Szaisztok.35 éves jóképű,sportos srác vagyok.Naykanizsáról keresem azt a hölgyet aki titokban találkozgatna velem.
Sziasztok.Szívesen ismerkednék el hanyagolt lányokkal,nőkkel.Hosszabb távra keresek .39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok
52 éves mindenre nyitott élettársat , partnert keres.
Hali. Hölgyeket párokat keresek minden finomságra, eger környékén. Hétköznap napközben helyem is van, de házhoz is csak ugyanígy tudok menni. 31 éves helyesnek mondott srác vagyok.
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
sziasztok.Érd és környékéről keresek Hölgyet .
Szia ,
Szeretnélek megismerni
Üdv Tom (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 02. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 14:48
Szeretnélek megismerni
Üdv Tom (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 02. péntek 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék,korban és alkatban is hozzám illő,értelmes,fantáziadús emberekkel.
Nem kapkodok,nem sietek sehova.
Szívesen ismerkednék,korban és alkatban is hozzám illő,értelmes,fantáziadús emberekkel.
Szia ,
Szeretnélek megismerni
2016. 09. 02. péntek 14:48
Szeretnélek megismerni
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
hölgyet keresek aki szereti a kis farkat
Sziasztok!Gyöngyös környéki hölgyet keresek titkos kapcsolatra!
miskolc vagy környékén nem független hölgyeker ismerkednék kor alkat nemszámit diszkréció adott elvárt
Balatonalmádi környékén valaki?
Sziasztok! Lànyt vagy pàrt keresek titkos kapcsolatra! Ózd és környeke,hely jo lenne!!
sziasztok.Szívesen lennék egy kedves nő szeretője.Volt már rá példa.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok
Szia! Elhanyagolt Szekszárdi feleség hölgy titkos diszkrét szeretője lennék ha szeretnél egy kellemes és gyengéd szexkapcsolatot küldj üzenetet privátban

Mosonmagyaróvár és környékén szívesen segítek elhanyagolt hölgyeknek. Kor alkat nem számít.
Szia!
Szabadidőpartnert keresek,tartós,titkos kapcsolathoz,egy intelligens férfi személyében.
Szabadidőpartnert keresek,tartós,titkos kapcsolathoz,egy intelligens férfi személyében.
Sziasztok!Gyula,gyula környéki pasit keresünk (25-40 év) alkalmi diszkrét sex kapcsolatra a csak a párosunk nöi tagjának!!!A párom aktiv vagy passziv jelenlétével smile Intim méret nem anyira fontos de NAGYobb példányt szeretnék kiprobálni.Ha eddig elolvastad kicsit olvass tovább is fontos dolog hogy emailba irj és küld arcos és intim képet máskülönben nem válaszolok!!! cucncus84@gmail.com
42 éves független kedves aranyos fiatalemberként szivesen ismerkednék hasonló hölgyekkel , akár titkos kapcsolat céljából is.
Idősebb nő szeretője lennék