/ 1 oldal
Hozzászólások
Sziasztok, tud valaki swinger bulit ajánlani Debrecen vagy környékén? Akár házi, privát, akár klub, minden érdekel.
Köszönöm előre is
Sziasztok, lehet nem jó helyen kopogtatok, de úgy néz ki hogy lesz egy szabad hétvégénk és gondoltuk elnézünk swingerbe, viszont már évek óta nem voltunk és ki vagyunk esve. Régebben a TTben voltunk többször, egyszer megfordultunk a DLben, de ott amatőr módon pasis estére mentünk és nagyon nem jött be. A kérdésem, hogy manapság melyik a jó hely? Ahol sokan vannak, jó a hangulat, igényes, stb. (Csak mert emlékszem hogy kis felújítás rá fért volna).
Ezen kívül, külföldön voltunk régebben privát házi bulikban amik eddig nekünk a legjobban bejöttek, de ezeket külföldi honlapokon találtuk. Itt magyarban van valami ilyen fórum ahol szerveznek? Esetleg itt a GGn? Mindenütt kerestem de nem igazán találtam és most nincs ismeretség akiket kérdezni tudnék.
kihagytad a síkosítót, így nem fog menni!
Sziasztok!
Volt már valaki Londonban Swingerezni? Esetleg hallott már valami jó klubról? Honlapokon millió fel van sorolva, annyi, hogy nem tudom eldönteni melyik mennyire jó.
Sziasztok! Aki már volt a Martini klubban, írna nekem?
Szuper videó! Nagyon gerjesztő!
és gondolom még az is az én hibám, hogy miattam kommentelned kellett és emiatt elloptam fél percet az életedből.
Azoknak írtam akiket érdekel a klub, mert sehol sincs egy részletes beszámoló róla.
Annyit már megtanultunk, hogy a távolság annyira nem fontos, főleg nem 1-2 óráról beszélve, mert inkább utazunk hosszabban egy jó klubbért, mint röviden egy olyan helyért ahol nem érezzük jól magunkat. (felnőtt élet úgy hiszem, amikor már a minőség a fontos smile Plusz milyen alternatívák lennének?
Az ár nem olcsó (honlapján ki van írva, nem tudom mi itt a reklámozás szabálya)
Hogy voltak e magyar párok? Őszintén nem tudom, sokat nem beszélgettünk másokkal, nem a társaságért megyünk, de talán hallottam itt-ott egy magyar szót. Viszont több idegen nyelvet hallottunk a német mellett.
Ha meg fent vagy az emeleten és történnek a dolgok, oda már tényleg mindegy, hogy ki honnan származik és milyen nyelven beszél vigyor

Amikor viszont utána olvastam a klubnak, láttam, hogy sok magyar is megfordul arra fele. Végül is híre van!
Bécs, Traumland

Sziasztok, csak hogy ne mindig veszekedés legyen a téma:
Elmentünk párommal a híres Traumlandba szombaton egy páros éjszakán. Minden hónapban van egy Mega páros éjszaka, ami annyi különbséggel jár állítólag tulaj szerint, hogy 10 euróval olcsóbb és nagyon sok pár megy olyankor. Ez a szombat nem egy ilyen Mega akció volt.

10 fele érkeztünk, mi voltunk ha jól láttam a papíron a 20. pár, ami abban a hatalmas 1000nm helyen eléggé kevésnek tűnt. Első benyomás, hogy egy nagyon szép, igényes hely. Nem vagyunk profik, de 1-2 helyen jártunk már, és ez valahogy egy kategóriával magasabb volt mint az eddigi. Szóval maga a hely nagyon tetszett, bejártuk az egészet, tényleg minden szépen meg van csinálva, van mindenféle szoba, egy szó mint száz, nekünk nagyon megtetszett. Ami nagyon nagyon tetszett, hogy rendkívül jól meg van csinálva a levegőztetés. Mi nem vagyunk dohányosok és nagyon zavar, hogy a klubokat néha teljesen belepi a füst és a szag, de itt szinte mellettünk szívtak és mégsem éreztük. Nagyon sok elszívó volt ami folyamatosan szívta el a füstöt. (egy nagy plusz pont!)

