Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, sportos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Megismerkednék kedves,szolíd,vastag méretű úrral fiúval,dús fanszőr is izgat pasinál,én borotvált húsos puncíjú nő vagyok.Találkahelyem van Pestmegyében!Telszámmal írj mielőbb!
Sziasztok jóképű fiatal srácként keresek nőt, vagy párt sexhez! Salgótarján és környékéről!
vágyaink kielégítésére keresek partnert!
,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Szia ! Ha esetleg vannak még itt valós nők !! Esetleg egy nagy méretű pasit is keresne , akkor írjon bátran !!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Szia ! Ha esetleg vannak még itt valós nők !! Esetleg egy nagy méretű pasit is keresne , akkor írjon bátran !!!
Kedden Sárváron keresek partnert
Intelligens, higiénikus , diszkrét párral vagy nem független hölggyel ismerkednék
Sziasztok!
Hétfőn, Veszprém-Debrecen útvonalon ki csatlakozna hozzám?
Még aznap jövök is vissza!
Olyanok is bátran írhatnak, akik Debrecenből látogatnának a Dunántúlra. Esetleg Budapest-Budapest...stb.
Vasárnap estig várok üzeneteket, 18-46 éves korig, kizárólag nőktől!
Részleteket szintén üzenetben, vagy e-mailben!
Hétfőn, Veszprém-Debrecen útvonalon ki csatlakozna hozzám?

Még aznap jövök is vissza!
Olyanok is bátran írhatnak, akik Debrecenből látogatnának a Dunántúlra. Esetleg Budapest-Budapest...stb.
Vasárnap estig várok üzeneteket, 18-46 éves korig, kizárólag nőktől!

Részleteket szintén üzenetben, vagy e-mailben!
hölgyet keresek kölcsönös öröm szerzésre! békés m.
Sziasztok! Párokat vagy bi hölgyet esetleg bi párt keresünk. Csak a fantáziánk szabhat határt. Mindent élvezünk és szeretünk megadni egymásnak és másoknak. Egy szexuálisan túlfűtött pár vagyunk akik élvezik a szex minden formáját. Ehhez keresünk partnereket. Privátban várjuk jelentkezéseteket !!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hali! Fiatal kapcsolatban élő srác vagyok somogyból titkos kapcsolat, szex céljából keresek lányt, hölgyet.
Hellyel rendelkező hapsi keres férjes asszonyt, lányt Somogyban

Szegeden, 30 év feletti hölggyel ismerkednék, maximális diszkréció mellett. mayer89@freemail.hu
,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
hölgyet keresek kölcsönös öröm szerzésre! békés m.
privit írtam... üdv.
(Ez egy válasz Tert5 üzenetére (2016. 10. 29. szombat 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 29. szombat 22:26

Sziasztok. Pasit keresünk harmadiknak,minden földi jóra..a többit priviben.
Sziasztok. 22 éves ápolt,igényes, srácként keresek hölgyeket 25-50 éves korig Dunaharaszti/Budapest környékén. Kényeztetésre,vágyak kielégítésére. Üzenetben megbeszéljük a többit, kérésre képet tudok küldeni.