/ 1 oldal
Hozzászólások
nincs mit
Guglizz rá! "Margitszigeti közösségi szextérkép"
Huha... Jó kis téma ez.

Van is egy ide illő kis történetem.
Miszerint még amikor drága feleségemmel ismerkedtünk, a szokásos netes kapcsolattartás, a technika lehetőségeit mind kihasználva, ifjú bohóságunkban hogy hogy nem, kamerázás közben, mikor először megpillantotta Őt bugyiban... elhagyta a számat a már itt emlegetett " Ezt a bugyit egyszer letépem rólad!" felkiáltás.
Aztán ahogy egyre haladt előrébb az ismerkedésünk és eljött a napja az első (olyan) találkozónak amikor is drágám meglátogatott engem. Persze én mit sem tudva arról, hogy mi is van rajta, és hogy azon szavak milyen hatással voltak rá akkor.
Szóval az este előrehaladtával - ide irreleváns részeket átugorva - egyre több ruhadarab került le kedvesemről.
A bugyiját első pillanatra is ismerősnek véltem de el is hessegettem a gondolatot. (volt mi elterelje a figyelmem)
Aztán közeledett az a pillanat amikor a bugyitól is meg kellene szabadulni, hirtelen fény gyúlt az ködös emlékeimben, hát rákérdeztem. Ez ugye az a bugyi.....
Nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: Amit elvileg le akarsz tépni rólam.
Nem is kellet több nekem sem. Szinte egy rántás volt, és a stratégiai pontok megfelelően szabaddá váltak az este kellemes, élvezetes befejezéséhez.

Ily módon:
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Hímbivaly:
A pillanat hevében szinte mindenre képes vagy és szinte bármit elszakítasz.
A képen nem nagyon látszik, bár próbáltam rátenni, de 95% poliészter 5%elasztán.
Ez volt az első, így ezt valami okból eltettem, de azóta már nem egy bugyi (persze olyanok amikért nem kár); egy fantasztikus body (amit a mai napig siratok, pedig csak úgy akartam volna letépni hogy az gombjai szakadjanak le amit nem nehéz visszavarrni) és egy cicanadrág is leszakadt páromról.
Big Like!!!

Erre a soft bilincses témára smile jók vagytok!
Hát drága Nicole a negatív hangvétel amit kiolvashattál, egyáltalán nem a versenynek, a sorozatnak szólt!
Csupán az utómunkát a retusálást sokallom, túl műanyag a képeken a bőrötök... és ez tény ezen nem érdekes vitatkozni. Kevesebb PS-el sokkal többet adna a sorozat.
A felett viszont elsiklottál hogy a sorozat jó, és ezt már korábban is írtam, de gondolj amit akarsz...
Viszont verseny ide verseny oda... ti is mi is azért töltöttünk fel mert szeretnénk megmutatni magunkat így inkognitóban, és ahogy a mi képeink ezek a képek is csak mások élvezeti segédeszköze...
ehhhhhhhhh ennyi PS még férfilapokban sincs... már már plasztik barbie baba, too much...
Sorozat attól függetlenül jó, de koránt sem amatőr!
Dettó smile /Éva nővér.../
Sziasztok!!!

Hallottatok már az un. Margitszigeti közösségi Szex térképről?
Szerintem google be írva könnyen megtaláljátok ha mégsem, privátban elküldöm.
Nos elég sok kis bejelölést tettek már fel, és egyre csak nő a búvóhelyek száma,. egy egy bejelölés egész sok tapasztalatot, miszerint mennyire "védett" milyen a talaj, mire kell figyelni tartalmaz, hasznos kis segítség lehet ha valaki huncutkodást tervez a szabadba smile
Ami még plusz, hogy nem korlátozódik a Margit szigetre, ahogy néztem van jó pár jelölés országszerte benn smile
(mindez köszönhető hogy már mo-n is szerkeszthető a keresőóriás térképei :P )
Sajnos szinte mindenhol a kemény pornóban/ból vett mintákkal azonosítják a BDSM világát és azt hiszik hogy ez csak a fájdalomról szól..........
Nem is olyan régen egy késő esti városi tömegközlekedési járaton, húztam le a bugyiját. Könnyű volt mert csak egy lenge szoknya volt rajta alul. Aztán a szinte meztelen lába közé nyomtam a kezem és ujjaztam míg le nem kellet szállnunk. :P
Ez volt a legutóbbi. smile
A legjobb az egészben, hogy nem is kellet rávenni egyszerűen csak tettem mindent mintha a legtermészetesebb lett volna. Bízom benne, senki sem látott meg ebből semmi! Bár elég kihalt is volt a busz... de hát az ördög sose alszik :P
Hmmm... egy ilyen szopatást véghezvinnék

Hmm egy ilyen kulcskarika nekem is kell!!!