Persze nem volt tökéletes, volt más helyen olyan megoldás ami ott jobban tetszett (pl. a korom sötét szoba eléggé furcsa volt, egy pörgő puffal, ezt a szobát általában szeretjük, de ott valahogy nem volt jó, meg még néhány hasonló), de ha azok a piciségek nem annyira lényegesek, akkor ez a hely lehet az ember kedvence. Mint mondtam kevés volt a vendég, emiatt szerintem kevesebb kaját is raktak ki a büfébe, ami hajnal 2 fele már le volt zárva (de amikor ettünk, akkor nagyon nagyon finom volt), nem volt túl sok látnivaló, de azért itt-ott történt jó dolog, viszont mindig volt helyed ha el akartál vonulni, nem az volt, hogy akár egy órát vártál, hogy valahova oda férjél.
Nem tudom, hogy csak az a nap volt e, de valahogy a párok igényesek voltak. Nem rosszaságból mondom, nekünk ez nagyon tetszett, de amikor megérkeztünk párom egyből azzal kezdte, hogy ő úgy érzi alul-öltözött. Voltunk olyan helyen ahol úgy éreztük, mintha egy kocsmából jöttek volna az emberek, de itt épp az ellenkezője volt, persze ezt betudhatjuk az átlagos szombatnak is, ahova nem a nagy tömeg jár.

Én azt mondom jelenleg nekem viszi a pálmát, biztos visszamegyünk még, remélhetőleg egy Mega party is valamikor ki fog férni. Az első swinger élményünk után voltunk ennyire bezsongva mint ahogy a Traumland után éreztük magunkat, pedig itt nem volt minden sarkon szeretkezés.
Ha nem mondanád, hogy negyvenes, el sem hiszem. 10 évet nyugodtan letagadhatsz. (8-as tényleg nagyon jó, szerencsés a párod)
Tudtok ajánlani valami könyvet (esetleg blogot) Swinger tapasztalatokkal kapcsolatban? Hébe-hóba járunk klubbozni és előtte meg utána tök jó olvasgatni személyes történeteket a kedv meghozása céljából, de sehol sem találok egy jó könyvet amit az ágyban asszonnyal is lehet olvasgatni. (Hallasi féle nőci naplót ismerjük és szeretjük, kitalált fiktív 50 shades féle könyveket nem, mert nagyon nem életszagúak. Akár angol is lehet)
Aki volt már a bécsi Traumlandben, írna egy kis beszámolót?
TikTakban múltkor voltunk, akkor még nagyon aktív volt.
De kérdésem még mindig nyitott, belvárosban mit ajánlotok? Akár priviben is írhattok véleményt, akár te is Ravenna, gondolom, neked van tapasztalatod
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Budapesten melyik Klubot ajánljátok egy viszonylag kezdő, fiatal párnak, aki inkább csak flörtöl, szemezget, kacérkodik, de csak egymással szexel? (max egymás mellett, de néző közönség nem zavar)
Mi a Dreamland-et és a Hedonism-ot néztük ki elsőre, mert nem akarunk kocsikázni.
Pénteki és Szombati buli érdekelne.

