Kecskeméti nővel párral ismerkednék
Fejér megyében sexelnék most nővel,páral! Irj és megyek! Most!
Intelligens, higiénikus , diszkrét párral vagy nem független hölggyel ismerkednék.
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!
Hello!Nő, asszony, pár társaságát keresem huncutkodáshoz...részletek priviben...
Budapesten ma szexmentesen (mindent a szemnek semmit a kéznek alapon) keresek hölgyet párt egymás elötti erotikus kalandokhoz!

Intelligens, higiénikus , diszkrét párral vagy nem független hölggyel ismerkednék.
Feleség? Milf? Pàr? 17/4 es mérettel keresek nem független ffi vagyok! 182/83/34 éves
nagyméretü pasi ma estére Tatabánya
,,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke!
lányt/ hölgyet keresek aki szívesen hancúrozna velem
Szia ! Ebben a borongós időbe szívesen felmelegítenék egy budapesti csajt !
Sziasztok.párt,bi pasit Veszprém,Balaton környékén.Kezdő vagyok.Hely van,sokminden érdekel.írjatok privit!
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz, kor nem számít, csak ápoltság, utazni tudok, mert mindig úton vagyok.
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives

egyedül álló egyetemista srác vagyok nem független lányt/hölgyet keresek írj bátran ha érdekellek
Sziasztok.Keresem szenvedélyes barátnőm,hosszú távra.39 éves Budapesti pasi vagyok.Helyem van.
Sziasztok, Ma 12 körül, vik., vkik...Délpest ill. környékén...
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet
Sziasztok, Ma 12 körül, vik., vkik...Délpest ill. környékén...
Űdv. Milfet keresek titkos kapcsolat,vagy alkalmira! 34 éves ffi vagyok, Bp. Pestmegye!!! Privàtban ha lehet.