékén (+100 km). Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésed. Köszönöm!
Hölgyeket kényeztetnék Tatabánya környékén!
Párokhoz csatlakoznék elsősorban orálisan, akár viszonzás nélkül is. Nyíregyháza és környéke.
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Vácon keresem hölgy társaságát 27 éves vagyok
ÍRJ

Sziasztok lányt nöt keresek élö és kamerás sexre 40. es pasi vagyok lehet házas is ha titkos sexet akarsz heves megye skype cimem: puma19/5cm irjatok nök csajok asszonyok. Várom a üziteket imádom a puncit nyalni.
Sziasztok,ma estére keresek Bp. i csajt,hölgyet,párt egész estés lazulásra.
Székesfehérváron szombat estére,éjjelre van lány vagy pár? Helyem van.
Salgótarján környékén szexet keresek mindenki örömére!
Sziasztok Nagykőrös Kecskemét keresek hölgyet vibris játékokra.38FF