Egy nő nyalószolgálya lenni hosszútávon.
Ugy nyalni egy nőt hogy ráül az arcomra és közben utasitgat.
Szép nagy, formás melleket nézni, megérinteni, megmarkolászni, megnyálazni, majd közé tenni és ráélvezni.
biszex pár dugna.
vagy idösebb 55 feletti nöt dugni vagy gyurost csajt nagy extrém csikloval
Egy igényes párhoz csatlakozni és egymás után dugni a többször teleélvezett puncit.
Idősebb 55-65ös hölggyel, forró éjszakákat átélni....
Izgaz, hogy meztelenkedjek egy, vagy több nő előtt. Nézzék, ahogy kiverem a farkam. Esetleg- valószínű nem menne - megfogni egy szép faszt, esetleg leszopni, nagyon maximum megkóstolni a spermát
70 feletti nagyfaszú nagypapit szopni.
érettebb párral beszélgetni ismerkedni...
Ápolt időseb pasi puncit nyalna élvezésig elhanyagolt nőnek.
egy nagyfaszú pasi dugna.
60+ os,bi férfitagú párral,mamival mindent átélni.
Feleségemet egy nagy farkú fiatalabb srác előttem elégíteni ki .
Ma is ugyanarra vágyom. Egy szép igényes puncit nyalni élvezésig, tocsogósra.
Meglesni egy párt sex közben de úgy, hogy nem tudják, hogy honnan nézem őket, csak csendesen megfigyelni őket, nézni a vágyukat az orgazmusukat, a szenvedélyüket.
Holnap de. valaki jól megszopatna, Bp-n. Játszaném a méretes farkával.
Szeretnék találni egy olyan nőt/hölgyet akinek a szó szoros értelmében a talpnyalója lennék,nyalogatnám és játszadoznék a talpaival...
Egy nővel együtt szopni.
Igazi vágy ami kicsit lehetetlen, de baromi izgató nekem is és páromnak is:
Egy swinger buliban sok nagyon szexi párral egy hatalmas gabalyodás aminek a vége az, hogy az összes pasi gang-bangezi a feleségemet és az összes nő pedig engem kényeztet amíg nézzük a show-t.
Egy swinger buliban sok nagyon szexi párral egy hatalmas gabalyodás aminek a vége az, hogy az összes pasi gang-bangezi a feleségemet és az összes nő pedig engem kényeztet amíg nézzük a show-t.

vazelinator