Kecskeméti nővel vagy párral ismerkednék.
Sziasztok! Nem függetlenként keresek partnert házaspárt párt hölgyet Kellemes diszkrét szexkapcsolatra. Nyitott vagyok mindenre. Diszkréció adott és elvart! Érdekel? Írj üzenetet!
Intelligens, higiénikus , diszkrét párral vagy nem független hölggyel ismerkednék
Intelligens, higiénikus , diszkrét párral vagy nem független hölggyel ismerkednék
nem független hölgyet/lányt keresek ha érdekellek írj
Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke!
Hívj holnap vagy még ma és hétfőn ott vagyok 0670-2603691
Párt hölgyet keresek Pest-Vác környékén
Hétfőtől ráérek ha nem csinálják meg hívj 0670-2603691
sziasztok ! nem ma esti kalandot keresek . hanem sexre vágyó normális értelmes tőlem fiatalabb nem dohányos adatlappal rendelkező férfit keresek szeretőnek minőségi együttlétekhez ( csak pestmegyéből .) és nem feledhető kalandoz . képgyüjtőgetők . éretlenek és túl érettek kíméljenek . merj találkozni . minden további csak szimpátia esetén . légy mobilis és helyem van minden további részlet levélben .
egyetemista srác rosszalkodna kicsit lányokkal hölgyekkel ha érdekellek írj...
lányokat/hölgyeket keresek .. 20 éves egyetemista srác,ha megismernél írj
Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolat céljából. 18-45 év között. Lehetőleg Keszthely és 50Km-es körzetében. Ha valamivel több, az sem probléma. Diszkréció adott, ha titkos kapcsolatra vágy...
Üzenetben zaklassatok nyugodtan.
Hölgyekkel ismerkednék alkalmi vagy tartós kapcsolat céljából. 18-45 év között. Lehetőleg Keszthely és 50Km-es körzetében. Ha valamivel több, az sem probléma. Diszkréció adott, ha titkos kapcsolatra vágy...

Valós , diszkrét párt keresek, vagy nem független hölgyet kötetlen kapcsolatra
egyetemista keress hölgyet titkos sexre
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok Eger kornyekerol keresek holgyet minden jora..Egri kornyekrol keresek szorakozas..
HALI,20 éves srác keres lányt/hölgyet.Ha érdekellek írj bátran