Köszi előre is!
Nagy ritkán rám is rám jön ez a vágy, akkor nagyon, de nagyon, de hamar el is múlik. De én valahogy pasikhoz egyáltalán nem tudok vonzódni. Farokhoz igen, de már a pasihoz nem. Egy szőrös fenékhez vagy archoz meg végkép nem. Amit el tudnék képzelni az tényleg csak egy farok, semmi kötődés és annyi. Azt úgy kihasználni ahogy csak el tudom képzelni és akarom.
Kíváncsiságból már többször rákerestem, hogy egyáltalán milyen felhozatal van ilyen téren, de ahogy látom 90%ban minden ilyen hirdetés arról szól, hogy a pasi olyat keres akit leszophatna és aki őt utána megd*gná. De szinte senki sem azt, hogy ő valakit leszopatna és megd*gna. Az a maradék 10% meg általában nagyon öreg és kövér pasik akik szerintem már azért szexelnének másik pasival, mert lányt sehogy sem tudnak megkapni.
Szóval nálam ez a vágy szerintem megmarad vágynak, mert szerintem hónapokig kellene keresnem, hogy találjak olyat akivel ezt megcsinálhatnám és nem várna viszonzást.
Neked könnyű az álmodat teljesíteni, elég elmenni Swinger klubba, máris láthatsz 10 párt szexelni és ha szerencsés vagy még csatlakozni is tudsz! smile
A többieknek már kissé nehezebb...
Most belegondolva Bécs sem lenne kizárva. Valakinek van valami tapasztalata/ ajánlása? Traumland-et találtam érdekesnek
Sziasztok!
Kicsit segítsetek, van valahol a Nyugati oldalt (mondjuk M1-es autópálya mentén) rendes, jól működő klub? Pénteken kicsit szabadok lennénk és szívesen elugranánk pár órára valahova kiereszteni a heti fáradságot, de a TikTak picikét messze van.
Tatán hallottam, hogy van, de honlap szerint megszűnt, Hegyeshalomnál is látok linkeket, de semmi infó nincs és igazából semmi épkézláb beszámolót vagy programot nem találok.
(Mosonmagyaróvár körül lenne a legjobb, de semmit sem találok. Ezek szerint Pesten kívül pangás van?)
hát ha majd én is abban a cipőben leszek, azért fantáziálni fogok smile
és gondolom szereztél egy baromi jó emléket a papának.
De ez a tipikus házi nyúl esete
Én megértem a sok kudarc dolgot és sajnálom azt aki nagyban keres, de azért tudjuk jól, hogy interneten teljesen más keresni és kutatni mint valós életben. Lehet itt felrak valaki sok szép képet pl a farkáról, de ezt mindenki képes kirakni, de szimpátia, "képesség" és egyéb dolog nem derül ki csak nagyon nagyon nehezen összehozott találkozókból, ami már az első mérföldkő, mert aki tényleg igazat állít az adatlapján az valószínűleg el is megy a találkára. Szóval én azt ajánlom, hogy ha hirtelen kell egy extra fél, akkor érdemesebb valami ilyen buliban ismerkedni, pl swinger vagy hasonló. Internet tényleg azoknak jó akik képesek fél évet is várni és átélni egy csomó csalódást, de ilyenkor el megy a kedve már az embernek az egésztől.
A sok levelezgetés meg tudjuk azért van, mert az egyik fél nem biztos benne, hogy szeretné e kipróbálni, és inkább alszik még 2 hetet rá.
Pl mi nem keresünk senkit, de amikor nagy ritkán ránk jön, hogy mások előtt szexelni vagy hasonló akkor a legtutibb megoldás a swinger számunkra, ott biztos találunk olyan embert/párt akivel valamit lehet kezdeni.

A szóló pasiknak is inkább azt ajánlom, ha nagyon vágynak egy többesre és itt már hónapok óta szenvednek. Max le lehet itt is beszélni, hogy ki megy, ki nem megy.
ez igen! Megy a kedvencek közé smile
a képek photosoppoltak? Annak néznek ki. Meg nem ugyanaz mint a videó.
9-es kép, perfekt test, wow!
és milyen volt a műpunci? érdemes kipróbálni?
wow, így nehéz lesz lefeküdni egy ilyen sorozat után
nagyon jó
Hangulatos, nagyon is! Jó képek!
Bocs a késésért, aki kérdezte:
bécsben ez az Oberlaa, ez egy sima strand, ami szintén nagyon jól meg van csinálva, ennek a Szauna része amire külön kell valamennyit fizetni, van elkülönítve férfi, nő is aki szégyenlős, de közösben vannak a legtöbben. A kinti rész meg teljesen nudista, mindenkin meztelenül fürdik és napozik, de van 1-2 ember aki fürdőköpenyben mászkál. Vannak felöntések is folyamatosan

