Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Valós , diszkrét párt keresek, vagy nem független hölgyet kötetlen kapcsolatra.
minden jóban benne vagyok!
Sziasztok
Mai napra keresnék hölgyet szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Helyem van utazni tudok. Ha lehet privátba írj, köszönöm!
Mai napra keresnék hölgyet szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Helyem van utazni tudok. Ha lehet privátba írj, köszönöm!
Sziasztok!
Holnap hétfőn és kedden napközben szeretnék találkozni Nővel, vagy párral egy jó kis hancúrra
Holnap hétfőn és kedden napközben szeretnék találkozni Nővel, vagy párral egy jó kis hancúrra

Sziasztok! csak és kizárólag ma estére keresek partnert vagy partnereket hölgy vagy pár személyében ! Őszinte leszek ma nincs itthon a barátnőm ,és elengedném magam kicsit
Baranya megye Pécs től nem messze lakok, utazni nem, viszont fogadni tudok , képet tudok magamról mutatni !Akár anyagilak is tudom kicsit honorálni a dolgot !

Sziasztok. 360os pasi keres lányt, nőt, hölgyet, párt szexre Budapest, Szentendre környékéről.
Sportos alkat, átlagos méret, megbízhatóság, humorság.
Sportos alkat, átlagos méret, megbízhatóság, humorság.
Sziasztok!
Keresek olyan párokat, akik diszkrét, szimpátián alapuló kapcsolatban benne lennének. A bi is érdekel! A fiúk esetében előny a normál, vagy a vékonyabb testalkat, lányok esetében a vékonytól a teltebb nőiesig többféle is teszik! A minőség számít, nem csak a mennyiség!
Keresek 18-45 közötti fiúkat, vagy lányokat, akik kényeztetnék a képen látható szerszámom. Hely szükséges! Várom jelentkezéseteket!
Szívesen végignézném párok szeretkezését is! Beszállás nem feltétel, némi hozzájáruás nem akadály.
Keresek olyan párokat, akik diszkrét, szimpátián alapuló kapcsolatban benne lennének. A bi is érdekel! A fiúk esetében előny a normál, vagy a vékonyabb testalkat, lányok esetében a vékonytól a teltebb nőiesig többféle is teszik! A minőség számít, nem csak a mennyiség!
Keresek 18-45 közötti fiúkat, vagy lányokat, akik kényeztetnék a képen látható szerszámom. Hely szükséges! Várom jelentkezéseteket!
Szívesen végignézném párok szeretkezését is! Beszállás nem feltétel, némi hozzájáruás nem akadály.
Sziasztok ma estére ill holnapra is keresnék egy szép nőt vagy párt
írjon aki magára ismer
pesten hely oké!!

Sziasztok!
Elsősorban barátot keresek,ha úgy alakul,akkor szeretők is lehetünk,kötöttségek nélküli,laza,de tartalmas kapcsolat a célom.
Elsősorban barátot keresek,ha úgy alakul,akkor szeretők is lehetünk,kötöttségek nélküli,laza,de tartalmas kapcsolat a célom.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral vagy lánnyal ismerkednék!

Szisztok.frissítsük fel az èletünk.mátol 2 hetig vagyok egyedül.Pesterzsèbeten a lakásomban.28 èves tapasztal fèrfi.Mindenre nyitott vagyok.Hölgyeim valaki nem èr rà ma este?Ápolt es igènyes vagyok es a lakasom is.imádom az idősebb hölgyeket kènyeztetni.specialitásom:remegve fogsz elèlvezni.gyere ismerkedjunk meg.várlak.hivj bátran 204524874 vagy haftanzsaftar@gmail.com siess

Ha csaj vagy és csajoznál, ne habozz, írj nekünk !
Sziasztok!
Ápolt sportos pasiként keresnék olyan nőket akik szereti és élvezik ha nyalják a puncijukat.
Ez a gyengém. Imádok nyalni és így örömet,kéjt szerezni a nőknek.
Ha van itt olyan aki szereti ezt a fajta élvezeteket az irjon nyugodtan.
Ápolt sportos pasiként keresnék olyan nőket akik szereti és élvezik ha nyalják a puncijukat.
Ez a gyengém. Imádok nyalni és így örömet,kéjt szerezni a nőknek.
Ha van itt olyan aki szereti ezt a fajta élvezeteket az irjon nyugodtan.
békés megyében valaki minden jóra?
sziasztok! csatlakoznék hölgyhöz,párhoz,veszprém megye vagy 70km-es körzet....Délutáni talik! 44év-170cm-18cm-93kg.....Kor alkat mellékes!!!!!
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik?Írjatok....
40 éves, diplomás, extrém vágyaktól mentes elkötelezett, normál testalkatú, normál fizimiskájú, 173 cm magas, jó humorú, odaadó (és persze mérhetetlenül szerény) budapesti férfi titkos társat keres. Olyan, lehetőleg szintén elkötelezett nőt, aki szeretné színesebbé tenni a szerelmi életét, kicsit kényeztetni és kényeztetve lenni. Testi kapcsolatot keresek, de fontos, hogy a partnerem értelmes és kulturált legyen - talán a belbecs fontosabb is, mint a külcsín. Olyan nőt, aki, csakúgy mint jómagam, abszurdnak és halálosan kínosnak tartja, hogy ilyen formában kell partnert keresnie, de a környezetében nem tudja máshogyan megoldani a dolgot diszkréten, mert nem akar olyan liezonba bonyolődni, amely családi avagy munkahelyi gubancot okozhat. Jelige: az ágy közös, a párna nem.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párral ismerkednék!

Péntek délután ,estére potens pasikat keresek .Nagy étvágyú csaj cumiztatására Budapesten .