Kiéhezett anyukával összehozna a sors, ez lenne a vágyam.
Olyan valakit megismerni, akivel a vágyaimat ki tudom dumálni...
Egy jó maszturbálás közösen valakivel. Lánnyal párral fiúval.
Látni a páromat ahogy egy idegen farkon élvez, vagy egy masszőr ahogyan kikészíti. Szívesen dumálnék olyan pasival akinek hasonló vágyai vannak, ha lesz bizalom meg is mutathatunk egymásnak a párunkat.
Csak idős hölgyre vágyom, ez a vágyam már réges rég....
nagyon jó érzés
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 07:59

Szerintem legtöbbünknek ez lett a legnagyobb vágya, hogy párját mással is lássa. Érdekes érzés. És sajnos meg nem éltem meg de egyszerre égeti a bőröm és ugyanakkor akkora izgalom, ha mást is izgat a drágám. Ezért szeretek beszélni “róla” vagy képeket cserélni, mert izgat, ha mást is izgat. Élőben meg maga lenne a csoda… mint ahogy itt sokunknak

Igen
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem legtöbbünknek ez lett a legnagyobb vágya, hogy párját mással is lássa. Érdekes érzés. És sajnos meg nem éltem meg de egyszerre égeti a bőröm és ugyanakkor akkora izgalom, ha mást is izgat a drágám. Ezért szeretek beszélni “róla” vagy képeket cserélni, mert izgat, ha mást is izgat. Élőben meg maga lenne a csoda… mint ahogy itt sokunknak

Én is teljesen, ugyanígy vagyok, mindenben...

Bisex párral lenni csókolni szopni egy méretes farkat miközben a nő játszana a farkammal…

A barátnőm felváltva szopna engem meg egy pasit. Utána meg felváltva
megdugni!
megdugni!
Sziasztok!
Végre mi is átélhetük milyen is a négyes gabalyodás, hát akinek eddig nem sikerült vagy félt biztatom ,hogy próbálja ki mi nem csalodtunk és nagyon jól éreztük magunkat reméljük lesz folytatás
Végre mi is átélhetük milyen is a négyes gabalyodás, hát akinek eddig nem sikerült vagy félt biztatom ,hogy próbálja ki mi nem csalodtunk és nagyon jól éreztük magunkat reméljük lesz folytatás
Tele tolteni egy holgyet a parja elott.
Egy fotelből végignézni,hogy a páromat két pasi kényezteti és a végén keményen megdögeti. Én közben csak maszturbálnék és miután kiélték magukat hosszan simogatnám és csókolnám a páromat.
Párban hárman. Hátulról dug a férj engem, míg én nyalok a hölgynek.
Csókolózni a párommal mikozben valaki hátulról dugja.
Álmom szerelmeskedni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Rajongok a hatalmas idomokért.
Szewa!És a Párod benne lenne?Vagy ez csak a te vágyad?Beszéltetek erről?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 14. szerda 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 14. szerda 12:33
Törölt felhasználó (3979742)

Páromat,tudta nélkül elcsábíttatni,meglesni ahogy más dugja,szopatja.
Kinyalni, megszoptatni, alaposan megdugni a kolléganőmet ebben a sorrendben, egy aktuson belül.Ez lenne a vágyam, de valószínűleg nem fog teljesülni, bár ki tudja, a remény hal meg utoljára.
Nekem nem vágy, döntés hogy elkezdek női fehernemuket beszerezni. Hogy ne csak az asszonyét csenkedjem
És ami majd azokban történik, az már vágy