Nem a legolcsóbb (valami 10000be belefáj), de nyáron én fogok még menni, mert jó érzés nudizni, barnulni és szaunázni egész nap. Plusz azért izgató nézelődni.
Átlag korosztály inkább 40-50-60 a szaunában, de néha fiatalabbak is mennek párokban, mint pl mi is ahogy mentünk.
Télen nem tudom mennyire jó, mert gondolom a kinti rész nem élvezetes ha fázik az ember és a jakuzzi nem volt olyan meleg (bár lehet ilyenkor melegítik)

Még hozzá írom, hogy a sima részen van egy tök jó, nagy, elkülönített medence, ami kicsit barlang szerű és sötét (ki van írva, hogy csak felnőttek mehetnek be és teljes csend szükséges, semmi zajongás), hát ott ha nem szexel naponta 10 pár, akkor megeszem a kalapomat. Amíg bent voltunk egy párt biztos láttam, a másik pár próbálkozott, de nem mertek elindulni, a harmadik meg csak arra várt, hogy kicsit fogyjon meg a társaság és ők is beljebb elvonulhassanak. Nagy rész, sok hely, csend, sötétség és valami fűtöttség a levegőben. Amikor minden kis eldugott szegletben, néha 1 méterre egymástól csak azt látod, hogy mindenki simogatja a másikat, mindenki puszilgatja a párját és néha az az igen feltűnő mozdulat és arckifejezés ami csak egyet jelent...
Én személy szerint eléggé szépen láttam egy kézi munkát és egy kis lovaglást úgy 2 méterre tőlünk, meglesve. (Azért is hiszem biztosan, mert jó párszor csináltam már én is fürdőben smile És ami itt még király volt, hogy mindegyik pár fiatal és szép volt. Az egyetlen kellemetlen ami volt, hogy bejött vagy 8 suhanc és verték ott magukat, de megunták hamar és kimentek, a párok meg folytatták ahol abbahagyták.
Tudtok ajánlani szauna és nudista strand keveréket? Nemrég voltunk Bécsben egy fürdőhelyen a város szélén, és volt egy elkerített extra fizetős nudista rész is ahol kint és bent is ki lehetett ülni, napozni, jakuzzizni és volt vagy 4 féle Szauna bent.
Nem vagyok szégyenlős Szaunában, de ez a kombináció, hogy mindenki pucéron fekszik, járkál, úszik és nézeget mindenki mindenkit eléggé elnyerte tetszésemet. Főleg, hogy a melegtől eléggé felpezsdül a vérkeringés és még 100 pucér ember is vesz körbe utána...

Ilyesmiről hallottatok valahol MOn?
irigylem aranyszexet... Nagyon király sorozat!
nagyon jó képek, egyik legizgatóbb pár vagytok akiket itt láttam eddig
ez az arc.. és a tánc... még a hullát is felébreszti
komment? Hozzá vagytok adva a kedvencekhez.
Hasonló a problémám nekem is, barátnőmmel milliószor gondolkoztunk már Swingeren, de 2-3 dolog mindig visszatart ami pl a korosztály. Szokott 45 feletti program lenni, ez OK, de vannak fiatal partyk is?
(Tudom, relatív, 45 évesen is vannak akik nagyon jól tartják magukat és lesöpörnek 20-asokat, de ha te vagy a legfiatalabb egy helyiségben és ráadásul senki nincs a korosztályodból az sokszor elrémít)
(Mi egyébként: 26/27)

Bár ezek az ismerkedős bulik jól hangzanak, de ha itt megutáljuk az egészet akkor nehéz megadni a második esélyt.
Mit értesz az alatt, hogy elkapták a Jakuzziban? Kimentél WCre és szegényt letámadták?
Bécs, Hundertwasser finom 10/10 pont
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 37 hozzászólás, Listázva: 1-37

Onkyoo12

Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2011. október 12.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!