BIG LIKE!
thickone90

Nehogy azt mond már hogy azok hibáznak akik nem írják ki, hogy nem ingyen qrva... meg hogy nem élő szexuális segédeszközt keresnek!
Aki azt keres, úgy gondolja hogy 1-2 levél, első találkozás aztán egyből dugás az írja ki, sőőt nem hinném hogy nagyon sok ilyen hirdetéssel találkozhattál.

Ezzel azt akarom mondani, hogy aki keres és nyitna ilyen téren, az alapvetően és joggal vár el bizonyos dolgokat.
Pl azt hogy ha nincs szimpátia akkor ne is erőltessük. Szerintem minden szexuális kapcsolathoz kell valamilyen szinte ez és joggal várja el ezt mindenki.

A baj azokkal kezdődik aki, (stand up comedy-s mondással élve) Pavlov kutyájára másodpercenként 10 literrel ver rá mikor pinát lát és szókincse a dugni baszni, szavakra szűkül. Ilyenkor igaz a mondás hogy a vér vagy lent van vagy fent, és ezekből a farokkal gondolkodókból van elege az olvtársaknak.

Ne érts félre nem állítom hogy te is ilyen lennél távol álljon tőlem csupán nem szabad arra kenni aki alap dolgokat vár el.

Mai világ annyira szűkült hogy szájbarágósan ki kell írni, alap dolgokat egy emberi kapcsolatot tekintve? ugyanmár...
Itt a GG-n nem.
De nem is azért vagyunk itt!
De a neten korábban, még Lana előtt, többször is találtam partnert, pedig erős túlzással sem vagyok az az Adonisz.
Sőt Lanát is egy chaten ismertem meg, és mi lett belőle...

Kitartás, céltudatosság és nem szabad rágörcsölni! Ezek kellenek hozzá hogy sikeres legyen valaki.
Add önmagad, de ne add ki magad mindenkinek. Így csőbe sem húzhatnak és te sem ejtesz át senkit.
Egyébként utóbbi MINDIG és nagyon hamar kiderülnek és máris egy negatív vélemény rólad no és persze egy elszalasztott lehetőség.

Szóval semmi sem lehetetlen.
Pedig igencsak élvezte smile
BIG Like a bilincses képekért!
Nem akarom Én megölni a lehetőséget!
Távol álljon tőlem.
Egyszerűen reálisan leírtam amit gondolok, de legyen igazad, szívesen veszem bárki "közeledését" aki fogékony egy ilyen klub iránt, legyen az nő, férfi, kezdő vagy profi.
Még mielőtt valaki azt gondolná egyből magamhoz is ragadnám a vezető szerepet jelszem amíg nincs mit vezetni felesleges is. Csupán érezzük jól magunkat ebben a témában is!

Jahh még valami (annak akit érdekelne a klub) privát levelezésem hagyjuk meg másra, erre itt van a fórum....
Tudjátok engem legjobban az zavar egy ilyen szervezkedésben - talán azért mert még relatíve fiatal vagyok(unk) -
hogy mindenki egyből a belecsapna a lecsóba.
Miszerint tegyük fel itt most leszervezzük a klubbot Kukutyinba a Mogyoróvessző köz 19/c alá és akkor ott megjelenik 30 ember ebből 15domináns 15 sub/slave. Hetero/bi. És akkor ott nagy szeánszot tart a 30 vadidegen egy hétvégén át!
Ez megint pont az amit egyszer Vazelinator írt hogy a kész kell amit eléd tesznek és "eheted".
Szerintem kell még ide 5-10 oldalnyi beszélgetés, 3-4 júzer belső levelezgetése, 1-2 online üzenetküldő acc. cseréje azon 3-4 óra beszélgetés... min 5-6 aktív tag akikből 1-3 találkozik egyszer egy fél éjszaki chatelés után megisznak 1 kv-t majd mindenki megy maga útjára, híre megy itt a fórumon h xy nick találkozott AR2 és D2 nickekkel és hogy majd megint kellene talizni, de már bővebben, mondjuk pár ital mellet beszélgetni, aztán 1 hónapra rá mint 6 aktív és 4 ingázó nick eljön ebből 3 különvonul marad 7 kemény mag akik hajnali 3 és 4 között alkoholos delíriumban megalapítják a klubbot képeket videót néznek egymásról és 1-2 hétre rá az immár megalakult klub valahol összejön hogy játszanak közösen vagy külön külön de egymás előtt.
Kedves Vazelinátor!

