Sziasztok! Kedvesem vágya egy néger pasi.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Kipróbáltam bár nem végig és nagyon tetszett
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 08. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 23:06
Törölt felhasználó (4679110)

Full hetero vagyok, de foglalkoztat a gondolata, hogy a kezembe vegyek egy számomra szép farkat, finoman verjem, majd a számba vegyem, ízlelgessem és finoman élvezésig szopjam...
Hmmm……én is full heteronak tartom magam, de ezt én is kripróbálnám, persze csak a párommal hármasban. (az évezésig is elhagyható)
(Ez egy válasz pcarlo üzenetére (2023. 04. 10. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 10. hétfő 09:50

Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy full hetero vagy. Aki az, annak nincsenek ilyen vágyai, még gondolatban sem. Legalábbis nekem még soha nem jutott eszembe más pasi farkáról ábrándozni.
Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy full hetero vagy. Aki az, annak nincsenek ilyen vágyai, még gondolatban sem. Legalábbis nekem még soha nem jutott eszembe más pasi farkáról ábrándozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 08. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 08. szombat 23:06
Törölt felhasználó (4679110)

Full hetero vagyok, de foglalkoztat a gondolata, hogy a kezembe vegyek egy számomra szép farkat, finoman verjem, majd a számba vegyem, ízlelgessem és finoman élvezésig szopjam...
Hmmm nem semmi
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy állandó párt találni akikkel partnereinket tudjuk cserélni és egy jó baráti viszony.
Részt venni egy egész hétvégés, gumimentes, swinger orgián, legalább 5-8 csinos párral. Erre nagyon vágyom!
Kipróbálni, milyen egy törpe kiscsajjal...
Egy 20 éves kiscsajjal órákon át szeretkezni…..
Biszex párral lenni.
Extrém kövér,200 kg körüli nővel szerelmeskedni. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora hölgynek.
3-4 magas, izmos, fehér ffi 1 nő
Könnyíteni valakin egy műpuncival

Bpesten harmadiknak be szállni egy párhoz a hölgy örömére.
Ha most valaki lassan finoman megfejne....
Egy dekoratív fenékre 40-et húzni a pálcámmal.

Jól leszopatni magam .
Igazán ha összejönne akkor is a Nő dönt és válassza meg,hogy hogyan milyen mennyiségben szeretné!
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 18:47

Lehetne hogy csak a saját hülyeségem,de Én azt szeretném hogy minél jobb legyen Neki
Lehetne hogy csak a saját hülyeségem,de Én azt szeretném hogy minél jobb legyen Neki
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 03. 31. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 13:54

Miért olyan fontos a (sok pasi)? 1 nem lenne elég le zavarnátok egy hármas felállást!