Kérlek ne vedd támadásnak egyből ha kritikával merészel illeti.
Ext. és a Te írásod valamit ami azokból leszűrhető vélemény két teljesen különböző dolog, mondhatnám szöges ellentétei egymásnak.
Valamint kérlek had éljek egy személyes (személyemet érintő) példával, megérteni/izgat dologról gondolok.
Nem izgat az hogy másokkal lássam szeretkezni a párom/feleségem egy szót sem szólok ahhoz a témához mivel meg sem értem őket.... (ellenben szinte minden nap olvasom a topikot és a friss beírásokat) ugyan így van ez a swingerrel, sose voltam sose izgatott, olvastam ott parázsvitákat nem egyet volt is véleményem mégsem írtam meg mert nem érthetem meg azokat akiket ez izgat!!!
Szóval amíg nem volt ilyenben részed, nem izgat egy ilyen szeánsz nem tudom hogy láthatod át a helyzetet azt hogy mire van szüksége egy ilyen szubkultúrának.Részemről erről ennyi.

*********

Végezetül a jó viszony érdekében nyújtok egy béke jobbot (főleg ha lenne kézfogós smile nyes ) , annak ellenére hogy a síró gyerekkel nálam nagyon kiverted a biztosítékot!

( moderálva : vazelinátor /ne keverj belel olyant minek semmi köze hozzá/)
Akkor szépen sorban.

Vazelinator:
Sosem írtam hogy fölösleges lenne egy ilyen klub!Ha így gondolnám, egy karaktert se vetnék ide.Amúgy miben gondolod hogy ellentmondok magamnak?
Ja és a személyeskedés után engedtessék meg nekem csupán annyi********************nem kell, hogy olyanba szóljon bele amit nem tud megérteni.Magad írtad, hogy egyik szerep sem izgat így fel sem foghatod mi is az a BDSM számunkra akik akár nap mint nap megélik.
Ja és kérlek felejtsük el a maszkot akadjunk le róla, főleg a csiki-csuki (malom) klubot is. Tisztelettel, köszönöm!

Ricsiesmarcsi:
Végre valaki akinek van reális rálátása!
Itt kell kezdeni, és nem ott ahol Vaz. próbálta ajánlani, hogy "csak egy hely kell... meg nem sírni kell..."

Pillanatra visszakanyarodnék hozzád Vazelinátor:
Én nem sírok és nem nyavalygok csupán az felvetéseidet illetem kritikával a saját szemszögemből és talán ennyi megengedhetik.

Ricsiesmarcsi:
Lényeg a lényeg, egyetértek veletek, igaz nem megy egyről a kettőre, mint mindenhez idő kell, és egyszer talán tényleg lesz Mo-nak egy relatíve elfogadott és egységes BDSM közössége!

Extraxl:
Az arany középút! smile
Egyébként én egy ilyen klubtól el is várnám, hogy ne követelje meg a profizmust!Nem lehet mindenki ugyan olyan szinten, és igen lesznek kíváncsiak akik csak kalandoznak, vagy akik csak azért jönnek el mert a párjuknak van ilyen irányultságú vágyai és fejet hajt előttük csak hogy mentse a kapcsolatukat.
És igen lesznek olyanok akik nem épp hetero oldalról jönnek és ennek a klubnak az ilyent is el kell fogadni, ahogy egy swingernek is.
Viszont szeretném még egyszer kihangsúlyozni és nyomatékosítani egy BDSM klub sosem lenne egyenlő egy swingerrel és az ott problémamegoldások sem alkalmazhatóak egy ilyen klubra!

(moderálva: vazelintor /ne keverj bele olyat aminek semmi köze hozzá/)
Vazelinator!

Nem értem hogy gondolod ezt az álarcos dolgot, de ha már felhoztad, kicsit gondold végig.
Hol és mikor vennéd fel, hogy ne ismerjenek rád?
Már otthon indulás előtt?(csak ne találkozz senkivel, ne igazoltassanak....)Vagy talán a klub előtt a kocsiban vagy az ajtóban egy garázsban kialakított klub-helység esetében?
Vagy ha egy pincében van az a klub akkor van külön egy öltöző?
Szerintem ezt megint nagyon de nagyon nehéz lenne kivitelezni, bármelyik esetről is lenne szó.

Nem mondom hogy ne lehetne maszkot húznia senkinek egy ilyen klubban de azt tegye azért mert abban érzi jól magát ne azért mert kötelező vagy mert takargatnia kell a kilétét mert mi van ha felismernek xy-ék.
Ha már maszkok mögé kényszerül egy klubtagság akkor az régen rossz, egy klubot az emberi személyes kapcsolatok tudnak egyben tartani!
Akkor már felesleges is az egész klub és maradhat mindenki a fórumos élnevei mögé bújva és beszélgethet írogathat otthonról egy kényelmes kis fotelből! Mert miről is kellene szólnia egy ilyen klubnak, sajnos ezt eddig nem tisztáztuk.

Az én meglátásom hogy nem swinger jellegel "üzemelne" a klub, és a találkozókon sem 50 dom(nak titulált) úrnak kellene az a pár sub hölgyet nevelni, irányítani, használni, stb.
Egy ilyen klub sokkal inkább arról szólna hogy azzal a subkultúrájú közösséggel lehetsz zártkörűen akik megértenek téged, akik veled hasonló gondolkodásúak.
Ahol szórakozhatsz, beszélgethetsz, tapasztalatot cserélhetsz, láthatsz eddig nem próbált eszközöket, technikákat.
És megint hangsúlyozom mindezt úgy ahogy neked tetszik maszkban, beöltözve vagy épp civilben.

Nade!

A klub-helység arra hivatott hogy ott olyan dolgok történjenek amik egy átlag
hálószobában nem jöhetnek létre, ezért ott szeánszokat, játékok is tarthatóak.
Minden klubtag a saját ízlésének megfelelően használhatná a helyet egyeztetve
erről egy ezért felelős klubtaggal, és hogy ezt épp zárt ajtók mögött vagy épp
nyilvánosan, nézőt vagy beszállót várva teszi az már mindenki maga dönti el és
határozza meg.

No ez az én "álom" klubom...
De tudom itt másról szólna a fáma, ami pont szöges ellentéte mindennek azoknak
azt tudom javasolni hogy vannak swingerekben tematikus éjszakák....
mf3 2. szor veszik el egy hosszú bejegyzésem ebbe a témába!!!!!!!!!!!!!!!!

Na de akkor talán majd most!
Magam is így gondolom!
Mindent meg lehet csinálni házilag, sőt. Személy szerint sokkal jobban szeretem azokat az eszközöket tárgyakat, legye az hétköznapi vagy épp BDSM kellék.
Az instant dolgok olyan személytelenek, idegenek.
Így tényleg nem tűnik olyan nehéznek, ám mégis az!
Gondoljunk csak bele, mennyire is prűdek az emberek, hogy mennyire titokban kell tartani ha neked más a jó, mást élvezel mint az átlag vanilla emberek. Így nehéz olyan embert találni aki megtűrné a saját tulajdonában a társaságot, ha pl. havi/heti rendszerességgel meglátogatnák a pincéjét. De ha mégis volna ilyen lehetőség ott van a kérdés vagy a félsz, mi van ha olyan jön el aki csak "oltani" akar aki csak ki szeretné deríteni kik is valójában a klubtagok akikről az interneten olvashatnak nyilvános oldal(ak)on.
Hmmm kaptam egy címet ahol J. klubjának oldalát leltük.
Mit ne mondjak érdekesssss wow3
Swetlanának nem kicsit leesett az álla, mint utóbb kiderült ez a történet 2006-07-es...
Hát hogy is mondjam finoman.... nem bánom, és nem érzem hogy lemaradtunk volna valamiről!

vazelinazor:
Az a "klub" amiről szó van/volt egy beszélgetős, megtárgyalós, szenvedjünk együtt hogy olyanra vágyunk amit nem kapunk vagy nem kaphatunk meg. No erre ott van bármelyik közösségi oldal ahol megtűrik az ilyen irányultságú népet és hagyja Őket a saját kis elkerített topikban/homokozóban játszani.
Budapestipár Ricsi és Mi is olyan helyet keresnénk ami hangulatában, felszereltségében bútorzatában (ketrec, kaloda, andráskereszt stb.) felszerelve várja, és fogadja az arra fogékony közönséget, no és e mellet aki akar felőlem verselhet a sarokban míg megnézi (ha engedik) más játékát. vigyor2
Ez mikor volt?
Igazság szerint a Jeromos mester dolog érdekelne minket. Mivel párosunk egyik tagja személyesen is ismerte J-t és ilyen klubról nem is hallottunk, bár nem lehet elképzelhetetlen.
Amúgy J. jellemzése eljen
Hmmm egy ilyen minket is érdekelne smile



Klikkelj a normál/tömörített mérethez


Egy kis ruhatépős vadulós előjáték.....
Hasonló hozzászólásokat és bármiféle megjegyzést amely arra utal hogy Te/Ti nem élvezitek, elutasítsátok az effajta játékokat, nagyon szépen kérünk mindenkit tartsa meg magának!
A sorozat nem a vanilla farokverő és nyálcsorgató pasiknak/hölgyeknek/ lett kiválogatva!
Ha nem tetszik ne nézd, ne kommentálj. boxer
Ez szól mindenkinek akik e albumra találnak, nem csak a válaszra jelöltnek!
Köszönettel: Swetlana & Iván

U.I.: Megnyugtatásul azoknak akiknek mégis tetszenek a válogatott képek, lesz még, már csak azért is hogy szörnyülködhessenek azok akik így kommentálnak, de mégis végignézik képeink!
Ezek vagyunk mi, így kell szeretni. mf2

Megszoksz, megszöksz, vagy átszoksz!
Hmmm... nem gondoltuk, hogy ennyire kiverik a biztosítékot ezek a képek.
Mindenesetre köszönjük a pro és kontra véleményeket!
Viszont azt azért megjegyezném reagálva a hozzászólásokra, hogy akinek nem jön be a BDSM annak akár betegek is lehetnek a képek, de senki se mondja hogy kötelező lenne megnéznie ezeket. A célközönség nyilván nem az átlag volt jelen esetben! Azért reméljük vannak akik értékelik a képeket kacsint .
Ja és megnyugtatásul a kételkedőknek: Swetlana igen is élvezte és élvezi az ilyen játékokat!
Csak ismételni tudnám magam, hogy köszönjük...
Swetlana olvasva a hozzászólásokat nagyon belelkesedett, nem is számítottunk ennyi jóra.
Sajnos a sorozat még télen készült, reméljünk a friss képek is tetszenek majd.
Apropó friss... ha érdekel bennetek, épp ma epilált a drága beka2 , és közben bőszen fényképeztünk.
Érdekel bennetek???

GG: Bátorság van itt bőven! Ezzel a sorozattal inkább erotikus, akt hatást szerettünk volna elérni. Nem kell aggódni van még bőven a tarsolyunkban.
Köszönjük a hozzászólásokat és az értékelést.
Mindenképpen folytatjuk!
Csak az a kérdés ki mit látna szívesen? wink

És ugyan, nem keresünk egyenlőre senkit sem, izgatna minket ha elmesélnétek mit tennétek vele.
Omnidrive ezt az arcos dolgot kifejtenéd?PLS
Női és férfi oldalról is. Köszi!
Fiatal pár vagyunk, szívesen beszélgetnénk, kameráznánk, hozzánk hasonló párokkal smile
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 36 hozzászólás, Listázva: 1-36

BDSMgold

BDSMgold Nem: pár

Regisztrálás ideje: 2011. december 23.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!